Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
THX! 😄

Ennek örömére javítottam a táblázatot.. Remélem mindenki elégedett a változásokkal 😊

LasDen
húú, majdnem elmaratt

Háppi Bõszdéj Reptájl, izé SLICK, mester házigazda 😊 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
rendben a betû állítással azt is megoldom

szomferi
vissza a lila topikcímet! <#vigyor>

amúgy:

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

Casillas
és sztem a következõ meccshez hasznos lenne óra:percet is írni, a dátum alatt bõven elférne szerintem

Vivimos por ti, vence por nosotros.

SLICK
google-ben eleve transparent-eset kerestem, így nem kellett vagdosni 😊

#77850: amint lesz idõm megpróbálom más betûtípussal átírni.

#77848: Miért baj az ha ott van?

gabi89
Egész pofás lett 😊 Viszont a tabellás képnél valami másik betûstílust kellene használni mert ez nehezen olvasható. (vagy kevesebb árnyék kellene rá,esetleg alapból feketével írni ha már mögötte világos a háttér)

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Itt vannak jó minõsígû, vektoros (PS is beolvassa) csapatlogók. Nem kell körbevagdosni.

REAL MADRID

LasDen
ki kell venni azt jó...😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
akkor várok ötletet, megcsinálom úgy, hogy mindenki elégedett legyen...

LasDen
nekem nem tetszik ez a meccs/tabellás tábla....

Smithie
Szuper lett a topic kinézete, grat annak aki csinálta!<#eljen>

"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)

SLICK
nem lehet azt valahogy kijavítani, hogy ne változzon az is mikor a fejlécet szerkesztem?

Nem, de szedd ki a színezést, annyira úgy sem lényeg.

REAL MADRID

Azt csak moderátor tudja szerkeszteni, mindjárt megcsinálom.

REAL MADRID

SLICK
Topik címe miért nem marad lila? -.-
hiába írom vissza leszedi onnan a frissítés után...

ProGabe

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

horpeti
Tök jó a banner, mindig más képet hoz? 😄 Cool.

szomferi
nagyon pöpecül néz ki <#eljen><#eljen>

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

SLICK
ez várható volt Del Bosque nyilatkozata után.

Iker mégiscsak kezdett.

REAL MADRID

SLICK
frissítem én azzal nincs baj, lesz idõm rá. Csak valami egyszerûbb megoldáson agyalok, az a baj ilyen netes scripteket nem tudok írni, ez a kép szerkesztgetõsdi meg tényleg kicsit idõigényesebb kínlódósabb... bár max 10 perces meló lenne. Na majd holnap összetákolok valami hasonlót.

Felõlem lehet ilyen is de én nem frissítem 😄 Azzal sok a meló 😄

REAL MADRID

SLICK
Ha már elkezdõdött a topik dizájn javítása, akkor lehetne egy ilyen táblázat is sztem:

Igaz ezt még régen csináltam, de valami hasonló elrendezéssel vagy pont ugyanígy mehetne ez is fejlécbe. Persze a hátteret lehet alakítani a topik dizájnnak megfelelõen, az nem gond...

Vélemények?

Ha ráfrissítesz másik jön be 😉 Meccsek után majd mindig cserélem õket, ha nektek megfelel.

REAL MADRID

SLICK
vannak fejek a bannerban 😄

A hírek szerint VV Barca kezd ma a finnek ellek.

REAL MADRID

Jó hír, hogy ismét csökkent a klub adóssága. <#eljen>
2013 - 91m
2012 - 125m
2011 - 170m
2010 - 245m
2009 - 327m

REAL MADRID

az egy fa***zság 😄 honnan tudhatta bárki,hogy aki akkor belépett a kapun majd világot fog megváltani ? 😄
ennyi erõvel bemásolhatnának száznál több ilyen papírt akiket nem igazolt le x csapat aztán nem is lett belõle senki.....
Inkább csak a katalán sajtó, az meg senkit nem erdekel 😄

REAL MADRID

LasDen
Húú most mindenki a madridon röhög, mer 2006-ban hagyta elúszni Neymárt. Persze, mert már akkor látszott, hogy az univerzum legjobbja lesz...

+1

Peti ez jó vicc amit írsz 😄

Kisértetiesen hasonlít ez az eset a 2002-es BL döntõnél történtekre. Akkor Cesar volt a Madrid elsõ számú kapusa, megsérült, jött Iker, hatalmas bravúrokat mutatott be az utolsó percekben, és a kapuban is ragadt. Persze csak ha jól emlékszem. Most ugyan ez van, csak Õ áll annak a bizonyosnak a rossz végén. Meg azért azt se felejtsük el, hogy Lopez is saját nevelés....

horpeti
Csak akkor szivas,ha emiatt bomlik a csapat es a tobbiek nem teljesitenek ugy,ahogy tudnanak. Akkor tobb,mint kapusposzt.
Bale Ozil helyett szerintem komolyabb trauma.
Mi ezzel nem tudunk mit tenni,remelem nem a feltekenyseg es arcoskodas fog menni Bale es Ronaldo kozott,ill.tobbi tars. Akkor lehuzhatjuk a rolot. 😊

horpeti
Enis kivancsi vagyok. Szerintem paran anyaznak,de profik es el kell fogadniuk a felsobb donteseket. De tuti van hiszti es emiatt a teljesitmeny,motivaltsag rovasara mehet. Meg hogy be is fogadjak. Hisz most Bale egy kocsog,aki a haver helyere jott,kiutalhatjak,foleg ha nem jofej.
Ettol tartok kicsit,hogy bomlik az egyseg,de majd meglatjuk.

