Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

REALista

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

visszatértem xD semmi rosszat nem mondok csak annyit, hogy jó meccs volt...

Vége Diarra idényének! A mali játékost megoperálták, ám az elõzetesen várt 1-2 hónap helyett 6-9 hónap kihagyás vár rá.
Schuster meg a fordított pszichologia 😄D

REAL MADRID

REALista
Szerintem meg lehet hogy ösztönzõen hat majd a játékosokra hogy már csak azért is meg akarják majd mutatni...

REALista
Omg...<#zavart2>

zaki
Kircsi. <#miaz>

Rudee
Drenthe a délelõtti edzésen megsérült, egy felugrást követõen rosszul érkezett.
Az orvosi vizsgálok eredményére várni kell. Szerdán a Zenit ellen még nem valószinû hogy játszhat, de a hétvégi Classico-n való szereplése is erõsen kérdéses.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Ma délelõtt Diarra-t megvizsgálták, legjobb esetben 6, de a gyógyulástól függõen akár 9 hónapot is kihagyhat.
Azt hiszem januárban kell az Õ helyére is valaki.

LasDen
meg az a másik csávó.... 😄 de 2010 még messze van.....lesznek mg páran akik indulnak és sztem messze jobbak lennének mint Perez....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rudee
Talán azért, mert eddig csak Õ jelezte indulási szándékát.

LasDen
de mér gondolkodik mindenki Perezben.....??? mintha csak õ lehetne az elnök 2 év múlva....én nem várom vissza az biztos.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

ProGabe
én személy szerint beálltam full pesszimista, ill. leszarom módba. így minden gólnak, pontnak, megnyert meccsnek tudok örülni

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Rudee
24 meccsel a vége elõtt ez elég bátor és korai kijelentés. Ráadásul még a BLben is állunk, akár címvédõként is ott lehetünk.

A BL az smafu Jövöre
Azert meg a bajnoki eselyek sem szalltak el, bár a köv. 3 meccs létfontosságú. (persze az utána következõk is 😊)

REAL MADRID

14/12/2008 Barcelona - R. Madrid
21/12/2008 R. Madrid - Valencia
04/01/2009 R. Madrid - Villarreal

REAL MADRID

Rudee
Kiesünk, persze.

ProGabe
BL-ben vajon indulunk jövõre? :|

az lenne csak az igazi slusszpoén, ha UAFE kupában kéne szerencsétlenkednünk. nagyon érik Perez papa visszajövetele

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Schuster remélem hamarosan repül!!!Szar a Madrid!Sajnos ez az igazság.Igy fojtatjuk ki esünk a la ligábol .
SLICK
rossz ránézni is

mindegy, schusternek úgyis csak napjai vannak hátra.még két vereség,egy zenit és egy barca,és repül,ahogy illik. ekkora egy idióta taktikátlan fo.t, mint a német... vicc

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

REAL MADRID

Palop:

"Robben, kiállítása elõtt, a bírónál azt kifogásolta, hogy akadályoztam Higuaint a kapuralövésben. Viszont figyelmen kívül hagyta azt a fontos tényt, hogy csak azért került erre sor, mert közvetlenül elõtte Raúl kézzel piszkálta el elõlem a labdát, amit így nem tudtam megszerezni.”

REAL MADRID

de azért nyöghetne annyit, hogy tisztességgel helyt akarunk állni, nem pedig azt, hogy semmi esélyünk...
Rudee
Ellenfél méltatása, aztán gyõzelem. Ha a 25ös keret fele hiányzik akkor mégse mondhatja hogy 5-0ig meg se állunk.

<#wow2>
Persze, szó szerint ezt mondta:

"Nagyon jól kell játszanunk, mert a Bajnokok Ligája egyik esélyese ellen lépünk pályára."

"A Real Madrid fittebb, mint mi, nagyon erõsek, magabiztosak, megvan bennük minden, ami egy nagy csapathoz kell. Tavaly megnyerték a bajnokságot, idén 20 gólt szereztek, és mindössze 10-et kaptak. Nagyon jó felállásban játszanak, gyorsak és kiegyensúlyozottak. Mi még a csapatépítés stádiumában vagyunk, jól akarunk teljesíteni a nagy csapatok ellen, és ehhez mindenünk megvan. Szeretném kiemelni, hogy ezek a mérkõzések teljesen különböznek bármi mástól. Teljes kerettel szeretnénk kiállni a Real Madrid ellen, de annak ellenére, hogy ez nem lehetséges, a büszkeségünk és az elszántságunk a segítségünkre lehet."

