Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Gólok itt.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rockynhooo
Haliho! Engem még nem is ismersz 😄 de már sokat hallottam rólad xD mondjuk csak 2 éve vok még itt.

nah de látom megy az ész osztás.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

tesó07
Most vitatkoznék veled,de már nincs kedvem....majd holnap lehet.

RMCF

robotnyk
jajj.
Egy Getafe és egy RM között van különbség, am. jólenne ha nem fejtenéd ki minden második mondatodban hogy nagy Barcas vagy és utálod a Realt.

REAL MADRID

blah blah blah BL-ben sehol nem vagytok 2002 óta ja és a 2003-as elõdöntõ óta sehol nincs a Madrid

na ne beszélj így róla... normális ember szakértõ majd kitalál vmit... Getafénél is bevált edzõnek érdekes... legyetek már türelemmel ez furcsa ez Barcás szájából hallani mi?😄😄 nekem az lenne a jó ha a ríííl Madrid 16. lenne dehát arra várhatok:S:S ez már nem a a Figo, Beckham, Roberto Carlos csapat amit szerettem még 2000-ben vagy azelõtt...Morientest is csíptem, de aztán 2003-tól már Barcás lettem azóta nem bírom a Reált valamiért talán a Zidane miatt talán amiatt a gyenge foci amit mutattak, meg a nagyképûség miatt utáltam meg a Madridot a Barca meg szárnyalt dehát hiába 2 jó év:S utána ti lettetek bajnokok megintcsak és egy nem volt megérdemelt amikor capello nálatok volt pffúúú én akkor ki voltam akadva rendesen.. ááá

Manchestert ki ne ejtsd😄😄

egyébként igazad van és sajnos azt látom egyre jobban a pénz beszél és a kutya ugat lásd szépen lassan Man city majd...:S tudom nem idevaló

<#confused> <#sir>

REAL MADRID

Majd még 2 blama aztán elfelejthetjük ezt a nyilatkozatot

limperatore
dehogynem

<#wink>

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Még nem találtak új edzõt ... ennyi.

REAL MADRID

eZo
"Nagyszerû játékosaink vannak, akik képesek a javulásra. Pozitívan tekintek a jövõbe, optimista vagyok, meggyõzõdésem, hogy nyerni fogunk egy trófeát. 28 hónapja vagyok sportigazgató, az eredmények jók, 18 év után sikerült megvédeni a címünket a bajnokságban, és nyertünk egy csodálatos Szuperkupát is, kilenc játékossal" - értékelt a sportigazgató.

Télen nem sok játékost lehet szerzõdtetni, a Madrid igényei pedig rendkívül nagyok. Néhány nevet figyelemmel követünk, lehetõség szerint egy-két játékost megpróbálunk szerzõdtetni" - mondta ezzel kapcsolatban Mijatovic.

Madridista.hu Cikk

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

eZo
Bernd Schuster marad a Real Madrid vezetõedzõje – egyelõre

„Meggyõzõdésem, hogy a Real Madridé Európa egyik legerõsebb kerete – mondta Mijatovics a sajtótájékoztatón. – Bízunk a csapatban és a szakmai vezetésben, úgy gondolom, az idény végén megnyerhetjük a ligát. Megbízunk a vezetõedzõben.”

NS Teljes Cikk

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

tesó07
Ami késik,nem múlik...

RMCF

REALista
Én meg már a sok hsz miatt azt hittem hogy elküldték Susztert...😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
Üdv újra a topicban!<#integet2>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rudee
Ne legyél ilyen pesszimista. Nem ígérem, hogy BL arannyal "térek vissza", de még simán nyerhetünk valamit 😊

aztamindenit 😊 Üdv újra itt

Sikertelen évek után eltûntél két bajnoki gyõzelem idejére, ez alapján meg a mostani helyzet alapján idén ne számítsunk semmi jóra? 😄D

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ProGabe
hehe, ezt akár én is írhattam volna 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rudee
Bár nem követtem az itteni eseményeket, szerintem Robo simán megfelel a "posztra" 😊

Valladolid - Real Madrid öf.

REAL MADRID

hunbasser
aztakurta 😮OOOO

welcome back!

