Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
am hogy megy ez az igazolosdi.. ? bármikor lehet igazolni de csak átigazolási idõszakban csatlakozhat a játékos a kerethez? nem értem most eztet e.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rudee
Egykori kiváló játékosunk, Míchel lett az utánpótlás igazgató.

Szar Bayern, szar Bayern :)

miilann04

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Két belépöjegy 😄 zsir (Y)

Oncsi
12:29 - Jan Huntelaar ma érkezik Madridba, hogy átessen a kötelezõ orvosi vizsgálaton, bemutatására holnap 13 órától kerül sor a Santiago Bernabéuban. Éves fizetése bruttó 3.8 millió euró lesz.

10:45 - Két belépõjegy sürgõsen eladó a hétvégi Sevilla elleni bajnokira (érdeklõdni: 70/3712068).

7:52 - Di Maria: "Semmit nem tudok a Real Madridtól! Semmit!"

7:50 - A Sevilla ellen Marcelo, Sergio Ramos és Rafael Van der Vaart is négy sárga lappal fog játszani, ami újabb veszélyforrás Schuster számára.

7:46 - Az Orosz Labdarúgó Szövetség hivatalos közleményben tagadta, hogy a Real Madrid érdeklõdött volna náluk Guus Hiddink iránt.

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Öröm és boldogság! Miért ne lenne helye a csapatban. Csapatba van Raul bent van Heinze, akkor egy Huntelaar-nak, csak szoritanak helyet...

Amugy meg már annyira bennünk van az ha valaki idejön az 1böl szar lesz, hogy már Huntelaart is leirjátok

Azt meg végkép nem értem, hogy miért mondjátok azt hogy gyengébb bajnokság, eleve nem kezd senki Real Madrid Nagycsapat szinten :\

Hupsz sorry

Casillas
beívelésekre/szögletekre is megvolt mindig a biztos pont, kb 10 gólból 8-at fejjel szerzett 😊
sajnáltam is, mikor eladtuk...

Vivimos por ti, vence por nosotros.

tesó07
Régi szép idõk,volt olyan hogy öt gólt vágott egy meccsen Morientes,nagy kedvenc,kár hogy eladtuk annak idején.....

RMCF

ForzaInter
hollandok segíthetnek a beilleszkedésben neki

Yo, Bitch!

SLICK
igen ezt sajnálom én is

Rockynhooo
igen ez így van és ha még yo is lesz akkor is csak azért is idehoznak egy nagyobb nevet és õ majd mehet a sunyiba... RAul - Morientes páros is mekkora császár volt már de neeem.. nekünk ronaldo kellett..

tesó07
Én örülök valamilyen szinten Huntelaar-nak,sztem kell az utánpótlás,mert Nistelrooy-al ki tudja mi lesz ha felépül bár azért benne van még 1-2 jó év,Raul sem mai gyerek már.Saviolát úgyis eladjuk,Castilla-ból úgyse hozunk fel sose senkit,Benzema meg a hasonlók messze nem tuti hogy jönnek majd.Szóval kellett és kész.😊

RMCF

SLICK
ne értsd félre, átmeneti megoldásnak tökéletes, na de hosszabb távon...
Majd hoznak pár komolyabb játéksot és egybõl nem lesz helye, azután mi lesz vele? Nézd meg mi lett Saviolával, Ronaldoval, Crespoval, Kezmannal, Shevchenkóval, Cissével vagy Barossal. Egytõl egyig remek játékosok, de mégis belebuktak. Huntelaar tényleg jó, de sztem elfogjuk cseszni és belõle is vmi középszintû csapat egyik játékosa lesz.

De mint mondtam, ne így legyen

Rockynhooo
sok igazság van abban amit írsz , talán azért bízok benne anyira mert még fiatal és nem befutott ember annyira így benne van a nagy bizonyítási vágy.

