Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Oncsi
A Corriere dello Sport szerint a Real Madrid nem fogja meghosszabbítani Cannavaro év végén lejáró szerzõdését, aki így könnyen az AC Milanhoz kerülhet.

Megy a fiatalitás a Milanban<#idiota> Egy évet még maradhatna,nekem tetszik a hozzállása mostanában!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Rockynhooo
Kellemes Karácsonyi ünnepekt mindenkinek!!! Gólokban gazdag új esztendõt.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

tesó07
Kellemes Ünnepeket Mindenkinek!!

RMCF

Oncsi

Kellemes Ünnepeket és Boldog Karácsonyt Kívánok Mindenkinek itt a Real Madrid fórumban<#hawaii><#bohoc><#love12><#papakacsint>

Rudee
Young úgy tûnik túl drága lesz Predregnak, így vélhetõen Di María az elsõszámú célpont a szélre. 20m € körüli összeget szánna rá a klub.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Csabesz6
😄DDDDDDDDDDDdd
mücsaröcsög lol

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

hunbasser
Breaking news: Ádám Bertus (a.k.a. Rockynhooo,the former Mucsaröcsög player) signed to the Real Madrid.

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
nem tom lehet kéne 😄 de akkor szóljál már Calderonnak h bolintottam a dologra 😄

hunbasser
játékosmegfigyelõnek nem akarsz menni? 😄

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
Ashley Young kéne , utánajártam kicsit és nagyon yol tolja a csávó 😄

fullballábas. inkább a baloson tolná. robben jo a jobbosra.
kreativ,jol lát a pályán, de még nagyon fiatal. lutri lenne az õ szerzõdtetése, olyasmi,mint drenthéé. igaz,hogy olimpián gyõztes gólt lõtt a döntõben,de ez még nem jelent semmit.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

zaki
Õ szélsõ nem? Jobb oldalt tudna játszani?

Rockynhooo
Én is 😊 Olimpián láttam még csak de ott yol tolta.

tesó07
Örülnék neki.

RMCF

Oncsi
szép kis pénz😄 de amit a barca ellen is müvelt 200ért sem adnám!!! egy biztos pontunk van !!!! az a kapusposzt !!!

Oncsi
A Cadena Ser értesülései szerint Di Maria a legesélyesebb, hogy a Real Madrid negyedik, s egyben utolsó téli erõsítése legyen.

Rudee
Hírecske.

<#zavart2>

van néhány baromi jó kép, köszi 😊

istencsászár.
köszönöm.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

hunbasser
pedig õ akkor friss aranylabdás volt szinte 😊

ReaL MaDRid x siempre

kas123
a hozzászólásaid se érnek többet 😊

Rudee
Mégegy játékossal soha nem lesz olyan szerencsénk, mint anno Owennel.
Nem nyavajgott, csak beállt és lõtte a gólokat.

Huntelaarról vagy épp Benzemáról ez számomra elképzelhetetlen.

Rudee

tesó07
Én értelek amúgy,de az a 6 legyen 5,Saviola tuti megy.Egy nagy csapatnál meg a padon is legyen 1-2 klasszis csatár,sérülés egyebek bármikor jöhet.A többi meg legyen az edzõ és az éppen pados játékosok dolga...

RMCF

Saviola-t is el kell mindenképp adni szarra se jó
Rudee
Errõl a meccsrõl csak ennyi volt, de van pár régebbi meccsrõl. Mingyá felrakom õket.

Rudee
Te nem érted, komám. #42976 magyarra fordítva: vajon meddig bírja majd a 6 támadó hogy nem jáccanak minden meccsen. Egyikük se tipikus kispadkoptató.

imádom az ilyen nagy felbontású meccs közeni képeket. amennyi van jöhet, nagy köszönet érte 😊

hunbasser
Casillas 😄DDDDDddddddddd

ReaL MaDRid x siempre

tesó07
Ne kötekedj vazze...megértenéd te azt ha nem lennél értetlen.

RMCF

Rudee
És amíg a jelenrõl nem beszélünk múltként, addig a jövõ nyugodtan fog várni a sorára? <#wow1>

Fogalmazás 5ös <#zavart1>

Akárhányszor ránézek a képre mindig Ellison ügynök jut eszembe a Terminator sorozatból 😄

REAL MADRID

tesó07
Csatárból sosem elég,pláne ilyenbõl mint Benzema,ha lelehet igazolni simán le is kell..Amúgy Saviola-t úgyis eladjuk,a jelen Raul,Nistelrooy,bár ki tudja milyen lesz a sérülés után.A jövõ meg egyértelmû a Higuain,Huntelaar,Benzema trió lenne.

RMCF

Rudee
Eladtuk volna, ha kapunk érte pénzt. Nem kaptunk, így ingyen ment.

hunbasser
igen,én is valami olyasmirõl hallottam,hogy 5 millióért opciós joggal adtuk el,és valami 20-25 millióban állapították meg a visszavásárlási árat.

