Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tesó07
Ezt már többször is írták,lehet alapja a dolognak.Vezetõséget ismerve Ramosnak esélye sincs sztem maradni nyár után.Wenger meg jöhet felõlem.😊

RMCF

Rudee
Én ha elkésnék a munkahelyemrõl, akkor örülhetnék hogy esetleg nem rúgnak ki. Nekik ez a munkájuk, intézzék úgy hogy oda érjenek.
Amúgy se normális dolog, hogy az ember a reptérrõl megy edzésre.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Ezt olvastátok? 😄DD
tesó07
Jogos is,mit képzelnek hogy késik a gépük...😄DD

RMCF

az a jó 😄DDDDDD
ProGabe
lol

következõ lépés az lesz majd, amikor valakibe beleszállnak, lesérül és Ramos még meg is bünteti, mert nem vigyázott magára

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Fabio Capello
murinnyó kettõ :d

A Cuatro szerint a klub megbüntette Drenthét és Huntelaart, amiért a hétfõi edzésre 15 perc késéssel érkeztek meg. A két holland játékos amszterdami repülõgépe több mint két órát késett, s ez gátolta meg a játékosokat a pontos érkezésben, Juande Ramos pedig példát statuált velük.

<#idiota>

REAL MADRID

tesó07
Hát..,ha az lesz hogy Palanca-t most majd elhanyagoljuk,utána nyáron meg eladjuk,akkor annak nagyon fogok örülni.😞 De én bízok Ramosba,sztem még most is fog lehetõséget kapni.

RMCF

Rudee
Az, hogy ha Huntelaar van elõl pl Raúllal, akkor Higuaín lesz aki jobbról jön. Úgy, mint tavaly is jónéhányszor. HA Huntelaar-Higuaín páros van elõle, akkor balon Drenthe, jobbon meg Robben lesz.

SLICK
(Y)
fõleg h én is francia fan vagyok

Csabesz6
Ok szeresd, mondtam én hogy ne?😄

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

na ezzel lehet leállni!
én meg pont õket szeretem és ennyi
kinek a pap, kinek a paplan...
Csabesz6
Elismerem hogy ügyesek, meg biztos jók lennének, de nálam a franciák:<#levele><#boxer><#vomit>

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

LasDen
Palanca csatár...idén elõször játszott szélsõt a Castillaban.....attól függetlenül fekszik neki a poszt.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
Ha most Palancáról beszélsz,akkor nem értem.Palanca nem csatár. vagy ha az is,akkor jobbszélen tud játszani.nem értem mi az összefüggés Huntelaar meg Palanca között.

ReaL MaDRid x siempre

Én meg Palancaban bízom, remélem oda fog még kerülni, hogy bizonyíthasson
Rudee
Ha megint lesérül a fél támadó szekciónk, akkor talán. Az Õ szempontjából Huntelaar nem jött jókor.
Parejoban én bízom és remélem, hogy Guti helyett sokszor Õ fog lehetõséget kapni.

LasDen
ez attól függ.....ha Ramos látta benne a potenciált, akkor adni fog neki - kevéske - lehetõséget...és ha tud élni vele akkor bármi lehet....de érzésem szerint Palanca és Parejo is nyáron távozni fognak....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rudee
Palanca a szûk keretbe se fog bekerülni.

hunbasser
<#eljen><#eljen><#eljen>

ReaL MaDRid x siempre

én se nagyon, padozzon csak amíg van ember

remélem Palanca megint játszik majd 😛
SLICK
Heinzét én már nem is erõltetném.

SLICK
engem most valahogy hidegen hagy, hogy nem játszhatna a BL-ben. Így vagyok Diarrával és Huntelaarral is.
Ezt az "azonnal lecsapást" úgy értettem, ha tényleg igaz a hír, akkor ne tököljön a vezetõség és tegye meg a megfelelõ lépéseket a leigazolásával kapcsolatban.

