Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
0 hajtás, közepes védelem, ocsmány játék, + ritka sz*r helyzetkihasználás, durvaság, piroslap. Gratulálhatnak maguknak az urak
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló
Véleményem szerint a vezetõség bõven benne van ebben a kritikus formában. Azért hiányolom belõlük azt a céltudatosságot ami egyik fontos eleme a focinak. Értem ezt arra, hogy nincs normális csapatépítés. Állandóan át lett szabva a keret, a csapategység megbomlott. Del Bosque óta egyedül Capello volt egy ép edzõ, aki kihozta a szart is a játékosokból a bajnokság hajrájában. De el kellett küldeni mert nem volt szép a játékunk és majd jön Schuster és le se megy a nap többet... és itt az eredménye. Ez nem egy közép osztályú csapat ahol ilyet meg lehet engedni, hogy nem irányítja a játékosait meccs közben és ül mint fasz a lagziban. Az nem elég, hogy az öltözõben beszél a fiúkkal és majd alakul az mint szokott. Néhány esetben bejött de mostanában nem és ezen változtatni kell. De az számomra még továbbra is érthetetlen, hogy lehet ilyet megengedni, tudja veszélyben az állása de még egy árva jelét nem mutatta annak, hogy õ meg akarja azt tartani és csak áll ott majd beküld pár játékost, hátha az jó lesz.
Nem tom iylenkor általában az edzõk végigordibálják a meccset is mint vmi idegbeteg próbálnak eligazítani játékosokat mit hogyan, de Schuster az vagy képtelen erre vagy nem akar.
Én azt tartanám jó megoldásnak, ha az egész vezetõség le lenne cserélve egy sokkal szorgalmasabb, céltudatosabb és normális szakértõkre.
Érdekes Angliában ezt meg tudják oldani, ott értenek a focihoz és normálisan éptik a csapatjaikat, nem beszélve arról, hogy az edzõk is több évig maradnak. Nem küldik el õket, csak ha tényleg olyan a helyzet.
Példát lehetne venni az Arsenal-ról, Chelsea-rõl és még a Manchester-rõl is, csak hogy a nagyokat említsem.
Mindössze ennyit várnék el, igaz nem kis dolgok ezek, de lássuk már be ilyen hébe-hóba dolgokkal nem érünk el rendes eredményeket. Igaz megnyertük egymás után kétszer a bajnokságot ami szvsz ránk is fért már. Igaz elsõnek tényleg a remek hajrának köszönhettük, másodszor meg a Valencia, a Barcelona, az Atletico is gyengébb volt így részben köszönhetjük ezeknek is a 2. sikert.
Most viszont megy a daráló rendesen Villareal, Sevilla, Barca, Valencia, Atletico is bekezdett. Valóban minden évben van egy mélypont amin túl lehet lépni, nyilván ezen is és bízom benne, hogy skerülni fog. De akármi is lesz a bajnokságban meg a BL-ben, amiket leírtam, azt nem ártana véghez vinni, mert anélkül nem lesz ebbõl a csapatból az "igazi" Real Madrid.
ReaL MaDRid x siempre
amúgy mutasd már meg,hogy ki hasonlította itt össze gyõri etot Higuaínnal,mert kajak nem vágom.
ReaL MaDRid x siempre
egyébként nagyjából egyetértek,Raúllal az a bajom,hogy csetledezik,olyan esetlen,lassú a mozgása és inkább labdafedezésre megy,hogy aztán le tudja passzolni a labdát és nem arra,hogy elvigye egy ember mellett,talán érzi,hogy már nem gyors.de ha távolról sem próbálkozik és helyzetbe sem tud kerülni,akkor ne akarja már játszani az összekötõ szerepét...szerintem az a baj,hogy Schuster nem veszi figyelembe az edzésen nyújtottakat,mert ha figyelembevenné,akkor vágná,hogy 1-1 játékosnak nem kéne játszania,de a meccseket is elég megnézni...Heinze...én sem értem,hogy mit keres még itt.mert jó,oké van hogy nem jön össze egy meccs.olyan is van,hogy kettõ nem jön össze,de egy valamirevaló edzõnél kapna egy kis pihenõt 2 szar meccs után,de neki ez már hanyadik? meg nem értem miért akarja középen játszatni,õ balhátvédként még jó is - már ha nem jön be akkor is középre,szélen szerintem jól nyomja,mu-ban is ott volt mindig.Ja,csak akkor padoznia kellene ugye,mert hát Marcelo...Marceloból simán lehet RC szintû pléya,én is így vagyok ezzel.még a testi adottságaik is megegyeznek.
