Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
én ilyet nem is montam 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

kas123
valami teljesíthetõbbet találj ki, mint pl lasden rituális sapka evése <#idiota>

tesó07
Én meg felmegyek Madridba és fejberúgom Calderont meg Schustert,Mijatovicnak meg leborotválom a haját...😊

RMCF

Cabell
Akkor ide Calderon vs Ferguson topic kellene.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

kas123
boldogat hunbasser 😊

robotnyk
ha eladjuk, nem nézek meg több Madrid meccset a szezonban. -.-
A Radio Marca értesülései szerint a Real Madrid felfüggesztette a hosszabbítási tárgyalásokat Sergio Ramosszal, s kirohanása miatt a lehetõ leghamarabb, akár már a télen túladnának rajta, amennyiben megfelelõ ajánlat érkezne. A játékos ügynöke tegnap a Bernabeúban járt, és szóba kerül az AC Milan, mint lehetséges célállomás.

Április 1 kategória

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

tegnap, 18:11 - Az Atlético Madrid vezetõedzõje, Javier Aguirre nem ért egyet a Real Madrid kritikáival, szerinte a spanyol játékvezetõkkel nincs semmi gond. "Jók a spanyol bírók" - mondta. /Marca/

K*rva jók...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

HBD!

LasDen
hepibõszdéj basserhun......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Min is megy a vita??? Valaki elmondaná nekem?? Vagy olvasak vissza??? <#szomoru1>

Ejjj nem kell a bolhábol elefántot kinézni xD

ProGabe
erre még válaszolok és ezzel be is fejezem, de okom van, hogy miért írom le az alábbiakat. az ok az, hogy tegyünk tiszta vizet a pohárba, szóval:

"amúgy meg mindenkinek jönnek ezzel az olvass vissza izéval"

a normális fórumozás nem ott kezdõdik, hogy mindenkinek, minden kérdésére, legyen az bármennyire hülye kérdés is, (félre ne érts! nem a tiédre célzok) válaszol az ember, hanem ott, hogy elõször megnézi a kérdezõ, hátha már van is válasz arra, amit kérdezni akar

az a nagy gond, hogy a fórumozók 95%-a csak kérdez, a maradék 5%, aki válaszol (amiben én vastagon benne vagyok itt az sg-n) egyszer csak elege lesz. és akkor valakin csattan az ostor

és most jön a lényeg: mégis melyik mondat, szó, írásjel utal arra, hogy nem jóindulat, sõt, hogy egyáltalán bármiféle rosszindulat vezérelt amikor írtam, amit írtam?! most komolyan, mert nem értem!

amit írtam, abban semmi, de semmi bántó nem volt. egyszerûen csak felhívtam a figyelmed arra, hogy pár hozzászólással a kérdésed elõtt válaszoltam meg azt. ha mégis úgy érzed, hogy bántó volt, akkor nálad van a hiba :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Burdi
na ne mond már h ezt full jóindulatból tetted mikor leírtad amit kértem..
meg ez is.. komolyan..minek sértõdsz be?
meg am is csak akkor válaszolnak rendesen ha vmi ismerõs emberke kérdezi. amúgy meg mindenkinek jönnek ezzel az olvass vissza izéval.meg meg is köszöntem. na de mind1... részemrõl lezárva
/OFF

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

hunbasser
jó,szerintem most fejezzétek be.

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
ez lebaszás? ez lebaszás? na ezt még egyszer. ez lebaszás? eszem megáll!

amúgy nagyon szívesen válaszoltam a kérdésére, nagyon sajnálom, hogy lebaszásnak vélte az építõ jellegû kritikám és a több soros válaszom, ígérem többet nem fordul elõ, õfelsége. remélem nem szenvedett maradandó károsodást, Isten bocsássa meg tettemet

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
legközelebb olvass vissza bazmeg!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Burdi
nem kell lebaszni ezért.. nincs kedvem még itt is visszaolvasni.
azért is kértem h írja le vki. de látom már a kérés is nagy cucc.
no mind1 azért kösssz

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

ProGabe
ha a topikot is olvasgatnád, értenéd!

és hogy mennyire felfújja az egészet a média?

"Raúl almost giving Sergio Ramos the cold shoulder when the forward returned to the bench after being substituted.

The still pictures showed Raúl exchanging a half-hearted handshake with Ramos while avoiding any eye contact with the defender. The 31 year old then proceeded to sit next to the 22 year old, but leaving an empty seat in between."

tehát Raul majdnem (érted, majdnem) adott egy "hideg zuhanyt" azzal Ramosnak, hogy nem nézett a szemébe, amikor kezet fogtak és hagyott üres helyet kettejük között, amikor leült D: D: D: D: D:

ennyi, vége. érzem a csapat vesztét. széthullunk, meghalunk.....kurva média -.-

Burdi
mostanság nem nagyon tudtam lenni gép elõtt... vki elmondaná h mi is volt Ramos-sal? mert olvasgatom a madridistát de nem nagyon értemm :S

LasDen
hogy a Real piacra dobja a saját táblacsokiját??? 😄

Rockynhooo
én is azt vártam amit te 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
17:32 - Hivatalos: Pedja Mijatovic ma délután bejelentette, hogy a Real Madrid részt vesz a 2009-es Béke kupán. "A Real Madrid mindig készen áll a békéért és a szegénység ellen küzdeni" - nyilatkozta a sportigazgató.

egy kicsit reménykedtem az elsõ szavak láttán......de aztán csak nem az volt, amire vártam.... 😞

robotnyk
valaki lépjen már bele Ferguson szájába.
SLICK
a Spanyol kupa mikor kezdõdik?

lol 😄DDD
Én nyitok 1 topikot, Raul 1 élõ legenda, meg most itt fényezétek, csak nem tudok topikot csinálni xD

off

tesó07
the

RMCF

tesó07
Hát...tényleg nem volt a man of match....

