Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miilann04
2-1

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

SLICK
nyerünk 2:0-ra

Mai meccsre vannak tippek? Szerintem ma is kikapun 2-1 re de ni igy legyen :S

Azé mondjon le Calderon mert nem Rugja ki ezt a sügér, töviglenyalthaju Mijat!

Akinek mennie kellene az Mija

REAL MADRID

Igen persze most egy elnökváltás nagyon jó lenne

REAL MADRID

Én meg Calderonal, hogy mondjonle!!!

Oncsi
Sztem hozzuk el Santa Cruzt<#eljen><#dumcsi> Nem sztárolják,de sztem nagyon góltermelõ csatár !! Bl-ben is játszhatna,nm öreg !!! majd beszélek Mijatoviccsal😄😄

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

tesó07
Hát..én inkább Benzemában látom a potenciált,de persze mindenkinek más a kedvenc,bár nekem már mindegy lassan,csak igazoljunk egy normális csatárt meg egy balhátvédet majd....

RMCF

SLICK
Egyébként, Benzema játéka javult a válogatottban szvsz. Én valahogy nem látok benne olyan bukás faktort. Jól járnánk vele mindenképp.

robotnyk
hát nem tudom.. akkora a felhajtás, biztos 25-30ba belekerülne. ok, ne ítéljünk az eb alapján, mert tré volt a komplett francia csapat, de egy Cissé-féle bukás is kinéz belõle. ha már mindenképpen ilyen típusú kockázatot kéne vállalni, akkor Huntelaar inkább.
Cabell
- moderálva- ha nem tetszik a fórum menj máshova kommentelni

Továbbiakban az Off Hsz-ok törölve lesznek!

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

LasDen
nem nagyon érdekel a francia bajnokság..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
mindenki arra reagál, amivel kapcsolatban van véleménye, annyit amennyit szükségesnek tart. ez nem filozófiai vitafórum, és egyébként sem határozza meg a színvonalat az, hogy hány sor egy hozzászólás - a témától függ, és relatív.

ellenben a témával kapcsolatos hozzászólásokat ezután törlöm a picsába (nesze, színvonal), nem azért mert nem tartozik ide (mert egyébként nem), hanem mert nem kívánom támogatni hogy X+1edik topicban is reklámozd, hogy mi a nyomorod a fórummal kapcsolatban.
Cabell
így van.

LasDen
mi bajod a Spurs topikkal??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

befejezted?

REAL MADRID

Cabell
nem az a baj te...hanem, hogy egy kommentre 0 a reakció, amúgy kizárólag unalmamba járok ide, mert egyrészt ugye az elõbb említett probléma, másrészt meg itt ez a stílus a trendi, és mindenki erre megy, hogy bealázza a másikat.."látom most ez a téma a dilid. majd kinövöd." igen, ez egy tipikus sg-s megnyílvánulás, de már nem csodálkozom, de amúgy a követrkezõ hozzászólás erre már az lesz, hogy "nyiss egy szar az sg topicotXD" v akármi de azon se lepõdöm majd meg, mert SZÁNALOM AZ EGÉSZ😄

robotnyk
látom most ez a téma a dilid. majd kinövöd.
SLICK
ne játszd már el itt a nagy szakértõt! Most minek írjunk 3 oldalt a csapat teljesítményárõl ahhoz ami néhány mondatban is megfogalmazható és egyértelmû???
Ha nem tetszik vmi akkor menj el innen, nem kötelezõ ide járni! Ajánlom a Sport Klubot ott adnak a bõ véleményekre <#idiota>

SLICK
ja meg a védelembe kellene egy új bal hátvéd, Heinzét adjuk el a picsába, na meg középsõ védõnek még 1-2 ember jöhet.

Cabell
kurvasok, de több nem lesz, mert kb szánalmas ami megy...de pl nézz be a tottenham topicba, és görgess le, vagy a MU topicba is akár, kb regényeket lehet írni és érdekes gondolatmeneteket fejtegetni, de annyira egy színvonaltalan szar ez az egész, és a többség annyira érdektelen, hogy az valami elképesztõ...

SLICK
Benzema - Villa 2-õs jöhet is ^^

a lényeg, hogy olyan csatár kell, aki még vakon féllábbal is gólt akaszt minden lövésbõl 😄
Rockynhooo
"A szakemberek nem akarnak senkit sem igazolni decemberben, mivel a téli átigazolási-idõszak alatt nem könnyû olyat találni, akiért megéri fáradozni"

nekem 8 de nyáron jöjjön vmi atom csatár aki fingatós pálesszal nyomul 😄

Ramos meg pályafutása végéig szóló szerzõdést írhat alá <#eljen>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ProGabe
Ruud van Nistelrooy és Pepe is felépült sérülésébõl, így elvileg mindkét játékos pályára léphet a Real Madrid szerdai, Juventus elleni BL-mérkõzésén.