"Mindkét mérkõzés (szerk. Torino) fontos számunkra, sorsdöntõ találkozókról van szó, de egyszerre csak egy feladatra összpontosítsunk, hogy mindkettõre a megfelelõ elszántsággal készülhessünk. Meg kell próbálnunk túljutni ezen a nehéz idõszakon, és ezt szeretném, ha a srácok a külsõ nyomástól mentesen tudnának játszani."

Egyébként már teljesen mindegy mit mondott Schusti, én már nem bízom benne.

REAL MADRID

Rudee
A kettõ nem ugyanaz.
Emléxel Ranierire a BL meccsek elõtt?

„Jelen pillanatban lehetetlen gyõzni a Camp Nouban – mondta Schuster. – A Barcelona elleni mérkõzés miatt kevésbé aggódom, mint a többi összecsapás miatt. A katalán csapatot nem lehet megverni, mivel most nagyszerû formában van. Úgy vélem, ez a Barca éve lesz.”

Ha-ha-ha Mr. Cipész már elkönyvelte hogy a Barca lesz a bajnok 😊 Énkérekelnézést!

REAL MADRID

Ilyet nem mondhat egy edzõ soha. Feltett kézzel nem lehet pályára lépni.

REAL MADRID

Rudee
Ha ezt tényleg beleírta, akkor Arjen kap még 1-2 meccset plusszba sportszerûtlen viselkedés címszóval.

Rudee
Sajnos ez a realitás, a sok sérült mellé most jött még 2 eltiltott. Ha azt mondja hogy nyerünk, aztán mégse akkor meg az a baj.
Egyébként jól tette hogy ezt mondta, így próbálja levenni a terhet a játékosokról.

Oncsi
Én bízok a csapatba !!! Megverjük a Barcelonát !!! ne ugy menjünk ki,hogy kapunk egy 4est !! mert akkor már a meccs kezdése elött kikaptunk:S:S
én megrakom amadridi gyõzelmet tippmixen,tuti jo lesza szorzoja !!! Hiszek a Srácokban !!4 scak együtt sikerülhet !! Schuster meg elmehet a buuusba !!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

ProGabe
én is összeteszem a két kezem, ha csak 4 alatt kapunk, de neki minden körülmények között a gyõzelemre kell törekednie. ez a hozzáállás még a magyar másodosztályban is akasztófát kíván, nemhogy a RM-nál.

eszem megáll b+!

megint le kellett írnom Schusti miatt :\

7:40 - González Vázquez jegyzõkönyve szerint "miután felmutattam a piros lapot a Real Madrid 11-esének, utána azt kiabálta nekem, hogy "f**k you", majd kifelé menet a negyedik bírónak odaszólt, hogy "ez büntetõ volt". Robbent tehát minden bizonnyal nem a bíróhoz intézett káromkodás miatt állították ki.

És azt nem szokás beleírni miért állították ki? <#wow3>

REAL MADRID

REAL MADRID

Az ilyen nyilatkozatok után páros lábbal rugdosnám kifelé Madridból. Hol itt a profizmus?

REAL MADRID

tesó07
Bernd Schuster: "Azt hiszem nem tudunk nyerni a Nou Campban."

.........

RMCF

zaki
Hát vazze, milyen meccs volt ez... 2. félidõben már úgy játszottunk, ahogyan azt elvárná az ember, ki is egyenlítünk, erre Robbent kiállítja ez a madár, mikor Palopot kellett volna + 11es nekünk, aztán jött a 4. bekapott gól, és szeva... Ez a kommentátor meg menjen már a f@szomba a Márszelús kiejtésével, utálom a Sportklubot mint a sz@rt... 😞

kraawz

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

SLICK
nyugi a Barca se hajthat mindig, õk is lesznek még bajban... esélyünk még van

gabi89
Tiszta de pároslábbal és azt leszokták fújni.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

REALista
Áhhh nagyon sajnálom ezt a meccset mert ez lehetett volna a forduló pont a bajnokság.Viszont így most mindenképp verni kell a Barcát idegenben ami jelen helyzetben elég esélytelennek tûnik.Pedig ha nem nyerünk 100% hogy lemondhatunk a bajnoki címrõl mert 12 pontot nem fogunk ledolgozni ennyi hiányzóval...😞

SLICK
jah

yep
hunbasser
ez tiszta szerelés volt

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
ez a bíró egy fasz

Rockynhooo
Marcelo 5 sárgás?

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK