Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
Már a nyári Európa-bajnokságon is sérüléssel bajlódott a Real Madrid középpályása, Arjen Robben. A holland klasszisnak azóta idõrõl-idõre kiújul a combsérülése. Errõl pedig már másnak is megvan a véleménye...
- Igazán balszerencsés vagyok - mondta Robben. - Ez a sérülés számomra egy nagy talány, fogalmam sincs, hogy pontosan mi lehet a baja a lábamnak. Remélem, hogy nem történik meg újra az, hogy felépülésem után közvetlenül visszatér a fájdalom a lábamba.
Az Ajax korábbi kiváló labdarúgója, Tscheu La Ling, aki jelenleg egy klinikát vezet, igen csak kritikusan beszélt a Real Madrid orvosairól.
- Ezek amatõrök - kezdte Tscheu La Ling -, higgyék el, Arjennek a jövõ héten játszania kellene.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ForzaInter
nekünk is kb 300 millio euró van, legtöbb nagycsapatnak van elég sok adóssága...

Yo, Bitch!

Rudee
Ott nemrég csõdölt be a fõszponzor, gondolom azt a bevételi kiesést tekintik így.

Szar Bayern, szar Bayern :)

hunbasser
hát,a MU-nak elvileg 900 milliós tartozása van...nem tudom,hogy ez mennyire igaz,de ha igaz,akkor ezekszerint lehet indulni ilyen nagy tartozással is.

ReaL MaDRid x siempre

Rudee
Ilyennel lejáratni nem tudják Õket, hiszen em kopogtat az ajtón a hatóság.
De ha gond lenne, akkor Huntelaar se jött volna.

Egyszer eljön mindennek az ideje :\

Rudee
Nem tudom ki ez, biztos valami csalódott egykori alkalmazott.

Rudee
*perkál

Rudee
Csak a fõszponzor több mint 300 milliót perkát évente 😊

ProGabe
HBD2U!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hunbasser
mostmár nem lehet tudni,hogy kinek lehet hinni. a szándék szerintem elég egyértelmû,és bevallom õszintén,örülnék ha sikerülne nekik és végre normális elnök lenne.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
HBD! 😊

ReaL MaDRid x siempre

Mostmár érted miért kérdeztem? Egyszerüen nem akartam hinni a szememnek :\

Rudee akkor ez miért irták? Meg akarják buktatni az elnökséget?

hunbasser
akkor ez a csávó egy csaló?

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
minden játékost részletre veszünk,gondolom van kamat is.aztán a fizetések nagyon nagyok,fõleg az A csapatban lévõknek.meg ugye az edzõkomplexum sem ingyen volt,meg mindenféle plusz dolog...nem csak játékosvásárlásokra megy el a pénz.

ReaL MaDRid x siempre

Rudee
Ilyen tartozással nem is indulhattunk volna a bajnokságban, nem valósak az adatok.

Te figyelj és most ez normális dolog? Alig veszünk játékosokat, és adoságot irnak! Mi lett volna ha 100 millo eurot költünk?

hunbasser
hallod,te tényleg ennyire hülye vagy,esetleg csak megjátszod? 😄 ott van egyértelmûen le van írva.

ReaL MaDRid x siempre

Akkor most valaki mondja el mennyi adossága van a klubunknak?

tesó07
A Barca már megint nyert,de remélem jövõ héten ilyenkor már csak 3pont lesz az elõnyük.

RMCF

Rudee
Copyztam, de nekem mindegy, csak ne játszon 😊

hunbasser
dee...<#whatever>

ReaL MaDRid x siempre

Matthew Prosac
amúgy nem Antonio[/b] Bueno, hanem Alberto Bueno (Calvo) nemdebár? <#rolleyes>

Örök favorit: Manchester United ||| Erős szimpátia: Chievo, Zaragoza, Rayo Vallecano. ||| Mérsékelt szimpátia: Barcelona |||

Oncsi
Casillas - Salgado,Metzelder,Canna,Marcelo-Ramos,Gago,VdV,Robben-Higuain,Raúl

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Rudee
Jajj, Higuaínt elsõre észre se vettem. Akkor Saviola helyett Õt mindkettõbe 😊

Rudee
Casillas, Salgado, Ramos, Cannavaro, Raúl, Gago, Saviola, Robben, Marcelo, Guti, Drenthe, Higuaín, Metzelder, Van der Vaart, Javi García, Dudek, Antonio Bueno, Chema Antón

Ezt szeretném látni:
Casillas - Sergio Ramos, Metzelder, Cannavaro, Marcelo - Gago - Robben, Van der Vaart, Drenthe - Raúl - Saviola

Esetleg ezt:
Casillas - Marcelo, Sergio Ramos, Metzelder, Chema Antón - Gago - Robben, Van der Vaart, Guti - Raúl - Saviola

SLICK
csa adtunk nekik egy kis elõnyt ^^

tesó07
Én is félek ezektõl a meccsektõl,de olyan rosszul úgyse játszhatunk mégegyszer ahogy a Getafe ellen.Mondjuk ez akkor is 3 esélyes jelenlegi forma alapján és a sok sérült miatt.De én bízok a csapatba,most már muszáj gyõzni,mert nagyon elhúz a Barca.

