Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
De La Redtõl a 18as számú mezt Dani Parejo veszi át a tavaszi idényre.

Szar Bayern, szar Bayern :)

LasDen
hát igen.....a liverpool az.....nos a liverpool.....az liverpool....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
a Liverpool máris megijjedt <#idiota>

Rudee
A Marca le van maradva. Az UEFA tegnap már állást foglalt e kérdésben, marad a "régi" szabály.

A Marca angliai forrásaira hivatkozva állítja, hogy amennyiben a Real Madrid eredményesen tárgyalna Lassana és Huntelaar ügyében az UEFA-nál, a Liverpool jogászai készen állnak azonnal fellebbezni a döntés miatt, s több csapat is csatlakozhatna hozzájuk.

Oké akkor most hogy is van ez a szabály? Mert vkinek igaza lesz 😄

REAL MADRID

szerintem se 😊

Rudee
Metzelder kis orrmerevítõ szerkezetével edzett.

SLICK
1. Nem szeretem õket.
2. Olasz klubtól ne jöjjön játékos.
3. Csak azért, hogy legyen meg ne jöjjön, jó lesz ide más is.

de ez a saját véleményem.
Meg leírtam, hogy kiket látnék itt szívesen. Azok közzül jöhetnek...

Rockynhooo
Szerintem igazoljunk le télen minden töltelék embert , ez ám a csapatépítés <#hehe><#zavart1>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

hunbasser
nem olyan jó már,mint régen.

ReaL MaDRid x siempre

kas123
Mancini simán jó pléja...sztem bõven beférne a keretbe

Mert miért ne?

REAL MADRID

SLICK
Interes pléját ide ne!!!

tesó07
"Az olasz sajtó szerint José Mourinho nem tart igényt Mancini szolgálataira, akitõl akár már a télen megszabadulna. A média természetesen rögtön összeboronálta a játékost a szélsõt keresõ Real Madriddal, az ára 10-15 millió euró lenne. Az egyetlen komoly probléma, hogy nem szerepelhetne a BL-ben."

Nem lenne hülyeség,jó játékos nagyon sztem,ennyi pénzt simán megérne.A szélen akárhol bevethetõ lenne.

RMCF

ProGabe
lol, azt hittem egy valenciai játékosról van szó <#idiota>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

nem EU-s, beférne egyáltalán a keretbe?
miilann04
kedd, 15:44 - A Sport értesülései szerint a Real Madrid és a Wigan megállapodott egy 15 millió eurót vételárban, melyért cserébe Luis Antonio Valencia a spanyol klub játékosa lesz. A katalán lap szerint a transzfer még ebben az évben, de legkésõbb január 2-ig hivatalos lesz.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

ProGabe
kirõl is van szó? :S

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Pennant-nak jobban örûlnék. 😊

REAL MADRID

Rudee
Kis ébresztõ <#vigyor2>

Nem meglepõ, hogy Valencia ügynöke szerint a játékos nagy álma valósulna meg ha szerzõdtetnénk.

Meg nem erõsített hírek szerint a BL nyolcaddöntõ 1 meccse elõtt és után egyaránt 3-3 napig zárva lesz Madrid összes szórakozóhelye, nehogy elõjöjjön Steven Gerrardból a kisördög <#nyes>

gabber_saviola
Én Õt még láttam játszani a Realban, már mint tv-ben.

Én is azok közé tartozom, akik egyre gyakrabban néznek Magyar bajnokikat, és szerintem is egyre több a jó iramú, élvezetes mérkőzés.

Rudee
El is felejtetem, hogy onnan nem lehet direktbe linkelni.

Rudee
Hugo Sanchez az Almería új edzõje, sok sikert neki.

SLICK
Nem is kezdõdhetne jobban az új év!!!! ^^
HÁLA A JÓ ÉGNEK VÉGRE SPORT 1 KÖZVETÍT!!!!

ProGabe
300 millió euró folyt el, majdnem semmire

azért a két spanyol bajnoki cím (plusz szuperkupa) nem egyenlõ még a "majdnem semmivel" sem, de sok mindenben igazuk van

gabi89
Végre Sport1 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

tesó07
A Real Madrid csapata némiképp szokatlan idõpontban, vasárnap 17 órától fogadja a Villarreal csapatát. A találkozót a Sport1 közvetíti élõben.

Na végre már...

RMCF

tesó07
Fõ az önbizalom..😊

RMCF

hunbasser
Don Ramón...az õ ajánlatát nem fogják visszautasítani.vagy az aláírás vagy Platini agyveleje kerül a papírra.

