Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

limperatore
hát schuszternél sokkal jobb edzõ

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

na azért magyar focit ehhez ne hasonlítsd szerintem... 😄 tudnék énis tapasztalatot mondani de minek? nem az a szint 😄

egyébként nekem Capelloval nemvolt semmi bajom, imádtam a meccseket, amikor az utolsó percig rágtam a körmöm, mert tiszta ideg voltam, hogy nyerünk és a végén általában jól alakult a dolog
Annyira nem értem magunkat szurkolokat. Capellot is mit baszogattuk, hogy igy nem jó ugy nem jó meg mindent mondtunk rá. Végén megnyere a bajokságot a Madriddal. De nincs játék révén elküldték! Jött Suszter, rekordot felállitva (legtöbb rugott golal) bajnokságot nyertünk. Most ott tartun mintha nem értene semmihez, igy szar meg ugyszar! Mi az igazság vajon az egzõi munkával kapcsolatba??? Fogalmam sincs én csak azt látom amit a játékosok nyujtanak :S Én igazábol a játékosok hozzáállásában bizok, ha az nincs akkor nics bajnokság. Az edzõ az igazi munkát az edzések alatt végzi. Suszter tényleg szar? Vagy a játékosoknak kéne magukba nézniük?

Zalai vagy ZTE meccsekre kijárok jobbnál jobb edzõket rugnak ki. Hozzáteszem nem hiszem, hogy az edzõk hibákjából. Egyszerün basznak focizni a játékosok. Ha akarna tudnának játszani hisz elég jo a játékoskeret!

Sorry sok bla bla ért nemkell egyet érteni.

Rockynhooo
fákk juu fák juuuu plíz shút gúl fák ju 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
írj angolul, azt is érti 😄

Rockynhooo
18:44 - A Real Madrid hivatalos weboldalának szerkesztõsége a [email protected] e-mail címre várja a Ruud Van Nistelrooy felé címzett támogató üzeneteket.

nosza írni neki 😄 én írok neki magyarul hátha beszéli a nyelvünket xd

ProGabe
engem az is bosszant, hogy kikapunk 😊

ám tényleg kinyílik a bicska az ember zsebében amikor látja, hogy suszti csak néz bambán, kb. elalszik a kispadon én meg felrobbanok a tv elõtt

vannak edzõk, akiknek nem kell magyarázkodniuk, mert nyer a csapatuk, vagy szépen, mindent beleadva játszanak. ne adj' Isten mindkettõ.
vannak edzõk, akik a rossznak tûnõ döntéseiket idõvel elfelejtetik a jó játékkal, és a nyert meccsekkel.
vannak edzõk, akik elismerik a hibáikat és vagy tudnak változtatni, vagy nem

az a nagy büdös helyzet, hogy a világ legnagyobb, legsikeresebb csapatának az edzõje egyik kategóriába sem tartozik. SZÉGYEN!

és ez csak a jéghegy csúcsa. az egész vezetõség felállhatna és eltakarodhatna a bús p*csába

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Egy meg nem nevezett játékos szerint: "Schuster ritkán kommunikál a játékosokkal. A mérkõzések alatt szinte sose áll fel, hogy tanácsokat osztogasson. Kicsit olyannak tûnik mintha nem is akarna beszélni velünk. Egyedül Manolo Ruíz irányít bennünket".

És ez az a dolog ami nagyon bosszant a meccsek alatt.

REAL MADRID

LasDen
18:08 - Szintén ez a forrás szerint azért nem lehet edzõ Portugal, mert ez esetben Mijatovic felmondana. Mint az ismert, a két szakember elég nehezen tud együtt dolgozni, nagyon antipatikusnak tartják egymást. Míchel pedig azért nem lenne jó edzõi posztra, mert a jelenlegi munkáját nagyon fontosnak és hasznosnak ítéli a vezetõség, így kár lenne õt új munkakörbe helyezni.

hol itt a probléma??? 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tesó07
Nistelrooy-t nagyon sajnálom,elég nagy a valószínûsége hogy már sose lesz a régi,télen venni kell egy nagyon jó csatárt,mert ennek így nem lesz jó vége,de ilyen szintût úgyse tudunk....😞

RMCF

azt utáltam a legjobban mikor annyi brazil volt madriban, hogy egy kezdõcsapatot ki lehetett volna állítani csak barzilból, erre még a Luxemburgot is idehozták...
Rockynhooo
mondj egy olyan edzõt aki yo volt Capellon kívül eddig Del Bosque óta... ilyen Luxemburgo vagy kit nem tom minek hoznak ide meg Susztert.. mennyenek már.. ott volt Murinho aki lehet egy fasz de legalább a focihoz ért.

az a baj, hogy ez a real madrid, itt ha 100 meccsbõl nem nyersz meg 101-et, akkor nem vagy jó edzõ... 😄
Rockynhooo
nem lesz itt soha normális edzõ ..

ha mancini lesz az edzõ én lemondok.

REAL MADRID

valahogy nagyon nembírnám :S
SLICK
õ csak ne jöjjön :|
Interesek nem jók 😛

_A:SFD_A:SFD_:SAd
limperatore
hát pedig akkor biztos jól jártatok volna vele 😊 fõleg spanyol fociban..

