Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Burdi
wááá, most akkor seholse nemse jó? :/
pont most végeztem a tanulással, gondoltam belelesek h állunk.. erre se kép se hang :/

mien volt a gól?😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

SLICK
na tökömm most dícsérem hogy rég nem láttam egy rendes streamet erre elmegy :|

thx <#worship>

REAL MADRID

SLICK
bocs, hogy nem figyeltem a topikot, csak lekötött a meccs 😄

kas123
SLICK
én ezt nézem -- > http://www.p2pstation.net/live24.html

a kép nem olyan szép de legalább nem szaggat és egész tûrhetõ

hu te hol nézed? 😄

REAL MADRID

SLICK
ez de nagy baki volt 😄 1:0 ^^ Raúl

Csabesz6
én nem találtam , lefekszem egy kicsit, amíg nem adják felvételrõl a tv6on...

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Találtatok normalis streamet? Mert amit en linkeltem onnan perpill justintv nem mukodik :S

REAL MADRID

SLICK
eléggé kevesen vannak kint a meccsen, oroszok hangját jobban hallani :o

hunbasser
szerintem egy el clásicora sokkal nagyobb merészség volt õt játszatni(bár akkor kényszerbõl kellett,mert Casillas akkor sérült volt,ha jól emlékszem),mint egy ilyen tétnélküli bl meccsen. meg azért nem olyan rossz kapus õ,hogy ne lehessen betenni egy zenit ellen 😊

ReaL MaDRid x siempre

hát azért csak bemutatkozó meccse, meg mégsem annyira tét nélküli 😄
hunbasser
azért nem kell hasraesni...a továbjutás már megvan,1.helyre meg aligha van esélyünk(a juve csak megveri a bate-t...),ha kikapunk vagy x-elünk akkor sincs gáz,ráadásul Dudek nem egy rossz kapus és most ez pont olyan meccs,ahol tökmindegy a végkimenetel.élesben próbálhatja be a csapatot.

azt hiszem egy "tétnélküli" meccsen kezdetni egy nem rossz,ám padozó kapust nem olyan nagy vakmerõség.

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
Loál ha Dudek lesz ezentúl az elsõszámú kapus <#idiota>

na hoppá 😮
ezek szerint nem beszari
tesó07
"Juande Ramos elsõ hivatalos kezdõcsapata:
DUDEK; Salgado, Sergio Ramos, Cannavaro, Marcelo; Gago, Guti, Van der Vaart; Higuaín, Raúl és Robben."

Casillas-nak se baj ha pihen egy kicsit.

RMCF

hunbasser
Lennon még nem is lenne rossz szerintem,k*rva gyors.

ReaL MaDRid x siempre

REAL MADRID

Rudee
Az AS meg már Lennonról és Hamsikról cikkezik... <#confused>

Szar Bayern, szar Bayern :)

zaki
nem rossz

LasDen
félévre kölcsönbe oké, de amúgy nem olyan jó játékos....a Spursben jól játszik, de maradjon ott......

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rudee
JR Diarra pótlására Zokorát hozná a Spursbõl.

MA közvetitik a meccset! TV6 második mérközés.

tesó07
Hát..a Juve nem hiszem hogy kikap a Bate-tól.

RMCF

Rockynhooo
vagy Bayern , az már rangadonak számít 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rockynhooo
tudom h azt kapunk de még nem fix hogy 2. helyen végzünk :|

tesó07
Egy Roma elleni vendetta jó is lenne.😄

RMCF

LasDen
nem vélhetõleg, hanem azt kapunk 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
nah egész yol alakulnak a BL csoportok , vélhetõleg mivel 2. helyen zárunk így egy elsõt fogunk kapni remélhetõleg elkerüljük az angolokat és akkor jön egy Pana vagy Roma vagy a Lyon - Bayern egyike vagy a Porto ha holnap megveri az Arsenalt. ezek azért verhetõ csapatok lennének.

zaki
Pedig jó pléja, Vieira 2... 😛

mondom hogy szakember de piszkosul az a röhej hogy a Sevilla 2006-os UEFA gyõzelme elõtt azt se tudtam kicsoda pedig jócskán 50 felett van az ürge😄

biztos több a zsé is 😄DDD
tesó07
"Juande Ramos egyébként a teljes sportosztály mûködéséért fog felelni, így elnevezése szakmai-igazgatóra módosul a vezetõedzõ helyett."

