Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ProGabe

Dear Madridistas,

Four seasons of work and dedication. In these 4 years wearing the Real's white, I won three championships and could enjoy the love and respect of a great club.

Going back to Milan is a new page of my life, but I'll keep in my heart all the great moments in Spain being sure that I did all my best for the success of the team. Being part of the history of such a great club like Real Madrid is one of the best part of my life, even though I passed through some difficult moments.

Let me thank you all my colleagues, coaches, all the employees of Real Madrid, the management, the President Florentino Perez, all the Real Madrid's fans and all the others around the world that supported me through these years.

Thank you very much and #HalaMadrid

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

horpeti
Biztos olyan ajánlat volt, hogy "Perez, elvisszük Khedirát, hogy SLICK ne kapjon agyvérzést, mikor legközelebb is kezdõ lesz".
😄

Akkor sem hiszem el 😄

REAL MADRID

Vagy Khedira 😄DDDDDD

REAL MADRID

LasDen
Kaka és Özil meze szabad marad...kár. pedig Jesé megkaphatná a 10-est 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REALista
Én sem értem hogy adhatnak érte ennyit, de nekünk csak jó...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rockynhooo
Karim Benzema

Thank you Mesut 😉 See you soon bro...

Sergio Ramos

An enormous pleasure having played by your side, may luck be with you "Bro" @MesutOzil1088
Your last match's t-shirt will be keep foundly with me.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ProGabe
Kib**szottul jó! Nem is értem az Arsenalt, miért pont rá költenek ennyit? Érdekes.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

shala
Nekem Özil kedvenc playerem volt, de ezzel a húzásával elásta magát jó mélyre. Dislikeoltam is Facebookon.
Most már azért kell szurkolni, hogy Isco ne sérüljön le, bírja a nyomást és egy két éven belül tényleg olyan top playerre váljon, mint ahogy nagyon sokan gondolják róla.

non potest pluere aeternum

Jó pénz, de mit is nyertünk rajta? Komolyan nem hiszem el, hogy egy ilyen lofasz csapathoz ment el..

LasDen
50 milla jó pénz érte.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hat anyád...

Rockynhooo
Mesut Özil
dear fans of real madrid,

thank you very much for three wonderful years with all of you. my time at real madrid was unique and special for me. sometimes things develop differently, than i would have expected them to a few days ago.
although I’m leaving real madrid I wish you and the team the very best for the future.

now I’m looking forward to my new club: THE GUNNERS!

LasDen
Meanwhile, AC Milan CEO Adriano Galliani and Kaka have been enjoying a dinner/love-in at Giannino. Apparently at one point during the evening's festivities, there was a video played featuring the Brazilian's finest moments in a Rossoneri shirt. There was nothing from his time in Madrid ....

nem véletlen 😄

Ott megkapná elvileg a kért 7 milliót, amit mi nem adunk meg neki.

REAL MADRID

egyébként az öregnek igaza van, egy kapusnak magasnak kell lennie (több labdát el tud érni, kijöveteleknél sokkal jobb, stbstb), ha még tehetséges is (mint López) akkor igazi rémálom egy alacsonyabb de jó (Casillas) kapusnak.

Rajta állt a döntés.

REAL MADRID

Voyager5
Nem hiszem el, hogy ezek az idióták eladják Özilt..
Rockynhooo
Meglátogatja Mertesackert.

szomferi

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

A pólós kep fake. Boateng meg a fasztudja. De most komolyan, miert menne Madridból egy ilyen lofasz csapathoz, mikor top klubból is vinnek. Azt meg nem mondhatjuk, hogy kiszorult. Meglátjuk, nincs mar sok hatra, de én nagyon sajnálnám ha elmenne..

Itt egy hamis kép 😄 Egyesek nagyon szeretnék már Arsenal mezben látni 😄

REAL MADRID

Ez az amit tényleg nehezen hiszek 😄

"A Cadena Cope szerint a Manchester United 40 millió eurós ajánlatot tett Khediráért, de Ancelotti számít a német középpályásra és visszautasította az ajánlatot."
/penamadridista/

REAL MADRID

De lehet csak hülyülnek <#vigyor>

REAL MADRID

REAL MADRID

De most komolyan, miért veszitek biztosra, hogy Özil megy?

horpeti
Mondjuk vicces olvasni a Korona mögött posztját és hszeit is. Sokan marhára elégedetlenek a mostani helyzettel. Én speciel nem.
Bár sajnos az tény, hogy a Carlo féle rövidpasszos játékba lehet pont nem Bale kellett volna, hanem Ozil. De ez is hülyeség, mert nem is Özil játszott, hanem Di Maria a szélen, õ meg hasonló, mint Bale.

Mondjuk nem néztem Spurs meccseket, nem tudom, mennyire passzol, de Di Maria jó passzokat tolt, ha helyette lesz, akkor lehet megy majd az önzõzés, a franc tudja. Nem is kattogok tovább ezen, alig várom, hogy játszani lássam a csapatot. Olyan óriási törést csak nem okozott a csapatban a változás, majd kiderül. Ronaldo majd még durcisabb lesz. 😊

horpeti
Most néztem meg Bale tavalyi góljait.
Jobb lábbal is tök jól lõ, ill. sok szabadrúgás gólt is lõtt. Talán lõhet majd Ronaldo mellett, megérné próbálkoznia. 😊

szoltan
Nachot meghívta Del Bosque a válogatottba

Hala Madrid!

