Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Megy a fiatalitás a Milanban<#idiota>#idiota> Egy évet még maradhatna,nekem tetszik a hozzállása mostanában!
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
Kellemes Ünnepeket és Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek itt a Real Madrid fórumban<#hawaii>#hawaii><#bohoc>#bohoc><#love12>#love12><#papakacsint>#papakacsint>

Szar Bayern, szar Bayern :)
mücsaröcsög lol
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
ReaL MaDRid x siempre
kreativ,jol lát a pályán, de még nagyon fiatal. lutri lenne az õ szerzõdtetése, olyasmi,mint drenthéé. igaz,hogy olimpián gyõztes gólt lõtt a döntõben,de ez még nem jelent semmit.
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
köszönöm.
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
Nem nyavajgott, csak beállt és lõtte a gólokat.
Huntelaarról vagy épp Benzemáról ez számomra elképzelhetetlen.
RMCF
Higuaín gólöröme
Cannavaro szoros emberfogása
Cannavaro, Casillas, Villa
JR és az elvérzõ Palanca
Guti Chan, vagyis Guti Hernández
Fogalmazás 5ös <#zavart1>#zavart1>
REAL MADRID
RMCF
ReaL MaDRid x siempre
Kötöttünk a Valenciával egy szerzõdést, hogy bármikor visszavásárolhatjuk 30 millió euróért? :c
Amúgy nem adtuk el 😊
ReaL MaDRid x siempre
ezt azért nem mondanám 😄 Castilla meccseket soha nem néztem,de tudtam róla én is és a topikban többien,hogy nagyon nagy tehetség,mivel elég jól játszott a Castillában és ha emlékezetem nem csak 1-2 meccsen még a nagycsapat kispadján is ült.szóval,azért õ nem olyan volt,mint anno Torres,Mata igen is jónak számított,tudta ezt mindenki.Nem véletlenül bosszankodott itt mindenki,mikor eladtuk.most meg látjuk,hogy végülis igazunk lett és jogosan hõzöngtünk...
Robinhoval kapcsolatban meg olyanra emlékszek,hogy egyik héten még azt mondta,hogy nem akar a Realban játszani,másik héten meg már azt mondta,hogy minden álma,hogy a Real Madridban játszhasson.
az meg hülyeség szerintem,hogy Joaquín nem akar jönni.ez üzlet,itt ha leigazol egy csapat,azt kell mondanod,hogy minden álmod volt ez a klub,ha szerzõdést hosszabbítasz,akkor is azt kell mondanod,hogy jól érzed magad a klubnál és nem akarod elhagyni(istenem,hány játékos mondta már,hogy abban a klubban fogja bejefezni pályafutását,ahol éppen akkor volt és utána még leigazolta 2-3 klub...).
ReaL MaDRid x siempre
Benzema meg nem az a típus, akit nagyon padoztatni lehetne. Vagy a 20 milliós Klaas-Jan lesz az állandó csere? Nincs az a rotációs rendszer, amiben mindenki rendszeresen pályára léphetne. Még ha el Conejo el is megy, luxus lenne ez.
Azt meg kétlem, hogy 3 csatárral jáccunk.
Jól beszél a srác😄D
RMCF
Robinhot meg a Milan akarta mindenáron, nekünk csak a manager-ével kellett alkudozni, mivel Õ birtokolta a játékjoga valahány %-át.
Olyan játékost meg még az életbe nem igazoltunk, aki azt mondta volna hogy nem akar itt jáccani. Fölösleges is.
Ha meg meg kell menteni a Valenciát a csõdtõl, akkor adják Silvát egy 20asért és kész 😊
Amúgy ismét teljes mértékben egyetértek veled 😊.
Joaquín meg...na mind1,volt már pár játékos aki elõször nemet mondott,ha jól emlékszem Robinhoval is nagy herce-hurca volt anno.meg hát tudod,mikor valaki jól érzi magát a klubjánál és épp szerzõdéshosszabbításon esett át,akkor hivatalból azt kell mondania,hogy nem,mert nagyon jól érzi magát a klubjánál.szerintem meg szívesen jönne õ Madridba,csak akkor a hátralévõ valenciás idejében nem nagyon játszana.
ReaL MaDRid x siempre
remélem jól fog játszani.meg azt is remélem,hogy a spanyol könnyebben fog neki menni,mint az angol 😄dddddd
ReaL MaDRid x siempre
Joaquín meg már mondott egyszer nemet, olyan játékos pedig Madridba nem kell <#schmoll2>#schmoll2>