RMCF

hunbasser
mindig akkor nyernek,mikor nem számítunk rá 😊 szóval lehet,hogy most is ez lesz.legbelül mindenki fél ettõl a meccstõl(mint ahogy az el clásicotól is),közben meg lehet,hogy pont akkorra szívják fel magukat a legjobban a fiúk és nyerni fognak.

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
hát õszintén fogalmam nincs. Igaz hazai pályán leszünk, de ez nem tom mire lesz elég. Titokban bízom benne, hogy megynerhetjük, de a mostani helyzet alapján simán ki is kaphatunk :|

Rudee
Jó kis hétvége elé nézünk, azt hiszem:

Real Madrid-Sevilla
A mi hiányzóinkat ismerjük, a vendégeknél Luis Fabiano eltiltott míg Chevantón, Koné, Acosta, Javi Navarro és Dragutinovic sérült elvileg.
Nem tudom miért, de úgy érzem nyerünk.

Cartagena-RM Castilla
A Segunda B legnagyobb hétvégi rangadója lesz, a 2. fogadja a listavezetõt.
A vasárnap délutáni meccs után nem hiszem, hogy élen maradnak a fiatalok, hisz sokan az elsõ kerettel készülnek és vélhetõen ma este minimum padozni fognak.

A RM "C" már csütörtökön lejátszotta e heti bajnokiját.

Schuster is kell 1 kis pihenés...

tesó07
Többször is írták hogy Schuster nem vett részt az erõnléti edzéseken,hanem a másodedzõre bízta a dolgot....

RMCF

a legjobb edzõk(mint ahogy Capello is) azzal kezdik, hogy a bemelegítést csak is õk tartják, erre mindenki odafigyel, aztán jöhetnek a többiek
úgy látszik a cipész nincs a helyzet magaslatán :S
Csabesz6
Jó az aláírásod😄DDDDD

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Rockynhooo
"A jövõ Real Madridját Del Bosque, Míchel és Hierro kell, hogy alkossák, mivel õk azok, akik nem szolgáltak rá a távozásra"

mondjuk az fix h nekik az életük volt a klub😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ezmiez most? Ilyen hír nincs madridistán.

REAL MADRID

LasDen
"A legmutatósabb az adósság, ha a kisebb hitelezõket nézzük, akkor feléjük 331 millió euró a tartozás, ha a nagyobbakat, akkor 180 millió. Ez így összesen 511 millió euró. A klub ezt megelõzõen soha nem vett fel ennyi pénzt, ez egy történelmi adósság. A kasszában ugyan van 85 millió euró, azonban 122 millió eurós negatív mérlegünk van."

500 milla???? tyûûûha... 😄 ammán azé vmi...mégha nem is igaz 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rudee
Chema az elsõ csapattal edzett, remélem megkapja a lehetõséget is.

hunbasser
huha,hát kíváncsivá tett

ReaL MaDRid x siempre

Fabio Capello
😄😄😄😄😄😄

LasDen
17:40 - Eugenio Martínez (Platforma Blanca) megdöbbentõ leleplezése az elnökség ellen hamarosan a madridista.hu-n!

emmost vagy vmi béna hablaty lesz az elnökség ellen 0 mondanivalóval vagy vmi kecinagy igazságot mondanak 😄

hunbasser
😄ddddd

ReaL MaDRid x siempre

REALista
Remélem a jót vettük meg..😄

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rudee
A Huntelaar-família a Bernabeuban.
Még jó, hogy csak két fiú testvére van. Enyhén hasonlítanak 😊

Hagyomány.

REAL MADRID

nem nézek olyan nagyon régóta focit, de nem emlékszem olyan esetre, hogy egy csapatnak a majdnem komplett kezdõje lesérült volna.....ettõl persze még megtörténhet, de azért gyanús 😄

Az a bajom, hogy ez nálunk nem is elsõ eset

|HALA MADRID!! |-------------------------| http://www.hackthat.net/df/ddos/48897/index.hack

Rudee
Jóhogy Hollandiába rohant, komolyabb játékosoknak van saját orvosuk (nem olyan, mint nekünk a körzeti) aki annyi pénzt szed be hogy még éjjel fél 3kor is ugrik ha kell.

LasDen
16:51 - Robben: "Valter Di Salvo sokat dolgozik a klubért, a sérülések pedig nem az õ hibái. Semmiben sem dolgozunk másképp, mint a tavalyi szezonban. Szerintem ez hozzátartozik a labdarúgáshoz, és semmi több."

de õ is egybõl hollandiába rohant... 😄
nem nézek olyan nagyon régóta focit, de nem emlékszem olyan esetre, hogy egy csapatnak a majdnem komplett kezdõje lesérült volna.....ettõl persze még megtörténhet, de azért gyanús 😄