Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Háppi Bõszdéj Reptájl, izé SLICK, mester házigazda 😊 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
amúgy:

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
Vivimos por ti, vence por nosotros.
#77850: amint lesz idõm megpróbálom más betûtípussal átírni.
#77848: Miért baj az ha ott van?
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
REAL MADRID
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"A vadállatban is van szánalom. De bennem nincs, hát nem vagyok vadállat." (Shakespeare: III. Richárd)
REAL MADRID
REAL MADRID
AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB
REAL MADRID
REAL MADRID
Igaz ezt még régen csináltam, de valami hasonló elrendezéssel vagy pont ugyanígy mehetne ez is fejlécbe. Persze a hátteret lehet alakítani a topik dizájnnak megfelelõen, az nem gond...
Vélemények?

REAL MADRID
REAL MADRID
2013 - 91m
2012 - 125m
2011 - 170m
2010 - 245m
2009 - 327m
REAL MADRID
ennyi erõvel bemásolhatnának száznál több ilyen papírt akiket nem igazolt le x csapat aztán nem is lett belõle senki.....
REAL MADRID
+1
Peti ez jó vicc amit írsz 😄
Bale Ozil helyett szerintem komolyabb trauma.
Mi ezzel nem tudunk mit tenni,remelem nem a feltekenyseg es arcoskodas fog menni Bale es Ronaldo kozott,ill.tobbi tars. Akkor lehuzhatjuk a rolot. 😊
Ettol tartok kicsit,hogy bomlik az egyseg,de majd meglatjuk.
REAL MADRID
Itt van Lopez, szerintem jól véd. Kapusposzton meg nem lehet ide oda cserélgetni a kapust. Szerintem itt csak a szurkolok szerint van kapuskérdés. Mert a legtöbb szurkoló nem szakmai szempontok alapján látja a dolgokat! Sokan nem tudják felfogni, hogy igen MOST Lopez a jobb kapus!
Az meg hogy nincs formában, hogy lenne ha nem is játszatják, csak semmirevaló meccseken? Folyamatos játéklehetõséghez a bajnokságban tud jutni...
Hanem azért mert önhibáján kívül egy sérülés kapcsán került ki a csapatból nem a rossz formája miatt.
Ezért érdemelné meg a bizalmat újra.
Napjaink Italo zenéi a 80-as évek stílusában (:
Ronaldo természetes hogy rosszallását fejezte ki, hiszen egy olyan embert veszített el maga mellõl aki tömte jobbnál jobb labdákkal.Hát majd nem sokára kiderül hogy is fog lecsapódni ez a helyzet a pályán.
Nehogy már azért álljon egy kapus a kapuba, mert mekkorát védet nem tudom hány éve egy BL meccsen, meg mert a Realmadrid Ikonja!
Nehez ugy.
REAL MADRID
Amivel egyetértek veled az, hogy hülyeség ez a bajnokság - bl rota. Ikert max a spanyol kupameccseken kuldenem pályára.
REAL MADRID
úgy van, majd szegény Iker a tényleg komolyabb meccseken fog úgy védeni, hogy végig a padon ült... Leszarom ki mit gondol, meg hogy mi történik edzésen, meg ki a magasabb. Úgyis élesben dõl el, hogy ki milyen formában van. Ha ez így megy továbbra is, Iker lehet váltani fog az év végén. Itt nem lehet ezt a luxust megengedni, hogy a világ legjobb kapusa padozzon. Ha rossz formában van érthetõ, de még mindig nem tétmeccsen játszott!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.