Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
na azért itt is kezdõdik a szép játékvezetés...

Guti ma pocsék de le nem cseréli a cimész :S

És ez a legszomorúbb, hogy nem bírunk egy gólt begyötörni ennyi helyzetbõl

REAL MADRID

Valahogy Del Piero mindig is kedvencem volt, õ az akitöl nem sajnálom a golt! Nagyon szép volt töle.

Oncsi
Pontosan !!! egy oylan játékos akire felnéznek !!! mert Dep Piero még most is fantasztikus,lássd elsõ meccsen miylen vágott nekünk !! oylat sem sokan tudnak !!! Minõségi és fejbeni változás kell nekünk de nagyon ygorsan !!!! mert nm nyerünk semmit sem !!! aki nm teljesit azt adnám el,nm ovoda ,h örizgessünk itt embereket azt amjd elsz vele valami !!!:S

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

eZo
biztos szetségtörés, de szerintem Gutinak kellene VDV helyett padoznia, remélem télen "visszarendelik" Garay-t és Heinze meg megy a kispadra

Robben és Higuain játéka nagyon hiányzik nekem ( gyorsak, agilisak )

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

ProGabe
a védelemben nagyon jó játékosok vannak. csak ugye nincs igazán jó cseréjük. ez a baja Ramosnak is. padra ült miatta...

kell egy huszonéves extra-klasszis, pont!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Így játszottunk a kupa és a hétvégi meccsen is? Mert ez eddig semmi.

Del Piero gólnál már amikor átvette éreztem hogy gól lesz. Értetlenül néztem hogy nem lép rá ki egy védõ sem

REAL MADRID

tesó07
Eddig ez a játék egy nagy nulla,védelem vicc,széljáték nincs,ráádásul még egy kib.szott helyzetbõl képesek vagyunk egy gólt kapni.Drenthe meg....erre csak azt tudom mondani,hogy a focihoz ész is kellene.

RMCF

ProGabe
nincs egy játékos, akihez felnõhetnének a többiek. Sneijder, VdV, Drenthe, Higuain (na õ azért "tartja" magát) kihez idomuljon?

tehát elmondható, hogy nincs egy...egy del Pieronk :\

betliztünk az átig. piacon a nyáron, most majd fizethetünk 50-60-70-100 millát egy klasszisért. és meg kell tennünk. ha kell én magam megyek el madridba és egy szívlapáttal kiverem Calderonból az összes pénzét -.-

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Néha ugy megérdemelnénk egy nagy vereséget, hogy az felérne egy arconcsapással. Sokszor azt látom hogy Diarra van a védelem és a támado alagzat közt, és tétlenül lobálja a lábát mert nem tud kinek passzolni. Nagyon el vagyok keseredve még szerencse, hogy Suszter a végén pozitivan látja majd a helyzetet!

ez is milyen helyzet volt,.. szünet után a hazai pálya elõnye is kell hogy érvényesüljön..
SLICK
én mindig is gyûlöltem az olaszokat, de Alexnek kijár még az én tiszteletem is

REALista
Diarra..:S
Nem tudom hogy sírjak e vagy nevessek.Amúgy a képlet ugyanaz mint az elõzõ meccsen.Nyomunk nyomunk de a támadásaink erõtlenek a Juve meg lõtt a semmibõl egy gólt...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

hunbasser
ha lenne mondjuk egy Del Pieronk(ami Raúlnak kéne lennie,de valahogy Del Piero nagyobb klasszis tud lenni),akkor már az is elég lenne.

ReaL MaDRid x siempre

REALista
így elbaszni...:S

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Oncsi
Jó talán õ egyedül !!!! de akkor nincsen minõségi cserénk..se egy normális kezdõnk !!!! vezetésrõl nm is beszélve....

Rockynhooo
nem értem én ezt amíg nem itt játszottak addig Sneijder VDV Robben mindegyik hatalmas pléjer volt ..

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
na én ezt nyomatékosan ajánlom

SLICK
Egy Zidane kaliberû játkos nem ártana :c

na de basszus ilyen pontatlanul játszani ez borzalmas!

nyugi...a második félidõben beindul a "henger"
Rockynhooo
sztem is azt is nyugdíjba kéne már küldeni...

#40730 én még Ramos-t említeném.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ááá ne is bazd fel az agyad felesleges!

Guti megkérte a birot hogy szoljon Suszternek merthogy pihenni akar, erre kap egy sárgát :S

hunbasser
Gutit le kéne ültetni padra,nem bír magával,emiatt játszani sem tud normálisan.

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
Guti is egy segg

Oncsi
Real Madrid az Real MAdrid...midnig ezzel jönnek.... közbe se csatárunk se középpályánk se védelmünk..... én már rájöttem hoyg van egy jó kapusunk és ennyi !!! nincsen kiemelkedõ emberünk....Hol van egy oylan,mint Hierro? régi Raul? Zidane? Roberto Carlos?

oh micsod a mozgás van elöl meghalunk a pályán.

hunbasser
te jó ég,milyen hibák vannak...

ReaL MaDRid x siempre

Heinze meg könyörög a lapért:S istenem

Drennye <#idiota>istenem azis fasz aki berakta <#falbav>

ja most izgulhatok tovább.. azé fogadtam <#wow1>
Csabesz6
eddig bejött...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

SLICK
hát mi maradt ki?????!!!

Oncsi
Hogy volt a gól?:S meghalt a tv-m

tesó07
Ilyet,Guti eladja a labdát,utána meg nézi ahogy Del Piero elszalad mellette,nem semmi hozzáállás.....

RMCF

SLICK
na bazz 😞

SLICK
egész szépen hajtunk, csak a beadások lehetnének pontosabbak

remélem az elsõ gólt a juve rugja, majd a második félidõben mi 3-at...és akkor jó kis pénzet kaszálok...hihi
SLICK
na Robben máris megsérült?? pff

tesó07
Hát..úgy látszik Heinzét nem lehet kihagyni...😞

RMCF

SLICK
na neeee! Heinze belül??? Nem hiszem, hogy Metzelder olyan szar lenne hogy nem kezdhet, ráadásul padon sincs?
Én vkit szétütük az biztos

Oncsi
Ennyit a Higany gólról😄 akkor helyette Raúl lövi az elsõt😄

ProGabe
19:40 - Hivatalos kezdõcsapatok:

Real Madrid: Casillas; Sergio Ramos, Cannavaro, Heinze, Marcelo; Diarra, Sneijder, Guti; Robben, Raúl és Nistelrooy. (Dudek, Salgado, Gago, Van der Vaart, Drenthe, Higuaín és Saviola)

Juventus: Manninger; Mellberg, Chiellini, Legrottaglie, Molinaro; Tiago, Sissoko; Marchionni, Nedved; Del Piero és Amauri. (Chimenti, Iaquinta, Camoranesi, Giovinco, De Ceglie, Rossi és Ariaudo)

Heinze Canna kettõs középen <#falbav>

otthon megy, legalábbis eddig

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Oncsi
Higany bekotor egyet azt elsõ félidõben,majd egy kamu büntetõvel egyenlitenek..és végül Sneijder bombája dönt: 2-1

tesó07
3-2

RMCF

hunbasser
3-0-ra lezúzzuk a juvét,mert most úgy megyünk ki a pályára,hogy "meghaltoook!" és odabaszunk nekik.legalábbis remélem.

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
5-0 -.-

Csabesz6
1-1
:|

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"