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

hunbasser
aztakurvaaaa 😄DDDDDDDdddddddddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
nem én akartam megvenni.... 😄 én akkor se támogattam az ötletet..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
byebye RVN 😞

limperatore
azért akartátok anno vagy 40m-ért megvenni 😄

de õt nem adom 😛

Ez Büntet :|

REAL MADRID

Én azt mondom teljesen mindegy kit hozunk ide, aki idekerul elfelejt jatszani.

REAL MADRID

LasDen
Adriano??? hát én nem látok sokat benne....erõs és ennyi.....

Épp most olvastam Inter topikban, hogy Adriano fekete listán van 😛 kell!

REAL MADRID

LasDen
mostmár muszáj lesz venni csatárt....és nem is akármilyent kell......

<#confused> Errõl nem volt szó!

REAL MADRID

hunbasser
aha.azt hiszem el is lehet felejteni...ha nyárra fel is épül,lehet,hogy nem tudja már majd visszaszerezni régi formáját,tekintve hogy már nem mai gyerek.

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
Ruud van Nistelrooyt megmûtötték az Egyesült Államokban, és a beavatkozás után kiderült, hogy hat és kilenc hónap közötti kényszerpihenõ vár a Real Madrid holland támadójára.

A mûtéten kiderült, hogy Van Nistelrooy – Buzsáky Ákoséhoz hasonlóan – keresztszalagja sérült meg, valamint a jobb térdében a porc is károsodott.

Bõvebben hamarosan!

<#zavart2><#zavart2><#zavart2>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
De mé a sportklubbon van mindig???? <#boxer><#boxer>

November 15, 2008
Valladolid v Real Madrid
Judgment Day!

REAL MADRID

Friss hír: Van Nistelrooy-t meg fogják operálni. /Marca/

Venni kell csatárt télen, különben nem lesz trófea

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Cabell
Pedig jó lenne, ha belelendülnétek, mert ugye köztudott, hogy amikor a Realnak megy, akkor a MUnak is-.-

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Felesleges lenne ideigazolni, õ nem csatár hanem TKP.

REAL MADRID

SLICK
és jelenlegi formánk alapján, lehet oda is menne. Bár én bizakodó típus vagyok

bla bla bal 😊 Arshavin amugyis Barca drukker 😛

REAL MADRID

Fabio Capello
Várható volt

REAL MADRID

Burdi
Friss hír: Van Nistelrooy-t meg fogják operálni. /Marca/

ejjj :/

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

ProGabe
Pisztollyal fenyegették meg a játékvezetõt egy harmadosztályú spanyol bajnoki labdarúgó-mérkõzésen. A Vizono-Laracha találkozó elsõ félidejének lefújása után a vendégek egyik szurkolója egy, a kabátja alá rejtett fegyvert mutatott a bírónak és hozzátette: "A következõ golyó a tiéd. És ez nem vicc."

A bíró a hírek szerint megadott egy vitatható 11-est a hazaiaknak, akik ezzel a góllal vezettek 1-0-ra a szünetben. A második félidõt csak azután kezdték el, hogy a rendõrség garantálta a játékvezetõ biztonságát, bár a fenyegetõ drukker idõközben eltûnt, és azóta is keresik. A mérkõzést végül a vendégek nyerték 4-1-re, de a szövetség állásfoglalása szerint kizárt, hogy az eredmény a történtek hatására fordult meg.

úgy látszik kezd betelni a pohár. nem hiába született meg egy új mondás:

"Hülye, mint egy spanyol bíró!" 😊

A gond ott kezdõdik hogy "leigazol a Real és én vagyok a király"!

REAL MADRID

„A gond az, hogy a csapatok már az elsõ helyzetükbõl betalálnak ellenünk. Nem uralják a mérkõzést, nem igazán gyakorolnak nyomást ránk… Egyszerûen gólt szereznek. Ez a csapat mindig rá van kényszerülve, hogy fusson az eredmény után, de ezt lehetetlen megtenni minden egyes mérkõzésen. Nem sikerülhet mindig.”

De b+ ez miért van? Isten ver minket? A balsors? Meg ehhez nem kell edzõnek lenni, hogy lássuk, egy fradi drukker a Nyóckerbõl látja a gondot... Oldd meg, meg eleve, hogy kerülhet 3 gólhelyzetbe egy ilyen kiscsapat?? Mert akkor számoljunk, ennyi erõvel Espanyol 6 gólhelyzetbe kerül nálunk, Barca 9-be, Nou Camp-ban mondjuk 12-be? Schuster fogd már be...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Casillas
egyébként csak én éreztem védhetõnek az utolsó fejest, amibõl gól lett?

Vivimos por ti, vence por nosotros.

hunbasser
😄ddddddd

ReaL MaDRid x siempre

nem láttam :S

#41105 omg...

Évközben az elnökváltás nemjó ötlet, de Mija repülhetne és Schuster is, és Portugal venné át mindkettõjük helyét. <#vigyor3>

REAL MADRID