Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
kiváncsi lennék, hogy realizálódik benne, hogy miatta kaptuk a gólokat v ugyanúgy játszik tovább mintha õ lenne a király a pályán....me ha én hibázok meccsne akkor elsüllyedek szégyenemben..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Real Madrid 8(4) Shots (on Goal) 4(4)Málaga

REAL MADRID

SLICK
inkább hozzá se érjen a labdához mert abból is öngól lesz -.-

REALista
Most miért?Épp most volt egy csodás fejese...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

SLICK
adjuk el a picsába innen el azt a nyomorultat

REALista
Heinze nem akarta összekoszolni a ruciját vagy mi a faszért nem csúszott be?:S

<#wow2>Szépen csinálták! Heinze Double OMG!

REAL MADRID

REALista
Kilöktél de úgyis én is valami hasonlót írtam..😄

gól.

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Balf*szok, Casillassal együtt ezúttal...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

REALista
Na azért..😄

Góóóóóóóóóól 😄DDDD

REAL MADRID

Ezt nem hiszem el :| Heinze OMG! Gago-nak meg labda után kellett volna vetnie magát.

REAL MADRID

Ezmivolt? <#wilting>

REAL MADRID

REALista
<#bdead>

REALista
Sokan vagyunk így ezzel...

SLICK
Hogy utálom ezt a Sport Klubot :|

Blanko együttes!!! <#ejnye1> lerugom a tv-t a helyérõl xD

REALista
Azért ez a Higuain féle bombaformát kicsit túlzásnak érzem...

18000 ft meg nagra 2 dekodolás csodákra képes. Ezek a Sportklubos szakértõl, meg a katalán sport :S

LasDen
akkor megnyugodtam........

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REALista
Tudom jól is esett...😊

LasDen
kiütöttél 😄

REALista
Majd a pályán kiderül...😄

LasDen
azé tök jó, hogy az eddigi Madrid meccsek 95%-a Sportklubbon volt......így alig láttam Madrid meccset idén.....2 napja örültem, hogy ma lesz, me akkó aszittem hogy a Sport1-n lesz..... 😞 marad a stream ha mûködni fog vmelyik......

Nem nagyon értek én ehhez de ez nem 4 5 1? amugy remélem minden oké lessz

LasDen
hát õõõ.... 😄

Ennyire bízik Heize ben? Metzelder meg már a B csapatban van? :S

REAL MADRID

LasDen
ennyire bízik Higanyba??? remélem 3-t bever......

REALista
A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Casillas; Sergio Ramos, Cannavaro, Heinze, Marcelo; Gago, Guti, Sneijder; Drenthe, Van der Vaart és Higuaín.

Na Raúl csak a padon kezd...

Létezik 4 2 2 2 felállás? Milyen igazad lessz 😄

Rockynhooo
ezt a csapatot elnézve vagy Sneijder és VDV csodát tesznek vagy semmi.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
hát figyelj én is így voltam ezzel még anno aztán megnéztem a mutatoit és az ajaxban is meg a korosztályos válogatottakba is mindig megrugta a maga goljait sõt a felnõttbe is azon a pár meccsen amin játszott.. szerintem ennél nem kell több ha ez alapján nem adnak neki bizalmat akkor soha nem fognak.

Torresre is azt mondták, hogy a Angliában semmit nem tud majd... Ennek ellenére mégis bizonyított, szóval így nem kell leírni a játékosokat, hogy fú mert más ország, más foci :\

#40869: ide akartad ezt egyáltalán írni?
Aha, ez a Gago Diarra páros volt már néhányszor erõltetve :SS

REAL MADRID

LasDen
15:48 - A legfrissebb értesülések szerint a Real Madrid egy eddig nem alkalmazott felállásban fog a pályára lépni, amely taktikailag leginkább a 4-2-2-2-re hasonlít. Gago és Diarra lesznek hátul: elõbbinek több lesz a szervezõ, míg utóbbinak a védekezõ feladata. Egy vonallal feljebb Van der Vaart és Sneijder próbálják majd feltörni a Malaga védekezõfalát, míg a két csatár Higuaín és Raúl lesznek. /Marca/

m a fasz???

Általában senkisem vágja

REAL MADRID

REALista
Nem értem mirõl beszélsz...:S

A szurkoloknak már a fehér zsepkendöt is feleleges elövenni ez nagy ércsapás lessz, azt hiszem nem nyerünk semmit :S kényelmesen lehet szurkolni 😞

Oncsi
Argentín : Heinze,higuain,Saviola,Gago,(Garay)
Holland: Robben,RvN,Vdv,Drenthe,Sneijder
Spanyol kb 7-8,többi meg egy egy nemzeté .. szal igazábol nicnsen holland dominancia a csapõatban...mondjuk kezdõben ha egézséges mindenki,akkor 4 holland van,meg ha jönne Hunteelar akkor lenen 5 a kezdõben !! akkor már tényleg holland dominancia van,de mivel Robben és RvN is sérülékeny azért nicns akkora holland fölény sztem.
Én ugyvagyok fele ,hogy felesleges kiadni 30-40milliokat egy csatárért,ha 15-20ért vehetünk nagyon jot..pl: Gomez,SantaCruz,MArtins,Quaralella,stb szintû játékosok...és Huinteelar jól nyomja az Ajaxban,de nm biztos ,hogy egy spanyol ligában is igy teljesitene,pontositva egy Real Madridban igy teljesitene...

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

SLICK
most meg holland lesz.. szal hasonló a helyzet
Amúgy meg ne sajnáljuk a pénzt, ha egy nyomi C. Ronaldora kiadtunk volna 100+ millát, akkor 40-50-et egy minõségi csatárra se sajnáljunk már, gondolok itt Villára. Benzema meg olcsóbb is, ugyanakkor igen jól termel õ is.

mért az jobb volt, mikor a csapatnak több mint a fele brazil volt? :\
tesó07
Van Nistelrooy a sérülése miatt körülbelül két hónapot fog kihagyni, így Robbenhez hasonlóan a 2008-as naptári évben már nem léphet pályára. /AS/

Sajna,tényleg 2 hónap,azért ez durva és pont decemberben se lehet rá számítani amikor jönnek a rangadók sorba.Kemény idõszak lesz,de remélem sikeres....

RMCF

Rockynhooo
jah.

LasDen
de Huntelaar játszhatna a BL-ben is nem????

hunbasser
fele annyiba kerül mint Villa és annyival meg nem rosszabb.

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
de már megint holland? :S

horpeti
Ha Aragones lesz az edzõ, Raúl egy percet sem fog játszani. 😛P

Meg 500 szurkoló követelte a lemondását.. még jó, hogy nem támadták meg a TV épületét. 😛

hunbasser
:SSSSSSS télen mindenképpen igazolni kell egy csatárt...és szarni rá,hogy mondjuk a bl-ben nem játszhat,nem baj.legalább így lenne egy klasszis támadó a bajnokságra is és a bl-re meg ott lenne RvN,ha mondjuk jönne Huntelaar,akkor RvN többet pihenhetne a bajnokságban,ami mondjuk jól is jönne neki,mert öregszik és hajlamosabb már a sérülésekre.2 év még benne van,amire visszavonulna,addigra Huntelaar úgy be tudna épülni a csapatba,hogy meglenne az "új RvN".

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
jah meg remélem felhoznak vkit / vkiket Castillabol.