Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Állítólag vkit keresnek bal oldalra, mert nem elégedettek Marceloval.

REAL MADRID

LasDen
Kapusok: Iker Casillas és Jerzy Dudek
Védõk: Sergio Ramos, Pepe, Miguel Torres, Fabio Cannavaro, Christoph Metzelder és Gabriel Heinze
Középpályások: Lassana Diarra, Fernando Gago, Javi García, Royston Drenthe, Arjen Robben, Rafael Van der Vaart, Miguel Palanca és Wesley Sneijder
Támadók: Raúl, Gonzalo Higuaín és Klaas-Jan Huntelaar

Kimaradt: Mahamadou Diarra, Ruud Van Nistelrooy, Rubén De la Red, Guti és Dani Parejo (sérülés), Michel Salgado, Javier Saviola, Marcelo és Jordi Codina(technikai döntés)

nem Marcelo Ramos kedvence az biztos

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

remélem a meccset lejátsszák, mert megtettem tippmixen a srácokat 😄
Rockynhooo
az kellett vna h yol megbassza õket az ellenõr :_ASD:ASD_

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
Nem mindennapi élmény részesei lehettek a madridi reptér utasai: a Real Madrid kosárlabdázóinak busza nem tudott eljutni a repülõgépig, így a játékosok a tömegközlekedést használták. Plaza olvasott, Bullock zenét hallgatott, Spiegel, Hosley és Marco pedig beszélgettek.

ez milyen már..... 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

tesó07
<#worship><#worship>

RMCF

ProGabe
Iker Casillast, a Real Madrid spanyol játékosát választották az elmúlt év legjobb kapusának a labdarúgás történetével és statisztikáival foglalkozó nemzetközi szervezet, az IFFHS szavazásán. A második helyen Gianluigi Buffon, a Juventus világbajnok olasz játékosa végzett, míg a harmadik a Manchester Uniteddel Bajnokok Ligáját nyert holland Edwin van der Sar lett. Casillas 2008-ban bajnok lett a Reallal, majd nyáron Európa-bajnoki címet nyert a spanyol válogatottal.

2008 legjobb kapusai
1. Iker Casillas (spanyol, Real Madrid) 249 pont
2. Gianluigi Buffon (olasz, Juventus) 170
3. Edwin van der Sar (holland, Manchester United) 143
4. Petr Cech (cseh, Chelsea) 108
5. Igor Akinfejev (orosz, CSZKA Moszkva) 23
6. José Francisco Cevallos (ecuadori, LDU Quito) 21
7. Julio César (brazil, Internazionale) 18
8. José Reina (spanyol, FC Liverpool) 15
9. Jens Lehmann (német, VfB Stuttgart) 13
10. Justo Wilmar Villar (paraguayi, Valladolid) 12

via Sport Géza

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
A Tevezes dolgot olvastam tegnap a Blikkben, h rosszul érzi magát Manchesterben és ki más mint a Real érdeklõdne iránta :|

Akármilyen jó ne hozzuk el, jöjjön Benzema inkább

tesó07
Robinho-tól végre egy értelmes nyilatkozat..

RMCF

az elsõ mezt nem az öreg Di Stefanotól kapta? :\
Oncsi
Higuaín: "Játszottam már Tevéz ellen Argentínában. Nagyszerû játékos. Jól teljesítene Madridban, ha leszerzõdtetnénk, bár ez nem az én dolgom, hanem a vezetõségé. Már megmutatta, hogy nagy klubokban is képes jól teljesíteni

Robinho: "Cristiano Ronaldo nagyszerû játékos, megérdemelten nyerte meg az Aranylabdát, de õ nem egy fenomén. A brazil Ronaldo egy igazi fenomén volt."<#eljen>

Ribery: "Négy éves kontraktus köt a Bayernhez. Ígérem-e, hogy kitöltöm a szerzõdésem? Nos, ezt nehéz megmondani. Most nagyon boldog vagyok, ám a futballban bármi megtörténhet. Mindenre nyitott vagyok."`

Lassana Diarra: "A Real Madridban nagyon nagy nyomás alatt kell dolgozni, de nem félek. Öt éves szerzõdést írtam alá, a csapat kulcsembere akarok lenni. A Villarreal elleni mérkõzés elõtt az öltözõben Raúl és Casillas odajöttek hozzám és átvehettem tõlük a legelsõ Real Madrid mezemet." (Le Parisien)

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

<#taps><#pardon1>

\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"

Rudee
Higuaín újra edzésben, jó lenne ha Mallorca-n már játszana.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Ilyen téren nincs különbség. Ott is bizonyos számú nevezett van meg itt is. Ha ott sérülés van akkor lehet pótolni, itt meg nem. Amúgy az se jogos, hogy csak 3 helyen lehet változtatni a 25ös keretet.

