Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

istenem ez a sok Barca drukker pöts a stúdióba... -.-
LasDen
ez mongyuk igaz 😄 erre nem gondoltam volna 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
amúgy max. respect mindenkinek,védelem nagyon ott volt,Casillasról meg már ne is beszéljünk.Drenthe nem volt jó,nem tudott megbírkózni a feladattal,Guti is nagyon beszürkült,Sneijdert sajnálom. küzdeni tudásból szerintem csillagos ötöst érdemel a csapat,kitettek magukért.Salgado még most is piszok jó,jó látni,hogy még mindig tud játszani és még mindig gyors,elképesztõ az a pali,Metzelder és Canna munkássága középen meg külön kiemelendõ. nem rossz ez a védelem,csak jól kell megszervezni.

ReaL MaDRid x siempre

bent se volt már Higany akkor😄
Mor3llo
Ezen a rohadt gyökéren ne akadj fennt, a délutáni Bayern meccsen azt hittem elmegyek a stúdióba és fejbelövöm, annyira idegesített a bajor ellenességével. Akit utál, azt folyamatosan piszkálja.

"Az élet egy lemezjátszó, amin Isten a DJ, minden nap egy újabb beat, nincsen replay..." NKS krú

REALista
fõleg ha azt nézzük hogy mennyi sérültünk...

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
õ rúgta ki?? aszittem Higany vót 😄 akkor hó.... .D remélem a továbbiakban is marad .D

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

szucsy89
amúgy jól játszott a madrid, egy szerencsétlen gólt kaptak, a 2. gól meg már a kitámadás miatt jött...Casillas teljesítménye külön kiemelendõ
kas123
Szerintem jól. Egyáltalán nem illetõdött meg, hogy a barca ellen mutatkozhat be. Simán jó cserelehetõség lehet a továbbiakban is.

szucsy89
ne írd még le, hoztak már vissza 11pontos elõnyt tavaly asszem...
Palanca Abidal mellett kavargatott a szélen, volt egy nagy helyzete éles szögbõl, a kapus kiütötte, meg az elsõ gólnál õ próbált menteni, de már bentrõl rúgta ki
Grat a csapatna! Amilyen csapattal mi kiáltunk ez szerintem biztató!

hunbasser
kurva életbe...azért ahogy lasden mondta,legalább a kilátások megvannak és úgy érzem,hogy innentõl már csak felfelé vezethe az út.

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Hát akkor ennyit a bajnokságról... :c

shala
Nagyon büszke vagyok a madridra, talán most elõször ebben az évben, de a barca gyõzelme igazságos volt.

non potest pluere aeternum

SLICK
Léderer: "várható volt, hogy bedarálja a Realt a Barca?"

PARASZT!

na a sportclubbosok megint osztanak :\
LasDen
amúgy Palanca hogy játszott??? me én csak annyit láttam, hogy a fehérek és piros-kékek szaladgálnak...... 😄

Jó meccs volt, én bízom benne hogy innen behozható még a bajnokság.

REAL MADRID

igaz, most néztem, de Messi nem kapta meg 😄
ProGabe
meg is kapta

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
Cannavaro neki esett ám a kapufának....legalább nem kíméli magát....viszont én nem érzem a mostani játékot annyira kilátástalannak mint korábban......amúgy az elsõ gólnál már a szöglet elvégzése elõtt tuttam hogy gól lesz......

kraawz
nem kettõ?

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

SLICK
bárki akármit mond de a döntetlen lett volna az igazságos.
Csak egy nyomorult makker gól, ezt de tudom utálni
És elégedett vagyok a csapattal

REALista
Ez van a játékosok mindent megtettek.Egy szerencsés gól döntött...😞
Innentõl kezdve nem sok esélyünk van a bajnokságra úgyhogy koncentrálhatunk a Bl-re...

elintézte nekünk!

ezért nemgint nem fog sárgát adni, figyeld meg 😄
Ennyi ... mást ugyse tehettünk

REAL MADRID

SLICK
na a picsába

Cantalejo a fõszerepben

REAL MADRID

mezlevételért sárgalapot szokás osztani!
REALista
Legyen 1:1.Legalább mi lõjünk egy szép gólt...😊

kas123
én meg hogy menj vissza a "népszerû" barca topicba...

Elvileg járna gyakorlatilag nem kapott

REAL MADRID

Na most jön az hogy uccu neki

REAL MADRID

tobias88
legyen 2-1 én azt mondom, 2 gyönyörû góllal
sárgát nem kap?
kas123
<#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya><#rinya>

REALista
Ekkora egy nyomorék gólt...:S

banok
1-0

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

gabi89
suxx

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

SLICK
ezt a mákker gólt bassza meg

pedig itt még Szaladgáló is játszik és láss csodát, nem fejetlenül hátráltatják egymást a védõink 😄
gabi89
Ez mi marhaság egy ekkora csapat egy ekkora rangadón sose mondja,hogy 9pontal vezetünk egye fene jó a döntetlen vagy a vereség lol ez a kommentátor.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

SLICK
amúgy rájöttem, a védelmünk nem szar, csak Schuster nem tudott vele bánni

gabi89
Van egy olyan érzésem Palanca megragad az A csapatban 😊

Jaja <#wow2>

REAL MADRID

mondom én, hogy jó ez a Palanca 😄DDD
kas123
Palanca tényleg tehetséges srác 😊.

SLICK
Ez a Palanca gecijoak :o

És jön VdV <#worship>

REAL MADRID