Augsburgból Sándort, az Airt <#rolleyes>
SLICK
én nem mondtam hogy szar de olvasd el ezt: #41889

egyébként a spanyol bajnokság kicsit keményebb szvsz mint a holland, szal nem hiszem, hogy itt is ontani fogja a gólokat. Másik dolog pedig, hogy hiába jön ide, nem fog itt olyan hamar menni minden amit elvárnak tõle. De most tényleg ez lesz, mindenki annyira túl van fûtve a mostani helyzet miatt, hogy szinte mindent azonnal akarnak. Aztán ha Huntinak nem sikerül, akkor jön a jó vezetõség és padoztatás, mellõzés lesz belõle. Aztán eladjuk vkinek.

Egyébként sok játékos elkényelmesedik ha ide jön. Alibizik, megkapja a pénzét és elvan, mint Marci Hevesen. Bár ne így lenne/legyen.

Rockynhooo
igen ezt gondoltam h felfogja hozni vki , ami valóban igaz h a holland bajnokság nem a spanyol , de akkor honnan kellett vna igazolni és kit ?

ForzaInter
azért a holland bajnokság nem ugyanaz mint a spanyol, Kezsman is 40 gólokat rugott PSV-be, oszt szinte minden komolyabb klubjában megbukott...

Yo, Bitch!

Rockynhooo
az igaz, de jelen helyzetünkben nem hiszem h találhattunk vna ígéretesebb pléját.

Amikor aláírja azt a bizonyos szerzõdést, az a gólátlag már semmit sem fog jelenteni.

REAL MADRID

Rockynhooo
Huntelaar

a meccs / gól átlagát figyelembe véve nem kell sztem jobb ajánló levél , így h nem vki befutott sztárt akartunk venni sztem az egyik legjobb döntés volt.

Én nem mondom hogy sz*r de nekem se a szívem csücske 😄 Remélem sikeres tud lenni.

REAL MADRID

Rockynhooo
mert mibajod vele? fejtsd ki légyszi pár mondatban ne csak anyival h szar D😄

miilann04
<#taps><#taps><#taps><#taps><#taps>

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

SLICK
:\ nem repesek az örömtõl

Nyugi, nyugi majd az orvosi vizsgalatok utan oruljetek 😊

REAL MADRID

hunbasser
én is 😄DDddd

ReaL MaDRid x siempre

Rudee
20M € + 7M lehetséges jövõbeli díj.
Január 2.-án csatlakozik a kerethez

Recepción, Klaas-Jan <#szeret>

LasDen
elõször azt olvastam, hogy 2013-ban csatlakozik a csapathoz...... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
juppijájoooo végre vmi yohír, csak valahogy vészeljük át az õszt és tavasszal a hollandokkal megtûzdelt spanyol gárda odacsap 😄

REALista
A Real Madrid C.F. hivatalos közleményben erõsíti meg, hogy egyezségre jutott az Ajax Amszterdam csapatával Klaas-Jan Huntelaar ügyében. Ennek értelmében a gólerõs támadó a kötelezõ orvosi vizsgálatokat követõen 2013. június 30-ig ír alá új csapatához, bemutatására az elkövetkezendõ napokban kerül sor a Santiago Bernabéu stadionban.

<#eljen><#eljen><#eljen>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rockynhooo
"vagy visszajár Gravesen edzésre"

köszönöm neked ezt a boldog percet A_SD:_AS😄_AS😄_:A_SD:

Rockynhooo
szerintem sem , igazad van ezt nem vettem számításba.