Rudee
Pepe, Tores és Heinze is ott lehet a hétvégi csapatban, ha minden jól alakul.
Kiváncsi leszek, hogy JR most hogy fogja kezelni a dolgokat. Lassan felépül mindenki, keze alá kapja azt a keretet, aki megnyerte a Szuperkupát a szezon elején. Meg melléjük itt van Lass és Huntelaar.

ProGabe
A Golden Foot egyfajta életmûdíj, kizárólag 29 évesnél idõsebb labdarúgók kaphatják, elnyerte már Roberto Baggio, Pavel Nedved, Ronaldo, Alessandro del Piero. 2008-ban a tíz jelölt közül a Real Madrid egykori, a Fenerbahce jelenlegi brazilja, Roberto Carlos kapta a legtöbb szavazatot, övé lett az arany lábnyomot formázó furcsa díj.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

Fabio Capello
a fél karomat odaadom értük, ha jönnek... 😄

Rudee
2011-ig.

valszeg csak jövõ nyáron
Rudee
Slick azt írta, hogy le kell csapni rá azonnal. Én meg erre válaszoltam.

Nyári átigazolásról van szó.

REAL MADRID

tesó07
Hát...sajna ez van,de ha egy ilyen játékost meg lehet szerezni,akkor meg is kell.

Amúgy nyáron jár le a szerzõdése??(gondolom igen)Mert akkor tuti eladják már télen.

RMCF

Rudee
BL-be Õ se jácchatna.

SLICK
VÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!!! Remek lenne jobb szélre, válogatottban is ott játszik, szóval azonnal le kellene csapni rá! ^^

banok
kurva jól járnátok vele.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

tesó07
"Ribery nem fogadta el a hosszabbítási ajánlatot, a sajtó pedig máris összeboronálta a Real Madriddal, miután a madridistáknak 2-3 sztárt ígért be Calderón. Ribery szeretne Benzemával együtt játszani, s 100 millió euró körüli összegért nyártól akár a Real Madridot erõsítheti a francia páros."

Nem lenne rossz egy Benzema-Ribery duó megvétele.70 milla körül sztem meglehetne õket szerezni úgyis.

RMCF

hunbasser
BUÉK! 😊

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
!!B.U.É.K.M.R.M.SZ.!!

Boldog Új Évet!

REAL MADRID

Rudee
Le deseo una Feliz Año Nuevo para cada Madridista!

tesó07
Na ez már durva azért....

Amúgy BUÉK Minden Madridistának!!

RMCF

de ez a legjobb, hogy fitogtatja, hogy milyen kapcsolatai vannak, hogy elintézi ezt is :\
LasDen
legalább a jogászok szólhattak volna a Calderónéknak hogy mi a szitu v azt hitte hogy olyan nagy hatalmu hogy megkenheti õket.....

REALista
Remek...:S

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Hunti és Palanca 😊 De Calderon ugyis keresi még a kiskaput, még a végén kapunk egy szép büntetést is.

REAL MADRID

az fasza :|
LasDen
szerda, 16:56 - A Sport szerint az UEFA szabályában szerepel, hogy csak az a játékos nevezhetõ utánpótláslistán, akit az adott klub fizetett az elmúlt esztendõkben. Parejót fél évig a QPR fizette, így õ sem szerepelhet az ifik között. A klubnak tehát nem csak Huntelaar és Diarra, hanem Parejo és Palanca között is választania kell.

jíííháááá....... 😞

SLICK
Na kedves madridi drukkertársaim! Mivel nem tudom, hogy leszek e még ma itt, ezért elõre is kívánok nektek Real Madrid sikerekben és nagyon jó igazolásokban gazdag Új Évet! ^^

Rudee
A Gazzetta anno Shevchenkot is eladta nekünk vagy 50 millióért.

LasDen
a gazetta dello sport szerint a Real 40milláér szeretné leigazolni a Napolitól Lavezzit.....