ReaL MaDRid x siempre
Amugy védekezõ középpályás posztra nem kell senki Gago, Diarra, Jovi megoldja! Csatár posztra elkelne egy jó csatár, mert Raul nem az igazi nem elég felszántani a pályát sokszor (-1 ember) ELNÉZÉST mert sokunk kedvence, és a Rozsaszin ködtöl csapatba követeljük! Védelem az katasztrofa, Heinzet a játéka és idegállapota miatt azonnal eltanácsolnám :\. Természetessen Garayt azonnal hoznám tulajdonkép más nem lenne fontos!
Jo lenne ha az egész csapat jobban védekezne, föleg középpálya, és ugy érzem fejben mostanában kevesek vagyunk!
szeva Hunbasser xD de rég hallottam rólad mi újság?? emlékszem te egy kemény szókimondó ember voltál mikor beszéltünk a FIFA topikban
REAL MADRID
23:45 - Schuster: "Szerencsétlenek voltunk. Nagy csalódást okozott, hogy vereséget szenvedtünk, nem számítottunk erre. A csapat keményen dolgozik, hogy jól végezze a dolgát. Változtatnunk kellett a csapaton a hiányzók miatt. Az ellenfél a gólt leszámítva egyetlen gólhelyzetet sem alakított ki a találaton kívül. Keményen dolgozunk, hogy megtaláljuk, mi a legjobb a csapatnak. A végeredmény nem segít nekünk, nem akartunk kikapni, és legkevésbé pontot veszíteni. Azért játszott Gago, Guti és Javi Garcia, hogy megelõzzük a Valladolid nyomását."
NO COMMENT !
REAL MADRID
REAL MADRID
Csatárok:
Lehetett rá számítani, hogy Robinho távozásával picivel nehezebb dolgunk lesz, fõleg ha a sérülési hullám, megint bekövetkezik.
Ez is történt. Nistelrooy, mint gólerõs csatárunk, jó idõre kidõlt. Raúl, hát az õ helyzete egy nagy kérdõjel számomra is. Egy-egy meccses villanásai nem hiszem, hogy idén sokra elég lesz. Sok mérkõzésen alig ér labdához, ez nem feltétlen az õ hibája, mert részben a középpályások dolga lenne õt támogatni. DE még ha hajt is az legtöbbször nem elég. Nagy szükség lenne a régi formáját hoznia, de ezt talán csak egyedül õ tudja, hogy miért nem akaródzik. Del Pieroról igazán példát vehetne, nem elég, hogy õ idõsebb is, de még nekem is tetszik ahogy õ játszik meg a hozzáállása (pedig gyõlölöm az olaszokat). Vagy ott van Zidane, bár visszavonult, de mindaddig olyanokat mûvelt a pályán, amire mai napig nem képesek, vagy csak igen kevesen. Nem véletlenül tartom õt a világ legjobbjának. Szóval nem tudom mi kellhet Raúlnak, hogy újra magára találjon.
Higuaín az aki hihetetlen nagyot nõtt a szememben. Csatárok közzül õ az egyetlen, aki hajt és igazán akar is. Igaz most nem ment neki, de még fiatal, remélem nem sokára rendesen beér és klaszissá válhat.
Saviola meg... Nekem az elejétõl fogva nem tetszett, hogy idehozták. Eleve, hogy a Barcánál sem számítottak rá, akkor ne mi húzzúk le mégjobban. Ha nem játszatják eleget, végképp nem fog újra olyan jó lenni, bizonyítani meg nem is fog tud igazán. Szvsz adjuk el egy közép osztályú csapatnak. Ott legalább kezdhetne is, mert itt viszont már nem igazán van esélye kezdõbe kerülni.