#41923 huhaaaaa 2kor meg spurs - mu akkor elkezdek sörözni haverokkal este meg el classico 😮 bemelegítek majd faszán az estére😄

ProGabe
kantaléhó? <#szomoru1>

"sérülten hagyták el az edzést"

hát a kurva életbe már. valami itt nagyon nincsen rendben. vagy visszajár Gravesen edzésre, vagy ki kéne vágni az edzõi stábot a fenébe

Metzelder meg külön bekaphatja. bezzeg a VB-n végig kezdõ tudott lenni, itt meg csak a fizetését veszi fel. vagy a német orvosok, edzõk tudnak valamit? mert nagyon úgy néz ki.

szomorú, szánalmas és mérhetetlenül idegesítõ, ami itt folyik 😞

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

REALista
December 13-án szombaton, 22 órától rendezik a Barcelona-Real Madrid összecsapást, tudatta a spanyol Labdarúgó Liga. Emellett azt is tudni lehet, hogy Luis Medina Cantalejo személyében andalúz játékvezetõje lesz a találkozónak, akinek így pályafutása során harmadik alkalommal fog megadatni, hogy egy El Clásicón fújhatja a sípot.

Rudee
A barca-Valencia nem annyira fix 1es. Szerintem.

Rockynhooo
jah kikapunk most is (Sevilla nem egy rossz csapat simán benne van a dologba) meg egy ilyen tartalék csapattal melynek k.pályájába semmi átütöerõ egy sziporkázo Barca ellen ráadásul idegenben :|! Sevillat feltétlen meg kéne verni bízom magunkba azért, de nem vmi rózsás a helyzet.

tesó07
Sevilla-tól is kikapunk,vagy ezt hogy számoltad?Azért azt nem kellene....

RMCF

Rockynhooo
igen szép lenne El classico után 12 pont hátrányban lenni.

tesó07
Már meg sem lepõdök..😞

RMCF

Csabesz6
<#idiota>öröm bódottá....
ez már siralmas.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

LasDen
16:22 - Diarrát meg fogják mûteni, így minimum másfél hónapot lesz kénytelen kihagyni, míg Metzelder és Drenthe kisebb sérüléssel fejezték be az edzést. A holland szélsõ hétvégi szereplését semmi sem gátolja, ellenben a német bekk valószínûleg kénytelen lesz kihagyni a Sevilla elleni derbit.

de jó....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rudee
*gg

Rudee
Attól fügetlenül edzett, de hogy most mi van vele azt nem tudni. Pedig ránkférne, ha nem csak a lelátóról figyelne az ellenfél támadóira.

LasDen
Metzelder állandóan sérült.......a kórházban él......

Rudee
A következõ meccseken valószinû össze fog szokni a védelem, ugyanis 4 bevethetõ bekk áll Schuster rendelkezésére.
Vélhetõen a Salgado-Ramos-Cannavaro-Marcelo kvartett fog kezdeni (és remélhetõleg végig játszani) a közeljövõben. A meccsek fontosságát és az ellenfeleket tekintve nem valószinû hogy bármely Castilla védõ is be tudna kerülni. Hogy a padra odakerül egyik-másik az valószinû, ezt érzékelteti az is hogy az elmúlt napokban több játékos is felkerült a C csapatból Szalaiékhoz.
Metzelderrõl érdekes módon semmit nem hallani, pedig múlt hét elején már edzett. Lehet Õ is rásérült elõzõ bajára és titkolni próbálják vagy mi.

Rudee
AS infók:

Mindhárom 7végi sérült (Torres, Pepe, Sneijder) kihagyja az El Classicot.
Higuaín és Cannavaro újra a csapattal edzett.

REALista
Ha Messit átrakjuk a 7. helyre, Casillas meg helyet cserélne Torres-sel akkor nagyjából korrekt lenne a lista...

Rudee
Idén se lett igazán reális ez a lista.
Messi pl az elmúlt 3 hónapjával megelõzött olyanokat, akik sokkal hosszabb idõn át nyújtottak hasonlóan kimagaslót. CRnek is csak az év eleje jött össze, azóta nulla. Most kezd magára találni, de akkor is...
Kaká helyezése meg döbbenetes. A válogatottban volt 1-2 jó meccse, azon kívül az elmúlt fél évben lóf...

priviben megtudod