Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
A szégyenteljes, akarat nélküli játéktól már csak Bernd Schuster irritáló hozzáállása idegesítõbb, aki szerint minden a legnagyobb rendben volt, õ elégedett a csapattal. Ez már nem a Getafe edzõ úr! Itt egy Almería elleni döntetlen, rossz és motiválatlan játék már nem kielégítõ! De sokkal inkább szégyenteljes. Nagyon olybá tûnik, hogy két évvel ezelõtt csak a Real Madrid cserélt edzõt, Schuster nem cserélt csapatot. Persze megbocsájtható a vereség, a döntetlen, még a hosszú ideig tartó rossz, élvezhetetlen játék is, ha lehet látni a megbánást és az akarást a jobb felé. De nem látni. Minden szép és jó. Egyesek szemében. Persze miért ne lenne minden rendben. Harmadik a Real Madrid a tabellán, mindössze kettõ pont a hátrány az éllovas Barcelona-val szemben. Jön majd két jó meccs, jön majd két gyõzelem. Lehet, hogy egybõl most a Juventus ellen jön az elsõ, lehet hogy késõbb. Azután minden még nagyobb rendben lesz, ismét triplázásról fognak beszélni egyes vezetõk. Versenyben leszünk a Bajnokok Ligájában, a bajnokságban és a Király Kupában.

milyen igaz.... :S

Kicsit elõre tekintve, alig egy hónap és következik egy halálos sorozat, amibe a jelenlegi forma alapján lehet, hogy bele is hal a Real Madrid. Bemelegítésnek otthon a Sevilla, majd jön az orosz UEFA Kupa gyõztes Zenit, aztán a Klasszikus a Barcelona ellen idegenben. Közvetlenül karácsony elõtt érkezik a Bernabéuba a Valencia, majd a szünet után ide látogat a Villarreal is. Levezetésnek pedig ott lesz egy tánc a Son Moix-ban a Mallorca ellen. Az elsõ igazi teszt ekkor fog lezajlani. Annyi biztos, azzal amit most játszik a Real Madrid, csúnya és éles késekbe szaladhat bele, és akár még Bernd Schuster lába alatt is meginoghat a talaj. De egyelõre ez még csak fikció, addig is lesz mit bizonyítania csapatnak bõven. Kezdésnek szerdán a Juventus ellen, majd hétvégén a Malága ellen.

juhh ez kemény menet lesz :|

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
22:18 - Bernd Schuster: "Tetszett a csapat hozzáállása."

jajj má.......bekaphatod a faszomat hülye köcsög.....juve ellen meg majd az lesz, hogy Igaz hogy 5-0-ra kikaptunk, de sztem mi voltunk a jobbak és én építettem a kínai nagy falat....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REALista
Bernd Schuster: "Tetszett a csapat hozzáállása."

<#idiota><#confused><#wilting>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
önzõ köcsög volt.....jobban mint szokott.....mikor passzolhatott volna még tolt egyet....mikor tolni kellett volna egyet passzolt.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Robben nem elég yo szted? meg ott van VDV is bár õ nem klasszikus szélsõ.

LasDen
én szélsõt/szélsõket vennék.......

Rockynhooo
nem rossz játékos amúgy.

Juhász Rolit a védelembe <#nezze><#nezze>

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

passatgt
vesztettem 2500-at😞

pedig azt hittem sima gyõzelem lesz

Rockynhooo
kinek a helyére akarsz embereket? vagy melyik posztokat akarod pótolni ? csatár az fix kéne meg balhátvéd is...

LasDen
asszem kikéne esni a BL-bõl, hogy Pedja felismerje, hogy itt aztán jól elvannak baszva a dolgok és kellene 1-2 ember.....de talán még az se lenne elég......

SLICK
ennyi ezt megérdemeltük...
simán verhetõ lett volna az Almería, de tököm akkor tegyünk is érte vmit. Mi a szarnak ülünk rá az 1 gólos elõnyre állandóan?
Úgy tûnik tényleg nem érdekli Schustert a bajnokság és BL-re hajt de vhogy ott sem látom azt a hajtást... -.-

Rockynhooo
ilyen csapattal hogy lehetünk ilyen csicskák nem értem meg ... mind1 tavaszi forma fog dönteni mindenhol úgyis akkora hátha feljavulunk mert ha nem akkor idén is max egy nyögvenyelõs bajnokságunk lesz , Barca nagyon feljavult.

ProGabe
még van hátra pár perc, de ezt a szánalmat, amit mûvelünk még nézni sem bírom -.-

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

REALista
Jól van egy normális támadásunk nem volt az egyenlítõ gól óta...

Burdi
bazzzz 1 Almeriat nem megverni :/ háát nem tudomm.
még akkor is ha Juve-ra tartalékolunk..

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

robotnyk
kupából kint vagyunk fél lábbal, bajnokságban most jön majd a neheze, és a blben sem hiszem, hogy elsõ helyen jutunk tovább, és ahogy játszunk, ez nem is lehet igazán nagy meglepetés sajnos.
REALista
Juvét verjük hazai pályán szerintem de nem tudom minek ehhez elszarni egy nyerhetõ meccset...

