Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
REAL MADRID
Történjen bármi, amíg élünk s meghalunk... Mi egy vérb?l valók vagyunk!
REAL MADRID
Persze en is szoktam szidni,a fene egye meg,legyen mar hullamvolgyben😉
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
REAL MADRID
REAL MADRID
[NOTEBOOK] HP Elitebook: i5; 8GB DDR3; 128GB SSD + 750 GB HDD [KONZOL] XBOX 360 Slim 250 GB [MOBIL] Nokia Lumia 620
\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"
Ezt a Madrid szurkoló el kell fogadja.
Idén szerintem kimondottan hasznos igazolások is voltak, és a játékfelfogás is jó irányba mozdult, úgyhogy egyelõre nagy panaszra nincs okunk nekünk, szurkolóknak.
Eközben meg kurva anyád Messi, hogy nem tudsz leállni
non potest pluere aeternum
[NOTEBOOK] HP Elitebook: i5; 8GB DDR3; 128GB SSD + 750 GB HDD [KONZOL] XBOX 360 Slim 250 GB [MOBIL] Nokia Lumia 620
Kaka miatt biztos nem, szerintem már rég visszahozta az árát. Bár azért a franc tudja. Csõdbe nem ment tõle a Madrid, az biztos.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
de nem baj. isten áldja...
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
REAL MADRID
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Marcelo viszont nagyon bénázik, meg körülményes és lassú is... Gondolom kicsit elkényelmesedett, hogy Coentrao menni készül...
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
REAL MADRID

REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
REAL MADRID
Vivimos por ti, vence por nosotros.
REAL MADRID