81624
  • Rockynhooo
    nem értem... még ha pepe felmegy vkp-ba mint anno, de így nem áll össze a kép...
  • LasDen #78567
    Ramos whaaaat??? O_o
  • Rockynhooo
    offikál:
    D. López - Arbeloa, Varane, Pepe, Marcelo - Ramos, Khedira, Modric - Bale, Di María, Ronaldo.
  • horpeti
    Úgy várom már, hogy Benzema beindul, és bomba gólokat lő.
    Pedig tudom, hogy ez faxság. :DD
  • LasDen #78564
    Benzema mindig kezdő lesz. Ezt fel kéne már fogni :D Ő az egyetlen csatár Moratát leszámítva, aki fiatal és a castillából jön. NEM lehet kezdő....
  • tobias88
    ez a 4. várható kezdő a madridnál amit látok, de a leggyakoribban di maria maradt ki és benzema meg bent volt
  • nagy hős
    Bruhuhu, en leszek az elso aki sir arbeloa miatt ://
  • Monoton
    A várható kezdő:
  • DasIsFuck
    na hogy hívják majd az új stadiont?
    fly emirates,audi,microsoft?
  • SLICK
    hát ideje lenne egy bomba gólt akasztani a barcának. Na majd Benzema
  • Monoton
    Egy ilyen madridi gólnak tudnék örülni a holnapi meccsen.
  • LasDen #78557
  • horpeti
    Ha Benzema eltalalja a kaput,az csak trukkfelvetel lehet:)
    Meg eloben se hiszem el,biztos olyan,mint David Copperfield.
    Gonosz vagyok:)

O meg igy is nagyobb sztar es tobb a fizuja,mint nekem,szal nem parazik ra:)
  • LasDen #78555
    Már azért megéri megnézni, mert Benzema eltalálja a kaput :D De a végén, ahogy Bale lerúgja a flaskát a kapufáról is megéri. Csak mondjuk kár, hogy nagyon kamu :DDD
  • hugopareiros
    :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
  • Monoton
    "Az El Confidencial szerint Bill Gates tárgyalásokat fog kezdeményezni a Real Madriddal, hogy a stadion neve legyen Microsoft Bernabéu."
    /madridom/

• LasDen #78552
    Tanulságos írás
  • lemongrass
    Puskás hetek Madridban.

RTL Klubon Florentino Perez alá kiírták, hogy Szőllősi György - kommunikációs igazgató. barmok.
  • LasDen #78550
    biztos :D
  • Monoton
    Rájöttem, hogy Khedira azért állandó kezdő, mert fel akarjuk verni az árát jövő nyárra :D
  • Monoton
    Csak úgy mellékesen. Real Madrid U19 6 - 2 Juventus U19
  • Különc
    Erre szokták mondani, hogy "kapushiba" [#.retardaltfej]
  • Monoton
    Utálom ezt az embert, de iszonyatos formában van és már őt is megnézném Benzema helyett a csapatban.
  • Monoton
    Te jó ég, ilyet nyilatkozni :D
  • horpeti
    Szoval nem is a tamadas volt a feladata. Carlo megsem hulye. Azt latja,hogy tamadni nem tud,akkir vedo feladatot ad neki. Valamit kell,mert fent megmondtak. Csak probalja minimalizalni a veszteseget :))))
  • horpeti
    Hat igen, ilyen csatar kene. De ilyen ugyse lesz:)
  • hugopareiros
    ancelotti:
    "Benzemáról és Moratáról: "Már tudom, ki fog játszani a Barcelona ellen. Arra kértem Benzemát, hogy sokat dolgozzon Pirlo lekötése érdekében, és ezt a feladatot remekül ellátta. Nem lőtt gólt, ez igaz, de jól dolgozott, elégedett vagyok vele.""

ehehehe...
  • lemongrass
    pont pár perce kaptam el a skynews sport összefoglalójában. hatalmas.
  • szomferi
    tudom, hogy nem pont idetartozik, de ezt látnotok kell:

Ibra 2. gólja az Anderlecht ellen
  • lemongrass
    lőttek a szezonnak? a csoportot magabiztosan vezeti a csapat. Ligában hét végén behozhatják a Barcelona-t... nem értem az érvelésed....

sajna UPC Direct + T-Home IPTV van itthon, úgyhogy stream-en lestem a találkozót. /a lentebb említett hollandot választottam ki én is a banok felsorolásából./
    Benzema rém gyenge. amiket el lehetett cseszni, azt el is cseszte. Khedira még mindig egy lomha 0. nem értem, h miért kellett annak idején pénzt fektetni bele... ennyit Lass is mutatott a középpályán. Modric ugyancsak nagy homály nálam.
    Maris meg CR hozta, amit kellett. de a Bél gyerek... a maklári serdülőben is mutatnak ennyit a srácok.

a második félidő egy kalap szar volt. a Vidal-os jelenetet a holland kommentátor 2x is jól kiröhögte. olyan ízesenk b, ahogy Horti szokta...

a hétvégén meg kell szívatni a szteroid törpéket, az majd lendületet ad.
    mellesleg a Jesé gyerek sem ügyetlen, ha már a csatárokról szó esett. (Karimot nem hiszem, h alul lehetne múlni.)
  • SLICK
    Moratának meg kell adni a lehetőséget, ennek a szezonnak lőttek már akkor mikor ide lett hozva Carlo, nyugodtan lehetne próbálgatni. Annyi lehetőséget tuti nem baszna el mint Benzema
  • ProGabe #78536
    Honnan tudod? Lehet tök jó vicceket mond az öltözőben, vagy jól főz, mindig visz sört az összetartásokra, bedobja a közösbe a nőjét, húgát....
  • ProGabe #78535
    De ki kezdjen? Nincs egy igazán jó befejező csatárunk.

Aki figyeli az utánpótlást, az tud valakit? Mondjuk erre a posztra egy tapasztalt ember kéne, de nem árt a padra/mellé pár fiatal titán sem.
  • bacaelit
    Egyszerűen ez a fickó nem tud hozzátenni a csapathoz!
  • SLICK
    UUUUUUUUHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHHH!!!!!!!!!!!!!!!

hát ezt nem is láttam baszki! És fogadjunk a barca ellen is ő kezd ezek után is...
  • Monoton
  • bacaelit
    Ja azt is írtam. Sajnálom nagyon amikor ilyenkor kell bizonyítania egy olyan játékosnak mint Bale, Morata amikor a csapat, már ül az eredményen, és Egy Juve is örül annak, hogy csak egy góllal kap ki! Unalmas volt a vége.
  • Monoton
    Lehet, de végül is mindegy mert a szélen sem volt egy értelmes megmozdulása a walesinek :D
  • Monoton
    Tavaszig nem kell itt semmi eget rengetőt várni, aztán ha utána sem megy el kell gondolkozni, hogy akkor most mi van?
  • bacaelit
    Mikor először bejött akkor Benzema helyett középen csatárként játszott a következő cseréig! Maria lement akkor állt helyre a rend! szvsz. Bocs ha tévedek, lehet vak vagyok :D