Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
normális csapat nyáron rendez minden ilyen dolgot mi meg télen akarjuk megváltani a világot 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

tesó07
Én abszolút örülnék neki,jöhetnek mindketten,Arshavin sztem meg bevethetõ mindenhol,csak az a lényeg hogy támadhasson,a Zenitbe láttam már 1-2 meccsét és volt olyan hogy megfordult több poszton is egy meccsen.Szóval igazoljunk már,ne csak a szöveg legyen mindig....

RMCF

itt egy videó róla, érdemes megnézni
hány meccsen láttad már játszani?
vagy csak az eb?
Én nem vagyok elájulva tõle.

REAL MADRID

hát az alapján amit láttam, szinte mindegy neki, csak az ellenfél térfelén legyen 😄
Én nem hiszem hogy 2 támadó kell nekünk. 1 támadó és egy jobb szélsõ kell sztem.

REAL MADRID

Calderón nyugtat, valahogy nem nyugodtam meg 😄

Crespo és Arshavin, jók lennének nekünk?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Rockynhooo
14:31 - Mijatovic a télen Crespót és Arshavint szeretné leigazolni, s már a tárgyalások is megkezdõdtek. /AS/.

14:40 - Calderón: "Nyugalom, mert Mijatovic és Portugal már dolgoznak az igazolásokon. Gyakorlatilag az egyik ügyben már megvan a megállapodás, és több tárgyalás is folyamatban van. Hamarosan konkrétumokról is beszélhetünk. Nem szeretnék konkrét neveket mondani, mert ez veszélyeztetné a sikereket, de Mijatovic azt mondta, hogy két támadó játékos lesz."

nah hát ha ez összejön akkor emelem kalapom..!

Hja de én akk is a falra mászok amikor meglátom Drenthet jobb oldalon.

REAL MADRID

Rudee
Lehet, hogy igaza van, de fél év múlva (nyáron) újabb szezon elõtt állunk majd, akkor pedig nem lesz olyan nehéz megszerezni bárkit is, mint télen.

Szar Bayern, szar Bayern :)

ProGabe
KATT

ezek szerint inkább a bal oldalon játszik (nagy, kék X), kezdõként meg mindenhol bevethetõ, csak támadjon 😊

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rudee
Neki az az ideális, amit az edzõje meghatároz 😊

Fabio Capello
én úgy tudom tkp

Am Arshavin nak mi az ideális posztja? Sokan mondjak hogy jobbszelso, de en eddig balszelen es TKP ként láttam jatszani.

Viszont ha igaz ez a jobbszelsos dolog akk jo lenne leigazolni.

REAL MADRID

Rockynhooo
hát jah ez így van.. tényleg nem tom mit gondolnak gyere ide félévre ha kihuzol minket a szarbol akkor kapsz majd még félévet :|

ebben igazad van 😄
ProGabe
"az egyedüli problémát az jelentheti, hogy az argentin támadó elvárása nem feltétlenül egyezik"

konkrétan arról van szó, hogy mi csak fél évre szerzõdtetnénk, õ meg min. egy évet akar. és szerintem igaza van.
mégis mit gondolnak? leszerzõdik és elsõ meccsén vág hármat, máris megoldván az összes problémát? ez az óriási szakértelem bazzeg :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rudee
Crespo 33, Shevchenko 32. Hozzájuk képest Arshavein a maga 27 évével szinte óvodás.

Rudee
Ja már láttam, éjszakázás után aludnom kéne 😄

hát lehet, hogy fiatal, de már akkor se 20 éves 😄
robotnyk
az õ válasza lett moderálva/utólag átírva 😊
Rudee
Szerencsétlen Arshavint az EB óta eladta már a sajtó vagy 10 csapatnak, nem tudom mi igaz ebbõl.
De Õ legalább fiatal.

Rudee
Ne haragudj, de ebben mi a trágár?

Rockynhooo
csak azok kedvéért akik nem olvasnak madridistát:

"Ki ne szeretne a Real Madridban játszani? Természetesen én is szívesen szerzõdnék ide, a világ egyik legnagyobb klubjáról van szó. Egyedül annyit mondhatok, hogy szeretném elhagyni a Zenitet, az hogy melyik csapatért, nem kimondottan számít. Ezért nem az a fontos, hogy akar-e a Real Madrid vagy sem, hanem, hogy a Zenit hagyjon elmenni" - nyilatkozta korábban Arshavin.

Nem is lenne rossz mivel több poszton is megállja a helyét én örülnék ha jönne.