Itt a meccsekrõl készült hq képek vannak. Nem háttérképek, hanem fotók, de szerintem wp-nek is jók. Regelés után érhetõ el az a részleg.

REAL MADRID

Firerock
Természetes a Real Madridról😊

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

Firerock
Tudtuk mondani olyan oldalt ahonnan 2013-as FullHD háttérképeket tudok letölteni?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

horpeti
Hát, azért tudott varázsolni Özil, ha arról volt szó. Bár az a része nem tetszett, hogy olyan hanyagnak tûnt, meg nem hajtósnak. Nem lángolt a szemében a tûz. 😄 De annak ellenére jókat csinált. Nem bánom, ha Bale szaladgál helyette, fõleg ha motivált lesz.

Az nem úgy mûködik, hogy "neki" vagy "neki" kellett volna menni. 😄 Özilért tettek egy nagyon jó ajánlatot, amit elfogadtak. Utána a játékos kezében volt a döntés, nyugodtan maradhatott volna.
Egyébként én bízok Carloban, hogy remekül ki fogja használni a keretet és ha Isco lesérül megoldja a problémát.

REAL MADRID

SLICK
Egyébként most majd hogyan lesz ez?

Egyedül Isco van irányító posztra, se Kaká, most már Özil is az Arsenalé.
Modric visszavont pozícióban végre valami értelmes játékot is fel tud mutatni, Carlo legalább megtalálta a helyét... Tehát ha Isco lesérül ki megy középre? Inkább Khedirának kellett volna mennie, túl sok a védekezõ középpályás. Támadó részlegben meg középre egyedül Isco maradt, talán még Modric játszhatna ott ha tudja ezt a formáját hozni, amit most mutat. Illarra játékára kíváncsi leszek, remélem hamar belelendül és megmutatja nem felesleges pénzkidobás volt érte...

SLICK
kurvapicsa :@@@@

LasDen
jó hírem van. meg lehet nyugodni 😄
Sami Khedira is staying at Real Madrid, his agent has said...
pedig már kezdtem izgulni 😄D

Na jó, de...

Kaka

La Liga
G:13
A:14
P:3272

Copa
G:1
A:0
P:493

BL
G:4
A:7
P:836

Mesut

La Liga
G:19
A:46
P:7412

Copa
G:1
A:10
P:1483

BL
G:4
A:14
P:2422

Arra, hogy ezek fals, ill légbõl kapott adatok.

Kaka

La Liga Összesen

Goals 4 3 6 13
Assisst 7 2 5 14
Played 844 994 1434 3272

Mesut

La Liga Összesen

Goals 6 4 9 19
Assisst 17 17 12 46
Played 2644 2645 2123 7412

A BL-t most már had ne nézzem hozzá.

Tekintve, hogy ezek az adatok Real meccsekre vonatkoznak nem tudom mire akarsz kilyukadni.

REAL MADRID

Ezek az adatok elég röhejesek, tekintve, hogy a Kaka-ra vonatkozó adatok valamikorra 1946-ra mutathatnak...

Özil teljesen megállt a fejlõdésben, ráadásul fizetésemelést követelt a gyenge formájához. Két napja még kijelentette a világnak, hogy õt nem zavarja a konkurencia küzdeni fog a helyéért, aztán tessék, most itt tartunk. Megszokta, hogy Mou alatt kiskedvenc volt aki a legszarabb formában is kezdhetett. Ennyi, nálam leírta magát.

Ezt meg csak úgy érdekességképpen a másik fórumról:
La liga:
Kaká
Meccsek: 85 (4969 játékperc)
Gólok: 23
Asszisztok: 26

Özil
Meccsek: 105 (7264 játékperc)
Gólok: 19
Asszisztok: 55

BL:
Kaká
Meccsek: 24 (951 játékperc)
Gólok: 5
Asszisztok: 11

Özil
Meccsek: 31 (2320 játékperc)
Gólok: 4
Asszisztok: 16

REAL MADRID

SLICK
én sajnálom hogy elmegy, bennem akkor is az van, hogy egyik legjobb irányító, mégha most nem is a legjobb formájában van.
Amúgy meg hülye, ha az Arsenalhoz megy, ott a büdös életbe nem nyer semmit... Az MU-nál azért mégis csak nagy esélye van bármiféle trófeára...

Még nem hivatalos, csak 99%. Remélem összejön mert akkor jó kis üzletet csináltunk 😄

REAL MADRID

Özil akkor el is ment? Hupsz

6unn3r
Elvileg már meg is van. 42 milla és 115 ezer fontos heti zsebpénz.<#taps>
Cristiano mellett õ (volt) a másik kedvencem Madridban.

Arsenal Till I Die! Henry #14 Cristiano #7

Angol hírforrások szerint Özil orvosin van Németországban. Az Arsenal 50m körül fizethet a játékosért.

REAL MADRID

Hogy utottek mar a gyerekek a kocsi ablakat 😄DDDDDD

REAL MADRID

REAL MADRID