Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

miilann04
persze,de õ bemásolt 6 hírt,ezek közül egyhez fûzött egy mondatot...

#43416: újraszámlálást kérek.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

LasDen
én van amit itt elõbb olvasok.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
én is. 2 1 ellen,sajnáljuk miilann,le vagy szavazva :_

ReaL MaDRid x siempre

De mivel madridista fórumra szinte senki nem ír, ezért itt beszéljük ki a híreket.

REAL MADRID

én nem szoktam, szóval szeretek itt olvasgatni, köszöntem 😄
miilann04
szpojler alert: eddigi kommenteket olvasva állíthatom hogy az sg real madrid topikból mindenki látogatja a madridista.hu-t(tisztelet a kivételnek) nem kell idemásolni minden rövid hírt 😉

köszöntem.

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

Oncsi
Az angol Everton csapata, jól ismerve a Saviola körül kialakult helyzetet, szeretne lecsapni az argentin támadóra. Terveik szerint a télen kölcsönveszik a játékost, s az év végére elõvásárlási opciót biztosítanak maguknak.

Az angol sajtó értesülései szerint Carlos Tevez honfitársánál, Gabriel Heinzénél érdeklõdött Madrid városáról, ami egyértelmû gesztus a játékos részérõl. Tevez valószínûleg nem hosszabbítja meg a lejáró szerzõdését a Manchester Uniteddel, s a Real Madrid a lehetséges célállomások egyike

Cannavarónak már konkrét ajánlata van a Napolitól. Az olasz védõ ügynöke a következõ hetekben tárgyal majd Mijatovic-csal, ám amennyiben a tárgyalások eredménytelenül záródnak, úgy visszatérhet álmai városába. Helyét egyébként Garay tölthetné be, valamint ez esetben biztosan maradna Metzelder is.

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Oncsi
Juande Ramos elsõ öt mérkõzésén a Real Madrid mindösszesen egy találkozón kapott gólt (a Barcelona otthonában 83 perc után), egyébként a Királyi gárda hálója négy alkalommal bevehetetlennek bizonyult.

Domenech: "Általában a Real Madridhoz hasonló csapatoknál sok olyan játékos van, aki a támadásban meg tudja játszani a labdát, de kell valaki, aki vissza is tudja szerezni azt. Lassanának megvan a képessége ahhoz, hogy elvégezze a piszkos munkát."

Juande Ramos a következõ edzést holnap 11 órától tartja, immáron újra a Real Madrid edzõközpontjában.

Lassana sztem nagyon is jó vételnek tûnik nekem - e két meccs alapján !!lát apályán ,szerel,harcos,és sok labdát szerzett !!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

akkor Vadócz elég jó lehet ha így meg tudták õket szorítani 😄
Rockynhooo
egészen a 80. percig úgy volt h kikap a barca... :S

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

sajnos nem tudtam megnézni a meccset, de nem semmi gólokat rúgtak a srácok 😄DDDD le a kalappal...
gmail-t próbáld

REAL MADRID

SLICK
mostanában nehezebben megy nekik is szvsz

banok
Real Mallorca - Real Madrid 0-3 ::: összefoglaló
http://www.videoplayer.hu/videos/play/297812

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasDen
én nem reggeltem újra.... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Uccsó 20 percbe lõhettünk még vna ha akarunk , de már nagyon leszarta mki 😊 Elég sima meccs volt, Robben remélem nem sérül le mert alapköve a dolgoknak. LAssana Diarrat meg amennyire leírtam annyira kurva yo 😄

ProGabe
a gólok:

0-1 A.Robben 3'

0-2 Raúl 17'

0-3 S.Ramos 66'

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

gabi89
Most már csak az kell,hogy a Barca kikapjon azért néha.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

SLICK
elégedett vagyok a csapattal, remélem így folytatjuk továbbra is, hogy sok lõttgól és lehetõleg semmi bekapott, vagy ha kapunk is max 1-et 😛

Rudee
Ez szép volt.