én kb pont akkor kezdtem ide írni mikor te elmentél :| emlékszem anno ideiglenesen adtad át robonak a hg-ságot,mondván hogy úgyis jössz vissza.visszaveszed a házigazda szerepet? 😄

ReaL MaDRid x siempre

Rudee
Helló!

Szinte minden változatlan.

Fabio Capello
Elismerem Suszter vezetõi képességeit, de õ kiscsapatos edzõ, ott élheti ki igazán magát, ott tud jó eredményeket elérni. Mostmár meccsek óta látszik, hogy nem alkalmas nagycsapat vezetésére, nyilvánvalóan más a légkör, más elvárások, stb... Ebben a tekintetben váltásra van szükség (Capellot vissza!!! 😄), valaki olyanra, aki jártas nagycsapatok vezetésében, és kezelni tudja a nehéz szituációkat.

Na meg persze Mijatovic is mehet el a búsba, hogy nem képes minõségi játékosokat igazolni... Miért kell Rvn helyett egy ugyanolyan idõs, ugyanúgy (ha nem jobban) sérülékeny játékost venni? 20-25 évesre van szükség, aki már letett valamit az asztalra, és képes stabil teljesítményt nyújtani...

Helo Rudee 😮

Igencsak reg jartal erre, nagyon eltuntel 😊

Miujsag? 😛

REAL MADRID

Rudee
Helló mindenki!

Real Madrid Fan Club (19248 új üzenet)

Lehet, hogy kicsit régen jártam erre.
Na de majd most.

Hala Madrid

ProGabe
"sztem "akármilyen" edzõvel bajnokságot nyert volna Real,mert lendületbe"

lásd Barca Rijkaard-al. na õ is egy semmittelen edzõ, csak ugye a Barca nagy menetelésekor a keret, amit kezelt kifogásolhatatlan volt

Capello ezzel a kerettel világverõ csapatot hozott volna létre, nem egy ilyen alig futó, ötlettelen, semmilyen focit játszó elkorcsosult valamit :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Oncsi
Crespot 10 milla alatt nm adja az Inter
Sheva neve is felmerült (BL-ben is játszhatna)

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

tesó07
Hát...Benitezt még véletlenül se említeném egy lapon Schusterral.Nem véletlen az a Bl cím,meg hát most a bajnokságba se rossz már a Pool.Schustert én még semmibe se nézem,tavaly sztem "akármilyen" edzõvel bajnokságot nyert volna Real,mert lendületbe voltak év eleje óta.Ilyenkor kellene kijönnie egy edzõ tudásának amikor nem megy a csapatnak,meg fejbe sincs ott néhány játékos...

RMCF

Rockynhooo
a másik a jómadár<#vigyor1>

Rockynhooo
szerintem egy szánalmas balfék akinek kb a Felcsút dobozt kéne irányítania, és még mindig tartom magam ahoz hogy Del Bosque óta itt normális edzõ nem volt kivétel Capellot.

10:15 - A Real Madrid Castilla szurkolói az Athletico Madrid B elleni mérkõzésen "Takarodj! Takarodj!" felkiáltásokkal próbálták Pedja Mijatovic tudtára adni, hogy nem szívesen látják kedvenc csapatuk sportigazgatói székében. /Marca/

<#eljen>

REAL MADRID

Cabell
igen, ez a baj, hogy pár meccsen nem megy a csapatnak, és akkor a játékosok is ezt nyomják, a médiának is, és valszeg egymás között is, hogy szar az edzõ....láttunk már erre jónéhány példát, (pl idén Tottenham, tavaly Chelsea) és szerintem most is ez van...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Nem egyszerû, szerintem a játékosok edzõ buktatás fele haladnak ugyhogy nincs mit tenni ilyenkor!

Cabell
Elnézést, de azt nem értem, hogy beszélhettek így az edzõtökrrõl? Lassan mindenki szerinta világ balféke, de ha jönne Benitez pl., (valaki írta) és elsõ évbe bajnokok lennétek vele, a másodikban már róla is úgy beszélnétek, mint egy elhasznált kurváról, ha lenne év elején egy rosszabb periódus? Lehet,hogy Shuszterrel megvannak ezek a problémák, amiket leírtatok, de akkor ezek tavaly is megvoltak, egyszerûen minden jobban összejött. És az sem igazolja ezt, hogy pl valamelyik játékos megszellõztette, hogy Shuszti az öltözõben balfék, érdekes, tavaly, mikor tíz ponttal vezettétek a La Ligát, senki nem méltatlankodott az öltözõi beszédeken...

