Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szar Bayern, szar Bayern :)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
REAL MADRID
Crespo öreg, lehet hogy bevállna, de bizonytalanra nem mehetünk.
Shevchenko ugyanez, bár Õ talán biztosabb pont lehetne kicsivel.
Nem kell egyik se.
az a gond, hogy õ kb semennyit sem játszott X éve. nem tudom miért lenne jó, van még ember a világon, aki lát benne 20 gólt? mert nekünk min. ennyire lesz szükségünk
a másik ember, akirõl pletykálnak Seva. kb. pont egy kategória lenne Crespoval
valami átütõ erejû emberben gondolkozzanak, ne félig (vagy egészen) kiégettekben
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Nem vagyok biztos benne, hogy Õ lenne a megoldás RvN pótlására. Mindenesetre egyre többet olvasni Madridba szerzõdésérõl.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ReaL MaDRid x siempre
Szegény,de ha azt nézzük még szerncséje is volt akkor,rosszabbul is végzõdhetett volna.Sztem abba kellene hagynia a profi focit..nem jó ilyenekkel játszani.....de majd eldöntik.
RMCF
Több lehetõséggel szerintem tudna bizonyítani, 3 hetetne 8-10 perc az azért kevés.
Nagyon jól taníthatta, ha minden második cselében elesik 😞
REAL MADRID
de végülis, sose lehet tudni<#idiota>#idiota>
Heinze illetve Arzo eltiltott, sok a sérült is, nem bánnám ha a padra Bueno helyett Szalait ültetnék.
Otthon eddig 4x találkoztunk a huelvaiakkal, ebbõl három meccs hozott 3 pontot.
1978/79, 8. forduló 4-0
2002/03, 14. forduló 4-2
2006/07, 16. forduló 0-3
2007/08, 7. forduló 2-0
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
mindenki beszél össze-vissza, a csapat meg széthullik <#szomoru1>#szomoru1>
REAL MADRID
najó....ez szar vicc volt...😄
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Heinze-t többre is eltilthatták volna..😊
RMCF
a Barcától nem pártoltam el 5 év óta!!!hozzáteszem pedig 2 éve semmi szinte😞
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
egyszer láttam egy mûsort a tv-ben a csapatról, hát valami elképesztõ, hogy a többi klubhoz képest, ott mennyire komolyan veszik a dolgokat...
Nem tom de lehet tévedek de nem 1szer láttam leirva azt hogy, itt Madridba az orvosok nem valami remek munkát végeznek! Játékosok se itt csináltatják meg a nagyobb mütéteket.
Mondom lehet, hogy tévedek!!!
De ez a mondata nagyon tetszik nekem.(pocs az ekezet nelkülisegert, de nincs a gepemen)
Ugylegyen jol megmondta 😊
ReaL MaDRid x siempre
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Na ez itt a probléma <#heureka>#heureka>
REAL MADRID
Büszkén álljuk a sarat 😊
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.
huhh...legalább ne mondanád,hogy barcás vagy,inkább mondd azt,hogy mindig annak szurkolsz,aki a legjobb,mert az jó és lehet villogni mindig a haveroknak,hogy mennyire jól megy a kedvenc csapatodnak.
ReaL MaDRid x siempre
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Csõ Rudi
Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.