Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
RMCF
Amúgy se normális dolog, hogy az ember a reptérrõl megy edzésre.
Szar Bayern, szar Bayern :)
következõ lépés az lesz majd, amikor valakibe beleszállnak, lesérül és Ramos még meg is bünteti, mert nem vigyázott magára
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
<#idiota>#idiota>
REAL MADRID
RMCF
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
én meg pont õket szeretem és ennyi
kinek a pap, kinek a paplan...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
ReaL MaDRid x siempre
Parejoban én bízom és remélem, hogy Guti helyett sokszor Õ fog lehetõséget kapni.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
remélem Palanca megint játszik majd 😛
Ezt az "azonnal lecsapást" úgy értettem, ha tényleg igaz a hír, akkor ne tököljön a vezetõség és tegye meg a megfelelõ lépéseket a leigazolásával kapcsolatban.
Kiváncsi leszek, hogy JR most hogy fogja kezelni a dolgokat. Lassan felépül mindenki, keze alá kapja azt a keretet, aki megnyerte a Szuperkupát a szezon elején. Meg melléjük itt van Lass és Huntelaar.
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
Amúgy nyáron jár le a szerzõdése??(gondolom igen)Mert akkor tuti eladják már télen.
RMCF
Nem lenne rossz egy Benzema-Ribery duó megvétele.70 milla körül sztem meglehetne õket szerezni úgyis.
RMCF
REAL MADRID
REAL MADRID
jíííháááá....... 😞