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

tesó07
Csak játszani nem biztos hogy fog,pedig kíváncsi lennék rá...

RMCF

Oncsi
Nem mellesleg válogatott kerettag Észak-Írek ellen😊

ProGabe
Szalai Ádám csapata, a Real Madrid Castilla 1–1-es döntetlent játszott az Atlético Madrid B elleni rangadón a Segunda División B-ben.

Az Atlético szerzett vezetést a 18. percben, majd a Castilla egy öngóllal egyenlített a 41. minutumban. Az Atlético a 66. percben emberhátrányba került, a Castilla azonban nem tudta kihasználni a emberfórt, így maradt a döntetlen.

Szalai végigjátszotta a mérkõzést, ám ezúttal csak helyzetekig jutott. A Castilla három ponttal vezeti a bajnokságot.

@NSO

csak hogy legyen valami pozitív dolog is itt ennyi sírás-rívás után 😄

SLICK
közbe rájöttem nem szabad ennyit írnom, mert a gépem alig akart elindulni. :|
De most tényleg.

Csabesz6
😄DDDDDDDDDDDD bazz
láttátok a meccs vége felé, amikor Suszter ette a kabátját?én már csak azon röhögtem...kínomban.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Nekem csak az gondom vele, hogy pl. tegnap is végigbambulta a meccset a padrol.

REAL MADRID

pontosan, egy kiscsapathoz tökéletes
ProGabe
na ezért kell lecserélni Schusztit

nem, nem vagyunk 10 pontos hátrányban, de b+ nincs játékunk. Schuster akár a világválogatott edzõje is lehetne, azzal sem menne semmire. õ egy kiscsapat edzõje, ahol nincsenek ekkora elvárások és ekkora sztárok

Rockynhooo
Remélem Susztert nem MAdridbol hanem egyész spanyolországbol számûzik. sorry de nem olvasom el a hosszu írásoaitokat mert gondolom annyi hogy le van írva milyen szarok vagyunk meg kit kéne megvenni ami tök yo de ugyse lesz az egészbõl semmi. örülök hogy tegnap sörözni mentem nem maradtam itthon nézni ezt a szenvedést. mellesleg ha új edzõ akkor Benítez vagy Murinho de hát mind2 elképzelhetetlen így marad a rohadás és majd megint hoznak vki lófaszjancsi edzõt aki marad majd 1 évig aztán rájönnek h õ is egy szar és ez így fog menni még hosszú évekig.

tesó07
"Spanyol források szerint Schuster az öltözõben is egyre népszerûtlenebb. A játékosok úgy vélik: "nem beszél velünk, a saját világában él, nem tudja, hogy a csapata miért úgy játszik, ahogy, nem találja a megoldást a rengeteg bekapott gólra, a kezdõcsapatot pedig csak este hat óra után találja ki."

Ez abszolút hihetõ,és ha tényleg ekkora balf.sz,akkor takarodhatna innen....

RMCF

Oncsi
egy kis wellnessre el kellene vinni a srácokat,majd utánna szépen elkezdeni újra játszani !!!
Metzeldert be középre !!!! Heinzét középre nm szabad rakni...nagyon maximum baloldalra..!!! venni kellene egy jobb és egy balszélsõt meg egy csatárt és sztem jók lennénk !!!Én sosem kedveltem Schusztit,de nm lehet mindent ráfogni!!!

Most olvastam ,hogy Saviola 3,4millát kap évente !!! rengeteg egy padozásért !!! annyiért sztem sokan ülnének a padon közülünk😊 végülis csak nm lehet jobb padon ülésbe😄 .... amúgy én õt is játszatnám sokat fõleg,hogy nincs RvN-ünk!

na ez aztán a szómenés 😄
LasDen
nincs problémám a hosszú írásokkal de gépen a többséget képtelen vagyok elolvasni......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár