Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
milyen igaz.... :S
Kicsit elõre tekintve, alig egy hónap és következik egy halálos sorozat, amibe a jelenlegi forma alapján lehet, hogy bele is hal a Real Madrid. Bemelegítésnek otthon a Sevilla, majd jön az orosz UEFA Kupa gyõztes Zenit, aztán a Klasszikus a Barcelona ellen idegenben. Közvetlenül karácsony elõtt érkezik a Bernabéuba a Valencia, majd a szünet után ide látogat a Villarreal is. Levezetésnek pedig ott lesz egy tánc a Son Moix-ban a Mallorca ellen. Az elsõ igazi teszt ekkor fog lezajlani. Annyi biztos, azzal amit most játszik a Real Madrid, csúnya és éles késekbe szaladhat bele, és akár még Bernd Schuster lába alatt is meginoghat a talaj. De egyelõre ez még csak fikció, addig is lesz mit bizonyítania csapatnak bõven. Kezdésnek szerdán a Juventus ellen, majd hétvégén a Malága ellen.
juhh ez kemény menet lesz :|
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
jajj má.......bekaphatod a faszomat hülye köcsög.....juve ellen meg majd az lesz, hogy Igaz hogy 5-0-ra kikaptunk, de sztem mi voltunk a jobbak és én építettem a kínai nagy falat....
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
<#idiota>#idiota><#confused>#confused><#wilting>#wilting>
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led
simán verhetõ lett volna az Almería, de tököm akkor tegyünk is érte vmit. Mi a szarnak ülünk rá az 1 gólos elõnyre állandóan?
Úgy tûnik tényleg nem érdekli Schustert a bajnokság és BL-re hajt de vhogy ott sem látom azt a hajtást... -.-
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
még akkor is ha Juve-ra tartalékolunk..
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
rálehet fogni, hogy tartalékolnak a Juve ellen, de sztem ez csak kifogás.....tõlük is kikapunk mint a szar........
ha gól lesz akkor azért írjatok h mégis mien volt. kösssze😄<#papakacsint>#papakacsint>
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
Egyébként akadnak próbálkozások, de nem gól szagú, nekem legalábbis.
Pepe egy ütközésben megsérült valószínûleg, így Metzelder jött a helyére. Az elõbb meg van der Vaart állt be Higuaín helyére.
vagy ien passzív foci inkább?
okés szerdán Juve ellen játszunk, de annyira tartalékolni nem kéne :c
Vajon a birok föszerepet válalnak? xD
"Arra emlékszem, hogy futok a felezõvonal felé, aztán már csak arra, hogy a hordágyon fekszem. Jól vagyok, és köszönettel tartozom mindazoknak, akik aggódtak értem. A hétvégén otthon nézem az Almeria elleni meccset, de remélem, hamarosan visszatérhetek a csapathoz" - mondta a 23 éves játékos. A fõvárosi együttes vezetõ orvosa, Carlos Diaz szerint De La Red valószínûleg a nagy fizikai megterheléstõl ájult el.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Gólszerzõ: SZALAI
A tudósítások szerint a magyar támadó szépségdíjas gólt ragasztott az ellenfél hálójába.
RMCF
Már ennyi....telik az idõ....<#taps>#taps><#worship>#worship>
RMCF
RMCF
vizsgálják is....nehogy nagyobb baj legyen......
ebben van az üzlet 😄
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
A Siena szerzõdtetné Ronaldot és úgy kapná a fizetését hogy 100 000 euro gólonként😄 az mi durva már😄
REAL MADRID FERENCVÁROS TC