Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Sportklub:
19:30
Real Madrid-Recreativo Huelva, élõ!
La Liga
Szar Bayern, szar Bayern :)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Az AS szerint ez a kezdõ futhat ki este:
Casillas - Torres, Ramos, Pepe, Marcelo - Gago - Sneijder, Guti, Drenthe - Raúl, Higuaín
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Az ellenfelek: Recreativo, BATE, Getafe, Sevilla, Zenit
Nem tudom, hogy télen akarják-e leigazolni, de nem lenne rossz. Igaz, a BL-ben már nem játszhatna.
A szezon elején még "csak" a C cspatban kapott szerepet, aztán teljesítményével máris a Castilla-ban tallta magát. Sokak szerint olyan villámkarriert futhat be házon belül, mint Torres, ugyanis tegnap már az elsõ csapattal edzett.
Mint korábban beszámoltunk róla, a Real Madrid vezetõsége a csapat utóbbi idõben nyújtott gyenge teljesítménye ellenére megerõsítette posztján Bernd Schuster vezetõedzõt. A német szakember örül a klub támogatásának, és elmondta, soha nem fordult meg a fejében, hogy távozzon.
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Jézus...
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack
Bár tény, egy kalsszis játékosnál mint pl: Nistelrooynál nem lehet tudni, mikor villan.
(nem ironikusan írtam.)
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
30x világbajnok meg 72x BL gyõztes mégse lehetett. 😊
Pepe meg remélhetõen túltette magát a hétközi 2-6ból, amin végig játszott.
Én ilyen csapatot találtam az imént:
Casillas - Ramos, Pepe, Metzelder, Torres - Gago, Javi García - Sneijder, Drenthe - Raúl - Higuaín
A készülõ keret:
Casillas, Dudek, Salgado, Pepe, Sergio Ramos, Marcelo, Metzelder, Torres, Gago, Sneijder, Guti, Drenthe, Van der Vaart, Javi García, Raúl, Saviola, Higuaín, Bueno
Cannavaro pedig megsérült, se a Recre, sem pedig a BATE ellen nem játszhat.
Gyõzni kell!
Ez a védelem így lenne tökéletes sztem.Mondjuk a többi csapatrész se olyan rossz...csak már játszani is kellene.
RMCF
Castilla-ban sok ügyes csatár van, de egyik percrõl a másikra nem lehet bedobni Õket a mélyvízbe. Akit igen, abból meg a világon kevés van, 10 évente ha születik egy, Fokozatosan persze be lehet építeni Õket, de ha RvN egészséges akkor esély sincs hogy akár csak 5-10 percet kapjanak 3-4 meccsenként. Hiába a rotálás, jobb esetben ott van még Higuaín vagy Saviola.
tavaly egyébként 17 gólt termelt a bunda õõõ akarom mondani a bundes ligában
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Elég lesz neki beilleszkedni, szal én még a gólokat sem nagyon tudom várni tõle, hiába van benne a bizonyítási vágy.