Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
He has gone to bring us back our heart’s desire. What is our heart’s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.
Elég pontatlanul játszunk, na meg ötlettelenül. Igaz a félidõ végére egyre többet tartottuk a labdát, de ez semmi. Fel kellene pörögni, mert ebõl semmi nem lesz.
Casillas, Ramos, Pepe, Cannavaro, Heinze, Lass, Gago, Robben, Sneijder, Raúl, Higuaín
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Amúgy az Eto'o,Messi, Henry hármas az elõzõ idényben is megvolt.😄
<#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes><#kerdes>#kerdes><#vigyor>#vigyor>
REAL MADRID
nem a barcával kell foglalkozni, hanem magunkkal
Real Murcia B-Real Madrid Castilla
Atlético Madrid C-Real Madrid C
Biztos nagy mecsek lesznek, jó lenne legalább 4 pont.
Szar Bayern, szar Bayern :)
REAL MADRID
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Egyébként Callejón nagy gólt akasztott a Barcának a kupában. Gondoltam megosztom, ha már a mi növendékünk volt.
Fauberthez csak annyit, h még nem láttam sosem játszani. Nem tom mire képes de remélem úgy beválik mint Lass 😊
Egyébként a francia bajnokságban, talán a Bordeauxnál van egy fiatal pléja Yoann Gourcuff, akit szintén Zidane utódnak tartanak. Természetesen a legtöbb nagy csapat fel is figyelt rá. Hát nem bánnám ha idehoznák, bár tény így is van elég középpályásunk.
A keret:
Casillas, Michel Salgado, Pepe, Sergio Ramos, Cannavaro, Lassana, Raul, Gago, Saviola, Sneijder, Robben, Marcelo, Codina, Heinze, Huntelaar, Higuain, van der Vaart, Javi Garcia
Sikerült megszerezni minden papírt, így a Castilla-ba nevezve lett a 16 éves brazil Alípio. Remélem megmutatja, miért is adtunk ki érte 2 millió fontot még a nyáron.
Egy másik fiatal célpont is felmerült. Josua nemrég került egy katalán klubhoz (vajon melyikhez...), ahol azonban hamar felbontották a szerzõdését. A Valencia már tett neki ajánlatot nemrég, de ezt elutasította, miután hallott a mi érdeklõdésünkrõl is.
Holnapi meccset én nem sem látom, de azért remélem sikerül nyerni.
ReaL MaDRid x siempre
Kiváncsi leszek rá, remélem beválik és nyáron végleg is jöhet.
Holnapi meccset nem látom, de azért remélem sikerül nyerni.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
REAL MADRID
nahát ha hivatalos még nincs is de erre azért kiváncsi leszek.
Két hónapnyi tárgyalást követõen eldõlt, hogy Michel Salgado a Vigo Stick jégkorongcsapatának elnöke lesz, megörökölve az alelnökéé elõlépõ Enrique Urdiales helyét. Salgado hétfõn utazik Vigóba, hogy az elnök hivatalosan is bemutassa az igazgatótanács tagjainak.
wow😄 ezt nem is tudtam,hogy õ ilyenekben is benne van<#eljen>#eljen>
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Azert erre a képre Calderont még visszahívtam volna.
REAL MADRID
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
"Szeretnéd, ha (Messi) itt játszana?
Messi egy nagyszerû játékos. Jelenleg õ a legjobb, szurkolóként pedig szívesen nézem a játékát."
Ebbõl csak én érzem ki, hogy a háta közepére se kellene neki Messi? 😊
U16os válogatottba meghívták Õket:
Cristian Lobato Parras, Derik Osede Prieto, Javier García-Noblejas Hernández, Enrique Castaño Cervera, Jesé Rodríguez Ruiz
„A szerb menedzserigazgató, Predrag Mijatovics helyettese szólt nekem szerdán, Huntelaar helyett engem vesznek számításba. A reggeli újságban már láttam, hogy velem foglalkoznak” – mondta az Indexnek az épp öltözõben készülõdõ Szalai.
„Mit mondhattam volna erre? Erre vártam egész életemben. Ezért dolgoztam hihetetlenül keményen minden nap, hogy teljesüljön az álmom, hogy egyszer a Real Madridban játszhassak. Hogy a kerettagság milyen lesz a gyakorlatban, egyelõre nem sokat tudok mondani. Szinte biztos, hogy a két liverpooli meccs elõtt a csapattal fogok készülni, edzeni, de hogy utazhatok-e velük esetleg Angliába, a kispadon leszek-e Bernabeuban, arról korai lenne beszélni. Errõl majd úgyis Juande Ramos vezetõedzõ dönt.”
Szalait meghívta a válogatottba Erwin Koeman kapitány, mert januárban négy gólt lõtt a Real Madrid Castillában, amelyik a negyedik helyen áll a harmadik vonalban. Összesen tizenhárom gólnál tart a 193 centis, decemberben huszonkét éves csatár.
„Folyamatosan figyeltek, valamennyi meccsünkön itt volt valaki a Realtól, vagyis eléggé szoros a kapcsolat” – összegzett, és már ment is edzésre.
A madridi AS honlapja vezetõ hírként számol be Szalai elõrelépésrõl, és azt írja: a klubvezetõk már az összes papírmunkát elintéztek, így semmi akadálya pályára lépésének.
A játékos menedzsere, Laczkó Mihály úgy gondolja, Szalai ötmillió eurót ér – a legértékesebb magyar játékos -, ennyit legalább kérne érte a Real, ha egyáltalán még el akarja engedni.
"Ádám továbbra is a földön jár, egyelõre csak annyi biztos, és maradjunk a tényeknél: három csatára lesz a BL-ben a Realnak, Higuain, Raúl és Szalai. Saviolával biztosan nem számol Ramos mester, aki az összes Castilla-meccset megnézte, és úgy látszik, nem keltett rossz benyomást Ádám" - jelentette ki Laczkó.
innen
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
REAL MADRID
Kosárlabda Euroligában 85-83 otthon