Egybõl elvállalt mindent a csávesz.Jól nyomja.😄D

RMCF

Rudee
Essien sérült, ott kezdjük.

hát 1-2 lehetséges név felmerülhet...-> Essien bár õ nem hagyja el a Chelsea-t, Emana egyre jobb a Bestisben pl õ vagy pedig ott van mondjuk a Madrid Castillából hozzatok fel vkit😄

nemis az, hogy megjelenik, hanem, hogy Õ vezeti 😄DDD
18:10 - Juande Ramos elsõ Real Madrid-edzését vezeti ezekben a percekben is. Az elsõ kerettel dolgozik Mateos és Chema Antón, akik akár a Zenit elleni mérkõzésen is szerepelhetnek.

+1 jó pont, megjelenik edzésen 😉

REAL MADRID

kiváncsi vagyok Ramos mesterre, örülök neki hogy õ jött, remélem alkot valami nagyot 😊

Diaby nem nagy eresztés, felesleges lenne megvenni...
zaki
Jöhetne Diaby az Arsenalból mondjuk... <#miaz>
Rudee: nemtom, õ az edzõ, találjon ki vmit 😄

LasDen
Kuzmanovic nagyon jó játékos lesz néhány év múlva......most sem rossz, de sztem Diarra pótlására egy olyan játékos kéne, aki már most is állandó teljesítményt nyújt........... 😄

Rudee
Del Bosque-t vissza. Õ megragadna.

Rudee
Védelemmel mit csináljon? Senki se játszik folyamatosan, mert megsérül. Maximum beáll Õ is, 7végére úgyis lesz hiányzó bõven 😊

tesó07
Azzal csak azt akartam mondani hogy én inkább a sikeres idõszakából ítélem meg.😊
Azért a Sevilla-nál is elég jó rendszert kialakított és még szépen is játszottak.Remélem itt is ez lesz majd a helyzet.Amúgy Calderon és Mijatovic-ot elnézve,tökmindegy mi lesz az idénybe a nyáron úgyis rámennek majd vmi nagyobb nevû edzõre.Pedig én örülnék ha már megragadna nálunk egy edzõ több évig,és persze jönnének a sikerek is.

RMCF

zaki
nem igazoltak egy normáli játékost sem? hát ez így nem igaz, jöttek jó játékosok (modric, dos santos, bentley, gomes, corluka, stb... mondjuk keanet meg berbatovot nem kellett volna eladniuk...), csak nem állt össze a csapat, nem jöttek neki az eredmények... de ez már off, remélem csinál vmit a csapattal, legfõképp a védelemmel... 😞

Állítólag nem is írhatott volna alá tovább, mert vmi szerzõdése van az Athleticoval.

REAL MADRID

tesó07
Remélem befog válni,mert én már unom hogy évente-félévente edzõ csere,ez egyáltalán nem tesz jót a csapatnak sztem.

RMCF

tesó07
Na Schuster csak elhúzott,nekem nagy gondjaim nem voltak vele,csak nem volt egy normális taktikája sose,leszart mindent,sose érdekelte hogy mi történik a pályán,idióta nyilatkozatok..kb ennyi😊.Amúgy jól mondta hogy õ már nem fog nyerni a Barca ellen.
Ramos sztem egy elég jó edzõ,a Tottenham-es idõszakát nem nézem,ott a játékosoknak és a vezetõknek se tetszett,nem igazoltak neki egy normális játékost se,inkább eladták az összes jót.Remélem itt a Sevilla-s formája lesz...

RMCF

Rudee
Predja egyébként ravasz, fél évet írtak csak alá, hogy nyáron gond nélkül eltakaríthassák Ramost is ha szükség lenne erre.