Minden jel arra utal, hogy a télen legalább egy, de inkább kettõ támadó érkezik a Real Madridhoz. A hírek szerint Van Nistelrooy pótlására Hernán Crespónak van a legnagyobb esélye, aki idén nem kap lehetõséget az Interben, viszont a megszerezhetõ játékosok közül az egyik legtapasztaltabbnak mondható, aki ráadásul sok magasan jegyzett alakulatban tudott eredményesen teljesíteni.
A tárgyalások már meg is kezdõdtek a felek között, a Real Madridot Predrag Mijatovic sportigazgató képviselte, míg Crespo képviseletében az Inter játékos ügynöke, Fernando Hidalgo jelent meg a találkozón. Helyi lapértesülések szerint mindkét fél törekszik a gyorsan létrejövõ egyezségre, az egyedüli problémát az jelentheti, hogy az argentin támadó elvárása nem feltétlenül egyezik a Real Madrid által javasolt szerzõdéstervezettel.

ez nekem ujdonság hogy 2 játékost akarnánk igazolni! de ha valoban így történne akkor mindenképp Arshavin + 1 klasszikus csatár ,a fentebb leírtak miatt. Ha már valamelyik nagy öreget akarják idehozni akkor Crespo lenne a yo választás szvsz , de legjobban egy Arshavink , Huntelaar kettõsnek örülnék, szerintem átütõ változást érhetnénk el velük.

de ez még messze van egyelõre abban reménykedem hogy egyeltalán veszünk valakit 😞

0:34 - Schuster meglátogatta korábbi sikerei színhelyét és a Getafe sportigazgatójával, Toni Munozzal ebédelt. /Marca

<#zavart2>

REAL MADRID

ProGabe
ááá, tudtam, hogy rosszul emlékeztem. a lényeg persze változatlan 😊

9csöves9
nem az interesek mondták,egy Juve meccsen volt kitéve egy transzparens amikor nálunk volt. "egy disznó nem lehet edzõ"

FINCHE VIVRO ODIERO VIOLA E GRANATA,ODIERO LA POLIZIA E PER SEMPRE LE ODIERO...

Nincs semmi problema.

REAL MADRID

mi bajotok van?

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

ForzaInter
gratulálok ehez az értelmes hsz-hoz, gondolom marha sokat láttad õket játszani, és tisztában vagy vele mekkora játékosok...

Yo, Bitch!

ProGabe
lol!

ahogy az interesek mondták: "nem kell nekünk disznó!"

lol?

<#zavart2>
Nahh legújabb hírek szerint Ancelotti pályázik legnagyobb eséllyel Schuster helyére.

REAL MADRID

Rudee
Igen, de ha Predrag és Calderon fejében még mindig ott van Cristiano Ronaldo megszerzése, akkor jól jöhet pár millió.

akkor szedje össze magát, néha lehet Torres jobb lenne, nem állítják ki legalább...

Rockynhooo
úgyvettem észre nagyon ragaszkodunk hozzá és pénzhiányba se szenvedünk.

Rudee
Pénz beszél, kutya ugat.

LasDen
Ramosnak már most geci hosszú szerzõdése van.....csak 3 havonta emelnek a fizuján és megtoldják néhány évezreddel a szerzõdést......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

elnézést ha trágár voltam...

- moderalva -
Rohadtul nem érdekel senkit a negatív kulturalatlan véleményed!
Következõ idióta hozzászólásodnál nem leszek ilyen elnézõ.

Rockynhooo
áhh Ramos pályafutása végéig szólo szerzõdést fog kapni , nem fog az innen elmenni egyhamar.

Air Sándort nemkell bántani -.-
😄
Rudee
Mára Diego Milito-t választották, mint az aktuális RvN-pótló. Kiváncswi vagyok, hogy holnap vajon Torghelle leigazolásáról írnak-e majd?

A Milan meg Sergio Ramost akarja Maldini utódjának. Mijatovic még el is adja, amilyen hülye.

Rudee
Az alig egy hete igazolt Alipio góllal debütált a C cspatban, hamarosan a Castilla-ban is bemutatkozhat.

tesó07
Sztem is,eddig az volt a baja,hogy kevés csapatnál játszott rendszeresen,viszont ahol igen,ott lõtte a gólokat rendesen.Idõsebb persze,viszont mostanába pihent eleget..😊Kölcsönbe el kell hozni és ha beválik akkor van benne még pár év.

RMCF

zaki
És? 6 hétig sérült, még kb egy hónapig, nem a lábát kellett amputálni... 😛

Rockynhooo
jah Crespo sztem igen yo lehetne még.

ForzaInter
sok különbség nincs köztük fénykorukban mindkettõ a világ legjobb csatárai voltak, ha Crespo megkapná folyamatosan a lehetõséget akkor tuti lõné gólokat, 15-20 gól benne van, ha játszik folyamatosan, az Interben az a baj hogy elmult 2 évben nagyon kevés lehetõséget kapott, mostani taktikánkba meg egyáltalán nem fér be...

Yo, Bitch!