RMCF

ProGabe
ideje, hogy nyiss egy "szidjuk Rault" topikot a sajátban 😛

robotnyk
remélem Raul magának sem gratuált. <#idiota>
tesó07
A második fele az új volt még nekem.Mondjuk ha már Ramos beszólt,legalább ne a médián keresztül intézné Schuster is,mert ez elég balfasz viselkedés.Azért remélem megoldódik minél hamarabb,mert Ramosnak játszani kell.

RMCF

ProGabe
ez szerintem baromság, mármint az, hogy "mindenkinek gratulált, csak neki nem". nagyon felfújják a dolgot

ami történt a napokban: Ramos adott egy interjút, ahol elmondta, hogy sérült és már hetek óta fájdalmak közepette játszik, de mindene a foci, blablabla. a lényeg az, hogy Schuster azt várja tõle, hogy csak védekezzen és ez nem tetszik neki.

baja van a csapattal, mert úgy érzi, hogy nincs igazán jó jobb oldali játékosunk, nem élvezi a játékot, nincs egy Beckham: "If I am honest I do not enjoy playing. Before I had Beckham and others on the right that helped me a lot but now I am very alone on the wing."

ez és gondolom az alábbi váltotta ki Schuster dühét, mármint hogy Ramos ezt kitálalta (vagy csak rosszul látja? nem tudhatjuk):

"The 'bad day' rating is for Sergio and always Sergio plays bad and concedes the goal because he was not defending."

tehát a "rossz napunk van" mindig Ramos miatt következik be és azért kapunk gólt, mert rosszul játszik és nem ért vissza védekezni

ez egy amolyan adok-kapok. csak ugye ez sosem jó akkor, ha a fõnököddel játszod 😊

horpeti
Én is beintettem volna😄😄

tesó07
Hát...Marcelonak volt egy elég durva belépõje,az tényleg pirosat ért volna,de persze a Bilbao-nál is volt még 1-2 ilyen,úgyhogy mindegy..

RMCF

tesó07
A Real Madrid gyõztes gólja után Bernd Schuster beintett az Athletic Bilbao kispadján ülõknek, amit bár Joaquín Caparrós nem látott, a lefújás után mégis tudomást szerzett róla. "Vicente Del Bosque azt mondta: nyerni is nehéz megtanulni. Azt hiszem, igaza van" - vélekedett az esetrõl az Athletic trénere. /Marca/

Mondjuk ilyeneket lehet nem kellene csinálni.....

Tegnap este, miután Schuster lecserélte Raúlt, a csapatkapitány minden kispadon ülõ csapattársának gratulált, kivéve Sergio Ramosnak.

Na de most mi van tényleg Ramossal...??

RMCF

horpeti
jah, ki mire gerjed.. Hmmm... Reál-Juventus.. Asszem én is gumit húzok.😄DD

vagy dugni, kinek mi 😄D

Ja ez nem a gumi 😊

horpeti
arra még aludni kell párat. Kösz!

ProGabe
november 5

horpeti
"Egyszerûen lehetetlen megtudni, milyen érzés nyerni a Madrid ellen"

Hát igen, ebben nagyon igaza van. Pedig biztosan szerette volna megtudni. 😛

horpeti
Rögtön jön a visszavágó? Vagy mikor lesz?

SLICK
ja, egyébként ha vki nem tudná, a Real - Juve BL meccset újra az M1 adja.

SLICK
ezt minden csapat ellen elmondja, ha nem nyernek? :c

Joaquín Caparrós:
„Egyszerûen lehetetlen megtudni, milyen érzés nyerni a Madrid ellen. A bíró biztosította, hogy 10 emberrel fejezzük be a meccset. Mindkét csapat játékosai közül lehetett volna leküldeni, mégis csak Athletic játékos ment idõ elõtt zuhanyozni…

Csak hallgassatok...

hunbasser
apró kis hibák...😄ddddddd

ReaL MaDRid x siempre

Nyert a Real és a lényeg. Mázli, hogy voltak belõle részvényeim még a Hírbrókeren
horpeti
Ez a nagyon jó, hogy mentálisan is ott vagyunk a topon. Erre nagy szükség van! Persze a bírok dögöljenek meg. 😄

áhh, igazán nemsok, tényleg...
23:20 - Egy spanyol lap máris összeállította Álvarez Izquierdo hibáinak listáját. Ezek között szerepel például a két meg nem adott madridi "lesgól", a Bilbao "kamu-tizenegyese", Sneijder és Pepe jogtalan sárga lapja, valamint Llorente piros lapjának elmaradása Pepe fellökését követõen...

REAL MADRID

Már nem azért, de igy nehez lessz meg a bajnokság:S
Hatalmas mákunk van hogy mentálisan rendben vagyunk , mert a birok azok nagyon ellenünk vannak! Egyszerüen ez már nem véretlen!!!

SLICK
na végül csak hoztuk a meccset. Azért az a pár kapufás helyzet gól lehetett volna, na meg persze a meg ne madott gól is :c