Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

komolyan nemhiszem el hogy milyen lapos a közvetítés. Ha pl. az eurosporton nézek meccset simán beleélem magam, itt meg mintha a vad anygyalt nézném 😞

REAL MADRID

hucsá! na mivolt elsõ félidõben? Sajnos nem láttam.

REAL MADRID

SLICK
inkább ne így legyen és kezdjünk el normálisan játszani.
Most is olyan impotens a játék, hogy rég nem láttam ilyet.

shala
legalább lesz mire fogniuk a szar játékot 😞

non potest pluere aeternum

SLICK
hát ja :|

Viszont a sérülések már elkezdõdtek... Ennek nagyon nem lesz jó vége se a bajnokságban, sem a BL-ben 😞

REALista
Ja jó VdV már felépült.
Guti meg rosszul lépett úgyhogy ez szinte biztos hogy több mint egy hónapos kihagyás lesz..:S

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
Hát ez fasz Guti megsérült.:S
Na most ki fog bejönni?

REALista
Cannavaro nem szarozott...😄

SLICK
Elég lapos a meccs

REALista
Robben sérült bár nem lehet komoly mert ott van a kispadon.

Rockynhooo
sztem ilyen kezdõvel max ilyen 0:1es meccs lesz...

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
ez van.....gyõzzünk és kész..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
nem, csak Raulnak kezdenie KELL.

-.-
SLICK
Ez a Negredo gyerek nagyon jól tolja Almeríában! Sztem vissza kellene hozni Madridba.

5 vágunk a Racingnak 😄

Rockynhooo
pff yoo szar :|

tesó07
Robben már le is sérült??Jó sokáig bírta...😞

RMCF

REALista
18:10 - A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas; Sergio Ramos, Cannavaro, Pepe, Heinze; Diarrá, De la Red, Guti, Higuaín; Raúl és Van Nistelrooy.

Na Cannavaro visszatér és De la Red is kezd.

kas123
Racing Santander-Real Madrid, spanyol bajnokság, 3. forduló
19:00 @ SPORT1 (élõ)

Oncsi
Roberto Carlos pénteken egy interjúban elmondta, Robinhóval ugyanazt csinálták Madridban, mint tavaly vele, ezért jól tette, hogy a Manchester Cityhez szerzõdött.

„Robinho esete nagyon hasonló az enyémhez. Én újabb két évre akartam hosszabbítani Madridban, de a vezetõség ezt nem szerette volna, ezért döntöttem a távozás mellett. Robinho is érezte, hogy nem számítanak rá, ezért jól tette, hogy Angliába szerzõdött” – fogalmazott Roberto Carlos.

A Fenerbahce 35 éves hátvédje hozzátette, hogy még öt évig szeretne futballozni.

/nso/

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

"A Marca szavazóinak közel 85 százaléka" Azért a szavazok se hülyék!!! Igazuk van

Rockynhooo
vedd úgy hogy õ nem létezik -.-' 😞

miilann04
és saviola neve szóba se kerül? <#whatever>

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

horpeti
Heinzét bírom, de ha lenne egy fiatal személy csere, nem bánnám. 😊 De csak azért, mert néha olyan hajmeresztõ dolgokat csinál. 😄

SLICK
Adná az ég! Jóval több pénzt adnának érte, mint amennyit ér. Azért ez nem is rossz üzlet lenne ^^ Vkit meg hoznánk a helyére. Egyébként ott van Torres, úgyis bal oldalt játszik a legtöbbször. Ramos helyére meg ott van Salgado...

hunbasser
Garay - ha jól tudom - középsõvédõ,Heinze meg baloldali,õ kell Marcelo cseréjének.

ReaL MaDRid x siempre

A Manchester City a téli átigazolási szezonban igen komoly ajánlatot készül tenni Heinzéért. /DC/

Vigyék, ha jön Garay 😊

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

na jól van 😊

Igen, mégha mondjuk csak 3 ziccerbõl 1-et rúgna be akkor is jobb (mellesleg ebben is javult), sokkal gyorsabb a játékunk, több a helyzet. Raul hiába fut sokat, a labda ha jár több a mozgás.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

tesó07
Bernd Schuster erõsen fontolgatja annak a lehetõségét, hogy a Racing ellen Higuaínnak szavaz bizalmat Raúl helyett. A Marca szavazóinak közel 85 százaléka egyébként úgy véli, hogy az argentinnak kéne játszania. /Marca

Nem lenne hülyeség.....

RMCF

vki nem tudja hol lehet meglelni az idei csapatfotót lehetõleg nagy felbontásban ?