ReaL MaDRid x siempre

zaki
Hanem? 😊
Kötöttünk a Valenciával egy szerzõdést, hogy bármikor visszavásárolhatjuk 30 millió euróért? :c

Rudee
40 meccsen jáccott ugyan a Castilla-ban, de ezekbõl csak 11x volt kezdõ. Nagycsapat padján ült vagy 6x, úgy mint mások is.
Amúgy nem adtuk el 😊

zaki

<#ravasz1>

hunbasser
jaj,ne már,ez már nem a Tottenham,kicsit jobb játékosokra van szükség,úgy érzem.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
"Mata akkoriban még a Castilla-ba se tudta állandóan beverekedni magát, nem mutatott semmi extrát."

ezt azért nem mondanám 😄 Castilla meccseket soha nem néztem,de tudtam róla én is és a topikban többien,hogy nagyon nagy tehetség,mivel elég jól játszott a Castillában és ha emlékezetem nem csak 1-2 meccsen még a nagycsapat kispadján is ült.szóval,azért õ nem olyan volt,mint anno Torres,Mata igen is jónak számított,tudta ezt mindenki.Nem véletlenül bosszankodott itt mindenki,mikor eladtuk.most meg látjuk,hogy végülis igazunk lett és jogosan hõzöngtünk...

Robinhoval kapcsolatban meg olyanra emlékszek,hogy egyik héten még azt mondta,hogy nem akar a Realban játszani,másik héten meg már azt mondta,hogy minden álma,hogy a Real Madridban játszhasson.

az meg hülyeség szerintem,hogy Joaquín nem akar jönni.ez üzlet,itt ha leigazol egy csapat,azt kell mondanod,hogy minden álmod volt ez a klub,ha szerzõdést hosszabbítasz,akkor is azt kell mondanod,hogy jól érzed magad a klubnál és nem akarod elhagyni(istenem,hány játékos mondta már,hogy abban a klubban fogja bejefezni pályafutását,ahol éppen akkor volt és utána még leigazolta 2-3 klub...).

ReaL MaDRid x siempre

Rudee
AS szerint JR a Wiganbõl Valencia-t igazolná le. Mellette még Ashley Young és Milos Krasic kerül szóba, elõbbi immáron sokadszor.

Rudee
Szerintem támadóból sok lesz lassan. Raúl, Huntelaar, Higuaín, Saviola, no meg van Nistelrooy ha felépül.
Benzema meg nem az a típus, akit nagyon padoztatni lehetne. Vagy a 20 milliós Klaas-Jan lesz az állandó csere? Nincs az a rotációs rendszer, amiben mindenki rendszeresen pályára léphetne. Még ha el Conejo el is megy, luxus lenne ez.
Azt meg kétlem, hogy 3 csatárral jáccunk.

tesó07
Benzema: "Már annyiszor elmondtam. Gyermekkorom óta a Real Madridban szeretnék játszani. Vannak más csábító ajánlataim is, de a Madridot szeretem a legjobban."

Jól beszél a srác😄D

RMCF

Rudee
Mata akkoriban még a Castilla-ba se tudta állandóan beverekedni magát, nem mutatott semmi extrát.
Robinhot meg a Milan akarta mindenáron, nekünk csak a manager-ével kellett alkudozni, mivel Õ birtokolta a játékjoga valahány %-át.
Olyan játékost meg még az életbe nem igazoltunk, aki azt mondta volna hogy nem akar itt jáccani. Fölösleges is.
Ha meg meg kell menteni a Valenciát a csõdtõl, akkor adják Silvát egy 20asért és kész 😊

kas123
Ez a gyerek se fog többet ide írni egy ilyen leoltás után 😄.
Amúgy ismét teljes mértékben egyetértek veled 😊.

hunbasser
Matát meg kellett volna becsülni,fel kellett volna benne fedezni az iszonyat nagy tehetséget és akkor talán szívesen maradt volna.

Joaquín meg...na mind1,volt már pár játékos aki elõször nemet mondott,ha jól emlékszem Robinhoval is nagy herce-hurca volt anno.meg hát tudod,mikor valaki jól érzi magát a klubjánál és épp szerzõdéshosszabbításon esett át,akkor hivatalból azt kell mondania,hogy nem,mert nagyon jól érzi magát a klubjánál.szerintem meg szívesen jönne õ Madridba,csak akkor a hátralévõ valenciás idejében nem nagyon játszana.

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
ahhhh yeeahh (Y)

remélem jól fog játszani.meg azt is remélem,hogy a spanyol könnyebben fog neki menni,mint az angol 😄dddddd

ReaL MaDRid x siempre

Rudee
Mata nem akart hosszíbbítani anno.
Joaquín meg már mondott egyszer nemet, olyan játékos pedig Madridba nem kell <#schmoll2>

Rudee