Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista
<#vigyor3>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

hunbasser

fail. :_

ReaL MaDRid x siempre

REALista
Dehogy nincs ott van Codina.😄

tesó07
De van kapus is,Codina.
Amúgy ez durva,pont egy csapatra való.

RMCF

SLICK
Azt legalább kijelenthetjük, hogy csak úgy tudnak minket megverni, hogy ennyi sérültünk van. <#idiota>
De tényleg, tavaly is csak azért tudtak megközelíteni mert volt pár sérültünk...

Bár legjobb az lenne, ha ennyi sérült után is vernénk mindenkit ^^

Rockynhooo
tegnap, 19:28 - Huntelaar bemutatását egyébként többször is nézõi bekiabálások zavarták meg, melyek Ramón Calderón lemondását követelték.

nem lep meg :|

Rájöttél már, mit jelent aláírni a Real Madridhoz?
Minden olyan gyorsan történt, nagyon nagy hatással voltak rám az események. A Real Madrid a világ legnagyszerûbb klubja, és büszke vagyok rá, hogy itt lehetek. Természetesen még tanulnom kell arról, mit jelent az, hogy ideigazoltam.

szegény gyereket rögtön ezzel a faszsággal stresszelik :| amúgy az interju alapján szimpatikus a srác.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

zaki
Ez vicces, de tényleg így van... 😄DDDD

Fabio Capello
nagyon gyorsan lekopogom, de nem jó mert kapus még nincs 😛

amúgy ez már abnormális, vagy az alapozással van a gond, vagy a gyúrók és az edzõk gyengék mint a harmatos lepkefing

Robo: welcome to the real world... 😄

I3andy
Az egesz edzöi kart ki kene rugni a fenebe, ilyen nincs hogy minden jatekos leserül. Csak azt ne mondja senki h ez az orvosi kar hibaja. Azt ök se tudjak elerni h a serült jatekosok ket pillanat alatt felepüljenek. A kaja kijelölese meg nem az orvosi kar feladata, hanem egy etkezesi szakembere. Ha ennyire szarul kjalanak a jatekosok egy ilyet kell szerezni, nem az orvosokat szapulni

Rockynhooo
tavaly pont a Roma ellen most meg pont Sevilla meg EL Classico elõtt ájjájj :|

Rockynhooo
aztamindenit 😮 :| tényleg még kezdõnek is elmenne 😄 akkor még + Marcelo és 12 sérültünk van :|

REALista
Ez akár a kezdõcsapat is lehetne...😄DDDddd

Rudee

Szar Bayern, szar Bayern :)

robotnyk
ezt fmben már patchelnék <#zavart1>
Rockynhooo
ha vki tudja még követni akkor írja már le plz jelenleg kik a sérültek 😄

zaki
Ez már vicc.

tesó07
Diarrára atroszkópiás mûtét vár, emiatt 3 hónapig nem szerepelhet.

A brazil Marcelo is megsérült a csapat tegnapi edzésén, és ma sem végzett teljes értékû munkát, ezért veszélyben van a Sevilla elleni szereplése. Mivel Miguel Torres és Heinze szintén sérült, könnyen lehet, hogy Schuster Drenthét helyezi a védelem bal oldalára, vagy a Castillából Chema Antónt hívja fel.

Folyamatosan sérül le mindenki...😞

RMCF

Di Stefano: te hogy is hívják ezt???
limperatore
fu de ronda 😄😄D

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.&#8221; Peppino Prisco

DONGUBA
Jok a fogaid laci 😄DDDD

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

Rockynhooo
jah sorry :S elég gány... yo lett vna ha 7re rakják vagy vasárnapra.. haverom szülinapja lesz és muszáj ott lennem. de remélem azt kell majd mondanom h a fene vigye el h ilyen yo meccset nem láttam ^^

Rudee
Detto, én is arra gondoltam.

tesó07
Király!:=(
Amúgy El Classico szombat 22óra:olyankor meg a SportTv szokta adni,remélem most is....