Akiket én látnék csatár poszton az mindenképp Benzema vagy Villa. Egyiküket én úgy érzem muszáj megszerezni, személy szerint Benzemára voksolnék. Fiatalabb is mint Villa, meg egyébként is számomra Villa az olyan a Valenciának mint Raúl a Madridnak. Ha rosszul látom akkor elnézést.
Akkor tartaléknak már ott lenne Bueno, esetleg jöhetne még egy csere embernek megfelelõ csatár.
Közzéppálya:
Na itt is vannak érdekességek. Kezdjük Drenthével, ugyanis az õ posztja inkább bkp mint bhv. Hát valóban nem ért 20 millát. Van még mit fejlõdnie ahhoz, hogy õ érjen annyit. Bár én bíztam benne, hogy mégis van benne vmi, mikor a tavaly az egyik felkészülési meccsen egy nagy bombát akasztott az ellenfélnek. Meg eleve, hogy mikor a védelembõl felhozta Schuster a középpályára, látványosa sokat javult a játéka. Nem tudom, hogy õt inkább kölcsön kéne-e adni vmi másik csapatnak, hogy ott javuljon vagy maradna itt. Igazából eladni nem kéne, mert bármikor elkaphatja a fonalat mint Higuaín, akkor késõbb õ is lehetne egy klasszis játékos.
Javi Garcia esetében nem tudok mit mondani, csere védõközéppályásnak jó, remélem idõvel azért fog javulni.
Gago, hát megint nem tudom õt el is adnám meg nem is. A játéka javult mindenképp, bár nem olyan látványosan, mint Higuaín esetében. Kicsit beképzelt is lett. Bár inkább maradjon cserének, mert õ azért viszonylag jól is játszik de vannak hibái is, nem beszélve arról a Gago Diarra páros erõltetésrõl. Na az nagyon nem nyerõ.
Diarrával viszonylag meg vagyok elégedve, mostanában inkább játszik jól mint rosszul. Mindenképp megtartanám, csak az önbizalmán javíthatna vmivel, mert nála szvsz ebbõl kifolyólag jön az ötlettelenség és egyes hibák is. Egyébként 2 év alatt egyre jobban végzi a dolgát, végre.
Robben, Drenthéhez hasonlóan nem érte meg a pénzét. Nem beszélve arról, hogy nagyon sérülékeny. Jobban szerettem volna, ha Malouda jött volna, hisz õ nem is sérülékeny, nem beszélve arról, hogy van olyan jó mint Robben + nem önzõzik és egyre jobb formát hoz a Chelsea-ben is.
Sneijder az gyakorlatilag azonnal kedvencem lett, mindenképp örülök annak, hogy megvettük. Bár nem tudom, miért nem megy neki sem most. Talán, ha az egész csapatnak jobban menne akkor lehet õ is magára találna. Bár nem a rendes posztján játszatja Schuster, így vlóban nem könnyû neki sem.
Gutinál is hiányolom azt mint Raúlnál. Benne is simán több van mint amit mutat szvsz. Azért hihetetlen milyen passzokat tud, jól lát, csak hát neki is kedv függõ egy-egy meccs. Ha jobb formáat hozna akkor õ hnagyon jó irányító lenne. De lesz ebbõl még vmi? Remélem igen.
Van Der Vaart érkezését sem igazán értem, mert így gyakorlatilag Sneijdert üti ki (igaz a sérülése alatt pótólnia kellett vkinek), tény nagyon jó játékos, de most õ is el van veszve. Volt egy-két jó meccse és annyi. Gyakorlatialg tkp poszt telítve van általa, de nem jó padoztatni a hasonló jó játékosokat, mivel így vki elég nehezen fog újra jó formát hozni.
De la Red is kérdéses számomra. Tény rengeteget javult a Getafénél, nem is véletlen hozták vissza és én elégedett is voltam a játékával, csak sajnos közbejött ez a sérülés. Nem tom, tudja e még folytatni, de remélem igen, ha valóban nincs súlyosabb baja.
Akit ide hoznék:
Mindenképpen kellene egy jkp. Ribéryvel megint csak jól járhattunk volna, de hála a nyomi vezetõségnek, meg se próbálták megszerezni, pedig remekül pótólta volna Beckhamet. Ribéry mellett nem tudom ki az aki jó lenne ide. Vkp posztra egyértelmûen Essiennek örülnék, de szvsz nincs rá szükség. Robben Malouda esetet meg leírtam.