ReaL MaDRid x siempre

istenem -.-
ProGabe
lehet megveszi azegész ujefát -.-

Rudee
Napok óta Platinit próbálja megfûzni, hogy változtassanak.

LasDen
hétfõ, 15:28 - Ramón Calderón: "Huntelaar és Diarra is fog játszani a Bajnokok Ligájában, ez meggyõzõdésem."

hülye ez az ember, ez az én meggyõzõdésem....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
Adu szerintem is jöhetne,de ha jól tudom,õ középen játszik.

ReaL MaDRid x siempre

Rudee
Télen mindenki drága, ráadásul neki is még vagy 3 évre szól a szerzõdése, ami szintén nem elõny.

Fabio Capello
túl sok, ahhoz képest hogy három éve vette a Recre 1,2 millióért, és a statjait elnézve semmi világrengetõ. inkább amerikát kéne bújni fiatalokért szvsz

Rudee
AS a Wigan szélsõjérõl, Valenciáról cikkez. 17,5m € lehet.

Fabio Capello
télleg, elfelejtettem, õk már nevezve vannak nemzetközi kupában...

adut láttam már, hallottam róla, van benne nem kevés spiritusz, de én úgy tudom õ inkább balszélsõ posztot szereti, oda meg (ha minden igaz 😛) vannak nem gyenge spílereink

Rudee
Benzema és Hoarau is játszott már az idei kiírásban nemzetközi meccset.
Hoarau egyébként a PSG játékosa és valóban nagy tehetség.

Ha a jövõre is gondolunk, akkor köztük érdemes szétnézni:
Eden Hazard (Lille) támadó kp
Freddy Adu (Monaco/Benfica) támadó kp
Alexandra Licata (Monaco) szélsõ kp
Moussa Sissoko (Toulouse) védekezõ kp
Daniel Congré (Toulouse) szélsõ védõ
Mohamed Fofana (Toulouse) védõ

SLICK
Benzemát és Cissét ide <#ravasz1>

Fabio Capello
franciából, no de ki?

ha csatárban gondolkodok akkor számomra szóba jön Benzema, és böngészés közben ráakadtam egy bizonyos Guillaume Houaraura, 24 éves de nagyon szépen muzsikál, idén 19 meccs, 11 gól, tavaly: 38/28, cserének tán tökéletes lenne, de persze lehet hogy kevés egy realba...

Rudee
Calderón azt nyilatkozta, hogy 2 vagy 3 fiatal, a BLre is nevezhetõ játékos érkezik a klubhoz.

A Marca erre reagálva máris megemlíti Ibrahim Yattara-t (Trabzonspor, 28 éves, jobb szélsõ). A fiatalon kívül minden stimmel...

1 játékost mindenképp Dél-Amerikából kéne hozni szerintem. Télen ott azért nagyobb a választék, és vmivel könnyebben megszerezhetõk. Másik kettõt talán Európából meg lehetne szerezni, fõleg a francia bajnokság tûnik nekem erre esélyesnek.

tesó07
Egyértelmû Roberto Carlos..máig nem értem hogy nem nyert õ egyszer sem.
De ha a listából nézem akkor meg Raul.

RMCF

Rudee
Platinit kell megölni Mijatovicék szerint, márha igaz.

tesó07
Ez kemény..a spanyolok nem .eciznek.😊
Bucero-nak az a fej.....

RMCF

Rudee
Huntelaar elsõ hivatalos madridi interjúja (RMTV)

http://rapidshare.com/files/174654558/madridistas.com.ve.part1.rar
http://rapidshare.com/files/174681282/madridistas.com.ve.part2.rar
http://rapidshare.com/files/174682643/madridistas.com.ve.part3.rar

Player Focus: Raúl (RMTV)
http://www.mediafire.com/?k4gjmwrgijc

Player Focus: Casillas (RMTV)
http://www.mediafire.com/?0kzmi122jzv

Player Focus: Pepe (RMTV)
http://www.mediafire.com/?jzdjyhmlkuy (ezt már linkeltem nemrég, de hátha lemaradt róla valaki)

ProGabe
he?

mármint Mijatovicékat kell megölni (gyk: gondolom kétértelmû a dolog? na, mi a másik értelme? 😄) vagy mi van? ilyet le mertek írni 😮

lol, spanyolhonban is van botrány 😄

Botrányos és egyben megdöbbentõ címlappal állt elõ a Marca nevû sportnapilap. A fõoldalon Mijatovic és Bucero látható, a felirat pedig óriás betûkkel a következõ: "Meg kell ölni õket!" (szabad ford.) - a szalagcím hatalmas vihart kavart mindenhol, mely összeegyeztethetetlen a sportújságírással.

REAL MADRID

Rudee
Na mégegyszer