Forza Italia
azért egy válogatott és egy klub csapat között is van különbség. A válogatottba azért lehet behívni mert az saját országbeli. A klub csapatba meg nem lehet azt megtenni h beteszem mert most érkezett és nálam van. Na bumm. Egyszer egy Európai Kupasorozatban játszottak ami a szabályzatban áll h egy focista egy idényben egy klub csapatban léphet pályára Európai kupákban. Huntelaar és Diarra is játszott az Uefa kupában így ez kilõve. Ez a szabály és sztem ezt nem fogják megváltoztatni, mert a Realnak sok a sérültje. Ez ugyanolyan mintha most sok a sérült akkor igazolhassanak Novemberbe meg Márciusba. Nem mert a szbályok nem ezt írják elõ. Ez van sajnos ezt kell szeretni.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Rudee
Hát ja.
Azt egyébként halkan megjegyezném még, hogy pár éve az nem játszhatott tavasszal az új igazolások közül, aki õsszel BL meccsen más csapatban színeiben pályára lépett.
Akkor még nem számított bele sem az UEFA, sem pedig az Intertotó kupa.

Rockynhooo
Egyébként ezt így látom én is , a szabály az szabály és mindenkire ugyanúgy vonatkozik.

Rudee
Ez nem teljesen így van. Mivel az UEFA és a FIFA néhány esetben adhat kivételt. Pl ha a nevezett játékosok közül pár az egész szezonra kiesik.
Így van ez egy EB-n vagy VB-n, ahol szintén adott kerettel kellene dolgozniuk, de vki nem lesz bevethetõ akkor az le lehet váltani. Spanyol bajnokságban szintén így mûködik.

Forza Italia
az okés. De akkor se játszhatnak. Ezt el kell fogadni. Most csak gondoljunk arra, h ha elfogadták volna a real kérését és engednék játszani akkor minden csapat megcsinálhatná ugyanezt.

Forza Juve! Solo la JUVE e GRANDE! 30 Scudetto, 9 Olasz Kupa, 5 Olasz Szuperkupa, 2 Bajnokok Ligája, 1 Kupagyőztesek Európa Kupája, 3 UEFA Kupa, 2 Európai Szuperkupa, 2 Világkupa, 1 Intertotó Kupa

Rockynhooo
Jó de ezek a játékosok nem csak erre a fél szezonra kellenek hanem hosszú évekre..

Forza Italia
mindegy h most azt írta h 40. A lényeg az h a szabály az szabály még a Realnak is. Tudták ezt õk is amikor megvették h nem játszhatnak. Mégis megvették😊

Rudee
Sorolj már fel nekem 10et abból a 40 középsõ középpályásból.

Rockynhooo
Nem sírnak , csak az õsz végébõl okulva akarnak biztosra menni , és minden ember számít.

BlueJersey
nah elutasították a kérelmét a realnak,h diarra és huntelaar is játszhasson a liverpool ellen,de nem is értem minek ennyire erõltetni? ilyen és ekkora kerettel miért sírnak? jaj most csak huntelaar fog játszani és lassana helyett válogatnak a 40 középsõ középpályásból 😊

BlueJersey
az eleje olyan volt, mintha ez egy lealacsonyító videó lenne,mondjuk lehet h csak a hulye zene miatt😄

Rudee
Hmm, pedig jó volt mikor elküldtem, direkt megnéztem.
újra

robotnyk
ez a topik linkje ^^
Rudee

Rudee
Akkoris egy kutyaütõ, elõjön a semmibõl aztán Õ a király. Ha annyira nagyszerû, akkor korábban is bizonyítani kellett volna, gondolom nem tavaly kezdte.

Rockynhooo
nem errõl van szó.. hanem ,hogy õ jobb munkát csinál rövidebb idõ alatt mint a madridi orvosok, és fényezi magát.

Rudee
Hát ezt énis elmondom szívesen 😊
Magától értetõdik, hogy nem sérül meg ha nem rúgják szét. Mostmár jó orvos is vagyok? Mert akkor jöhet a sok hálapénz <#vigyor3>

tesó07
Az egyértelmû hogy ha pároslábbal belédszállnak akkor segítheti õt egy egész klinika is,csak hát Robben régebben akkor is lesérült ha már vki elszaladt mellette a pályán.Szóval lehet ebben vmi,amit beszél ez a pali...

RMCF

Rockynhooo
Épp az hogy az interjúben elmondja ,hogy egy egy belépõ ellen nincs mit tenni , és ott az õ tudása nem számít mikor úgy csúsznak be neki.. csak annyit mondott hogy most egy yo ideig egybe lesz Robben ha nem kap olyan baromi nagyot.

