Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe
na ki futotta a legtöbbet a csapatból?

Raul! 11.15 km!

amúgy a labdabirtoklás: 65% : 35%

és ami nagyon durva, a passzok száma:

497(596) : 200(310)

szép volt fiúk!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
nem semmi meccs lehet az sem azért

eZo
A másik meccsen: Juventus - Zenit 1-0 ( Del Piero )

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

SLICK
Drenthe nagyon jól tolja sztem, már csak a passzain kell javítani és mégjobb pléja lesz belõle.

Közben Higuaín mit hagyott ki :|

Raúúúúl

REAL MADRID

horpeti
Hajrá hajrá!! 😊

jahh 😞

REAL MADRID

ProGabe
jááááááj, megint megcsinálta a nehezét, de kihagyta 😞

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
Remélem jó szokásához híven csereként megint rúg egy gólt, ha nem 2-õt 😄

ProGabe
Guti <-> Higuaín

SLICK
Én a TVU player programban a Soccer 2-es csatornát nézem, nagyon ritkán akad és élvezhetõ ^^

És mrá csak 10 ember ellen nyomjuk 😛 Drenthét felrúgta Khagush

ProGabe
A. Khagush

Burdi
többiek hol lesik?? :S 😄 mert sajna itt nézhetetlen...

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Burdi
nah azé mondommm😄 csak nemtom miért írták visssza:S

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

ProGabe
beszúrtam a linket és pont akkor megállt. most megint jó. végül is csak a gólt nem láttam <#zavart2>

pont lemaradtam

REAL MADRID

Burdi
vagy mégse?😮 hajjak meg 2-0-t láttam

SLICK
GÓÓÓÓL!!!!!! 2:0 ^^ RvN

Csabesz6
Vanniszterrroooooy!!4444444444

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Burdi
2-0 de váááá, ott is akad😞

ProGabe
csodálkozok, hogy nálam meg semmi akadás, pedig még jön mellette film 200k-val 😊

LINK

nalam is 😞

REAL MADRID

Burdi
te hol lesed?😄
mert ez a justin.tv eléggé beakad... :/

ProGabe
bazz, mi maradt ki. na ezt most Robben hozta össze. VdV meg elcseszte :|

Csabesz6
Ez így van.Voltam kézi kapus😊
Igaz ott több támadás van, de ha harmatgyenge az ellenfél, akkor ott is nagyon rossz tud ez lenni.10 percig SEMMI, aztan lõnek egy hulló falevelet, és be is néztem...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Burdi
nálam behalt a justintv.s :S

Burdi
igaz, bááár... no mind1,
írtó hamar eltelt ez a félidõ😄

kas123
Lehet hogy ezt a végén még én is befejeltem volna 😄, de oda se neki 😊,
szerintem így is simán meglesz a meccs. A 2. félidõben lövünk még 1 vagy 2 gólt és mindenki happy lesz 😊

ProGabe
talán nála van legtöbbet a labda

szerintem a cseleivel sincs baj, inkább a többieknek kéne felfogni,észrevenni, hogy ne elé, hanem mellé helyezkedjenek, mert Robben játéka abból áll, hogy belevezeti a védõkbe. kimozdulnak rá min. ketten, sokszor hárman, a többiek meg (Raul, RvN) várják a mannát legelöl. ha csak egyikük Robben mellett lenne, akkor le tudná passzolni, és akkor nem jönne mindenki mindig azzal, hogy önzõ 😊

Burdi
robben nem nagyon él 1ütt a játékkal... alig van jó passza, belebonyolódik a cselekbe, a védõk meg felszabadítanak és akk is a bíróra vár..
egyb nincs gond a játékkal egynelõre😛 szépen támadgatunk

kas123
Barca sorfalas video hmm, nem emléxem ilyenre :$

Biztos teis láttad a Barca sorfalas videot 😊 De nem kell elhamarkodottan donteni 😄

REAL MADRID

kas123
Amúgy csak én látom úgy vagy gago tényleg beképzelt lett?! Olyan nekem, mintha a kisebb csapatok játékosait lenézné (vagy épp a nagyobb csapatok játékosait).
<#confused>

kas123
faxa...gago csere lesz :S

kas123
az ilyen meccsek a legrosszabbak a kapusnak, egész meccsen alig van dolga és amikor hirtelen lenne akkorra már annyira dekoncentrált vagy éppen "kihültek az izmai", hogy ott a baj és 1 sima lövést is beenged

REALista
Gago...:S

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

ProGabe
ezt írtam volna, ha nem ütöd ki 😊

Gago 😞 remélem nem komoly, még ha le is kell hozni

Burdi
neeee, Gago😞

ProGabe
?

ha Iker megint bekap valami védhetõ távolit, én megindulok és felpofozom 😊

Gutira meg annyira jellemzõ, hogy elkönnyelmûsködik jó pár passzt... oké, vezetünk, oké, néha olyan, mintha bábuk ellen játszanánk, de basszus, hol a profizmus?

Igen a kommentátor is csak ennyi mondott: Lol

REAL MADRID

SLICK
Ez a Heinze egy barom!

67% 33%

REAL MADRID

kas123
egy labdabirtoklási statisztikára kíváncsi lennék 😄

De Robben önzõ mint mindig :/

REAL MADRID

kas123
robben b+...én simán beadtam volna középre és gól...

Csabesz6
nálam megdöglött..

Raúl épp mellé lõtte utána meg RvN is

REAL MADRID

SLICK
Majdnem ott a 2. Ez nem sokon múlott! 😊
Jó a meccs ^^

ProGabe
azért nem gyenge, hogy Canna BL meccsen tér vissza. remélem nem lesz gond a formájával

Csabesz6
Ramos!!!!!