Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
megin sportklub.....hogy rohadjon meg ez a kikúrt sorsolás és hogy az SK is közvetít.........

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

jaja

Sportklub:
19:30
Real Madrid-Recreativo Huelva, élõ!
La Liga
Sportklubon lessz a meccs 8 órakor?

így már jó<#eljen><#circling>
Rudee
Felraktam ide.

Szar Bayern, szar Bayern :)

ez sem jön be :S
Rudee
Nekem megy, próbáld meg ezt.

LasDen
nem gyün be az oldal.......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rudee
A skót-argentín meccs után Gago együtt örült Maradonával.

tesó07
A Lyon szezon közben tuti nem fogja eladni,de nyáron lehet rá esély.

RMCF

Rudee
És végül amit még találtam:

Az AS szerint ez a kezdõ futhat ki este:
Casillas - Torres, Ramos, Pepe, Marcelo - Gago - Sneijder, Guti, Drenthe - Raúl, Higuaín

REALista
Meglepne ha ez motivációs erõként hatna a játékosokra...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

REALista
Benzema szerintem max nyáron fog jönni ha jön egyáltalán.Szerintem az lenne a legjobb ha fél évre kölcsön vennénk valakit /Shewa, Crespo/ majd nyáron vennénk egy fiatal tehetséget...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rudee
Calderón 120.000 €-t ajánlott fel fejenként a játékosoknak, amennyiben megnyerik a következõ 5 meccset.
Az ellenfelek: Recreativo, BATE, Getafe, Sevilla, Zenit

Rudee
Francia lapok szerint Diarra lehet a kulcs Benzema megszerzésében.

Nem tudom, hogy télen akarják-e leigazolni, de nem lenne rossz. Igaz, a BL-ben már nem játszhatna.

Rudee
Megkötötte élete elsõ profi szerzõdését a klubbal a 20 éves Pedro Marques. A fiatal jobb szélsõ 3 éves kontraktust írt alá.
A szezon elején még "csak" a C cspatban kapott szerepet, aztán teljesítményével máris a Castilla-ban tallta magát. Sokak szerint olyan villámkarriert futhat be házon belül, mint Torres, ugyanis tegnap már az elsõ csapattal edzett.

tesó07
Nem hiszem hogy le fogjuk igazolni,de nem is lenne rossz..

RMCF

Rudee
Még senkit se.

Rudee
Ámen.

Schuster: A klub támogat engem, és minden edzõnek ez a legfontosabb

Mint korábban beszámoltunk róla, a Real Madrid vezetõsége a csapat utóbbi idõben nyújtott gyenge teljesítménye ellenére megerõsítette posztján Bernd Schuster vezetõedzõt. A német szakember örül a klub támogatásának, és elmondta, soha nem fordult meg a fejében, hogy távozzon.
limperatore
állítólag megvettétek tevezt 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

Rel Madrid képviselõi nem tagadták, hogy Carlo Ancelotti a klub elsõszámú kiszemeltje a kispadra, az olasz mágus szerzõdtetése azonban jelen pillanatban esélytelen, amit Adriano Galliani hozott a spanyolok tudtára. "Calderón és Mijatovic is jó barátom, de Ancelotti velünk marad." /Marca/

Jézus...

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

hogy kerülne? RVN pótlásra hozzuk... Max. Higuain szorítja majd ki néha

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

<#eljen> idöben le kéne hozni ja hát a csere nem mindig hoz megváltást, mert olyan késön jön

SLICK
ami azt illeti egy edzõnek idõben kéne látnia, ha vkinek nem megy egy mecsen. Azt idõben le kell hozni és jöhetne egy fiatalabb bizonyításra váró játékos. Akkor legalább nem csak 5-10 perceket játszana :|
Bár tény, egy kalsszis játékosnál mint pl: Nistelrooynál nem lehet tudni, mikor villan.

Jön Crespo? Most akkor Raul a padra kerül? Nemhinném. Nem bánom. hogy jönnek ide játékosok csak akkor a gyengéket szornák végre ki!!!

tesó07
Jaja,sajnálom a srácot,de már edzésbe is állt amúgy,remélem nem lesz baj...

RMCF

Rudee
Anno a Catilla-ban megmutatta már, hogy nagy tehetség. Õt se kellett volna eladni, mint Mata-t vagy Soldado-t.

Rudee
De la Red túl van az elsõ vizsgálatokon, és sajnos semmi jót nem találtam róla. Komoly szívbajokról viszont annál több helyen írnak.