Akkor majd én kimondom amit a Ancelotti nyílvánosan nem mondhat ki: Amíg Lopez ilyen jó formában van, addig nem kell kísérletezgetni Casillasal. Senkit nem foglalkoztat mi volt a sérülése elõtt, az a lényeg ami most van. Lopez kezd, mert megragadta a lehetõséget, Casillas padozik, mert Lopez jó formában van. Felõlem a gyepmester is védhet, ha hozza a kapuban a jó teljesítményt és ezzel segíti a csapatot.

REAL MADRID

Jó kicsit erõs volt amit írtam, de tulajdonképp mindenki ezekkel a szavakkal dobálózik(Realmadrid ikonja, Világ legjobbja, tiszteltet teremtene a pályán, múltjára való tekintettel).

Itt van Lopez, szerintem jól véd. Kapusposzton meg nem lehet ide oda cserélgetni a kapust. Szerintem itt csak a szurkolok szerint van kapuskérdés. Mert a legtöbb szurkoló nem szakmai szempontok alapján látja a dolgokat! Sokan nem tudják felfogni, hogy igen MOST Lopez a jobb kapus!

SLICK
a sérülése elõtt valóban nem volt formában, párszor kapott olyan gólt ami védhetõ lett volna szvsz. De azóta eltelt majdnem 1 év bármi lehet.
Az meg hogy nincs formában, hogy lenne ha nem is játszatják, csak semmirevaló meccseken? Folyamatos játéklehetõséghez a bajnokságban tud jutni...

kaposi1
Nem azért kell kapuba állnia mert a múltból táplálkozik.
Hanem azért mert önhibáján kívül egy sérülés kapcsán került ki a csapatból nem a rossz formája miatt.
Ezért érdemelné meg a bizalmat újra.

Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:

kaposi1
Azért kíváncsi vagyok ( vagyunk )mennyire fog meglátszani Bale érkezésével a csapat egy két tagján az a feszültség ami Özil eladásával kapcsolatosan a véleményük.Mert hogy ennek a húzásnak sokan nem örülnek az biztos.
Ronaldo természetes hogy rosszallását fejezte ki, hiszen egy olyan embert veszített el maga mellõl aki tömte jobbnál jobb labdákkal.Hát majd nem sokára kiderül hogy is fog lecsapódni ez a helyzet a pályán.

Én teljesen egyetértek veled! Vannak elvakult Iker fanok, akik azt mondják, hogy azért kell a kapuba állni mert õ tiszteletet érdemel, meg a hülye f.ságokkal! Szerintem is az edzõi stábnak kell eldönteni, hogy jelenleg ki a jobb!

Nehogy már azért álljon egy kapus a kapuba, mert mekkorát védet nem tudom hány éve egy BL meccsen, meg mert a Realmadrid Ikonja!

horpeti
Akkor meg Lopez fele lenne igazsagtalan es az osztana meg az oltozot. Hisz az sem jo uzenet,h.hiaba jobb a masik,megis berelt hely van.
Nehez ugy.

kaposi1
Lopez formája ide vagy oda kissé vissza kellene gondolni és bizalmat szavazni annak az embernek aki a Real ikonja jelenleg és elismerni azt a munkát ami idáig nálatok végzett és köszönhettek neki.

Most erre mit írjak? 😄 Ha képes odaigazolni akkor megvan róla a véleményem, de szerintem elõbb menne Angliába.

REAL MADRID

kaposi1
Hibát hibára halmoztok az utóbbi hónapokra és a karjainkba kergetitek Casillas-t. Ezt nem trollkodásnak írom de nagyon sok Barca-s így gondolja. És egy biztos, ha valakinek elismerjük a nagyságát az a jelenleg nálatok padozó világ legjobb kapusa.<#szomoru1>

Ikernek minden meccsnek tétmeccsnek kell lennie. A Bernabeu kupan is olyan megmozdulasai voltak, hogy csak pislogtam ... Tisztelem Casillast, de én a csapatnak a szurkolok és nem egy embernek. Az ilyen baromságokat el lehet felejteni, hogy lélektani elõnyt jelent a pályán, meg a kisugárzása hatással van a csapatra. A kapusedzõnek ez a feladata, hogy tudja, melyik kapus milyen formában van. Ennyi. Diego jól teljesít és amíg nem hanyatlik a formája kezdenie is kell.
Amivel egyetértek veled az, hogy hülyeség ez a bajnokság - bl rota. Ikert max a spanyol kupameccseken kuldenem pályára.

REAL MADRID

SLICK
A Marca szerint Carlo Ancelotti döntött a kapuskérdésben. A bajnokságban továbbra is Diego López állhat a blancók kapujába, Casillasnak pedig a Bajnokok Ligájában biztosít majd lehetõséget az olasz mester.

úgy van, majd szegény Iker a tényleg komolyabb meccseken fog úgy védeni, hogy végig a padon ült... Leszarom ki mit gondol, meg hogy mi történik edzésen, meg ki a magasabb. Úgyis élesben dõl el, hogy ki milyen formában van. Ha ez így megy továbbra is, Iker lehet váltani fog az év végén. Itt nem lehet ezt a luxust megengedni, hogy a világ legjobb kapusa padozzon. Ha rossz formában van érthetõ, de még mindig nem tétmeccsen játszott!

LasDen
ez az aláírás olyan, mintha az lenne, hogy KAKA fc 😄D

ProGabe
Beszkennelte az aláírását, keresett keretet, kicsit PS-elte a fotóját. Rendes srác, jah! 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

LasDen
még hashtaget is rakott a végére. hogy milyen figyelmes ez a Kaka 😄