Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
REAL MADRID
Most is olyan impotens a játék, hogy rég nem láttam ilyet.
Viszont a sérülések már elkezdõdtek... Ennek nagyon nem lesz jó vége se a bajnokságban, sem a BL-ben 😞
Guti meg rosszul lépett úgyhogy ez szinte biztos hogy több mint egy hónapos kihagyás lesz..:S
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Na most ki fog bejönni?
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Na Cannavaro visszatér és De la Red is kezd.
„Robinho esete nagyon hasonló az enyémhez. Én újabb két évre akartam hosszabbítani Madridban, de a vezetõség ezt nem szerette volna, ezért döntöttem a távozás mellett. Robinho is érezte, hogy nem számítanak rá, ezért jól tette, hogy Angliába szerzõdött” – fogalmazott Roberto Carlos.
A Fenerbahce 35 éves hátvédje hozzátette, hogy még öt évig szeretne futballozni.
/nso/
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
ReaL MaDRid x siempre
Vigyék, ha jön Garay 😊
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Igen, mégha mondjuk csak 3 ziccerbõl 1-et rúgna be akkor is jobb (mellesleg ebben is javult), sokkal gyorsabb a játékunk, több a helyzet. Raul hiába fut sokat, a labda ha jár több a mozgás.
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Nem lenne hülyeség.....
RMCF
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
Szeptember 30. Zenit - Real Madrid felvételrõl a TV6-on!
Iker Casillas sokadik spanyol bajnoki címe, de legfõképpen az Európa-bajnokságon nyújtott remek teljesítménye Aranylabdát érhet - legalábbis így latolgatta az esélyeket Cristiano Ronaldo. A portugál szélsõ - akinek nem titkolt szándéka a France Football által életre hívott díj elhódítása - a Real Madrid és a spanyol válogatott kapusát tartja legnagyobb riválisának a szavazáson.
bízok még , de sztem Ronaldoé lesz ez simán.
„Ezen a meccsen 5-0-ra kellett volna nyernünk. Az elsõ gól után visszavettünk, és elkezdtünk lazítani. Nem tudom miért történt így, de ezen változtatni kell.”
Ezt már szeretem. Õszinte mondat, nagyon helyes. Eddig idén RVN pozitív csalódás, a dolgát eddig minden meccsen teljesítette, kiegyensúlyozott. Gólokat lõ, gólpasszt ad, réztvett szép támadásokban, és sarkazgat is redesen 😊. Csatár 😊
Azért a Bate nagy mákos volt a selejtõzebe a sorsolással,meg amúgy is...De egyértelmûen nagy dolog hogy eljutottak idáig....
RMCF
oo jee :|
RMCF
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Amúgy pont ennyit tippeltem a meccsre 😊 A fiúk pont annyit játszottak, amennyit kellett.
Összeségében egész jó meccs volt! HALA MADRID!!
nálunk ugyanez 27/10
katt
minden elképzelhetõ statisztikai adat a meccsrõl. érdemes az egyes játékosokra külön kattintani, és ott az adatlapján belül is lehet még válogatni
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
REAL MADRID