Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Felsõléc <#wow2>

REAL MADRID

hunbasser
Sneijdernek most van egy kis Ljungberg beütése...😄Ddddddddd

amúgy tetszik,hogy próbálják felívelgetni Huntelaarnak a labdát,úgy tûnik ez sikerese taktika lesz a mai meccsen.

uhh,kapufa. alakul 😄

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
nálam még ez sem javít a kialakult öszképen :c

hunbasser
most azért szép labdát adott (Y)

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
Heinze megint kezdi.

ReaL MaDRid x siempre

REALista
Heinze:S

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rockynhooo
4:0 Huntelaar(2),Raul,Robben

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
sztem is 2:1, bár bízom a mégjobb kezdésben és várok egy 3:1-es sikert ^^

REALista
Na mindjárt kezdõdik a meccs.Tippek?
Szerintem 2:1-re nyerünk.😊

ProGabe
magyarországon ez már csak így megy :\

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tesó07
Jaja,õk voltak a gólszerzõk.

Már csak a nagycsapatnak kell nyerni és teljes lesz az öröm.

RMCF

Rudee
Real Madrid Castilla-Pajara P. 2-0
A gólszerzõket még nem ismertették, de egy, a RMTV-t nézõ tag szerint Bueno és Szalai volt eredményes.

Fuenlabrada-Real Madrid C 0-3

Szar Bayern, szar Bayern :)

most olvastam az nb1.hu-n

nekem csak az fura, hogy ezt úgy szokás csinálni, hogy ha megvan a pénz, akkor leszervezik, nem elõször szervezni anyagi támogatás nélkül :S
vmvr
nem tudom volt-e már:

Lezajlottak a tárgyalások, így már majdnem biztosra mondható, hogy Egerbe érkezik a Real Madrid, valamint a Stuttgart öregfiúk csapata.
Majdnem...
A tornának egyelõre ugyanis nincs fõszponzora, aki kifizetné a Real Madrid 9000 eurós - amit egyébként 12.000 euróról "alkudtak le" a szervezõk -, valamint a Stuttgart fellépési pénzét.
- Az utóbbi napokban mindenki azt kérdezi tõlem, hogy lesz-e torna, vagy nem? - mondta honlapunk érdeklõdésére Szabó "Zsuzsi" András, az esemény szervezõje. - Nagyon szeretnénk megrendezni a tornát, mert igazi sztárok jönnének el Egerbe. Már több levelet váltottunk a Real Madriddal, és Butraguenóék már rábólintottak a tornára, azonban még hiányzik még egy bizonyos összeg, ami ahhoz kell, hogy megtarthassuk az eseményt. Január végén tartanánk a tornát, ami kétnapos lenne, az elsõ napon lépnének pályára a magyar élvonalbeli csapatok, a másodikon pedig a gála jellegû mérkõzéseket rendeznénk meg. Addig még van egy kis idõ, én azon vagyok, hogy összeszedjük a szükséges pénzt, vélhetõen négy-öt napon belül eldõl, hogy kiírhatjuk-e a rendezvényt.
(czp)

\" Blues is easy to play, but hard to feel...\" Jimi Hendrix

Rudee
Hétfõn eddig is voltak átmozgató edzések. Akkor kaptak egy nap pihenõt, ha szombaton volt a meccs, de azt sem Schuster vezette be, már Del Bosque idejében is így volt, sõt.

Megvan a Villarreal kerete is, idén elõszõr egészséges az egész csapat (kivéve Javi Venta, aki Diarra-ékhoz hasonlóan ebben a szezonban már nem lép pályára)
Diego López, Viera, Gonzalo, Godín, Capdevila, Fuentes, Ángel, Bruno, Senna, Eguren, Cani, Cazorla, Ibagaza, Pirés, Mati Fernández, Llorente, Guille Franco, Nihat, Rossi

utolsó hír: nagyon helyes, igaza is van 😄
Oncsi
A Cadena Ser értesülései szerint David Villa a nyáron elhagyja a Valenciát. A spanyol támadóért a Manchester City és a Chelsea is hevesen érdeklõdik, azonban õ inkább maradna Spanyolországban, ahol a két legfõbb kérõje a Real Madrid és a rivális Barcelona.

A Daily Mail szerint Arsene Wenger a kérése ellenére sem kaphatja meg Arshavint, ugyanis a klub nem rendelkezik a megfelelõ anyagi háttérrel. Ezen felbuzdulva - habár mindig hûséges volt az Arsenalhoz - bátorítani fogja a Real Madridot az esetleges megkeresések alkalmával.

Juande Ramos a Schuster alatt megszokottakkal ellenben azt a filozófiát vallja, hogy a játékosoknak folyamatos és kemény felkészülésre van szükségük, hogy a találkozókon maximális teljesítményt tudjanak nyújtani, így a mérkõzések utáni szabadnap helyett hétfõn 11 órától edzésre várja a labdarúgóit.

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

sértõ nincs, de valahogy nem ez jött a tutyimutyiságából... 😄
gabi89
Hát ja
Azt mondják a "szekértõk" ,hogy a 4:2 a Barcának reális lehet

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

SLICK
hát a Barca meccshez sem tudok sok jót hozzáfûzni, csak ezt: Sport Klub, Léderer, Barca, Világi...
A csoda 4-es!

