Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

LasDen
de kemény letté a semmiér 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
ne nézzél már kockának hogy ilyen buzi játékok alapján döntök ty-.-'

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rudee
Anno Gravesenben is kételkedett mindenki, aztán a meccsei javán mégis felszántotta a pályát oda-vissza.
A Premier League-t meg nem kell összevetni a Primera Divisiónnal. Ha ott nem brillírozik (hozzáteszem hogy nem is az a dolga, mint védekezõ kp) attól még máshol bizonyíthatja tudását.
Nem tudom emléxel-e egy bizonyos Thierry Henry a Juventusban, illetve utánna az Arsenalban nyújtott teljesítményére. Azt hiszem jó példa.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Jó, talán Te voltál az egyetlen aki nem írta hogy ne jöjjön 😊

Most olvasom egyébként, hogy a középpályás kezében a döntés miután a City és a mi ajánlatunkat is elfogadta a Pompey.

LasDen
láttam Portsmouth meccseket, de nem láttam benne semmi olyat, amivel ide való lenne.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

nekem semmi bajom. Majd a teljesitménye alapján kritizálok. (ha sor kerül rá)

Rudee
Huntelaar elsõ edzése is megvolt

Rudee
Megkérdezhetem, hogy Diarra-val kinek mi a baja? Miért nem látjátok szívesen?
FM-be nem fejlõdik vagy mi? <#violent>

LasDen
Ashley Young egész jó játékos már most is és még fejlõdhet 😄
nem bánnám ha jönne....Diarraval ellentétben.....

Lehet, hogy jo vétel lessz majd meglátjuk!

Rockynhooo
A brit Daily Star értesülései szerint a Real Madrid 30 millió eurót ajánlott az Aston Villa szélsõjéért, Ashley Youngért.

tudnám ki ez <#idiota>

Brit források szerint miután a Real Madrid 15 milliós ajánlatot tett a Portsmouth-nak, a játékos szabad utat kapott a tárgyalásokhoz. A tárgyalások elõrehaladott állapotban vannak - a cikk szerint olyannyira, hogy csütörtökön orvosi vizsgálatokra érkezik Diarra, majd négy éves szerzõdést ír alá.

de nem örülök ennek a csávónak :|

SLICK
akkor az én esetemben is ez kéne <#idiota>

tesó07
Minden anya a jót akarja a gyerekének.:😄DD

RMCF

LasDen
érdekes, hogy akit leakarunk igazolni, annak az anyja azt szeretné ha fia a madridban játszana..... 😄

kas123
"szeretem a fehér mezt" 😄 ez tetszik 😊

Rockynhooo
yovan csak azért kérdezem h melyik a legjobb felállásunk?!
szvsz
CAsillas
Ramos Pepe Canna (MEtzelder) Marcelo
Gago
VdV Sneijder Robben
Raul (Higu) Huntelaar

SLICK
egyformán jók voltak szvsz. Nem nagyon volt hibája Metzeldernek

Rockynhooo
Karim Benzema aligha a Lyonban kezdi meg a következõ szezont is. A francia bajnokcsapat legnagyobb értéke egy igazi európai élklubhoz szeretne szerzõdni, és bár korábban is tett már sok titokzatos utalást a terveire, most egyértelmûen kijelentette, hogy a Real Madridba vágyik.
- Szeretem a fehér mezt, a stadiont, a légkört, ami a klubot körülveszi - árulta el a fiatal csatár. - Megígértem édesanyámnak, hogy egy szép napon a Real Madridban játszom majd, szeretném ezt betartani.
A krízisben lévõ madridiak alighanem aláírnák, hogy Benzema most rögtön csomagoljon, és repüljön a spanyol fõvárosba, igaz, januárban már érkezik egy csatár a Bernabeuba, Klaas-Jan Huntelaar személyében.

Rockynhooo
jaj tényleg , MEtzelder hogy játszott Barca ellen ? jobb mint Canna?