Szar Bayern, szar Bayern :)

banok
ti a madridista.hu fórumjára milyen email címmel regeltetek újra? Mert nekem sem citromailt, se freemailt, se hotmailt nem enged.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

LasDen
Ramos nem volt lesen??? vagy csak én láttam rosszul?? 😄

gabi89
és jön Palanca 😊

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

SLICK
na és jön Palanca 😛 Õ még rúg egyet figyeljétek meg 😄

Rudee
Robben duplaa nem lett volna rossz, de így se bánkódom 😊

SLICK
ez szép volt 😛 Ramos is megérdemelte már, rég nem szerzett gólt

SLICK
meglövi a saját gólját is remélem, megérdemli

LasDen
Higuaín jó választásnak tûnik eddig 😄

Na hazaértem 0-2 HALA MADRID! 😊

REAL MADRID

Rudee
Raúlnak ez a lehetõ legszebb ünneplés <#eljen>

SLICK
Hoppá! Raúl ^^

Rudee
Heinze eddig teljesen jó.

SLICK
na ennyi, fel kell épülni pár alapembernek (kivéve Heinzét) és máris megy a játék

REALista
Robbbbbeeeeeen így kell ezt csinálni..😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Rudee
Na tessék, a jobb szélsõ Robben 😄

Rudee
Hát pedig idegenbe nem lehet ész nélkül menni csak elõre. Fõleg Mallorca-n.

Rockynhooo
A Real Madrid hivatalos kezdõcsapata: Iker Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Fabio Cannavaro, Gabi Heinze, Fernando Gago, Lass, Wesley Sneijder, Arjen Robben, Raúl, Higuaín.

nem igazán csípem ezt a 2 szûrõs játékot :|

Rockynhooo
hát jah engem is felbasz nagyon... azt hittem majd meg tom nézni a Manu meccsét meg a mienket meg az esti Milant is de hát úgy látszik nem fog menni :|

tesó07
Sztem meg így a legjobb,amúgy jövõhéten is ugyanebben az idõpontban játszunk.Utd-Chelsea meg kit érdekel??!!(nem mintha tudnám nézni azt akárhol is...)

RMCF

LasDen
nekem így jó me legalább láthatom.....

SLICK
jobb lenne Sport Klubon nézni?

ProGabe
egyszerre lesz a meccsünk a ManU-Chelsea-vel. mi a francért játszunk megint 17:00-kor?

ha az egész rendszer a tv társaságok, pontosabban a nézhetõség miatt lett így megcsinálva, akkor az idióta spanyolok miért borítják fel a jól megszokott rendet?^^

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
legalább róla nem kapunk gólokat, mint Heinzérõl!
Egy nagy szarság az egész, játszassák és majd elõbb utóbb csak felfejlõdik, de nehogy már Heinze legyen a kis szopómester ott.

Rudee
A Castilla holnapi meccse elmarad, a "C" csapat a jelenleg 14. Atlético de Pinto-hoz látogat.

Rockynhooo
szerintem yo kis játékos , inkább játszon õ 10 meccset mint Heinze 1et is.

tesó07
Egy a "baja" Marcelo-nak,hogy elõtte Roberto Carlos játszott,és egy ekkora játékost pótolni vagy õ utána játszani nem egyszerû feladat,nagyok az elvárások balbekk poszton.Mondjuk sztem is sokat kellene még fejlõdnie,de nagy kár lenne õt is elherdálni...

RMCF

LasDen
nem én írtam 😄

Rudee
M. Diarra, van Nistelrooy és De la Red már nevezve sincs a bajnokságra.

LasDen
azé annyiban igaz, hogy védekezésben még mindig nem túl erõs a srác, de ha hagynák játszani akkor...

hülyék -.-
bár, õk tudják, hogy mit csinálnak...