Védõk:
Na itt akkora káosz van, hogy namég.
Heinzét azonnal elküldeném a picsába, mert gyakorlatilag minõsíthetetlen a játéka. Több szót nem is érdemel.
Marcelo szintén sokat javult, de még neki is érni kell. Kezdetni kell és majd alakul, remélem jól.
Metzelder esete sem könnyû, végülis veszíteni nem vesztettünk vele semmit, mivel ingyen jött. Én nem tartom õt olyan rossz védõnek, fõleg az EB-n mutatott játéka alapján. Simán jobb mint Heinze és nem is értem Schuster miért nem játszatja. Pedig mégjobb csak úgy tud lenni, ha folyamatosan játékban van.
Cannavaro mostanában kezd végre jól játszani, bár gondolom ilyen tapasztalattal tudja, hogy fosul állunk belsõ védõkkel és õ próbál mindent megtenni ami tõle telik. De lassan rajta is túl kell adni, hisz csak öreg már, meg visszavonulás elõtt áll.
Pepe sokunknak meglepetés ember volt. Sokba került, de megérte azt a pénzt. Csak ne lenne ilyen sérülékeny.
Ramosnak a az egy baja van, hogy sokat szabálytalankodik, ha ez nem lenne maximálisan elégedett lennék vele.
Salgado szvsz jó még cserének, nem beszélve arról, hogy sztem jól játszik. Csak rutinos játékos, olyan nagy hibákra nem emlékszem nála mikor játszik.
Torressel meg nem tom mi van. Õ is javult vmelyest, de már nem is játszatja egyáltalán Schuster. Szal nem értem mi a gond, szvsz mindig jobb lenne mint Heinze, mégha csereként is lépne pályára.
Akit várnék:
Mindenképp egy bhv ha mást nem cserének. Marceloból ki kell hozni a maximumot. Szvsz nem lenne rossz ha hasonló kaliberû játékos válna belõle mint Roberto Carlos.
Garay már biztos, hogy télen jönni fog. Plusz kellene még egy jó belsõ védõ. Esetleg még egy fiatalabb játékos cserének, akibõl késõbb megitn lehetne vmi jó pléja.
Egy jhv is jöhetne cserének, bár ott van Torres.
Kapusok:
Casillasnak csak a régi formáját kell visszanyerni.
Dudeket is el kéne adni. Codina ott van helyette.
Más meg nem is kell.
ReaL MaDRid x siempre
ReaL MaDRid x siempre
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
A Valladolid szöget ütött Schuster koporsójába
A Real Madrid labdarúgócsapata kiábrándító játékkal vereséget szenvedett a Valladolid otthonában a spanyol bajnokság 11. fordulójában.
A Primera Division 11. fordulójában a Real Madrid a Valladolid otthonában javíthatott volna idei mérlegén, és egy gyõzelemmel megerõsíthette volna pozíciójában Bernd Schuster vezetõedzõt. Az elsõ félidõben igazán egyik csapat sem találta a ritmust, a hétközi fejmosás nem segített a királyiakon. A Real képtelen volt veszélyes szituációt kialakítani, míg a hazaiak a vendégek hibájára vártak.
Erre a 48. percig kellett várni, ekkor Canobbio szakadt el védõjétõl, majd a tizenhatoson belülrõl kilõtte a jobb felsõt, Casillas nem védhette az erõs és pontos lövést. A hátralévõ idõben a madridiak Raul révén kerültek a legközelebb az egyenlítéshez, de a csapatkapitány kihagyta a lehetõséget.
A Valladolid megtartotta egygólos vezetésté, és megérdemelten szerezte meg a három bajnoki pontot.
Real Valladolid–Real Madrid 1–0 (Canobbio 48.)
/Samsungsport/
REAL MADRID

REAL MADRID
Ez itt Ramos játéka, ezek a kockák a bal oldalon eloszlanak 2-3 emberre is :S
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Helyzetek megint megvoltak :\
REAL MADRID
REAL MADRID
Clásico-t be kéne húzni de a mostani formánkat elnézve akár még egy nagyobb zakóba is belefuthatunk..:S
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
REAL MADRID
RMCF

REAL MADRID
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!