Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

<ásít 1et és kimegy sörért>

REAL MADRID

SLICK
pfff.... hát ez a félidõ elég fos
ráadásul ha lesz is gól akkor is csak 1. De nem biztos, hogy mi rúgjuk.

Sziasztok.Nem tudja valaki hogy a neten melyik veboldal az ahol élöben tudom nézni a focit? kösszi.
ProGabe
remélem Casillas elérte végre a mélypontot és újra megtalálja magát

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

ezzel a játékkal nehéz lesz nyerni .... utilapu Schusternek!
SLICK
meg is látszik a meccsen. Unalmas.
Elvileg ebben az évben szépen kellene játszanunk, ennek ellenére van minden csak szép játék nincs.

# Casillas
# S.Ramos
# Heinze
# Cannavaro
# Marcelo
# Gago
# J.Garcia
# Guti
# V.d.Vaart
# Higuaín
# Raúl

Schuster nagyon felti az allasat ha kempelos jatekoskerettel allunk ki :/ Szep foci powaaa <#levele>

REAL MADRID

SLICK
Animo Ruud feliratú mezben jöttek ki a pályára

Rockynhooo
mi vot?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
ez szép gesztus volt Nistelrooy felé

Õ most hallom, otthon nagyon jok, de gyszer minden jo sorozat megszakad 😊

Raul Higany mesterhármas 😄 eredmény 6 - 1 ide, Heinz öngol

tesó07
1:1,de csak azért mert most pesszimista hangulatba vagyok.Amúgy nem tudom mi lenne most jó így év közbe,ha menne vagy ha maradna Schuster....

RMCF

SLICK
Heinzét meg se mertem emílteni 😄

Rockynhooo
sztem kikapunk aztán menesztik Susztert.

ProGabe
szerintem is

Raul +1, Higuain +1, Heinze -1

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
tippek?

Sztem éppen kiszenvedjük 1:2-re

tesó07
Csoportelsõségrõl sztem lemondhatunk,amúgy Arsenal-on kívûl jöhet még Inter,Chelsea v. Man.utd is..de ennyire ne szaladjunk elõre,legyen meg a továbbjutás,utána meg verjünk szét mindenkit...

RMCF

REALista
Pont ezt akartam bekopizni.Beszartam rajta...😄DDDDDDDDDDDDdddddd

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rockynhooo
a lényeg h csoportbol tovább menjünk aztán jön a pihenõ és meglátjuk tavaszra ki mit hoz ki magábol.

SLICK
Most unalmamban ránéztem az uefa.com-ra és figyelgettem a BL csoportok jelenlegi állását. Hát nem tom mennyi esélyünk van a csoportelsõségre, de ha a csoportmeccsek végénél is marad ez a sorrend, akkor a 8-ad döntõben Arsenalt kapnánk ellefélként.
Hát nem túl jó kilátások... Fõleg, hogy a Zenitnek és a BATE-nak is esélye van a továbbjutásra. Igaz Zenitnek nem megy vmi jól, de most õk is vérszemet kaphatnak, na meg ne feledjük az UEFA-kupában látott teljesítményüket.
A BATE meg... asszem elég ha annyit említek: Real Union.

Én bizakodó vagyok és remélem, hogy továbbjutunk még a 8-ad döntõn túl is. Hátha tudunk javulni addig, bár rövid az idõ.

errõl nekem így ez ugrott be 😄
SLICK
FAIL

20:38 - José Mourinho: "Ha Crespo fontos a Real Madridnak, akkor nekünk is az!"

Ez hatalmas 😄DDDDDDdd

REAL MADRID

ForzaInter
Lavezzi kb elmozdíthatatlan Nápyolyból, ott 1-2 éven belül bajnoks esélyes csapatot akarnak, ott tudatos csapatépítés folyik, ráadásul odadják a szurkolók adni Lavezzinek Maradona visszavonultatott tizesét😄 kurva jó játékos, de lehetetlen onnét elhozni.

