Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
Pöcsöm, UPC menyétkedik és akadozik a hang, kép meg egyáltalán nincs a Sport 2-n -.-

horpeti
(Látom azért mindenki nézi a Barca meccseket is. 😄DD)

horpeti
"Magyarok vagyunk, nem?" 😄DD

robotnyk
portugáloknál esetleg 😄
SLICK
Azért mondja Bozsánnak, mert spanyoloknál így kell ejteni.

tesó07
Ez mekkora volt tényleg..Bozsán,sík ez a kommentátor.😄D

RMCF

😄D És tényleg 😊

REAL MADRID

horpeti
Szép a kommentátor.. "Jön Bozsán!".. És megmagyarázza. 😄

horpeti
Betis szépen kiegyenlített. Hajrá hajrá! 😄D

REALista
Jah pont most kapcsoltam oda.😄
Tavaly is a Betistõl kaptak ki 2:0-ról ha jól emlékszem hazai pályán..😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

SLICK
közben Betis egyenlített Barcelónában. 10 perc alatt 2 gól nem semmi :|

Mélyinterjú Raúllal a Radio Marcában

SAJNÁLOM. De golokat akarok 😄 Raúl ma 3mat rug!!?

Az lehet 😄

Ami kezdõcsapatot beirtál, az meg csak tallgatás! Majd meglátjuk, hogy eltalálták e az ujágirok!!! Hivatalos kezdõ majd csak fél óráva a meccs elõtt, mint mindig!

SLICK
uhh bazz vmit nagyon benéztem, úgy emlékeztem hogy 8-tól lesz.
Még a TV újságban is az van írva, hogy 8-tól már spanyol bajnokit közvetít a Sport 2. E helyett meg kézilabda van :|

Kösz az infót!

robotnyk
10
SLICK
nem 8-tól van a meccs? :o

shala
thx

non potest pluere aeternum

REALista
Szerintem meg egyáltalán nem jobb és biztosabb Metzelder-rel a védelem...

shala
nincs sport2-m, nem tudjátok neten tudom vhol nézni az esti meccset?

non potest pluere aeternum

Mert szakmai okok miatt nem lesz a meccsen

REAL MADRID

tesó07
Mégis pihi lesz,gondolom az elõttem lévõ hír Hivatalos.....;-)

RMCF

Oncsi
Bernd Schuster, a Real Madrid vezetõedzõje nem nevezte csapata szerda esti, Sporting Gijón elleni mérkõzésére Sergio Ramost.
A mester pihenõt adott a több napja fájdalmakkal küszködõ spanyol védõnek. Christoph Metzelder közben szakmai okokból maradt ki a keretbõl.

Metzelder miért nem kezd Canna helyett??????????? sztem jobb és biztosabb !

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Ez azt jelenti, hogy nem Hivatalos 😄

tesó07
A Real Madrid várható kezdõcsapata: Casillas; Miguel Torres, Pepe, Cannavaro, Heinze; Diarra, De la Red, Van der Vaart; Higuaín, Raúl és Robben.

Ramos,Nistelrooy,pihennek??

RMCF

Oncsi
Sneijder fejét elnézve nekem a Jackass-bõl a törpe jutot eszembe,W-man asszem😄😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Casillas
olyan mint itt az elsõ kép, szal nem biztos hogy végül sikerült

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Rolka
majd leestem a székrõl

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

Rolka
<#nevetes1><#nevetes1><#nevetes1><#vigyor3><#vigyor3>

Thierry Henry cups: World Cup, Euro cup, FA cup, Premier League, Primera Division, Spanish Cup, Champions League

SLICK
fingott közben

Nagyon koncentrál

REAL MADRID

Drenthe be van tépve, vagy csak alszik?

Jólvan szálljatok le a témáról inkább

REAL MADRID

"de azért akkora baromságot ne mondjatok már h Higuain jobb mint Raul" magyarázd már el ki volt akkora paraszt, hogy összehasonlitott e két játékos pályafutását 😄 mert rajtad kivül nem sokan 😄

SLICK
Sneijder a kis kopasz 😄

SLICK
mûködik

REAL MADRID

tesó07
Azért úgy látom abban mindenki egyetért hogy Raulnak azért egy kicsit pihennie kellene a kispadon,sztem még jót is tenne neki....

RMCF

Elvileg frissítve van banner, akinek mégsem menne az nyomjon F5t ugy mar jonak kell lennie.

REAL MADRID

kas123
Ki mondta h ne a jelenlegi forma alapján rakják be a kezdõbe az embereket?! Én is ezen az állásponton vagyok, de azért akkora baromságot ne mondjatok már h Higuain jobb mint Raul...maximum jobb formában van és ez NAGYON MÁS!

Köszönöm. Ennél több nem is kell! Én is igy látom a helyzetet. Meg a Marca szavazoinak a 80%!!! Hát azok se hülyék.

Rockynhooo
befogják tenni ilyen 5 percekre néha napján , annyi idõ alatt majd sosem tud mutatni semmit , aztá majd nyáron el is adjuk , és Madridos pályafutása alatt volt pályán saccperkb 2 órát <#wave>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

REALista
Na mondjuk õ is szépen eltud tûnni a mezõnyben ha kezd.Saviolának kéne már lehetõséget adni mondjuk ezzel nem mondok újat...😄

robotnyk
nincs nagy nyomás, egy heti marca.comos szavazáson az emberek több mint 80%a Higuaint tette volna a kezdõbe Raul helyett.
REALista
Egyetértek de azért az is túlzás hogy sokan már úgy beszélnek róla mintha csak kolonc lenne a csapat nyakán pedig még csak 3 meccsen vagyunk túl.Ráadásul nem rajta múlik hogy kezdõ e vagy sem /bár sokak szerint õ a kiskirály a csapatban akit nem lehet padra ültetni de szerintem ez baromság/ hanem Suszteren.Tény hogy nagy a nyomás Susztin mert mégis csak Raúlról van szó de azért õ az edzõ hogy meghozzon ilyen döntéseket...

LasDen
én nem panaszkodtam.....de ha így látod akkor jó nem szólok semmit...... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Fejezd már be. Megmondtam hogy akkor lesz frissítve amikor ráérek. Senkinek sem kötelezõ továbblapozni.

REAL MADRID

robotnyk
már bocs, de ez hihetetlen faszság. egy kezdõbe teljesítmény alapján kell bekerülni, nem azért mert a klub rekordtartója valaki, vagy ekkor meg akkor gólkirály volt. az éppen adott idõben nyújtott teljesítmény számít. vagy szerinted le kéne igazolni, és a kezdõbe tenni Ronaldot megint? elvégre többszörös aranylabdás, gólkirály. igaz, hogy kicsit sörhasat eresztett, és egy délutáni séta alatt tropára megy a térde, de hát akkora nagy múltja van...
lehet, hogy Raul tavaly statisztikailag jó szezont futott, de az elmúlt... hm... 5 évben egyedül Capello alatt, a szezon második felében volt az igazi. fontos gólokat lõtt (pl Espanyol ellen mikor fordítani kellett hazai pályán), és tényleg úgy játszott, mint egy kapítány. ha nem is játszott jól, legalább futott, ha valamit elszúrt, ment szerelni, melózott. de Schuster lazább, nála lehet alibizni 60-70 perceket, csak azért, mert õ a kapitány...
LasDen
nem is tudom ki mondta, hogy ez lesz....... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kas123
mindig ez van 😄, megvan a szép táblázat és nem frissül (nem szemrehányásként mondtam ezt kedves Monoton bácsi 😛)