REALista
Hol van még a vége...
Már 1:1.

tesó07
Sokáig nem vezettek...😞

RMCF

gabi89
Barca - Mallorca 0:1 😛
Szép csel szép gól 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Rudee
Engem <#oooo>

SLICK
úgy legyen, és mostantól aprítsunk be mindenkit! 😊

REALista
ma=a😊
amúgy valakit kilöktem...😄

Rudee
Ki lett cserélve a teljes gyepszõnyeg, remélem holnap felszántjuk 😊

kas123
Vasárnap 17:00 Real Madrid-Villarreal (élõ) @ SPORT1

Végre lehet majd élvezni a kommentátort is 😊

REALista
Szerintem nincs semmi sértõ dolog ma nyilatkozatában...

remélem így már megfelel
ööö ennyi erõvel melyik magyar sporthíreket közlõ oldal hiteles?
(segítek, egyiksem)
Rudee
Topfoci.hu, samsungsport.hu. Micsoda források. Biztos személyesen nyilatkozott nekik.

Cipész mostmár pofázik...
SLICK
Heinze, Heinze és megint csak Heinze.....
A tököm ki van Heinzével!

Rudee
Oda van írva, technikai döntés miatt <#buck>

tesó07
Hát még szép...😊

RMCF

na csak megy Palanca 😄
tesó07
"A Real Madrid kerete: Casillas, Dudek; Ramos, Salgado, Pepe, Cannavaro, Heinze, Metzelder; Gago, Guti, Sneijder, Robben, Drenthe, Van der Vaart, Palanca, Lassana; Saviola, Raúl és Huntelaar. Kimaradt: De la Red, Higuaín, Parejo (sérülés), Garcia, Marcelo, Codina, Torres (technikai döntés)."

Marcelo mi a töké maradt ki?!

RMCF

Rudee
Dani Parejo, Lassalele és Huntelaar hivatalosan is nevezve lett a bajnokságra. De la Red, Mahamadou Diarra és van Nistelrooy került ki a keretbõl.

tesó07
Hát..utóbbi idõben Drenthe egy kalap kaki,Guti is kb..Elõbbi még lehet jó játékos,bár nálunk még nem volt kiemelkedõ meccse sztem.Guti meg jobb volt anno még mikor csak csereként állt be mindig,akkor még játszott nagyokat.Mondjuk nekem még régen az is tetszett amikor csatárt játszott,emlékszek a bl-be is rúgdosta a gólokat(nem azt mondom hogy most is ott kellene játszania).

RMCF

miét? most meccs van?
Cabell
Ebben a topikban a meccsek alatt is arról beszéltek, hogy melyik 20 játékost kéne leigazolni?😄

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Rudee
Remélem Guti megy. Bár sokat tett a klubért, úgy érzem egyre inkább nem ide való. Nem tudja tavalyi, még viszonylag egyenletes formáját hozni, pedig játszik eleget és még sérült se volt sokat.

Rockynhooo
érdekes ez a k.pálya nálunk, Sneijder , Robben , DRenthe, Guti , VdV... vmeik ezekbõl szívni fog mert ennyien nem férnek meg és vkinek menni kell majd... mindegyik hatalmas játékos pedig.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rudee
Biztos sokat repültek elõtte is, tudhatják hogy bármikor késhet.

hunbasser
jó,rosszul fogalmaztam...😄 mind tud beadni,ez alap,de én olyan játékosra gondoltam,aki hihetetlenül jól tud beadni. 😄

ReaL MaDRid x siempre

mi értelme az olyan jobbszélsõnek, aki nem tud beadni? 😄
hunbasser
ha két órát késett a gép akkor azt jelenti,hogy edzés kezdete elõtt 105 perccel megérkeztek volna Madridba,ha a gép nem késett volna. simán lett volna még idejük hazamenni,kicsit pihenni és úgy elmenni edzésre.gondolom nem a reptérrõl mentek volna 😉

ReaL MaDRid x siempre

hunbasser
fu ezt a Robbent jobbon játszatós dolgot el kéne felejteni,neki bal oldalon van az igazi posztja meg szerintem Ramos is csak balon játszatná,ezért kell venni egy jobbszélsõt kp-t,hogy ne olyan játékosokat kelljen játszatni,akiknek nem az az eredeti posztja.Higuaínt meg szívem szerint már állandó kezdõbe raknám Huntelaar mögé,övé a jövõ és nem Raúlé,habár az "öreg" még most is képes villantani,csak már közel sem olyan gyors meg nem a régi,na.az a baj,hogy túl sok olyan játékos padozik,aki simán beférne a kezdõbe,viszont az "általános kezdõbõl"(tudom,hogy nincs ilyen,de most vegyük úgy,hogy ha nincs sérült,akkor mindig ezek játszanak) meg nem vennék ki senkit.szerintem Saviolát is luxus padoztatni,mert õ többet tud ennél.kéne neki 10-15 meccs kezdõként és visszanyerné régi formáját szerintem. én amondó vagyok,hogy a padon Palancáéknak kellene padozni és nem pedig Huntelaaroknak meg Van Der Vaartoknak(mert hát ugye ha Sneijder játszik,akkor általában VdV nem,ha meg RvN játszik,akkor meg Huntelaar nem fog).

még az is járható út lenne,ha egy olyan jobb kp-t igazolnánk,aki olyan jól tud beadni,mint anno Beckham tett és akkor átállnánk igazi 2 befejezõcsatáros taktikára,Ruud és Huntelaar magas gyerek,rájuk lehetne ívelgetni a labdákat.

ReaL MaDRid x siempre

ProGabe
ha olyan munkahelyed lenne, ahol megengedhetnéd magadnak hogy repülõvel utazgass (van egy tippem, miszerint elsõ osztályon) akkor hidd el nem rúgnának ki késés miatt 😉

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.