Yo, Bitch!

Lavezzi lenne még egy igazán megfelelõ megoldás. kiba..ott gyors,technikás,és lõni is tud. 10esér el lehetne csábitani a nápolyból.
milito eleve kölcsönben van accem,esélytelen,drogba esélytelen,arshavin max kölcsönbe,crespo is, huntitól isten mentsen meg minket. akkor inkább szalai meg bueno szerencsétlenkedjen jövõ nyárig ott elõl,minthogy elvegyük Benzema helyét. már ha lesz benzema ügy...

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

Rockynhooo
valós de sztem nagy jelentõsége nincs hogy a sportgéza olvaso brigádja hogy szavaz 😄

Ez valos szavazas? Mert en nem talalom :|

REAL MADRID

REALista
Nyomok egyet én is Ádámra.😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rockynhooo

Ki legyen az utód?

* 123
Crespo
* 75
Milito
* 226
Huntelaar
* 23
Gómez
* 696
Szalai Ádám

😄

amúgy meg Madridistán azt írják hogy RVN maga mondta hogy visszafog térni és golokat fog lõni hát nem tom.. majd meglátjuk , valaki kell az tuti mert Savi Higu Raul nem lesz elég, Bl-re meg fõleg nem.

ProGabe

Rockynhooo
hát ha valóban a listábol kell választani akkor inkább Crespo mint Wágner 😄

tesó07
Interbe van,néha játszik is.Legalább kipihent lenne.😊

RMCF

És mért kell ide mert Moszkvában fázik? 😄
Crespo, még játszik valahol? <#guluszem1> amugy szerintem nem kell ide.

tesó07
Benzema hol van róla??Amúgy 1-2 évre Crespo nagyon jó lenne,sztem csatárok közt az egyik legjobb,csak minden csapatnál kibasztak vele...lõné a gólokat az tuti.Hosszútávon egyértelmû Huntelaar vagy Benzema.De ilyen Love meg hasonló hangzatos nevûeket jó lenne elfelejteni...😊

RMCF

Csabesz6
Jah énis, UEFA kupa döntõben.
Ez a "lista" valami poén...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

LasDen
ott van még.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

utoljára a CSKA Moszkvába láttam még kék hajjal...
Rockynhooo
ez a Vágner Love meg vmi operett énekes ? _:ASD:A:SD

(a mutatoi am nem rosszak 104meccs/59gól)

Crespo O_o

REAL MADRID

vicclista. már csak torghelle sanya hibádzik róla.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

LasDen
mit látnak sokan ebbe a Gomezbe, hogy mindenki leakarja igazolni......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
21:05 - Az AS szerint a csatárjelöltek: Diego Milito*; Didier Drogba; Vagner Love*; Huntelaar*; Mario Gomez; Crespo* (*-gal jelölve, aki játszhat a BL-ben).

Drogba kilõve mert fix h nem jönne, ha õ nem akkor meg vagy Huntelaar vagy Crespo ... de azt hiszem ez nem kérdés melyik lenne jobb hosszutávon.

Csabesz6
😄DDDDDDDD

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

LasDen
madridistan szavaztak, hogy ki pótolhatná RvN-t....a többség Tevezre, Bueno/Szalai és Huntelaarra szavazott....sorrendben 😄

Rockynhooo
de hát válogatott szinen is yol küldte nagyon meg itt is eleinte szoval tudása fix megvan , max a bajnokság nem fekszik neki .. nem értem , remélem pár meccs és elkapja a fonalat.

kas123
Nagy különbség van a bajnokságok között.

Rockynhooo
jah én vágom mirõl beszélsz.. és ez tényleg szánalmas h pl Sneijder az Ajaxba szinte mindig yol tolta meg meccsentként vállalt 5-6 lövést 20rol + válogatottba is hogy küldte már itt meg egy yo ideje elég szar és ezt sok játékosunkrol el lehet mondani.

Hozzáálásrol beszéltem nem magyar fociról sry