Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Fiorentinaba játszik.

Szar Bayern, szar Bayern :)

SLICK
:| Nem ismerem

na remélem Ramos bá tényleg a legjobb formáját hozza!!

Rudee
AS szerint Kuzmanovic érkezhet Diarra pótlására.

ja hogy jaaaaaaa
pedig nagyon jókat igazoltak...
remélem azért itt megint elõjön a jobbik énje XD
Rockynhooo
6 vagy 8 fordulo után 2 ponttal álltak az utolsó helyen :|

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

le vagyok maradva <#wow2>
végre megy a cipész<#idiota>
amúgy Ramos mit csinált a Spursnél, hogy ennyire nem komáljátok? 😄
Rockynhooo
nah erre kiváncsi vagyok , Ramos mestert nagyon tisztelem mert a Sevillabol szinte sztár csapatot csinált , de Spurs drukker is vok és amit ott mûvelt az egy nulla volt. na mind1 majd meglássuk mi sül ki ebbõl elvileg Spanyol focit nagyon vágja 😊

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

no végre.
kirugták herr csere és taktika májsztrót. sok sikert neki egy numanciában,vagy istentudja hova kerül.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

zaki
Byebye cipész bácsi!
Sok sikert Ramosnak, remélem én is, hogy a Sevillás arcát mutatja... 😄

higgyétek el tud az a ficko és most könnyebb dolga lesz sztem mint Angliában hiszen otthon van😊 sajnos😞 csak azt remélem hogy a Classicora nem kapja össze magát a Madrid😄

LasDen
akkor bizony menjé a fenébe.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rudee
Semmit. Csak kiváncsi voltam ki hogy reagál 😄

LasDen
és mit fog csinálni???
Ramos??? felemás érzések....remélem a Sevillas mester lesz itt 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
<#wow2>

remélem Ramos nem játsza el azt, amit a Spur-szel. gondolom ott alapjaiban gond volt azzal, hogy angol csapat.

Schusti marad? beáll játszani, vagy miért? 😊 nem hablatyolom az eszpánnyát

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Menyus489
Hát nem, spanyolul nem beszélek még, de célom majd megtanulni a jövõben 😄

Bátor fiú...

Rudee
De azt nem írtad, hogy Schuster marad a csapatnál 😊

Menyus489
Na, én is ugyanazt mondtam, csak rövidebben és magyarul 😄

Bátor fiú...

Menyus489
HIVATALOS: Juande Ramos az új edzõ!!!

Bátor fiú...

Rudee
Bernd Schuster deja el cargo; Juande Ramos, nuevo entrenador

Realmadrid.com

El hasta ahora técnico del Primer Equipo, Bernd Schuster deja su cargo, tras llegar a un acuerdo con el Club, según ha anunciado el Director General de la Presidencia y Portavoz de la Junta, Miguel Ángel Arroyo, en una rueda de prensa que se está celebrando en estos instantes en la Sala de Prensa del Estadio Bernabéu.

ijj basszus ne már... a Ramos mesterrel mindent megfogtok nyerni ilyen nincsen😞((

simán azt csinálják mint mindig, megírják mielõtt akármi biztos lenne és ha nem jött be nincs para, le lehet venni a hírt 😊

Rudee
Jövõbe látnak.

<#wow2>

REAL MADRID

LasDen
a goal.com érdekes módon már tényként közli a kirúgást... 😄

Menyus489
Ez is egy nagyon lehetséges opció.

Bátor fiú...

LasDen
13:35 - Hivatalos közlemény: Pedja Mijatovic és Miguel Ángel Arroyo 14:30-kor sajtótájékoztatót tart a Santiago Bernabéu stadion sajtószobájában.

"Bízunk Schusterben. A legjobb arc a földön. Nála jobb partiarcot nem is találhattunk volna. 10 év múlva is õ lesz az edzõ. Bla bla bla bla bla bla bla bla....."

LasDen

Rudee
Pont most olvasom a Marca-t, kiváncsi leszek.

Menyus489
Na akkor még egyszer, most már remélhetõleg jó lesz 😄

Bátor fiú...

Menyus489
Íme az enyém:

AS, és a Marca is már azt állítja, hogy menesztették Schustert, és Ramos jön helyette, de ezt még nem erõsítették meg, de nem is cáfolták.

Bátor fiú...

ProGabe
"nézd vissza a tavalyi Real-Getafe 0-1 es meccset"

mármint azt a meccet, amikor a gólöröm közben kaptunk gólt?