Rockynhooo
végülis igaz.. ilyen válságban meg kell adni az esélyt mindenkinek aztán kiderül kiben van igazán kurázsi 😄
(nem ironikusan írtam.)

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rudee
Ügyes gyerek az, csak játszatni kellene. És lehetõleg nem középsõ védõként, mint a felkészülési meccseken.

Rockynhooo
Javi García :|

de mégsem volt világsztár 😄
Rudee
Már akkor válogatott volt, és az Ajaxban európai kupameccsek tömkelegén játszott.
30x világbajnok meg 72x BL gyõztes mégse lehetett. 😊

Rudee
Hugo Almeida-ról volt szó, arra reagáltam.

Rudee
Metzelder is csak most épült fel, remélem nincs formán kívül. Pár napja még külön edzett Robbennel.
Pepe meg remélhetõen túltette magát a hétközi 2-6ból, amin végig játszott.

Én ilyen csapatot találtam az imént:
Casillas - Ramos, Pepe, Metzelder, Torres - Gago, Javi García - Sneijder, Drenthe - Raúl - Higuaín

A készülõ keret:
Casillas, Dudek, Salgado, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Metzelder, Torres, Gago, Sneijder, Guti, Drenthe, Van der Vaart, Javi García, Raúl, Saviola, Higuaín, Bueno

Cannavaro pedig megsérült, se a Recre, sem pedig a BATE ellen nem játszhat.

Gyõzni kell!

az egy dolog, hogy sok csapatot érdekelt már akkor is, de nemzetközi szinten akkor még nem sok mindent mutatott
alapember egyikük sem, de azért most egy Real Madridba te kit igazolnál a kezdõbe, akinek még neve sincs? 😄
Rockynhooo
jah Sneijderen én is vitatkoznék, sokan vinnék ám..

tesó07
A Real Madrid várható kezdõcsapata: Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Metzelder, Marcelo; Gago, Guti, Sneijder, Van der Vaart; Higuaín és Raúl.

Ez a védelem így lenne tökéletes sztem.Mondjuk a többi csapatrész se olyan rossz...csak már játszani is kellene.

RMCF

Rudee
Sneijderen vitatkoznék, a többin nem. De azt mond meg, hogy Wesley-n kívül ki volt azonnal alapember közülük? Senki. Most meg a kezdõbe kéne csatár.

hát azért pl Sneijder, Drenthe, Higuain, Marcelo, Gago nemhiszem, hogy a saját hazájukon kívül annyira belett volna futva, hogy világhíresek lettek volna :\
Rudee
Sok jó és gólerõs csatár van, de Calderón is inkább hasonlít Pérezre. A már befutott játékosokat favorizálja, Predraggal együtt. Ilyenkor sírom vissza Sacchit.

Rudee
Nem mondta senki, hogy biztosan jön mindkettõ. Sõt, szinte biztos, hogy nem.
Castilla-ban sok ügyes csatár van, de egyik percrõl a másikra nem lehet bedobni Õket a mélyvízbe. Akit igen, abból meg a világon kevés van, 10 évente ha születik egy, Fokozatosan persze be lehet építeni Õket, de ha RvN egészséges akkor esély sincs hogy akár csak 5-10 percet kapjanak 3-4 meccsenként. Hiába a rotálás, jobb esetben ott van még Higuaín vagy Saviola.

ProGabe
akinek én nagyon örülnék és szerintem illene a csapatba, az Hugo Almeida. szerintem ezzel a véleményemmel egyedül vagyok a világon 😄

tavaly egyébként 17 gólt termelt a bunda õõõ akarom mondani a bundes ligában

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
hát én nem bízok benne... De ha jön is csak fél évre hagynám itt.
Elég lesz neki beilleszkedni, szal én még a gólokat sem nagyon tudom várni tõle, hiába van benne a bizonyítási vágy.

tesó07
Hidd el jó lenne,rúgná a gólokat.Ha leigazoljuk vállalom érte a felelõsséget..😄

RMCF

SLICK
csak Crespot ne :| Arshavinnak örülök csak ne az argentinnal együtt

Rockynhooo
és egy csatárt alapbol kettõvel kel pótolni miközbe még kettõ van a padon meg a fiokcsapatba vagy 6? 😮 :|

Rudee
Egy ilyen hosszú sérülésre elõre ki gondol?