Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Én ezért mondtam azt hogy zakoznunk kéne ahhoz, hogy ne mondjon már ilyen baromságokat, tény hogy egy berlini fal volt elöttünk de akkor se lehetetlen egy csapatnak golt rugni

hunbasser
megint ez...kicsit kezd tragikomikus lenni a dolog.ha kapnánk egy zakót,akkor is mondaná: a taktika jó volt,a hozzáállás tetszett.

miért nem olvastam még egyetlen olyan nyilatkozatot sem,ahol az edzõ bírálja magát? mondjuk olyat ír,hogy elrontotta a cserét vagy rossz taktikával küldte ki a fiúkat? tudom,hogy az állásába kerülhet,de hát most a szíve legmélyén õ is érzi,hogy nem csak azért van ott,hogy megkapja a fizetését,ezért tenni is kellene valamit.ez nem csak egy munkahely.ez a Real Madrid.

ReaL MaDRid x siempre

felállva tapsolták meg Del Pierot... én tûzök is innen mert Barca drukker vagyok😄😄

LasDen
23:28 - Schuster: "Az egyetlen dolog, amit mondani tudom, hogy az eredmény nem tükrözi a mutatott játék képét. Elégedett vagyok a csapat hozzáállásával, a mai produkció elég lehetett volna a gyõzelemhez is. A taktika jó volt, az ellenfél azonban a Juventus volt, s tíz emberrel felálló védõfalukat nem volt könnyû áttörni - így is több lehetõségünk volt, mint vártuk..." (Folytatás holnap, a teljes interjúval)

vhol sztem a fejekben is lehet probléma.....mert ha Suszter egy szar meccs után, ahol nem csináltak semmit és utána azt nyilatkozza, hogy tetszett neki a hozzáállás, akkor máskor se fognak mindent beleadni.......v ez hülyeség??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

9csöves9
Õ a Juve 😉

õszintén srácok.ki a franc ne védekezne elõnyben a csapatotok ellen?amelyik csapat nem védekezik ilyen helyzetben az nem nyer és nem mellesleg idióta balfaszok gyülekezete.a védekezést meg maximálisan megoldotta a Juve

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Legtöbb esetben 5 emberel védekezünk, ami ugy gondolom nagy probléma és igen az edzönek kellene kitalálnia valamit

Szerintem az elönyt meg is védték, de ha te mondod biztos ugy van 😊

tesó07
Hát ez tiszta szégyen volt!!Az meg már nem új dolog hogy nem tudunk mit kezdeni egy 8-10 emberrel védekezõ csapat ellen,ezekre a helyzetekre lenne ott az edzõ,hogy kitaláljon vmit,na ilyet nem nagyon lehetett látni.Elképzelés nélküli,tehetetlen csapat voltunk.Oda jutottunk hogy már a csoportból is épp hogy továbbjutunk(remélem).Régebben már a 4.kör után továbbjutók voltunk nem egyszer.😞

RMCF

BATE Borisov 0 - 2 Zenit St. Petersburg

REAL MADRID

SLICK
itt Del Piero volt a jobb, nem a Juve.

25.11.2008 v BATE
10.12.2008 v Zenit

REAL MADRID

Mikor jön a Zenit?

Tulajdon kép semmi baj a Juve jobb mint a Madrid. Már csak azon megy a vita, hogy ez mire elég?

REAL MADRID

Guti Diarra egymást hatástalanítja középpályán. Ez a mai felállás közel sem volt 4-3-3. Balszélen Drenthe jól tolta, jobbszél megint csak Ramos volt, Sneijder össze vissza szaladgált.

REAL MADRID

ProGabe
itt a megoldás kérem szépen: úgy látszik rossz napokon vannak a meccsnapok 😊

lehet hogy holnap, vagy tegnap aláztuk volna a juvet

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ProGabe
Sneijder, RvN dettó ugyan ilyen volt

_________

Drenthe jól nyomta a második félidõben, hiszen elhúzta 2x a védõk mellett, Gutinak volt 3 jó passza, amivel kiemelkedtek a csapatból. igen, komolyan. szóval tök jó minden <#zavart2>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
nem ke ez a mondjon le ez v az.....itt 1-2 játékos nem ártana....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
2 hete szarok vagyunk adott napon sajnos 😄
SLICK
arra külön kiváncsi vagyok h az erõs ellenfelek közzül menynit sikerül legyõznünk..

ProGabe
schuster mondjon le szépen! 😊

jöhetne mondjuk.....Mancini? hm, vagy mehetnék oda én is. néha felugranék a padról, nyilatkozni õ úgysem nyilatkozik a sajtónak, ez is megoldva, cserélni meg jobban cserélnék, ígérem. na?

Sosem nézem mi volt mi lesz, az aktuális meccsnapon számit milyen formaban van a csapat. Az számit a legtobbet.

REAL MADRID

Grat a Juvenak. 😞 Hát mi meg szopjuk a csecst. De még majd csak most vesszük be tövig

Monoton akkor az ilyen meccsek neked valok!

robotnyk
2-3 meccsen? nézd meg milyen ellenfelek jönnek majd a bajnokságban, és kik ellen vesztettünk eddig pontot.
SLICK
igen olyan szarban vagyunk, hazai pályán 2-t kapunk, sõt még lõni se tudunk egy gólt..

Oncsi
Nekemidén angyon nm tetszik a Madrid..sem ameccsek,sem ahozzááállás,sem az igazolás,sem ataktika,sem akezdõ felállitása,se a játékos cseréje,se az edzõ !!! és ez igy nm jó:S

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Birom az ilyen hsz-t hogy csereljunk elnokot meg edzot mert 2-3 meccsen nem jatszunk jol.

REAL MADRID

Oncsi
Mi nagyon nagy gondban avgyunk idén..és leszünk is még !!! én edzõ t is igazolnék,nmcsak játékost !!! ez nm Getafe !!

SLICK
de Suszti is mikor cserél, a szél fújjon a szõke hajába neki is

REALista
Saviola a pályán.<#wow2>
Ekkora gondba lennénk...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Amugy nem a hozzáállásal van a gond egyszerüen ugy védekezik a Juve hogy azzal nem tudunk mit kezdeni.

"Befejezted a hülyeséget? "

SLICK
én asszondom szopjunk ki a BL-bõl. Égetjük itt magunkat, mert SEMMIT nem csinálunk! Ilyen hozzáállásal meg is érdemeljük h ne nyerjünk!

Most rugunk 1 golt, mert én azt mondom

Rockynhooo
<#wave>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

robotnyk
ez az össze-vissza szmájlizás idegesítõ, muszáj?
Hogy állitotta fel a sorfalat xADAsfasdg

Befejezted a hülyeséget?

REAL MADRID

REALista
hát ez vicc...😞
Del Piero-Real Madrid 2:0
Amúgy ez a sorfal igen érdekes volt..:S

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Del Piero gooooooooooooool ASD:ASFASFAS😄ASDF

zaki
neeeee, 0:2 😞

SLICK
na bazmeg ennyi 0:2

Siso még oda se ér de már feltett karokkal esik el :ASD

SLICK
Hát látom azért Sneijder is van olyan ideges mint én

Higuainak magyarázna, az oldalvonal mellet egy kockás füzetböl. Látod fiam itt van egy üres kocka, ami a pályán a labda, rugd be ezt a kibaszott kapuba xD

robotnyk

van nála rejtvényújság, hogy ne unatkozzon ennyire?
Oncsi
a 3 vezetõség közül..én szivesebben nézetem a 2001,2002,2003as Madridot !!!!

Schuster felkelt a kispadról <#taps>

REAL MADRID