Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
itt jön képbe, hogy télen venni kõ egy csatárt, mer jövõre sztem RvN még kevesebbet tud játszani......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

mind a kettõ befájós...
REALista
Sajnos az a két hét két hónap.Nagy szarban vagyunk...:S
Remélem legalább Saviola kap majd lehetõséget a bizonyításra.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

ProGabe
ne az viszont már nem vicc:

Kiújult Ruud van Nistelrooy térdsérülése, így további két hétre kidõlt a sorból.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ez a ,,madridi-dili"

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

robotnyk
nem tudom melyik a rosszabb vicc, Aragones, vagy Rijkaard 😄
kas123
Aragonest ugye te se gondoltad komolyan? 😄
Attól hogy 1x megnyerték vele az EB-t a spanyolok, elõtte kakit se csinált.

Rockynhooo
neeeeee utolsó megoldás lenne inkább Bicskei.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ProGabe
rejkárd? ASddsSdadadsas

Ramos? <#ticking>

Mancini, esetleg

amúgy a fenertõl valószínû elmegy (finoman fogalmaztam 😊 Aragones <#ravasz1> vén, mint az országút, de tudjuk mire képes. és Raul sem kapna 90 perceket

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rockynhooo
Almeríával X-eltünk meg kikaptunk Juvetõl és akkor mondjon le mindenki ?

16:16 - Katalán hírek szerint a Real Madrid igazgatótanácsában már egyre gyakrabban emlegetik Juande Ramos és Frank Rijkaard nevét, mint lehetséges megoldások Schuster menesztése esetén.

😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

16:13 - A katalán lapok máris a Real Madrid válságtervével foglalkoznak - a Sport szerint a következõ eshetõségek lehetségesek: érkezik a télen Huntelaar csatárposztra; Calderón meneszti Schustert, hogy mentse a saját posztját; míg akár maga az elnök is lemondhat adott esetben. A Juventus elleni mérkõzést követõen egyébként több mint 500 szurkoló követelte Calderón lemondását.

Azt még elfogadnám hogy Schuster megy dehogy Calderon lemond, azzal több gondot okoz mint javít.

Persze a hírekbõl ki lehet emelni a "katalán" szavakat és lehetne vitatkozni hogy igaz vagy kacsa.

REAL MADRID

Raulnak Játszania kell nem lehet ide feleslegesen csatárokat hozni :\

hunbasser
ez bolond...amúgy suszterbõl simán kinézem,hogy összekapott RvNnel mondjuk a szemére vetette,hogy nem talált be a juve ellen.esetleg az is lehet,hogy õ böccent be susztira,hogy lecserélte,de valahogy érzem,hogy csak kamu amit írnak és van valami gondjuk egymással,és ezért nem játszik.

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
Hogy van Ruud van Nistelrooy?
Annyit mondhatok, hogy holnap nem lép pályára. Elvégeztek rajta néhány vizsgálatot, jelenleg úgy tudom, nem bevethetõ.

Kérni fogja a vezetõséget, hogy igazoljanak új embereket a sok sérülés miatt?
Nem szükséges. Tudjuk, hogy nehéz lenne a jelenlegi játékosainknál jobbat találni. Meg fogjuk próbálni meggyógyítani a sajátjainkat a lehetõ leghamarabb, és mindent megteszünk majd, hogy egészségesek maradjanak.

Gondolja, hogy a három rendelkezésre álló csatár elegendõ az egész szezonra?
Szóljon, ha talál olyan játékost a piacon, aki javíthat a teljesítményünkön.

omg

Rockynhooo
"Van Nistelrooyról annyi bizonyos, hogy holnap nem lesz velünk, a továbbiak a vizsgálatok után fognak eldõlni."

RvN? Eltiltott?

REAL MADRID

LasDen
15:20 - A Málaga elleni keret: Casillas és Dudek; Míchel Salgado, Sergio Ramos, Cannavaro, Marcelo, Heinze és Metzelder; Diarra, Gago, Sneijder, Guti, Drenthe, Van der Vaart és Javi García; Raúl, Saviola, Higuaín és Alberto Bueno.

