Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

robotnyk
biztos befolyásolja, Perez lemondása sem tett jót a teljesítménynek.
hunbasser
hmmmm,hirtelen nem is tudom melyik magyar politikusra hasonlítanak jellemvonásai.... 😄DDddddddd

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
sztem Calderón sokkal jobban ragaszkodik a székéhez, hogy ennyitõl lemondjon....sztem 2010-ig marad...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
a játékosok közvetlen fõnöke az edzõ.ugyan a fizetést nem tõle kapják,de ezek a játékosok olyan szépen be vannak biztosítva a szerzõdéseikkel,hogy egyszerûen nincs félnivalójuk és gondolom eddig sem sûrûn találkoztak Calderónnal,mert õ inkább az irodájában van,nem okoz túl nagy lelki traumát szerintem nekik az elnökváltás 😄 És szerintem JR-nak sem,mivel az utóbbi meccsek eredményei õt igazolják,nincs félnivalója senkinek,max a vezetõségnek Calderónnal az élen.

ReaL MaDRid x siempre

Menyus489
"csütörtök, 22:30 - Az Antena 3 hírei 10 perc alatt elterjedtek a spanyol sajtóban, s mostanra az AS, a Marca és az El Mundo is címlapon közölte, a TELE5, a TVE, a Telemadrid, az Onda Cero, a Cadena Ser, tehát minden valamire való médium is bemondta: Ramón Calderón holnap lemond. "

Na ez azért már kemény, nem gondoltam volna, hogy idõ elõtt lemondana, ennyire erõs volt ez a Marca által keltett botrány?
Hát nemtudom, hogy ez most mennyire lesz jó a csapatnak, akik éppen felfelé indultak, remélem a játékosokat és Juandét nem befolyásolja.

Bátor fiú...

LasDen
csütörtök, 18:23 - Az AS címlapon számol be az olasz La Gazzetta dello Sport nyúlfarknyi szövegérõl, amely szerint Florentino Perez elképzelhetõ, hogy Kakát választja kampányígéretének - feltehetõleg abban az esetben, ha Cristiano Ronaldo még idén nyáron a Real Madridba igazolna.

há de mé....
amúgy meg lehet hogy Kaka megy a Citybe 😄 leült tárgyalni velük a Milan 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Hát ezaz, hogy ha ott volt az a 10 ember akkor lehetett ott több is. Én nem vagyok Calderon ellen de mellette sem.

Egyébként most az van hogy mindenki másra mutogat.

REAL MADRID

robotnyk
jó, ok, nem lett volna ott helyük, de akkor vagy máshogy/többekkel is csaltak, vagy nem csaltak egyátalán, mert még a legszorosabb szavazáshoz sem volt elég 10 ember.
ez a tipikus mindenki kussol, mert sokan benne vannak dolog...
elég csak egy kicsit meglöttyinteni a bilit, már attól is befolyásos tagok bukhatnak meg
Nem csak a pártoló tagok vehettek részt?

REAL MADRID

robotnyk
igen, épp ezen gondolkodtam, ezek miatt:

2. napirendi pont: a 2007/08-as szezon pénzügyi elszámolása
603 igen, 442 nem, 52 tartózkodás

3. napirendi pont: a 2008/09-es szezon költségvetése
564 igen, 517 nem, 36 tartózkodás

4. napirendi pont: a 2009/10-es szezon szociális kvótái
513 igen, 98 nem, 13 tartózkodás

5. napirendi pont: a Választási Bizottság tagjainak megválasztása
333 igen, 145 nem, 26 tartózkodás

6. napirendi pont: Szociális Ellenõrzi Bizottság tagjainak megválasztása
366 igen, 48 nem, 8 tartózkodás

a képeken nem látszik hogy ezek az emberek szavaznak, csak hogy ott vannak. persze ettõl még szavazhattak jogtalanul, és isten ments, hogy Calderont védjem, csak nem tûnik kereknek a történet.
hányan is vannak ezek a pártoló tagok, hogy el lehet intézni 10 szavazatot?
SLICK
Rudee
Ja, a kép önmagáért beszél.

Szar Bayern, szar Bayern :)

SLICK
ja így más 😊 thx

Mert a képrõl leolvasható hogy Calderon milyen helyzetben van.

REAL MADRID

SLICK
ezt most miért?

Rudee

Rudee

milyen ideális 😄DDDDD
A Sun szerint Javier Saviola kölcsönbe az angol Portsmouth csapatához kerülhet, ahol ideális partnere lehetne Peter Crouchnak.

A "kicsi" meg a "nagy" 😄

REAL MADRID

SLICK
úgy õszintén, a tököm kivan Ronaldóval. Számomra egy felszárolt nyomi, alibizne ha idekerülne úgyis...

