Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
nah de látom megy az ész osztás.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
REAL MADRID
egyébként igazad van és sajnos azt látom egyre jobban a pénz beszél és a kutya ugat lásd szépen lassan Man city majd...:S tudom nem idevaló
REAL MADRID
<#wink>#wink>
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
REAL MADRID
Télen nem sok játékost lehet szerzõdtetni, a Madrid igényei pedig rendkívül nagyok. Néhány nevet figyelemmel követünk, lehetõség szerint egy-két játékost megpróbálunk szerzõdtetni" - mondta ezzel kapcsolatban Mijatovic.
Madridista.hu Cikk
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
„Meggyõzõdésem, hogy a Real Madridé Európa egyik legerõsebb kerete – mondta Mijatovics a sajtótájékoztatón. – Bízunk a csapatban és a szakmai vezetésben, úgy gondolom, az idény végén megnyerhetjük a ligát. Megbízunk a vezetõedzõben.”
NS Teljes Cikk
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Sikertelen évek után eltûntél két bajnoki gyõzelem idejére, ez alapján meg a mostani helyzet alapján idén ne számítsunk semmi jóra? 😄D
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Valladolid - Real Madrid öf.
REAL MADRID
welcome back!
én kb pont akkor kezdtem ide írni mikor te elmentél :| emlékszem anno ideiglenesen adtad át robonak a hg-ságot,mondván hogy úgyis jössz vissza.visszaveszed a házigazda szerepet? 😄
ReaL MaDRid x siempre
Na meg persze Mijatovic is mehet el a búsba, hogy nem képes minõségi játékosokat igazolni... Miért kell Rvn helyett egy ugyanolyan idõs, ugyanúgy (ha nem jobban) sérülékeny játékost venni? 20-25 évesre van szükség, aki már letett valamit az asztalra, és képes stabil teljesítményt nyújtani...
Igencsak reg jartal erre, nagyon eltuntel 😊
Miujsag? 😛
REAL MADRID
Real Madrid Fan Club (19248 új üzenet)
Lehet, hogy kicsit régen jártam erre.
Na de majd most.
Hala Madrid
lásd Barca Rijkaard-al. na õ is egy semmittelen edzõ, csak ugye a Barca nagy menetelésekor a keret, amit kezelt kifogásolhatatlan volt
Capello ezzel a kerettel világverõ csapatot hozott volna létre, nem egy ilyen alig futó, ötlettelen, semmilyen focit játszó elkorcsosult valamit :\
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Sheva neve is felmerült (BL-ben is játszhatna)
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
RMCF
<#eljen>#eljen>
REAL MADRID
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Az Atlético szerzett vezetést a 18. percben, majd a Castilla egy öngóllal egyenlített a 41. minutumban. Az Atlético a 66. percben emberhátrányba került, a Castilla azonban nem tudta kihasználni a emberfórt, így maradt a döntetlen.
Szalai végigjátszotta a mérkõzést, ám ezúttal csak helyzetekig jutott. A Castilla három ponttal vezeti a bajnokságot.
@NSO
csak hogy legyen valami pozitív dolog is itt ennyi sírás-rívás után 😄
De most tényleg.
láttátok a meccs vége felé, amikor Suszter ette a kabátját?én már csak azon röhögtem...kínomban.
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
REAL MADRID
nem, nem vagyunk 10 pontos hátrányban, de b+ nincs játékunk. Schuster akár a világválogatott edzõje is lehetne, azzal sem menne semmire. õ egy kiscsapat edzõje, ahol nincsenek ekkora elvárások és ekkora sztárok
Ez abszolút hihetõ,és ha tényleg ekkora balf.sz,akkor takarodhatna innen....
RMCF
Metzeldert be középre !!!! Heinzét középre nm szabad rakni...nagyon maximum baloldalra..!!! venni kellene egy jobb és egy balszélsõt meg egy csatárt és sztem jók lennénk !!!Én sosem kedveltem Schusztit,de nm lehet mindent ráfogni!!!
Most olvastam ,hogy Saviola 3,4millát kap évente !!! rengeteg egy padozásért !!! annyiért sztem sokan ülnének a padon közülünk😊 végülis csak nm lehet jobb padon ülésbe😄 .... amúgy én õt is játszatnám sokat fõleg,hogy nincs RvN-ünk!
REAL MADRID FERENCVÁROS TC