Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Egy FIFA-hoz készült zászló, igen jól néz ki. Ilyet még vennék is jó nagyba.

Szar Bayern, szar Bayern :)

robotnyk
Roberto Carlos
Rudee
Hú, ez nehéz döntés. Szerintem Inzaghi és Deco kivételével mind megérdemelné tulajdonképpen.

ProGabe
Ki a legjobb Aranylabda nélküli játékos? - szavazás 3 madridival

Spoiler (katt a megjelenítéshez)
és én nem madridira szavaztam...üssetek 😄

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Sándort az Airt nembántani 😄DDD
hunbasser
😄DDDDDdddddddd (Y)(Y)(Y)(Y)

ReaL MaDRid x siempre

Rudee
Igen, Klaas-Jan Huntelaar helyett Sán-Door Torhelle

Torghelle 😛
Rudee
Mondj olyan játékost, aki:
-erõsítést jelentene
-reális esély van a szerzõdtetésére
-nem játszott a BL vagy UEFA kupa idei kiírásában
-nem számít légiósnak

Nem lesz sok, elõre szólok.

2008. november 30-án: "Olyan embereket akarunk szerzõdtetni, akik Európában is segítségünkre lehetnek" (Mijatovic). 2008. november 27-én: "Az új igazolások fiatalok és gyorsak lesznek, valamint szerepelhetnek a BL-ben." (Calderón)

ennyi.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

robotnyk
egyelõre szerintem nem valós cél az amúgy sem, hogy az új igazolásokkal nekimegyünk a blnek, örülhetünk, ha selejtezõ nélkül jutunk blbe jövõre.
ProGabe
<#kerdes>

mikor állította a vezetés, hogy azért hoznak ide embereket, hogy azokat még idén benevezzék a BL-be?

a Marca csak leírta, hogy mi a szitu. erõsíteni meg mindenképpen kell bizonyos posztokon már most, nem arra kell alapozni, hogy majd a nyáron megváltjuk a világot

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

annyira,de annyira kabaré ami itt folyik vezetés néven,hogy az vmi hihetetlen. fogalmuk sem volt errõl a szabályról,és próbálják menteni magukat. a csúcs az lesz,ha di mariat is elhozzuk egy 20asért, és három közül kell választani. de el tudom képzelni ezt. barmok. mind az összes.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

Rockynhooo
Robben:
Mit kérnél a szurkolóktól az újévre?
Csak a segítségüket, mert a csapatnak szüksége van rájuk. Szurkolóink is tudják, hogy életünket adnánk egy újabb címért, és hogy sokkal boldogabbá tegyük õket.

<#bohoc>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

gabi89
Hát pofátlaul magas fizetést akart 😄
Pedig jó lett volna.Tehetséges és ügyes is bár eveset játszik szóval eddig csak párszor mutathatott valamit a Liverpool-ban is.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

hunbasser
nem is baj

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe

Rockynhooo
Persze, ha Higany magára találna végre a BL-ben akkor yo is lenne.

Rudee
Ez így van. Diarra jobban kell a BLre, támadónk azért még van.

Rockynhooo
ez egyértemû h Hunti.

Oncsi
A Marca az UEFA szabálykönyvébõl idézve állítja, hogy a Real Madrid három helyen módosíthat a BL-kereten, viszont csak egy olyan játékos kerülhet be, aki már szerepelt az UEFA kupában. Ez azt jelentené, hogy választani kell Huntelaar és Diarra között.

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Rudee
Huntelaar a Villarreal elleni keretben <#eljen>

BlueJersey
imádom del bosque-ét. iszonyat mekkora figura volt a madridnál😊

hunbasser
kösz Iker!!

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
Iker a real.comon kíván mkinekboldog karácsonyt csak szólok ne hogy elefelejtse vki megköszönni 😄

ProGabe
<#gonosz1>

VdB azt nyilatkozta, hogy csak Raulon múlik, behívja-e. tehát nem zárkózik el tõle, mint Aragones

Rudee

Rudee
Codina meghívót kapott a katalán válogatott dec. 28-án esedékes meccsére.

hunbasser
Boldog Karácsonyt! 😊

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
Roby Carlos <#worship><#puszis>

ProGabe
Feliz Navidad! 😊

(jó régi, de ezt találtam 😄)

REALista
Boldog Karácsonyt Mindenkinek!

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

gabi89
Boldog Karácsonyt Minden Madridistának 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Boldog Karácsonyt Mindenkinek! <#wink>

REAL MADRID

robotnyk
KKÜ
Boldog Karácsonyt mindenkinek! 😊

REALista
Fasza...végre jól játszik erre elküldjük...:S

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

gabi89
Igen szerintem is elég jó manapság nem értem mért kell mindenkit eladni...
Oké fiatalítunk ,de már így is van "pár" fiatal. A védelmûnk amúgy sem acélos akkor mért kell valakit eladni pont onnan aki azért már bizonyított még ha nem is mindig játszott a legjobban.

SLICK
Pedig most egész jól játszik sztem.
Bár nem úgy volt, hogy a Napoliba folytatja?

ProGabe
Cannavaro már nem kell a Realnak

A Real Madrid a jövõben már nem számol olasz védõjével, az aranylabdás Fabio Cannavaróval, aki az AC Milanban folytathatja pályafutását - legalább is a Corriere dello Sport szerint.

Menyus489
Én is boldog karácsonyt és kellemes ünnepeket kívánok mindenkinek 😉

Bátor fiú...

Csabesz6
BSZ😄Dddddddd

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

LasDen
Bodog karacsonyt tik

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

eZo
Boldog Karácsonyt Mindenkinek !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

kas123
Boldogságos Karácsonyt minden topic látogatónak (- barcások <#idiota>) 😊

SLICK
Marry X'mas for all Madrid fan!

Boldog Karácsonyt minden Madridistának !

_:AF_D:AS:FDSD:Fsdfsdf

levezetni mindenki milánóba megy 😄
na õ nem lenne rossz vétel