Bueno??? nocsak....elégedetlen a csatárokkal??? amit mondjuk meg is értek 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

<#idiota>

REAL MADRID

robotnyk
azt hiszem, Horváth Blanco Feri a felelõs ezért a blancózásért, de minden használóját tarkón kéne vágni egy szívlapáttal.

(te copypastelted, megbocsátok <#zavart1>)
10:05 - Csoportterápia a blancóknál. /Marca/

09:55 - Bernd Schuster válságmegbeszélést hívott össze a játékosokkal a kialakult helyzet miatt. /AS/

<#heureka>

REAL MADRID

robotnyk
örülök, hogy páran nem úgy gondolkodnak, mint Schuster. lehet, hogy csak a játékosait védi az ilyen tetszett a hozzáállás dumákkal, de ennek is van határa azt hiszem.
az egy dolog, hogy ezt így lenyilatkozták... de vajon komolyan is gondolják-e 😄
hunbasser
legalább belátja...

ReaL MaDRid x siempre

Heinze:
Mindannyian vacak formában vagyunk
Casillas:
Belátom, hogy az én hibámból kaptuk a szabadrúgásgólt
Guti:
Mindannyian hibásak vagyunk, különösen én. Nagyon meg kell vizsgálnunk, hogy mik a problémák

Szerintem ennyi önkritika pont elég ahhoz, hogy azt mondjuk legalább térdig állunk a szarban. Amugy a védekezésrõl meg annyit hogy nem 4 vagy 5 ember dolga, nem azt mondom, hogy ugy kell védekezni mint ahogy a Juve tette, de egy kicsit meg kéne eröltetni magunkat e téren.

Rockynhooo
nem a tegnapi meccsre gondolok hanem ugy álltalában 😊

Magic Boy
Egy védõnek nem is az elsõsorban a feladata.<#vigyor0>

A GYŐZTESEK MINDIG ÚJ CÉLOKAT KERESNEK, A VESZTESEK KIFOGÁSOKAT.

Ramos elõrejátékban gyenge volt

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Magic Boy
Nem értem mit nem értesz, pedig kimondtad:
"Canna elég szar már egy ideje"

Ha gyenge a védelem egyik tagja lehetnek akármilyen jó a társak az õ bizonytalansága kihat rájuk is.
Az meg pláne amit robotnyk mond. Ha a kapus rossz formában van, akkor bizonytalan. És akkor olyan a védelem is.

Na meg mivel ennyire támadó a csapat nemártana egy minõségi védekezõ középpályás se akit ti még nem igazán találtatok meg eddig.

Rockynhooo
nah az még szép lesz ha majd most megverjük a Boriszovot a Zenit meg legyûri valahogy a Juvet aztán jön a Zenit ki-ki meccset játszani... :|

robotnyk
a világ legjobb kapusa 5 éve nem volt ilyen szar formában szerintem.
Rockynhooo
ezt sem értem miért van.. Ramos sztem a világ egyik legjobb jobb hátvédje, Pepe is yol nyomja középpen .. Canna elég szar már egy ideje , Metzeldert nem vágom de válogatottba yol nyomja álltalába pedig.. Marcelo meg sztem jo balon. Heinzet meg Salgadot inkább nem említem.. de sztem így egybe ennyi játékosnak yot kéne alkotnia mert ha külön külön nézzük a képességeiket akkor ott vannak a szeren.

Magic Boy
Bocsi tényleg rossz volt az idõzítés.

De nyugi kijöttök ti a gödörbõl hamar.

Csabesz6
Ezt mind elhisszük, de muszáj ezt ilyenkor?:|
Szerintem ezekkel mi magunk is tisztában vagyunk.
Peace😊

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Magic Boy
Na többek között az ilyenekért becsülöm azt az embert olyan sokra.
Nem sokan ismerték volna el.