Rudee
Egy-egy belépõ következménye az orvostól függ legkevésbé. Ha kicsit más szögben találják el, lehet széttörik a lába. Ott a jószerencse kicsit fontosabb.
Ha jól emléxem Robbennek volt egy komolyabb sérülése még a Chelsea-nél, akkor vajon miért nem oktatta a népet ez a pali? Pont akkor írta a diplomamunkáját?

kas123
amíg Robben nem sérül le, addig felõlem ez a doki azt nyilatkozik amit akar 😄

hunbasser
nézd,csak nem fényezné magát ennyire,biztos tudja mit csinál,és már a mostani meccsen is lerúgták Robbent meg eléggé rámentek,mégsem sérült le,régen már simán lesérült volna egy keményebb belépõ után.lehet,hogy tényleg tud valamit ez a doki.

ReaL MaDRid x siempre

Rudee
Ez Lali vagy ki ez munkanélküli? Annyira dícséri magát minden nyilatkozatában, mint aki el akar helyezkedni. Pedig a jó bornak sem kell cégér...

hunbasser
hát,nagyon magabiztosan mondja,lehet,hogy mégis neki van igaza van...

ReaL MaDRid x siempre

Rudee
Ha zavarja akkor nem duzzogni kéne. Még emléxem, mikor anno csak percekre állt be hétrõl-hétre, mert elõtte volt a kp-n Zizou, Figo és a többiek. Akkor miért tudott csendben várni a sorára? Bizonyítani kéne, de lehet Õ is érzi hogy már nem megy.

Rudee
Raúl a sportemberek egyik mintaképe, szó sincs seggnyalásról.
Õ az, aki még járókerettel is felszántaná a pályát oda-vissza.

Oncsi
A sikerek titkáról maga a klinika fõorvosa, az Ajax egykori kiválósága, Dr. Tschen La Ling beszélt.
... és válaszolt elõbb arra a kérdésre, hogy néhány hónappal korábban egy késõbb nyilvánosságra került interjúban valóban "amatõröknek" nevezte-e a Real Madrid orvosi karát, avagy a média sarkította ki mondandóját. "Nem pontosan ezt mondtam. Annyit mondtam, hogy a történtekért nagy részben a Real Madrid orvosi kara a felelõs: hat hetes kúrákat írnak elõ, mikor nekem egy hét is elég lenne..." - felelte La Ling, hogy aztán a késõbbiekben ismét megerõsítse korábbi álláspontját, miszerint kezelésének köszönhetõen jó eséllyel vége Robben "üveg" idõszakának.
...és így az egész világnak megmutathatja azt a potenciált, ami benne rejlik. Ezért egyértelmûen azt tudom mondani: a Real Madrid visszakapta zsenijét, akiért 36 millió eurót fizetett."

durva<#wow1>

😄DDDDD
Oncsi
Megtanulnak repülni és láthatatlanná válni😄
amúgy sztem Bl gyõzelem bajnokság megnyerése lehet az illuzio

"az edzõ komoly illúziókkal érkezett"
kicsit fura a megfogalmazás 😄
Oncsi
Egy kis Casillas,Pepe nyilatkozat morzsák:

Casillas: "A csapattársaimmal együtt azt szeretnénk, ha Cannavaróval hosszabbítana a klub, mert nagy szükségünk van rá és a tapasztalatára; nagy hiba lenne elengedni. Ahol õ van, ott nyugodtság terem, a nehezebb idõkben mindenkivel leül beszélni, és ez is sokat számít."

Casillas: "Tavaly azt kértük Calderóntól, hogy ne engedjék el Diarrát, idén pedig azt szeretnénk, ha Cannavarót megtarthatnánk. Õ több, mint egy egyszerû játékos. Biztos vagyok benne, hogy a felek egyezségre fognak jutni. Ez lenne a legjobb mindenki számára."

Pepe: "Nyáron rosszat tett mind Ronaldónak, mind a Real Madridnak, hogy az újságok ennyit cikkeztek az ügyrõl. Ronaldo már demonstrálta, hogy a Real Madridban szeretne játszani, és még mindig ez a vágya."

Pepe: "Jól vagyunk, az edzõ komoly illúziókkal érkezett, és reméljük, hogy sikerre is viszi azokat. Sokat beszél velünk, szereti kikérni a véleményünket, ami fontos, de ami a legfontosabb, hogy egyre jobban tesszük mi is a dolgunkat."

ProGabe
na, akkor már 100%, hogy... <#vigyor3>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

a jó öreg katalánok 😄

ezér készül tornateremben,mer duzzog.

Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema

"A hírt egyébként a Radio Marca is megerõsítette."

REAL MADRID

katalán... 😄
hunbasser
a másik meg az,hogy "a katalán Mundo Deportivo szerint"... 😄

ReaL MaDRid x siempre