Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
miért nem olvastam még egyetlen olyan nyilatkozatot sem,ahol az edzõ bírálja magát? mondjuk olyat ír,hogy elrontotta a cserét vagy rossz taktikával küldte ki a fiúkat? tudom,hogy az állásába kerülhet,de hát most a szíve legmélyén õ is érzi,hogy nem csak azért van ott,hogy megkapja a fizetését,ezért tenni is kellene valamit.ez nem csak egy munkahely.ez a Real Madrid.
ReaL MaDRid x siempre
vhol sztem a fejekben is lehet probléma.....mert ha Suszter egy szar meccs után, ahol nem csináltak semmit és utána azt nyilatkozza, hogy tetszett neki a hozzáállás, akkor máskor se fognak mindent beleadni.......v ez hülyeség??? 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
õszintén srácok.ki a franc ne védekezne elõnyben a csapatotok ellen?amelyik csapat nem védekezik ilyen helyzetben az nem nyer és nem mellesleg idióta balfaszok gyülekezete.a védekezést meg maximálisan megoldotta a Juve
FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...
RMCF
REAL MADRID
10.12.2008 v Zenit
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
lehet hogy holnap, vagy tegnap aláztuk volna a juvet
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
_________
Drenthe jól nyomta a második félidõben, hiszen elhúzta 2x a védõk mellett, Gutinak volt 3 jó passza, amivel kiemelkedtek a csapatból. igen, komolyan. szóval tök jó minden <#zavart2>#zavart2>
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
jöhetne mondjuk.....Mancini? hm, vagy mehetnék oda én is. néha felugranék a padról, nyilatkozni õ úgysem nyilatkozik a sajtónak, ez is megoldva, cserélni meg jobban cserélnék, ígérem. na?
REAL MADRID
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
REAL MADRID
Ekkora gondba lennénk...😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
REAL MADRID
Del Piero-Real Madrid 2:0
Amúgy ez a sorfal igen érdekes volt..:S
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
REAL MADRID