Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
De tényleg, tavaly is csak azért tudtak megközelíteni mert volt pár sérültünk...
Bár legjobb az lenne, ha ennyi sérült után is vernénk mindenkit ^^
nem lep meg :|
Rájöttél már, mit jelent aláírni a Real Madridhoz?
Minden olyan gyorsan történt, nagyon nagy hatással voltak rám az események. A Real Madrid a világ legnagyszerûbb klubja, és büszke vagyok rá, hogy itt lehetek. Természetesen még tanulnom kell arról, mit jelent az, hogy ideigazoltam.
szegény gyereket rögtön ezzel a faszsággal stresszelik :| amúgy az interju alapján szimpatikus a srác.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
amúgy ez már abnormális, vagy az alapozással van a gond, vagy a gyúrók és az edzõk gyengék mint a harmatos lepkefing
Robo: welcome to the real world... 😄
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Szar Bayern, szar Bayern :)
A brazil Marcelo is megsérült a csapat tegnapi edzésén, és ma sem végzett teljes értékû munkát, ezért veszélyben van a Sevilla elleni szereplése. Mivel Miguel Torres és Heinze szintén sérült, könnyen lehet, hogy Schuster Drenthét helyezi a védelem bal oldalára, vagy a Castillából Chema Antónt hívja fel.
Folyamatosan sérül le mindenki...😞
RMCF
"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco
Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!
Amúgy El Classico szombat 22óra:olyankor meg a SportTv szokta adni,remélem most is....
RMCF
Ismét sikerült kifogni egy idegbeteg bírót (Bernardino González Vázquez, 7 lap/meccses átlag), így ismét sárgalap-áradat várható. Én lélekben már felkészültem, hogy Sergio Ramos 5 sárga miatt ki fogja hagyni az El Classico-t <#confused>#confused>
Ma megtudtam azt is, hogy az említett meccset "munkahelyi elfoglaltságok" miatt nem látom teljes egészében, talán a 2. félidõ elejére érek haza. Remélem utólag nem kell majd azt írnom, hogy jobb is hogy nem láttam az egészet <#wow3>#wow3>
persze magáról nem beszél....szánalmas...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Calderón: Igen, megin megcsináltam. Kib*szott nagy király vagyok!
Di Stefano: Ki a halál retkes f*sza ez a csávó??
Michel: "Folyamatos volt a rám nehezedõ nyomás és a munkám akadályozása, annak ellenére, hogy Calderónt nem is érdekli az utánpótlás. Szomorú vagyok, de mindazonáltal büszke az elvégzett munkára, és csak remélni tudom, hogy az elnököt a jövõben több figyelmet fordít majd a fiatalokra. Calderón azzal sem foglalkozott, hogy az egyik játékosunk elvesztette az édesanyját a spanyolországi repülõgép-katasztrófában."
Michel: "A lemondásom annak az eredménye, hogy Calderón állandó kritikákkal illet nyilvános és bizalmas beszélgetések alatt egyaránt, azonban szemtõl szemben ezt sosem tette. Csalódott vagyok, de ha az elnök nem hisz a munkámban, akkor a legjobb dolog távozni. A végsõ döntésemet akkor hoztam meg, amikor hallottam, hogy az elnök magasztalja a Barca nevelését a Real Madridéval szemben."
Nagy tapló ez a Calderon!Le se szarja az utánpótlást,de azért veri magát...
RMCF
REAL MADRID
RMCF
REAL MADRID
yo lesz ez higyjetek nekem 😊
most,hogy igy bemutatják átigszezon elõtt, az csak a sérülés miatt van,mert amugy még az ajaxban játszhatna egy hónapig.
amugy nem örülök neki,tulzottan drága volt, valamint nem az az ördöngõs technikás csávó. mindegy,legalább fejelni tud, és ruudféle.hajráneki
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema