Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rockynhooo
Ezt az Amaurit milyen yo lenne elhozni Torinobol 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Danka88
kommentátor milyen nyelvü alatta?

Loop, én vagyok az apád, az apád, az apád...

REALista
Azért egy Ligakupa gyõzelem csak összejött neki a Tottenham-mel...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rockynhooo
off
15.ek valoigaz , de ott Ramos mester rontott el vmit nagyon mert mióta õ nincs yol megy a Spursnek. Ezért tartok kicsit Ramostol.

robotnyk
hm, azért ha emlékszel, anno a kiesõ west hamben elég jó játékosok voltak.
Rudee
Garay gólt szerzett.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
A helyezésük ellenére sok jó játékosuk van, de nagy része pont olyan, akinek a spanyol bajnokság valószinû nem feküdne.

Hogy hajtaná szét õket?

A nagy arányú gyõzelmek már az elsõ félidõben megszülettek, én örültem volna neki a legjobban ha nem állítja le õket a második félidõre.

itt letõlthetõ az egész mérközés (torrent)

zaki
mintha a spurs egy aranybánya lenne, hanyadikak most 15.? 😄
VKP-nak jól jönne Zokora talán

Rockynhooo
nah jah , meg yolvan az a Spurs ahogy van 😄 Egyedül Lennon az aki hasznunkra válhatna , de õt meg annyira nem tudom elképzelni a La Ligába hogy az hihetetlen 😄

hunbasser
ez kb minden edzõre jellemzõ.

ReaL MaDRid x siempre

zaki
kb, kell a francnak 😄

Rockynhooo
Mert most õ eljött a Spursbõl és akkor leakarja igazolni a fél csapatot :|

Oncsi
13:47 - A The Telegraph értesülései szerint Juande Ramos szeretné szerzõdtetni Pavlyuchenkót.

ennek örülnék<#eljen>

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Rockynhooo
am ez a tegnapi taktika nagyon yo lehetett volna ha lett vna Robben 😞

Abban mondjuk az is benne lehetett h az akkor tökszar formában lévõ Barcelona a bernabéuban is felvállalta a nyíltsisakos játékot és nem beállt védekezni 11 emberrel...de mind1.

banok
Barcelona-Real Madrid 2-0 :::: 14 perces összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/282280

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

Menyus489
Egyetértek veled, hasonlóan látom én is a dolgokat.
Sajnos most nem jött össze a gyõzelem, de azért nem volt olyan meggyõzõ ez a meccs, mint a tavalyi 4-1.
Védekezésben nagyot javultunk, de most támadásban nem mutattunk semmit, szegény Drenthének nem igazán ment, de Palanca kellemes meglepetés, meg leginkább Metzelder, Zenit ellen is, és most a Barca ellen is, mintha újjászületett volna, ha marad ilyen jó, kellemes alternatíva lehet.

Bátor fiú...

tesó07
Sztem azért van az edzõ hogy mindenkinek ilyen hozzáállása legyen és Ramos megfelelõ lesz erre.Az tetszett hogy végre már nem olyan edzõnk van aki az egész meccset végig mozizza a kispadról....
Am most megverjük majd otthon a Valenciát meg a Villarealt és utána nem lesz semmi probléma,az önbizalom is visszajön.A Barca meg nem lehet ilyen jó egész évben,mert az irreális lenne...úgyhogy én is bízok a csapatban.

RMCF

hunbasser
nagyon jó hozzáállás,csak kérdés,hogy a többiek is így állnak-e hozzá.jó,biztos mind azt mondja,hogy huhh,hát persze,simán,de lehet,hogy legbelül elkezdett pár játékos kételkedni,pl Gutiból kinézem.

egyébként még szerintem is simán meglehet.amondó vagyok,hogy guardiola széthajtja a csapatát,azért nyernek minden meccsen 4-5 góllal.ha megnézitek,sok bajnokságban van olyan,hogy egy csapat nagyon kiemelkedik,de azok sem nyernek mindig 4-5 góllal,ebben szerintem van némi túlhajszolás,megmondja nekik,hogy legyen meggyõzõ a fölény vagy ilyesmi.ha lazábban játszanának akkor 1-2 góllal is sokszor nyernének meg be-becsúszna pár döntetlen is úgy gondolom.
szóval,lesz ennek még böjtje,pl az idény végére elfáradnak vagy ott is beköszönt egy sérüléshullám.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
(Y)

Marcelot meg Drenthét is ott fogja hagyni a futásoknál 😄ddddd

ReaL MaDRid x siempre

Oncsi
10:03 - Salgado: "Meg fogjuk nyerni a bajnokságot!"
<#hawaii><#heureka><#felkialtas>

Oncsi
Számtalan csillag született a pekingi nyári olimpián, ám az atlétikapályákon egyértelmûen Usain Bolt volt a sztár. A jamaicai sprinter világcsúccsal nyerte a 100 és 200 méteres síkfutást (utóbbi távon a legendás Michael Johnson rekordját döntötte meg).

(részlet az interjúból)
- A hírek szerint a Real Madrid meghívta önt egy edzésre. Hogy történt a kapcsolatfelvétel?
- Fiatal koromban futballoztam is, az olimpia után pedig a spanyol Marca címû lapnak elárultam, szeretem a Real Madridot, s nagyon szeretnék egyszer részt venni egy edzésen. Meghívtak. Azt hiszem, Raúl és Van Nistelrooy a világ legjobb csatárai, utóbbit már akkor imádtam, amikor a Manchester Unitedben futballozott. Nagyon várom a velük való találkozást.

<#eljen><#worship><#papakacsint>

Flém off ... thx

REAL MADRID

Rudee
Nyerni kellett volna otthon a 3-3 helyett, vagy esetleg a Bernabeuban és most nem fájna ennyire.

Rudee
Kutyát se érdekli hogy mit csináltak.

Rudee
Mpeg2-be:
1. félidõ
2. félidõ

Ez biztos jó minõségû, csak hát rapidshare-es és egyelõre csak az 1. félidõ van felrakva
http://rapidshare.com/files/173121761/Barcelona_-_Real_1._polowa_spam%20detected._by_ZuKo.part1.rar
http://rapidshare.com/files/173125523/Barcelona_-_Real_1._polowa_spam%20detected._by_ZuKo.part2.rar
http://rapidshare.com/files/173128936/Barcelona_-_Real_1._polowa_spam%20detected._by_ZuKo.part3.rar
http://rapidshare.com/files/173133533/Barcelona_-_Real_1._polowa_spam%20detected._by_ZuKo.part4.rar
http://rapidshare.com/files/173136092/Barcelona_-_Real_1._polowa_spam%20detected._by_ZuKo.part5.rar

"Capelloval megnyertétek igazságtalanul azt a bajnokságot"

:AS_D:ASf.asd
Hello!

Nem tudnátok segíteni, hogy honnan lehetne jó minõségben letölteni a meccset? a tegnapi el clásicó-t. Torrent-en sem találom.

köszönöm

ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!

Rudee

Rockynhooo
Persze hogy meglehet. Nem is értem miért írkál mindenki ilyeneket hogy már eluszott, 23 fordulo az nem kevés simán meglehet, Ramos rendbe szedi a népet.

igazad van, meglehet még a bajnokság, nem kell most azonnal feltett kézzel lemondani róla, mert kikaptunk...
Rudee
Csak az a baj, hogy Schusternek se Cannavaro, se Metzelder nem állt bevetésre készen az elmúlt 2 hónapban.

Rudee
Na hazaértem végre. A játékról nem tudok mit mondani, mert nem láttam, az eredmény meg ismert.
A katalán hívek örüljenek csak, elvégre 5 sikertelen próbálkozás után újra gyõztek. Tavasszal aztán a Bernabeuban jön a revans, remélhetõleg a tavalyihoz hasonló alázással.