"mindenki úgy látja ahogy akarja"

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

zaki
nálam:

bocs nem arra gondolok, ha észreveszed ha a Madrid vesztésre áll ezek a reakciók vannak: "Casillas örökké rázza a fejét", vkit a csapatból mindig kiállítanak a Barcánál ez ritka... amikor a bíró kicsit is ellenük van rögtön felkapják a vizet, amikor meg velük van duzzadva elkezdenek röhögni Raúllal az élen...ez a helyzet nem tudom nézd vissza a tavalyi Real-Getafe 0-1 es meccset...reklámáltak a Madridiak aztán abból kapták a gólt pofáznak pofáznak nekik áll fejjebb a Barcánál nincs ennyi nagyképû sztem de ez egyéni vélemény mindenki úgy látja ahogy akarja!! azt viszont nem tagadhatod hogy a Reálból sokkal több a kiállítás mint a Barcából

REALista
Jaj ne már nyilván nagyon el vannak szállva maguktól mikor meg a Barca volt rossz formában akkor meg a Barca játékosai voltak elszállva maguktól.Ezt mindig el lehet sütni a nagy csapatok sztár játékosaira mikor rossz formában vannak...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

nekem is rossz volt a tavalyire ránézni😊 egyszer fent egyszer lent😊 sajnos a Barcának is lesz hullámvölgye nyugi😞

elnézést Sergio

az a gond hogy a Madridiak nagyon el vannak szállva maguktól lásd Sergi Ramos fõleg azt hiszik mindent megtehetnek holott a bíró rendesen segítette õket pl a Malaga elleni meccsen is...és ez most egy kúltúrált hsz volt a részemrõl benne az igazsággal sztem hagyjuk a bíráskodást ez van 3-4 lett kész

SLICK
én most nem fogom összeállítani, mert középpályán jobb oldalon és középen nincs olyan játékos akit beraknék a csapatba...

SLICK
A kurva élet!! Azt tudtam, hogy Sport Klubon lesz, mert Horti mondta, csak nem figyeltem mikor is lesz.
De száradjon el a hajuk, miért kell ilyen gennyládáknak lenniük???
Ez a pénz meg nézettség dolog kezd nagyon idegesíteni, soha ne engedném, hoy SK-n közvetítsenek Real meccset!!
Írok petíciót

hunbasser
A UEFA.com-on megint van ilyen évcsapata szavazás itt

ez az én csapatom:

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
19:50 - Hivatalos tájékoztatás: noha a televíziós megállapodás szerint a szombat esti, 22 órától kezdõdõ összecsapásokat a Sport1 sugározhatja a spanyol bajnokságból, az El Clásico esetében most változás áll be, így a Barcelona-Real Madrid összecsapás a Sport Klubbon lesz figyelemmel következõ.

azt a jóbüdös retkes ***** anyátok, ti ********* *****........mért? mért? mért? mért? folyton ki kell b*szni velem?????

Csabesz6
2-3 éve Arbeloa is az Atletico ellen mutatkozott be a Vicenste Calderonban.Jól is játszott...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Rudee
Hát ja. Pedig ott volt többek közt még Mata, aki most igazán jól jönne.

robotnyk
igen, kb az volt az utolsó eset, hogy beletenyereltünk egy ifibe.
Rudee
Én nem is bánnám ha Dudek bekerülne a kezdõbe, igaz ne mezõnyjátékosnak 😊

A csapatra kiváncsi leszek, fõleg a kis Chema-ra aki valószinû kezdõként rögtön egy Classicon debütálhat a felnõttek közt.
Emléxem, mikor anno a Glasgow-i BL döntõn Casillas is hasonlóan került középpontba, igaz ott meccs közben történt a sérülés ami miatt be kellett állnia. Remélem hasonlóan jó lesz a fiatal védõ további karrierje is, mint Ikeré.

ProGabe
Codina is sérült XD

Menyus489
A sok sérülés miatt végül az lesz, hogy Dudeket és Codinát is benyomják mezõnyjátékosnak. Ez már nagyon no comment.
A meccs meg jó lett volna, ha azt a második félidõs 20-25 percen át tartó játékot hozzuk egész meccsen. Simán verhetõ lett volna ez a Sevilla.
Schuster viszont mondjon bármit, van esélyünk a Barca ellen, még ha most nem is áll jól a szénánk, de én bízok a végsõkig, és ugyanolyan lelkesedéssel fogok leülni a TV/gép elé, mikor kezdõdik a meccs.
Viszont most, hogy Diarra kidõlt, ott a sansz, hogy ha Gago is megsérül, még nagyobb bajban legyünk. Javi Garcia, mint egyedüli opció VKP-nak eléggé szerényes.

Bátor fiú...

hiányzik onnan az a középpályáról...amgí Makelele volt minden rendben volt aztán eljött a Madridnál hosszú hullámvölgy, jött 1-2 igazolás Diarra jött és rögtön jobb védekezése lett a Madridnak...ez a meglátásom, ha nem játszik viszont gond van de az látható is😊

LasDen
kiváncsi leszek Diarra helyett igazolnak e vkit 😄