Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
nem csak azt... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REALista
Meg a bajnokság részleget is...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

hunbasser
am bl részleget lehetne frissíteni 😊

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
jó ez....csak .... kéne.....na nem mintha panaszkodnék 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

McFrost
Nagyon ott van ez a banner, csapatot meg nemfikázok:d

"A 2. gól, az meg egy rossz hazaadást lelestem, aztán bevertem a sarokba, ahogy kell!" Kiss Tamás a 2011.07.21. EL: Tromsö- Paks 0-3 meccs után www.youtube.com/watch?v=Fljmh80MY-8

hunbasser
hahh 😄

ReaL MaDRid x siempre

kas123
zsír, akkor jobb fizikus vagyok mint Einstein (hisz õ régen volt "nagymenõ")

offot befejztem, sry 😞

Rockynhooo
ne tépjétek már egymást, Raul egy klasszis egy legenda egy példakép aki nagyon sokat letett már az asztalra de most nem megy neki ezért mellõzni kell egy kicsit és játszatni Hugaínt aki egy feltörekvõ tehetséges játékos akinek most jobban megy mint Raulnak. ennyi

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

OFF oké?

Attól függetlenül értetted!!! <#banplz>

Jó ég nem a pályafutásukról beszéltem<#idiota>

DJ BP teljesen igazad van. Gyerekek a jelen a fontos.

csak a lényeg, ha valakire azt mondjuk, hogy jobb, az a jelenre vonatkozik, semmi köze ahhoz mi volt a múltban

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

kas123
Igen, szerintem is az játsszon aki jobb formában van, DE azért Higuaint még ne hasonlítgassuk Raulhoz...

tesó07
Azért a múltat ne felejtsd el,de az tény hogy sztem mindig az játszon aki a legjobb formába van,már pedig az most Higuain,fejlõdik mint állat😊

RMCF

Az kemény kijelentés

REAL MADRID

múltat jómagam lesz*rom, a csapat nem profitál jelenleg belõle

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

kas123
elemezgesd az igeidõket 😉
jobb (jelen idõ)
jobb lesz (jövõ idõ)
nem bonyolult 😊

LasDen
10 évvel fiatalabb......mit vársz, hogy mit mutasson fel??? 😄 Simán jobb lesz Raúlnál már jövõre...... 😄

kas123
Öhömmm azért ennyire ne szaladjon el a ló...
Majd ha higuain legalább annyi mindent fel tud mutatni mint raul akkor tényleg elismerem hogy jobb. Addig viszont maximum csak jobb formában van.

Rockynhooo
jah azt én is megfigyeltem hogy akivel játszik a Barca azzal mi fogunk a köv körbe így nem is kell elõre néznem az ellenfeleket mindig kiderül az aktuális fordulobol ki a következõ csapat 😄

horpeti
Diarrába azért tuti tolják a cuccot így is, legfeljebb nem lakomázik olyan jókat (ami úgyis kis rész). 😄DD

Meccs szar, sérülések gáz... Tudom csak pozitvan, de hétfõ van 😄.

Se Gago, se Sneijder se Guti, nem jó. De La Red meg a ramadanozó Diarra maradt középre? Nincs cseréjük? Mert VdV támadó

horpeti
jah, most sokan máshol is hétközi forduló van. Aminek örülök, mert legalább ezt közvetíti a TV, nem úgy, mint a BL-t. 😄

(megnéztem, szüleimnél van Viatas6...lehet gyakrabban járok majd feléjük a hét közepe táján. 😛)

tesó07
Egy kis késéssel...Grat a csapatnak,a lényeg a 3pont...Nistelrooy egy isten,Raul sajna hozta idei formáját,Higuain minden meccsen egyre jobb,De La Red gólnak örülök,ez a kurva sérüléshullám meg nagyon nem tetszik.
Most látom,szerdán meccs??Az király!

RMCF

Burdi
gondolom a múltkori válogatott izé miatt most lesz😊
lehet tévedek

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

SLICK
na hogy-hogy szerdán lesz a meccs? :o

Tényleg, a Barca teszteli elõttünk a csaparokat? Mert Szerdán, 22 órától: Real Madrid - Sporting Gijón (tévé: Sport2).

Saviolat sajnálom, szerintem simán jobb lenne mint Raul!!! Higany meg már jobb xD ott a szálen, hogy elhozta a labdát, mindenki csak nézte szépen lefordult.

LasDen
21:16 - Érdekesség a mai mérkõzéshez, hogy Casillas és a játékvezetõ ugyanolyan színösszetételû mezben lépett pályára, ami ellentétes a bírói testület írott és íratlan szabályaival. Elvileg a játékvezetõnek ebben az esetben ruhát kellett volna cserélnie.

dikk de jó lett vóna, ha Casillas a bíró helyett elkezdte vóna vezetni a meccset 😄

Rockynhooo
Nistelrooy 😄 ez a faszi hihetetlene , legyen mindig pályán mert tényleg életveszély 😊! Sneijdert várom már nagyon vissza középre :\

jah és Saviola-t milyen szokatlan volt már látni cöhh <#wilting>

Csabesz6
Mától Fabio "Földönfejelõ" Cannavaro lesz a neved fiam😄
Beszarás, ez nem az elsõ ilyen "megoldása".

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

horpeti
Nistelroy meglõtte a maga gólját😄
És milyen szépen. 😄

SLICK
Na hát nem egy hajtós mecsen nyertünk, de nyertünk és ez a lényeg! 😊

Na hoztuk a kötelezõt egy lapos meccsen 😊

REAL MADRID

SLICK
Na Saviola jön Higuaín helyett. Mondhatni sok lehetõséghez jut

SLICK
Ennek a kommentátornak néha vannak jó szövegei 😄

kas123
ekkora szerencsétlenkedést :S
6ezerszer ki lehetett volna vágni a pitsába

REALista
ez meg mi volt már?😄DDDdd

kas123
hazaérek és 0-2 <#worship><#eljen>

Itt már mindenki azt hitte hogy passzolni fog 😄

REAL MADRID

REALista
Nisty meglõtte szokásos gólját.<#worship><#worship><#worship>
Ráadásul nem is akár milyet.😊

Hoppá, Ruud is megvillant

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

SLICK
RvN nem szarozott 😄

Migóóól 😄DD

REAL MADRID

SLICK
pedig amilyen emglepõ, õt is le szokták cserélni 😄

LasDen
ilyet is ritkán lát az ember, hogy Raúlt lecserélik 😄

robotnyk
mezõnyben még nem gyõzött meg, de kapura veszélyes \o/
SLICK
Na kicsit legalább nagyobb lett az iram a gól után, csak ne üljünk rá az eredményre és rámoljunk be legalább egyet.

Cannavaro meg egy vicc...

Góóóóól De la Red <#worship> Szépen csinálták

REAL MADRID

REALista
De la Red góóól<#worship>