Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
És ez a legszomorúbb, hogy nem bírunk egy gólt begyötörni ennyi helyzetbõl
REAL MADRID
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Robben és Higuain játéka nagyon hiányzik nekem ( gyorsak, agilisak )
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
kell egy huszonéves extra-klasszis, pont!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Del Piero gólnál már amikor átvette éreztem hogy gól lesz. Értetlenül néztem hogy nem lép rá ki egy védõ sem
REAL MADRID
RMCF
tehát elmondható, hogy nincs egy...egy del Pieronk :\
betliztünk az átig. piacon a nyáron, most majd fizethetünk 50-60-70-100 millát egy klasszisért. és meg kell tennünk. ha kell én magam megyek el madridba és egy szívlapáttal kiverem Calderonból az összes pénzét -.-
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nem tudom hogy sírjak e vagy nevessek.Amúgy a képlet ugyanaz mint az elõzõ meccsen.Nyomunk nyomunk de a támadásaink erõtlenek a Juve meg lõtt a semmibõl egy gólt...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
ReaL MaDRid x siempre
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
na de basszus ilyen pontatlanul játszani ez borzalmas!
#40730 én még Ramos-t említeném.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ReaL MaDRid x siempre
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
RMCF
Én vkit szétütük az biztos
Real Madrid: Casillas; Sergio Ramos, Cannavaro, Heinze, Marcelo; Diarra, Sneijder, Guti; Robben, Raúl és Nistelrooy. (Dudek, Salgado, Gago, Van der Vaart, Drenthe, Higuaín és Saviola)
Juventus: Manninger; Mellberg, Chiellini, Legrottaglie, Molinaro; Tiago, Sissoko; Marchionni, Nedved; Del Piero és Amauri. (Chimenti, Iaquinta, Camoranesi, Giovinco, De Ceglie, Rossi és Ariaudo)
Heinze Canna kettõs középen <#falbav>#falbav>
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
ReaL MaDRid x siempre