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

Rockynhooo
jajaja meg így 30 fölött megtanult lõni 16ról kívülrõl 😄

Szeptember 30. Zenit - Real Madrid felvételrõl a TV6-on!

Iker Casillas sokadik spanyol bajnoki címe, de legfõképpen az Európa-bajnokságon nyújtott remek teljesítménye Aranylabdát érhet - legalábbis így latolgatta az esélyeket Cristiano Ronaldo. A portugál szélsõ - akinek nem titkolt szándéka a France Football által életre hívott díj elhódítása - a Real Madrid és a spanyol válogatott kapusát tartja legnagyobb riválisának a szavazáson.

bízok még , de sztem Ronaldoé lesz ez simán.

RvN deportivo 1 gol Numancia 3 asziszt, és most is rugot 1 golt yeee birom az ipsét 😄

Van Nistelrooy
„Ezen a meccsen 5-0-ra kellett volna nyernünk. Az elsõ gól után visszavettünk, és elkezdtünk lazítani. Nem tudom miért történt így, de ezen változtatni kell.”

Ezt már szeretem. Õszinte mondat, nagyon helyes. Eddig idén RVN pozitív csalódás, a dolgát eddig minden meccsen teljesítette, kiegyensúlyozott. Gólokat lõ, gólpasszt ad, réztvett szép támadásokban, és sarkazgat is redesen 😊. Csatár 😊

tesó07
Faszom a sérülésekbe,nem baj,ott van Diarra....
Tippek,Robben meddig bírja vajon???

RMCF

tesó07
Jó lenne,de a többiek még jobban megfogják verni sztem õket.Bár egy Juve se arra szokott menni hogy minél több gólt rúgjon.
Azért a Bate nagy mákos volt a selejtõzebe a sorsolással,meg amúgy is...De egyértelmûen nagy dolog hogy eljutottak idáig....

RMCF

Rockynhooo
14:42 - Izomsérülése miatt Fernando Gago játékára 1 hónapig nem számíthat Bernd Schuster.

oo jee :|

Rockynhooo
de emellett nagyon tisztelem õket hogy idáig eljutottak , magyar csapat nem tomn mikor lesz képes ilyenre :| amúgy 2 perc után megmondta hogy az az ember aki Robbent fogta pirosat fog kapni , csóri fehérorosz csókát ráállítják tuttam h nem tud mit kezdeni vele 😄

Rockynhooo
esélyük sincs rá , még egy szoros meccsre sem senkivel.

horpeti
Lényeg, hogy a többieket megszorongassák a csoportban. 😄DD

Rockynhooo
simán nyerhettünk vna többel is bár nem az ellenfél porba alázása volt a cél, 3 pont megvan aza fõ. nem értem ez a Borisov mit keres a BL-ben , mintha ha egy megye 1es csapat lett vna, bár ha kiverték az Andert akkor csak tudnak vmit :|

Az szép teljesitmény. nem is vettem észre hogy a pályán van!!! xD na jo néha láttam, mikor visszalassitották, hogy mutogat meg ilyenek.

tesó07
Man of the match:Sergio Ramos(uefa.com)
Jól nyomta tényleg nagyon!!

RMCF

tesó07
Jó kis "edzõmeccs" volt.Voltak szép megmozdulások,nem baj az hogy annyira nem erõlködtek a srácok,kell még az energy.A lényeg a 3 pont.A bl úgy is majd csak ezután kezdõdik igazán nekünk.Raul sokat fut,tapsol meg minden,de néha azért pihenhetne majd még 1-2 meccset....Higanyba lenne potenciál.Azért egy sérülést most is sikerült "összehozni",csak nehogy az legyen majd mint tavaly,hogy amikor jönnek a fontos meccsek a fél csapat sérült lesz.

RMCF

ProGabe
a végére a passzok aránya 500/600 lett 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
csak néhányszor, 2 veszélyesebbre emlékszem csak 😄

Amúgy pont ennyit tippeltem a meccsre 😊 A fiúk pont annyit játszottak, amennyit kellett.
Összeségében egész jó meccs volt! HALA MADRID!!

ProGabe
összesen 7-szer lõttek, abból 2 ment kapura

nálunk ugyanez 27/10

katt
minden elképzelhetõ statisztikai adat a meccsrõl. érdemes az egyes játékosokra külön kattintani, és ott az adatlapján belül is lehet még válogatni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

eZo
be fog érni, és akkor majd belõ mindent 😊

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

horpeti
Higanynak meg kéne növelnie a gólerõsségét.. a gyorsaság megvan, és azért a lendület cselei is egész jók.. Csak utána gyakran elhal. 😄D

bate lõtt kapura?

REAL MADRID

Burdi
ésss, vége.
Hala Madrid, csak így továbbb😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D