Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Matthew Prosac
Remélem semmi komoly, jobbulást és gyógyulást kívánok neki!

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

LasDen
2:30 - A kórházban elvégzett vizsgálatok után pozitív hírek érkeztek De la Red állapotáról: a játékos már jobban van, és a csapattal együtt tér vissza Madridba.

szerencse....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen
fasz tudja......

most mi van?

thx 😊

LasDen

hol nézed a meccset?

LasDen
nah bazzeg........ez nem lesz könnyû meccs.........

LasDen
nah bazmeg mivan De la Reddel???

LasDen
1-1

1-0

hunbasser
köszi neked is 😊

ReaL MaDRid x siempre

tesó07
Már azt se szeretem ha ilyenek egyáltalán szóba kerülnek....

RMCF

utolag HBD David <#worship>

REAL MADRID

Katt Az esti meccsre

hunbasser
áhh,úgyse...

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
13:41 - A Real Madrid elnöke ma 19:00-tól nyilvános sajtótájékoztatót fog tartani a Santiago Bernabéuban. A téma egyelõre ismeretlen. /realmadrid.es/

csak nem...???? nagyon remélem 😄

hunbasser
de durva...😄DDddddd

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
köszi 😊

ReaL MaDRid x siempre

HBD így utólag is 😄
robotnyk
😮
LasDen
Poli Ejido - Villarreal 5-0

azé ez jó szar mégha tartalékosan álltak ki..... 😄

LasDen
mert megérdemled.....

Most ezt miért kellet??? xD

hunbasser
_:A?SDASDSAASDASASDSA

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
megkérdeztem és megtudtam, hogy mikor felment a pályára körbemutogatta a meze alatti pólóját amin ez állt spanyolul:" Csak, hogy tudd, hol a helyed Dávid!!!"
A meccs után nyilatkozatban elmonta, hogy egy jövõbeli magyar rajongónak üzent, akinek aznap volt a születésnapja....... 😄

hunbasser
szééép,pont a születésnapomon 😄 ez nem lehet véletlen O.o

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
Raúl 1994. október 29-én, azaz ma tizennégy éve mutatkozott be a Real Madrid felnõttcsapatában a La Romareda stadionban, mindössze 17 évesen.

<#worship><#worship>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
kösziköszi 😊

ReaL MaDRid x siempre

tesó07
Én már nem hiszek senkinek se....

RMCF

tesó07
BSZ!!

RMCF

ProGabe
Ramos Has Been Forgiven - Salgado
Michel Salgado has revealed that Sergio Ramos has asked for the Real Madrid squad to forgive him for his outburst last week and hopes that he can return to action soon.

ezek szerint Ramos bocsánatot kért és elfogadták

"but the matter is already sorted out"

tehát már el lett rendezve a dolog. inkább ennek az oldalnak és Salgadonak hiszek, mint a marcanak

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

kas123
Szia,
köszönjük szépen
Szia

www.haggyadmarmagadlegyszivesareklamokkal.txh
LasCar16
HBD höbasszi!

#acm

LasDen
"Felhevült állapotban volt, semmi több. A szezon végére úgyis mindenkinek fognak tévedni. Nem félünk a Barcelonától, megvan az ellenszerünk a mutatós játékra, ez pedig a csapategység. Játszhatunk jól vagy rosszul, legyõzni azonban nagyon nehéz bennünket" - vélekedett, ám azt is elismerte, hogy "a Bajnokok Ligájában más szellemiség szükséges, hibát itt már nem lehet elkövetni."

a kiemelt mondatot tudná nekem vki elmagyarázni, mert én nem értem...... 😄

REALista
HBD!😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
hónap

SLICK
Na mikor lesz a kupa meccs? Tegnap kérdeztem, de válasz az nem jött rá -.-

Hunbassernek meg HBD!

LasDen
14:14 - Bernd Schuster kerete az Irún elleni kupamérkõzésre: Dudek és Codina; Salgado, Velayos, Antón, Metzelder, Javi García és Heinze; De La Red, Drenthe, Guti, Diarra és Sneijder; Saviola, Higuaín és Bueno.

sztem ez lesz 😄
Dudek, Salgado, Metzelder, Velayos, Heinze, Javi Garcia, Diarra, De la Red, Saviola, Higuaín, Bueno 😄

ProGabe
úgy néz ki, hogy nem

kas123
hunbasser
robo,progabe:köszi 😊

ReaL MaDRid x siempre

Közvetiti valamelyik csatorna a meccset?

robotnyk
hbd2u
ProGabe
HBD!

hunbasser
köszi srácok 😊

ReaL MaDRid x siempre