Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
pont most végeztem a tanulással, gondoltam belelesek h állunk.. erre se kép se hang :/
mien volt a gól?😄
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
REAL MADRID
a kép nem olyan szép de legalább nem szaggat és egész tûrhetõ
REAL MADRID
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
REAL MADRID
ReaL MaDRid x siempre
azt hiszem egy "tétnélküli" meccsen kezdetni egy nem rossz,ám padozó kapust nem olyan nagy vakmerõség.
ReaL MaDRid x siempre
ezek szerint nem beszari
DUDEK; Salgado, Sergio Ramos, Cannavaro, Marcelo; Gago, Guti, Van der Vaart; Higuaín, Raúl és Robben."
Casillas-nak se baj ha pihen egy kicsit.
RMCF
Szar Bayern, szar Bayern :)
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Egybõl elvállalt mindent a csávesz.Jól nyomja.😄D
RMCF
+1 jó pont, megjelenik edzésen 😉
REAL MADRID
Rudee: nemtom, õ az edzõ, találjon ki vmit 😄
Szar Bayern, szar Bayern :)
Azért a Sevilla-nál is elég jó rendszert kialakított és még szépen is játszottak.Remélem itt is ez lesz majd a helyzet.Amúgy Calderon és Mijatovic-ot elnézve,tökmindegy mi lesz az idénybe a nyáron úgyis rámennek majd vmi nagyobb nevû edzõre.Pedig én örülnék ha már megragadna nálunk egy edzõ több évig,és persze jönnének a sikerek is.
RMCF
REAL MADRID
RMCF
Ramos sztem egy elég jó edzõ,a Tottenham-es idõszakát nem nézem,ott a játékosoknak és a vezetõknek se tetszett,nem igazoltak neki egy normális játékost se,inkább eladták az összes jót.Remélem itt a Sevilla-s formája lesz...
RMCF