Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
Védõk: Sergio Ramos, Pepe, Miguel Torres, Fabio Cannavaro, Christoph Metzelder és Gabriel Heinze
Középpályások: Lassana Diarra, Fernando Gago, Javi García, Royston Drenthe, Arjen Robben, Rafael Van der Vaart, Miguel Palanca és Wesley Sneijder
Támadók: Raúl, Gonzalo Higuaín és Klaas-Jan Huntelaar
Kimaradt: Mahamadou Diarra, Ruud Van Nistelrooy, Rubén De la Red, Guti és Dani Parejo (sérülés), Michel Salgado, Javier Saviola, Marcelo és Jordi Codina(technikai döntés)
nem Marcelo Ramos kedvence az biztos
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
ez milyen már..... 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
2008 legjobb kapusai
1. Iker Casillas (spanyol, Real Madrid) 249 pont
2. Gianluigi Buffon (olasz, Juventus) 170
3. Edwin van der Sar (holland, Manchester United) 143
4. Petr Cech (cseh, Chelsea) 108
5. Igor Akinfejev (orosz, CSZKA Moszkva) 23
6. José Francisco Cevallos (ecuadori, LDU Quito) 21
7. Julio César (brazil, Internazionale) 18
8. José Reina (spanyol, FC Liverpool) 15
9. Jens Lehmann (német, VfB Stuttgart) 13
10. Justo Wilmar Villar (paraguayi, Valladolid) 12
via Sport Géza
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Akármilyen jó ne hozzuk el, jöjjön Benzema inkább
Robinho: "Cristiano Ronaldo nagyszerû játékos, megérdemelten nyerte meg az Aranylabdát, de õ nem egy fenomén. A brazil Ronaldo egy igazi fenomén volt."<#eljen>#eljen>
Ribery: "Négy éves kontraktus köt a Bayernhez. Ígérem-e, hogy kitöltöm a szerzõdésem? Nos, ezt nehéz megmondani. Most nagyon boldog vagyok, ám a futballban bármi megtörténhet. Mindenre nyitott vagyok."`
Lassana Diarra: "A Real Madridban nagyon nagy nyomás alatt kell dolgozni, de nem félek. Öt éves szerzõdést írtam alá, a csapat kulcsembere akarok lenni. A Villarreal elleni mérkõzés elõtt az öltözõben Raúl és Casillas odajöttek hozzám és átvehettem tõlük a legelsõ Real Madrid mezemet." (Le Parisien)
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
Szar Bayern, szar Bayern :)
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
Azt egyébként halkan megjegyezném még, hogy pár éve az nem játszhatott tavasszal az új igazolások közül, aki õsszel BL meccsen más csapatban színeiben pályára lépett.
Akkor még nem számított bele sem az UEFA, sem pedig az Intertotó kupa.
Így van ez egy EB-n vagy VB-n, ahol szintén adott kerettel kellene dolgozniuk, de vki nem lesz bevethetõ akkor az le lehet váltani. Spanyol bajnokságban szintén így mûködik.
Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa
újra
Magától értetõdik, hogy nem sérül meg ha nem rúgják szét. Mostmár jó orvos is vagyok? Mert akkor jöhet a sok hálapénz <#vigyor3>#vigyor3>
RMCF
Ha jól emléxem Robbennek volt egy komolyabb sérülése még a Chelsea-nél, akkor vajon miért nem oktatta a népet ez a pali? Pont akkor írta a diplomamunkáját?
ReaL MaDRid x siempre
Õ az, aki még járókerettel is felszántaná a pályát oda-vissza.
... és válaszolt elõbb arra a kérdésre, hogy néhány hónappal korábban egy késõbb nyilvánosságra került interjúban valóban "amatõröknek" nevezte-e a Real Madrid orvosi karát, avagy a média sarkította ki mondandóját. "Nem pontosan ezt mondtam. Annyit mondtam, hogy a történtekért nagy részben a Real Madrid orvosi kara a felelõs: hat hetes kúrákat írnak elõ, mikor nekem egy hét is elég lenne..." - felelte La Ling, hogy aztán a késõbbiekben ismét megerõsítse korábbi álláspontját, miszerint kezelésének köszönhetõen jó eséllyel vége Robben "üveg" idõszakának.
...és így az egész világnak megmutathatja azt a potenciált, ami benne rejlik. Ezért egyértelmûen azt tudom mondani: a Real Madrid visszakapta zsenijét, akiért 36 millió eurót fizetett."
durva<#wow1>#wow1>
amúgy sztem Bl gyõzelem bajnokság megnyerése lehet az illuzio
kicsit fura a megfogalmazás 😄
Casillas: "A csapattársaimmal együtt azt szeretnénk, ha Cannavaróval hosszabbítana a klub, mert nagy szükségünk van rá és a tapasztalatára; nagy hiba lenne elengedni. Ahol õ van, ott nyugodtság terem, a nehezebb idõkben mindenkivel leül beszélni, és ez is sokat számít."
Casillas: "Tavaly azt kértük Calderóntól, hogy ne engedjék el Diarrát, idén pedig azt szeretnénk, ha Cannavarót megtarthatnánk. Õ több, mint egy egyszerû játékos. Biztos vagyok benne, hogy a felek egyezségre fognak jutni. Ez lenne a legjobb mindenki számára."
Pepe: "Nyáron rosszat tett mind Ronaldónak, mind a Real Madridnak, hogy az újságok ennyit cikkeztek az ügyrõl. Ronaldo már demonstrálta, hogy a Real Madridban szeretne játszani, és még mindig ez a vágya."
Pepe: "Jól vagyunk, az edzõ komoly illúziókkal érkezett, és reméljük, hogy sikerre is viszi azokat. Sokat beszél velünk, szereti kikérni a véleményünket, ami fontos, de ami a legfontosabb, hogy egyre jobban tesszük mi is a dolgunkat."
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
ezér készül tornateremben,mer duzzog.
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
REAL MADRID