Sokakkal ellentétben a bajnoki címrõl én még nem mondanék le, hisz ezeken is átsöpörhet egy hasonló nagy sérüléshullám. Katalóniában ez amúgy is mindig az év elején jön.
A mostani, 12 pontos hátrány nem kicsi, az tény, de szerintem 23 meccsen nem ledolgozhatatlan. Fõleg, hogy jönnek még hozzánk is.

Cabell
már elnézést, de Messihez hasonlítani bárkit is elég nagy butaság. Õ rá a az ilyen Agüerókkal szemben tényleg lehet mondani, hogy az új Maradona. Mert az.

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Rockynhooo
Büszke vagyok a csapatomra. ennnyi. na gúd nájt!

Oncsi
Salgado eröszakossága és játéka nagyon tetszett,Canna és Metzelder középen ma nagyon jók voltak !!! remélem Canna nm sérült meg !! ez avédelem amugy nekem tetszett,Ramos ugye el van tiltva igy akkor vagy amrcelo vagy Heinze(ha felépül) kezd Valencia ellen !!!
Metzelder nagyon jó játékos !!!(hányszor mentettt) Kell nekünk !!

Tudod milyen Madridot vert meg a Barca 1 kis mákkal otthol??? Tipmixen a szorzo elárulja!!!

hunbasser
eeeeeeennnnnnnyiiiii

ReaL MaDRid x siempre

tesó07
Ez egyértelmû.Amúgy tavaly õk voltak rosszabb formába,mi vágtunk is nekik egy négyest otthon és nem volt semmi erõlködés.Ez itt a különbség.😊

RMCF

hunbasser
83.percben sikerült csak egy mákos góllal megszerezniük a vezetést,és hogy örültök...mintha kb bl serlegért ment volna a meccs. látszott a barca játékosokon,hogy még így sem volt egyszerû.

ReaL MaDRid x siempre

tesó07
Amilyen formába van a csapat és amennyi a sérült ez volt a max amit kilehetett hozni a meccsbõl.Nagyot küzdöttek a srácok,de remélem a következõ meccseken is ilyen jó lesz a védelem,támadással meg nem lesz probléma úgyse.Palanca nagyon nagy tehetség,elsõ meccse pont egy ilyen rangadón és mégis nagyon bátran játszott,nagyon jól cselezett volt 1-2 jó beadása is,adni kellene még neki lehetõséget simán...Casillas meg visszatért!!

RMCF

Szalai Ádámot szeretném de van 1 olyan érzésem h Ramos amíg itt van addig nem fog felkerülni a Segundából😞

ne essél túlzásokba 2 felvillanása volt a gyereknek amugy eladott 3 labdát számoltam...azért Messihez ne nagyon hasonlítgasd ki lõtt gólt a meccsen kit rúgtak fel 6 szor?

gratulálok! Ramos mester most bizonyított és a Madrid majd meghalt erkölcsileg 5-öst kaptok, de viszont a végeredmény magáért beszél😛😛 oh yeah😄

robotnyk
sajnos Sneijder rásérült az eddigire, ahogy várható volt. sok illúzióm a meccs elõtt sem volt, ahhoz képest elég sokáig húztuk.
SLICK
csak õt ne herdáljuk el, azért mégis csak nem semmi amit ma bemutatott

ügyes gyereknek tûnik nekem, sokra viheti még itt, ha el nem adjuk pl az espanolnak 😄
ProGabe
nagyon is jól. csak látszott, hogy nem mer bemenni középre. gondolom egyrészt azért, mert Ramos megmondta neki, hogy õ bizony a szélen játszon, másrészt meg mégis csak egy Puyol van középen, aki akár az apja is lehetne 😄

a cselei és a gyorsasága egy másik, a pályán lévõ embert juttattak eszembe. tulajdonképpen a tükörképét. na nem beszélek rébuszokban: simán úgy húzza a labdát talajon és olyan agilis, mint Messi

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.