Rudee
48 órán belül megérkezhet Diarra pótlására Diarra 😊
Állítólag a Tottenham és a Manchester City csapataival kell versenybe szállni a jelenleg sérült, de 7végén már a Bolton ellen pályáralépõ játékosért.

Õ ezen én meglepödtem 😊 Azt hittem, hogy a Barcelona a nagy vágya!

SLICK
még ha kamu is de örülök neki ^^

LasDen
Márka
David Villa azt nyilatkozta nyáron csak azért nem igazolt a Madridba, mert még soha nem játszhatott a királlya és úgy érzi nincs meg az a kellõ tudása (amivel a király is rendelkezik), amivel egy ilyen kaliberû csapathoz igazolhatna......

<#rinya>

hunbasser
sokkal jobb,mint amilyen volt

ReaL MaDRid x siempre

Rudee
AS
Benzema egy francia lapnak azt nyilatkozta, hogy Madridba akar játszani.

ProGabe
Juande Ramos szerint a Real Madrid még bajnok lehet

na ilyen hozzáállás kell ide, kérem szépen!

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Nekem nagyon bejön.

buldozer99
- moderalva -
- nem egyszer szoltam hogy be lehet fejezni a felesleges beszolasokat -

Forca Barca

szép, csak engem idegesít, hogy a jobboldalon van a menü 😄
Rudee
Hosszú távra megérné.
Egyébként meg nem a tudásáért kell sokat fizetni, hanem mert hosszú távú szerzõdése van.
Gago valóban jó, de nála is bármikor jöhet egy kis formahanyatlás, mint Casillasnál.

tesó07
20 millát ne is adjanak érte,max a felét éri.Vkit venni kell,de Gago nagyon jól játszik mostanában,úgyhogy csak cserének kellene úgyis.Persze a sérülés benne van,fõleg nálunk....

RMCF

Rudee
Csatár vagy épp szélsõ, attól függ mi kell.

LasDen
nem is lett rossz az új madridista......elsõre nem tetszett, de közelebbrõl megvizsgálva egész jó 😄

SLICK
milyen poszton játszik?

Rudee
Javier Acuna (Cádiz) 5 évre írt alá.

Rudee
Háde 20 milliót ne 2 évre fektessen be az ember, hanem vagy 5-6ra minimum.

tesó07
Most nem fiatalítani akarunk,hanem kellene egy rutinos vkp.Ott van Gago,õ fiatal,M.Diarra meg úgyis felépül majd.

RMCF

Rudee
Szerintem inkább egy 23 éves Diarra, mint egy 28 éves Zokora.

tesó07
20 milla..???Ezek nagyon biztosra akarnak menni...pedig akkor inkább már Zokora.

RMCF

Én azt akarom hogy mindenki egészséges legyen!! Különösebb vágyam nem lenne!

Rockynhooo
jah eléggé, nem is akarom h õ ide jöjjön.

érte még egy lyukas óvszer is sok(tudom, hogy túlzás, de semmibe nem nézem... :S)
LasDen
22:00 - A madridista.hu értesülései szerint hamarosan jelentõs változás következhet be a Real Madrid legnagyobb magyar szurkolói oldalának életében.

úristen 😄

22:00 - A L'Equipe értesülései szerint a Real Madrid 20 millió eurónál nem kevesebbet ajánlott Lassana Diarra játékjogáért, ami elég valószínûvé tenné a játékos Spanyolországba igazolását.

20 milla??? hülyék ezek???? vmi normálisabb játékost mán......érte 20 milla kicsit sok... 😄

gercse
na, el a mancsokkal, nem eladó 😄

LasDen
jaa, me Benzemat annyival könnyebb lesz elhozni 😄

Csabesz6
Pont õt vizslattam én is😊
Pöppet jól fedezi a lasztit.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

SLICK
egyébként esély kb 0 h elhozzuk 😄
Elég lesz Benzema, meg vki jobb szélre és még a védelembe egy két ember aztán kész is a remek csapat ^^

Rockynhooo
28

SLICK
hány éves is?

pass. valoszinü hogy spanyol