RMCF

Rockynhooo
mondok jobbat: én meg az El Classicot nem fogom látni <#wilting>

SLICK
akkor ismét a Sport Klubon láthatjuk :|

Rudee
Vasárnap este 9kor (a forduló zárómeccsén) kezdünk a Sevilla ellen.
Ismét sikerült kifogni egy idegbeteg bírót (Bernardino González Vázquez, 7 lap/meccses átlag), így ismét sárgalap-áradat várható. Én lélekben már felkészültem, hogy Sergio Ramos 5 sárga miatt ki fogja hagyni az El Classico-t <#confused>

Ma megtudtam azt is, hogy az említett meccset "munkahelyi elfoglaltságok" miatt nem látom teljes egészében, talán a 2. félidõ elejére érek haza. Remélem utólag nem kell majd azt írnom, hogy jobb is hogy nem láttam az egészet <#wow3>

LasDen
15:43 - Calderón: "Ha Michel elhatározta, hogy lemond, akkor csak annyit tudok mondani, hogy az ajtó mindig nyitva áll elõtte. Egy olyan játékos volt, aki sokat tett a klubért. Mijatovic nagy bizalommal volt iránta, és ez nem is változik, de ha valamiért nem érzi magát boldognak, akkor el fogom fogadni a lemondását."

persze magáról nem beszél....szánalmas...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rudee
Perez "méltó" utódja. Bár most bajban lehet, mert következõ választáson Florentino is újra indulni akar.

SLICK
az ám Ronáldinnyós mosoly

zaki

<#fogmosas>

miilann04

<#taps>

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

LasDen
ez a fej??? 😄 mint vmi fogyatékos.....ûûûû góóól ûûûû..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

LasDen

Calderón: Igen, megin megcsináltam. Kib*szott nagy király vagyok!
Di Stefano: Ki a halál retkes f*sza ez a csávó??

zaki

<#worship>

kezdek hozzászokni, hogy nem sûrûn értem...
tesó07
Michel: "Fáj, hogy Calderón elõrébb valónak érzi magát a Real Madridnál."

Michel: "Folyamatos volt a rám nehezedõ nyomás és a munkám akadályozása, annak ellenére, hogy Calderónt nem is érdekli az utánpótlás. Szomorú vagyok, de mindazonáltal büszke az elvégzett munkára, és csak remélni tudom, hogy az elnököt a jövõben több figyelmet fordít majd a fiatalokra. Calderón azzal sem foglalkozott, hogy az egyik játékosunk elvesztette az édesanyját a spanyolországi repülõgép-katasztrófában."

Michel: "A lemondásom annak az eredménye, hogy Calderón állandó kritikákkal illet nyilvános és bizalmas beszélgetések alatt egyaránt, azonban szemtõl szemben ezt sosem tette. Csalódott vagyok, de ha az elnök nem hisz a munkámban, akkor a legjobb dolog távozni. A végsõ döntésemet akkor hoztam meg, amikor hallottam, hogy az elnök magasztalja a Barca nevelését a Real Madridéval szemben."

Nagy tapló ez a Calderon!Le se szarja az utánpótlást,de azért veri magát...

RMCF

Nem énsem értem, de nem akartam kommentálni 😊

REAL MADRID

hunbasser
most csak én nem értem vagy ti sem értitek,hogy mirõl beszél pacclacc?

ReaL MaDRid x siempre

Huntelaar tavozását látjuk :S teso nem neked cimezve sorry

az volt a baj, hogy már a hozzabitáson törte a fejét, és évi 6 million, de ebbe a vezetöség nem ment bele és már távozott is ...

Cabell
asszem lennék a srác helyében.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Rudee
Arab oldalon néztem, ott azt írtam hogy kinevetzék.

tesó07
Én is úgy olvastam hogy õ volt eddig és most mondott fel,mert nem tetszett neki 1-2 dolog...

RMCF

Nem felmondott éppen?

REAL MADRID

tesó07
Nem kicsik az elvárásaid.😄

RMCF

LasDen
majd ha az lesz a statisztikáknál, hogy a Real színeiben 10 mérkõzésen lõtt 60 gólt, akkor elégedett leszek vele........

Rockynhooo
"A támadó eddig 192 mérkõzésen 136 gólt szerzett, és már több alkalommal lehetõséget kapott a holland válogatottban is, ahol ugyancsak roppant gólerõs az eddigiek alapján: 18 válogatott meccsén ugyanis 10 alkalommal is eredményes volt - noha gyakorta csak csereként kapott lehetõséget -, ez alapján tehát elmondható, hogy nem csak a holland bajnokságban tud eredményesen futballozni, hanem effektivitását a válogatotton keresztül képes átmenteni a nemzetközi porondra is. "

yo lesz ez higyjetek nekem 😊

megegyezés megszülethet bármikor,csak a csatlakozás történhet az átigszezon kezdetén.
most,hogy igy bemutatják átigszezon elõtt, az csak a sérülés miatt van,mert amugy még az ajaxban játszhatna egy hónapig.

amugy nem örülök neki,tulzottan drága volt, valamint nem az az ördöngõs technikás csávó. mindegy,legalább fejelni tud, és ruudféle.hajráneki

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

Rockynhooo
nájsz , nem tudom miért kreálok problémákat magamnak xD

LasDen
ennyi, amit elmondtál 😄