Rockynhooo
100 gólbol 1 lehet az õ hibája 😊 abszolúte nem hibáztatom ha õ nem lenne.. nem is tom hol lennénk már..

vezérszuszu
15:34 - Casillas: "A második gól az én hibám volt."

Ez 100% ig igaz sajnos!

Magic Boy
Én a bajnokságra hegyeztem ki a mondandómat elsõsorban.
Mondjuk az se méltó egy Real szintû csapathoz, hogy célzás nélkül ellövöldözitek a labdákat elég sokszor. (most is 19 lövésetekbõl 4 talált kaput ahogy Casillas írta)

Rockynhooo
ez a Suszter egy senkiházi balfasz (moderáljátok ha akarjátok de akkor is így van) , míg egy Benítez mester egész meccs alatt elpörkölne 5 doboz marlbit az idegességtõl meg folyamat jegyzetel stb stb addig a mi edzõnk egy komédiának fogja fel az egészet majd végül elmondja h yok voltunk de kikaptunk ... ez nem egy jó edzõre vall... Del Bosque óta egy igazi edzõnk se volt Capellot kivéve.. ilyen balfasz Bernándinnyo Susztertõl meg nem is tom mit várunk.. talán még mindig azt hiszi a Getafe padján ül.

ha észrevetted mindig labdavesztésbõl támadott a Juve, és mikor 4-5 támadóra jut 4 védõ, lehetne amúgy betonvédelmed, ilyenkor simán feltörik... Hátul passzolgattujnk, mert elõre nem ment, benne volt a hiba, a labdavesztés. Egyszerû, Juve kontrázni jött, bejött nekik

mondjuk amikor mi lõttünk 3 helyzetbõl 2 gólt, akkor meg az volt a baja a sajtónak, hogy unalmas...

Magic Boy
Félre ne értsetek Nincs bajom a Real-al, de gondolom ti is látjátok, hogy hiába nálatok véd a világ egyik legjobb kapusa a védelmetek katasztrofális.

Magic Boy
A Juve tegnap ismét rámutatott, hogy ilyen harmatgyenge védelemmel egy jól összerakott csapat ellen nem sok az esélyetek. (a bajnokságban is 9 meccsen 13 gólt kapni ejnye)

Forza Italia
ezt hívják jó helyzetkihasználásnak.😄

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Casillas
az mondjuk picit elgondolkodtató, hogy a 19 kapuralövésünkbõl 4 talált kaput, nekik meg 3 jó lövésükbõl 2 gól....

Vivimos por ti, vence por nosotros.

tesó07
Ez már nem meglepõ,eddig is többet volt sérült,mint amennyit játszott.....

RMCF

Arjen Robbennek 5-6 hetet kell kihagyni sérülés miatt.

Na most telt be a pohár. Ritka sz*r üzlet volt, ismét... És nincs másik szélsõnk Drenthén kívül. Télen kell valaki

Nyugi, én meg inkább lefeküdtem aludni. Mondjuk azért beállítottam a felvételt ha esetleg valami csoda folytán fordítunk akkor azt meg tudjam nézni, de sajna erre nem lesz szükség.

Asus M5A97 Evo, AMD FX8150 3,6 GHZ, 2X4 GB Kingston Hyper 1600 MHz CL9, Radeon R9-280X, 256GB Samsung SSD, 2x500 GB HDD, Asus VE247H Led

Shep
Kövezzetek meg, de én az elsõ félidõ után átkapcsoltam és inkább a House-t néztem, mert egyszerûen nem bírtam nézni azt a szerencsétlenkedést amit mûveltek, pontatlan passzok tömkelege, ötlettelen játék, mondjuk szögletek számában jók voltak a fiúk 😊

"...a labda mindenhol gömböly?, a focisták mindenhol kenhet?ek, a bírók meg mindenütt befújják a kamu büntet?t" Játszd körbe coin+concede kombóval!

hát szerencsénk se sok volt az igaz. De ezzel nem kéne egy edzõnek takaróznia. Olyan taktika kell, amivel pechesként is nyerünk, menjünk biztosra, ennyi, ezt mondhanám neki.