Juande Ramos továbbra is a brit piacon keresgél. A Tottenham egykori, a Real Madrid jelenlegi edzõje szeretné a spanyol fõvárosba csábítani a Wigan Athletic játékosát, Antonio Valenciát (képünkön). A villámgyors ecuadori szélsõért az angol klub 17.5 millió eurót kér, de a madridiak 12 milliót adnának, illetve Javier Saviola játékjogát. A kis argentin nem tudta meggyõzni Ramost sem, hogy szükség van rá a Santiago Bernabeuban, így pályafutása eddig legkevésbé jegyzett csapatába igazolhat.

/bulvarsport.hu/

REAL MADRID

REAL MADRID

REAL MADRID

Cabell
*ásít*

Arsenal, Chelsea, Milan, Inter, Real, Barca Man Utd szurkoló

Rockynhooo
szerda, 15:21 - Angliában a The Mirror és a The Telegraph is megerõsítette azokat a híreket, melyek szerint a Valenciáért tett, de már korábban visszautasított 10 milliós ajánlatot Predrag Mijatovic 12 millió euróra emelte, valamint hozzátette a körülbelül 5 millió euró értékû Javier Saviolát is.

Láttam játszani a Spurs ellen , és nem olyan rossz srác, kb õ meg Zaki értek vmit. IGaz kicsit surmo feje van de az nem bojgat 😄 meg sztem neki feküdni spanyolország nagyon is.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Oncsi
Immáron a spanyol szurkolók és a média is inkább Lassana Diarrát szeretné a Bajnokok Ligájába nevezni, mint Huntelaart. A Villarreal elleni mérkõzésig még a szavazatok 80%-a a hollandra érkezett, azóta viszont a voksolók 68%-a a francia középpályásnak örülne jobban.

Háát remélem Las lesz nevezve !!! nagyon hasznos,kell õ a kp-ra!!!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

én most akkorát röhögtem, mikor ezt megláttam 😄
muszáj volt megosztani
Rudee
Pont tegnap olvastam asszem AS-en, hogy nem tárgyalanak senkivel. A krisztiánó nyilatkozta.

SLICK
éppen azért írtam, h megint csak Blikk, de mostanában egyre többet cikkez a Madridról, gondoltam megosztom inkább

Rudee
Hát ha vkit hamarabb bemutattak volna, akkor a FIFA elég keményen lépett volna az ügyben.

Elõbb hiszek egy hápháp.com hírnek mint a Blikknek 😄

REAL MADRID

SLICK
Egyébként megint a Blikkbõl értesültem pár érdekességrõl, miszerint Nistelrooy-t akkor mutatták be mikor még alá sem írt, na meg Higuaínt is dupla annyiért vettük mint amennyiért valójában.

Rudee
Guti felépül? Lelki problémákból kéne kigyógyulnia, azon kívül nincs sok baja.

hát a poolnál marad a mostani forma... pl amit hétvégén is produkáltak, akkor egész jó esélyeink vannak
Menyus489
Eddig Juande érkezése úgy látszik rendet rakott a fejekben, kezd javuló tendenciát mutatni a játék, ilyen könnyen nem szoktunk Mallorcán gyõzni, gratulációm a fiúknak. Ha Sneijder formába jön, Guti felépül, és Hunti is beilleszkedik, Robbent meg elkerülik a sérülések, Lass meg ennél csak jobb formába kerül, akkor azért egy jó kis tavaszt produkálhatunk, függetlenül a Barcától.
De a legjobb lenne a Liverpoolt búcsúztatni, gondolom ezzel nem mondtam valami hûde nagy dolgot 😄
Az még érdekesség, hogy Iker a Fifa év játékosa szavazáson Eto'o-t választotta elsõnek, Gerrardot másodiknak, és Messit harmadiknak.

Bátor fiú...

SLICK
ez hiányzott még, igen (Y)

A Marca értesülései szerint Ramón Calderón gyakorlatilag ez egész párolói-közgyûlés végeredményét manipulálta, ha úgy tetszik, elcsalta. A sportnapilap dokumentumokkal támasztotta alá állításait. Részletek a mai nap folyamán.

Na erre kíváncsi leszek.

REAL MADRID

azt nem mondta, hogy melyiknél 😄DDD
Csabesz6
😄DDDDDDD

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

tesó07
Befog majd,csak nem a Real-nal sztem...😞

RMCF

Remélem eljön a nap amikor Ádám bemutatkozhat a felnõtt csapatban.

REAL MADRID

akkor hír:
Szalai Ádám csapata, a Real Madrid Castilla a pálya használhatatlansága miatt nem tudta lejátszani vasárnapra kiírt bajnokiját, a magyar légiós ennek ellenére nem zárta sikerélmény nélkül a hétvégét. A rögtönzött edzõmérkõzés során a kapuba talált, folytatva remek sorozatát.

Jólvan elég lesz a számolásból, mert megfájdul a fejetek.

REAL MADRID

miilann04
szerintem meg 6-3

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

újraszámolva szerintem 4:1 😄
Rudee