LasDen
ez a mai teljesítmény egy termetes nagy lóf*sz........
rálehet fogni, hogy tartalékolnak a Juve ellen, de sztem ez csak kifogás.....tõlük is kikapunk mint a szar........

REALista
Ha így folytatjuk még ki is kaphatunk.Jó lenne felpörögni...

SLICK
na tessék most akartam írni, hogy az Almería felpörgött egymás után jöttek a helyzeteik és most egyenlítettek is 😞

REALista
Na fasza...:S

Burdi
köszöntem szépen a tudósítást😄
ha gól lesz akkor azért írjatok h mégis mien volt. kösssze😄<#papakacsint>

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

SLICK
nagyon érzõdik, hogy a Juve miatt takarékon játszunk...
Egyébként akadnak próbálkozások, de nem gól szagú, nekem legalábbis.
Pepe egy ütközésben megsérült valószínûleg, így Metzelder jött a helyére. Az elõbb meg van der Vaart állt be Higuaín helyére.

SLICK
eddig 1:0 Raúl fejesével ^^
amúgy sokról nem maradsz le, nem vmi hajtós meccs.

Burdi
és jók vagyunk azért? benne van a gól?
vagy ien passzív foci inkább?

REALista
0:1

REALista
áhhh ezt el kellett volna lõni...

Burdi
h áll a meccs? nyomi upc miatt nincs sp1-em :/

SLICK
Na ez milyen szép fejes gól volt Raúúl!!!!!

1:0 ^^

SLICK
elég gyengus meccs ez :|

okés szerdán Juve ellen játszunk, de annyira tartalékolni nem kéne :c

SLICK
másik tipp:

Heinze szokásos asszisztja most is segíti az ellenfelet? <#idiota>

tipp

Vajon a birok föszerepet válalnak? xD

SLICK
kicsit doppingol a srác <#idiota>

tesó07
Ez a végeredmény is.Szalai elég jó formában!

RMCF

SLICK
reméljük nem lesz megint ilyen eset :|

<#eljen>
ProGabe
Semmire sem emlékszik Ruben De La Red, a Real Madrid labdarúgója, aki csütörtökön összeesett a Real Union elleni Király Kupa-mérkõzésen. A válogatott középpályás a találkozó 13. percében minden elõzmény nélkül összecsuklott, majd eszméletlenül terült el a földön. Néhány perc elteltével sikerült magához téríteni, és azonnal az iruni kórházba szállították.

"Arra emlékszem, hogy futok a felezõvonal felé, aztán már csak arra, hogy a hordágyon fekszem. Jól vagyok, és köszönettel tartozom mindazoknak, akik aggódtak értem. A hétvégén otthon nézem az Almeria elleni meccset, de remélem, hamarosan visszatérhetek a csapathoz" - mondta a 23 éves játékos. A fõvárosi együttes vezetõ orvosa, Carlos Diaz szerint De La Red valószínûleg a nagy fizikai megterheléstõl ájult el.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tesó07
M Castilla - Villa St. Brigada 1-0 (55')
Gólszerzõ: SZALAI
A tudósítások szerint a magyar támadó szépségdíjas gólt ragasztott az ellenfél hálójába.

RMCF

akkor nem nagyon fog játszani

hunbasser
BSZ neki! 😄

ReaL MaDRid x siempre

tesó07
"Guti ma 32 éves! Boldog születésnapot neki!"

Már ennyi....telik az idõ....<#taps><#worship>

RMCF

tesó07
Hát..remélem csak tényleg a fáradtság miatt volt,de ha nem is akkor meg kiderül hogy mi volt a probléma....

RMCF

LasDen
"Megszédült, ami úgy néz ki, hogy kapcsolatban áll a fáradtsággal, amit a mérkõzések alatt kell megvalósítani. A Real Madrid azonban teljes elektrofiziológiai vizsgálat alá fogja vetni, hogy végérvényesen megtudjuk, mik voltak a kiváltó okok."

vizsgálják is....nehogy nagyobb baj legyen......

loooooooooool
ebben van az üzlet 😄
biztos nem menne csõdbe a Siena...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Oncsi
Érdekességképpen irom csak le:
A Siena szerzõdtetné Ronaldot és úgy kapná a fizetését hogy 100 000 euro gólonként😄 az mi durva már😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Elmondása szerint jól érezte magát, ennek ellenére természetesen kórházba vitték kivizsgálásra. Az elsõ diagnózisok szerint leesett a vérnyomása, ez okozta a történteket.

Remélem, hogy Madridban folytatodnak a vizsgálatok, mert tipikusan igy haltak meg játékosok a pályán, szörnyü volt ahogy összeesett 😞

tesó07
Most láttam videón,ez durva,remélem nem lesz semmi komoly következménye...😞
Nem elég hogy kikaptunk,még ez is....

RMCF