„Számíthatok rájuk holnap – mondta Bernd Schuster, a királyi gárda szakvezetõje a keddi sajtótájékoztatón. – Ruud remekül érzi magát, nincs fájdalma. Azt azonban még nem tudom, hogy kezdõként szerepel majd vagy csak csereként küldöm pályára.”

A holland csatár jobb térde a Juve elleni elsõ mérkõzésen sérült meg Torinóban (2–1-re az olaszok nyertek), és a vasárnapi Almería elleni bajnokin (1–1) még nem játszott, ellenben Pepével, aki pont ezen a mérkõzésen sérült meg könnyebben.

NSO-ról

RvN-re nagy szükség van, mint ez kiderült az elmúlt meccsekbõl. na nem mintha õ lenne, aki feltüzeli a többieket, de legalább gólt lõ helyzet nélkül is 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

láttad te már játszani? 😄 (nem csak így egy-két elcsípett BL meccsre gondolok, hanem úgy a bajnokságra)
tesó07
Jöjjön már!!!Jó lenne az!!Am sztem simán egy gólzsák😊

RMCF

SLICK
neked éppen az nem tûnt fel, hogy elõtte mi már leírtuk a véleményünket.
Rocky meg hosszabban kifejtette ugyanazokat.

egyébként meg #40677

robotnyk
neked hány 3 sorosnál hosszabb hszed van a fórumon?
Cabell
de am itt az sg-n annyira jellemzõ, hogy valaki ír egy 8 oldalas regényt, amire 100000 féleképpen lehetne reagálni, és a következõ comment meg mittomén az h "Raul székrekedést kapottXD"

és olyankor agyamat eldobom

Rockynhooo
am Benzema télleg nem lenne rossz , de Villa lenne az igazi <#ravasz1>

SLICK
Ez nem lenne rossz, ha jönne ^^

LasDen
persze.....én meg tegnap írtam meg az orvosi disszertációmat.... 😄

Rockynhooo
kurvaszádat 😄 még jobbat is tudnék írni mint a madridista szerkesztõje 😄

LasDen
majd szted kiírom hogy rokkíííííííííínyyyyyyyóóóóóóóóóóóóóóóóó.......

hunbasser
faszául benézted...😄 õ nem roki 😄

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
roky nem képes magától ilyen mélyenszántó gondolatokra 😄

Csabesz6
Ezt úgy másolta be.Gyagyás.:|

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

hunbasser
hát,egy ilyen nyilatkozat után mostmár kívánom neki,hogy maradjon hoppon,aztán majd jövõre emlegessék fel neki ezt az interjút 😄

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
12:35 - Benzema: "A jövõm? Szeretem Spanyolországot. Jövõre vagy a Barcelonában, vagy a Real Madridban fogok játszani." /goal/

lekellene igazolni......bár én nem nagyon látom benne azt, hogy egy gólzsák lenne, de nem lenne rossz választás......

tesó07
Hát jah,most állítólag pedig egy nagy család a Real,de inkább lennének egy nagy csapat.....Amúgy lesz ez még jobb is,most szétverjük a Juve-t,és hátha helyreáll a rend,mondjuk ezeken a dolgokon egy meccs nem segít....

RMCF

mintha amerikai fociznánk 😄, külön a védõk és a támadók

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Az a baj, hogy a csapat mintha, nem egy csapt lenne :S Van védelmünk meg vannak támadoink, és ezek mindha nem lennének kapcsolatba egymással. Védelem nem segiti a támadásokat, elöröl pedig senki nem megy hátra. HA egy csapat vagyunk a pályán szaráverünk mindenkit 😊

1 mindenkiért mindenki 1ért

Cabell
Hogy lehet, hogy egy ilyen hosszú, tartalmas commentre senki nem reagál? Ez annyira jellemzõ az sg-re, kiborító :@:@:@

Rockynhooo
így van szar az egész , egyértelmû h Sneijder egy klasszikus irányító nagy bombákkal neki kéne szervezni a játékot ehelyett semmi :|

na kb így van valahogy :S elképzelés az valami ilyesmi, csak hát a megvalósítás nulla :S
kösz...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

meg valahogy úgy tûnik, mintha Diarraval akarna szervezõt játszatni, de fizikailag képtelen rá, nem is lenne dolga, más utasítással kéne küldeni, mert már baromi aggasztó.

Mindig ez van, Sneijder Gago a sûrûjében elöl, szerencsétlen Diarra a középen, és tõle várjuk a Guti-is passzokat? Szar az egész rendszer így

Schuster a fa.nak erölteti ezt a 4-3-3 nics középályánk ráadásul Almeria ellen feltartott kezekkel két védekezõ középályásal megyünk ki! Hát nálam már ez felnyomta a pumpát!

Hogy is monda Nagy Feró??? Eszem-faszom megáll!!!!!!!!