Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
RAÚÚÚÚÚL!!!!!! megvan a 307. gólja és beérte Di Stefanót!! ^^

0:1

toysoldier
Raúl <#worship><#worship>

He has gone to bring us back our heart&#8217;s desire. What is our heart&#8217;s desire? Vengeance. Justice. Fire and blood.

SLICK
Na félidõ van, 0:0 a meccs.

Elég pontatlanul játszunk, na meg ötlettelenül. Igaz a félidõ végére egyre többet tartottuk a labdát, de ez semmi. Fel kellene pörögni, mert ebõl semmi nem lesz.

SLICK
eddig elég pontatlanul játszunk :|

SLICK
Amúgy napra pontosan 5 hónapja verte meg a Numancia a Barcát ezen a pályán. Hát remélem mi nem kapunk ki.

SLICK
Real kezdõcsapata:

Casillas, Ramos, Pepe, Cannavaro, Heinze, Lass, Gago, Robben, Sneijder, Raúl, Higuaín

REALista
Na hajrá!Sajnos nem tudom végignézni a meccset de remélem meglesz a 3 pont...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

ProGabe
óó de jó, hogy beírtad. teljesen kiment a fejembõl

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
Na kezdõdik a meccs!

banok
Szalai a 36-os mezszámot kapta a BL-re.

https://www.facebook.com/ferfiklubb/

SLICK
õket is ugyanúgy elkaphatja egy rossz forma és akkor fel tudunk jönni 😊

ebben bízok

REALista
Szerintem meg csak egyszerûen jó formában vannak...
Amúgy az Eto'o,Messi, Henry hármas az elõzõ idényben is megvolt.😄

bocsi ezt elirtam,azt akatam irni hogy a barca tulságosan jo!
"én félek ,hogy nem tulságosan jo a Barca😞😞 Ez a hármas(eto,messi,henry)tulságosan is jo😞!"

<#kerdes><#kerdes><#kerdes><#kerdes><#vigyor>

REAL MADRID

miért ne lenne rá esély?
nem a barcával kell foglalkozni, hanem magunkkal
szerintetek van még esély arra ,hogy a Reál bajnok lehesen eben az idényben a spanyol bajnokságban??én félek ,hogy nem tulságosan jo a Barca😞😞 Ez a hármas (eto,messi,henry)tulságosan is jo😞!
Rudee
A fiatalokra 2 rangadó vár a hétvégén:
Real Murcia B-Real Madrid Castilla
Atlético Madrid C-Real Madrid C

Biztos nagy mecsek lesznek, jó lenne legalább 4 pont.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
És a Bordeaux-nak elõvásárlási joga van rá. 15m €-ért megvehetik nyáron, szerintem meg is fogják. Így meg nem tudnánk leigazolni. Ha esetleg mégse kell a franciáknak, akkor meg a Milan nem adná.

tesó07
Még mindig a Milan-é,kölcsönbe van a Bordeaux-nál.

RMCF

SLICK
amúgy most jutott eszembe, mikor idehoztuk, jó ideig nem játszott. Mikor meg játszott, nem nagyon villantott. Ki volt akadva, hogy elmegy mert nem kap játéklehetõséget. De ez már a 2. idény rengeteget játszott az õ mércéjével mérve, de tényleg nem sokat tett.

Marcelo a keretben, Drenthe meg remélem megembereli magát, hogy most nem lett nevezve.

REAL MADRID

Csabesz6
Rá már felfigyeltek egyszer, a Milanban játszott.

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

SLICK
Hát ha felbontották Josua szerzõdését, akkor nem biztos, hogy jó befektetés lenne, bár jól is elsülhet.

Egyébként Callejón nagy gólt akasztott a Barcának a kupában. Gondoltam megosztom, ha már a mi növendékünk volt.

SLICK
na végül nekem mégis sikerül látni a meccset, mert elmarad az a rendezvény ahova meghívtak. Tudták, hogy a Real fontosabb nekem olyannyira, hogy el is halasztják. <#idiota>

Fauberthez csak annyit, h még nem láttam sosem játszani. Nem tom mire képes de remélem úgy beválik mint Lass 😊
Egyébként a francia bajnokságban, talán a Bordeauxnál van egy fiatal pléja Yoann Gourcuff, akit szintén Zidane utódnak tartanak. Természetesen a legtöbb nagy csapat fel is figyelt rá. Hát nem bánnám ha idehoznák, bár tény így is van elég középpályásunk.

Rudee
A Numancia-ban Gorka Brit megsérült, így valószinû nem jáccik holnap. Csakúgy, mint az eltiltott Cesar Palacios sem.

A keret:
Casillas, Michel Salgado, Pepe, Sergio Ramos, Cannavaro, Lassana, Raul, Gago, Saviola, Sneijder, Robben, Marcelo, Codina, Heinze, Huntelaar, Higuain, van der Vaart, Javi Garcia

Sikerült megszerezni minden papírt, így a Castilla-ba nevezve lett a 16 éves brazil Alípio. Remélem megmutatja, miért is adtunk ki érte 2 millió fontot még a nyáron.
Egy másik fiatal célpont is felmerült. Josua nemrég került egy katalán klubhoz (vajon melyikhez...), ahol azonban hamar felbontották a szerzõdését. A Valencia már tett neki ajánlatot nemrég, de ezt elutasította, miután hallott a mi érdeklõdésünkrõl is.

tesó07
Én meg sztem csak az 1.félidõt látom,de nyernünk kell.😊

RMCF

hunbasser
copy,paste + kis módosítás 😄

Holnapi meccset én nem sem látom, de azért remélem sikerül nyerni.

ReaL MaDRid x siempre

Rudee
Faubert univerzális, ha kell a szélen is megállja a helyét.
Kiváncsi leszek rá, remélem beválik és nyáron végleg is jöhet.

Holnapi meccset nem látom, de azért remélem sikerül nyerni.

LasDen
nem mérvadó, de wikin jobb szélsõ van....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Ugytudom nem szelso, akkor minek?

REAL MADRID

!!! A Real Madrid leigazolta a West Ham 25 éves francia játékosát, Julien Faubert. A középpályás fél évre, kölcsönbe érkezik!!! - írja a Marca és az AS. Hivatalos közlemény egyelõre nincs.

nahát ha hivatalos még nincs is de erre azért kiváncsi leszek.

Oncsi
Most olvastam ,hogy két csapatkép készült. Egy Mijatoviccsal,egy meg nélküle😄

Két hónapnyi tárgyalást követõen eldõlt, hogy Michel Salgado a Vigo Stick jégkorongcsapatának elnöke lesz, megörökölve az alelnökéé elõlépõ Enrique Urdiales helyét. Salgado hétfõn utazik Vigóba, hogy az elnök hivatalosan is bemutassa az igazgatótanács tagjainak.

wow😄 ezt nem is tudtam,hogy õ ilyenekben is benne van<#eljen>

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

horpeti
Nagyon jó lenne!!
De még azért sok munka vár Ádámra! 😊

Azert erre a képre Calderont még visszahívtam volna.

REAL MADRID

Oncsi
De ha én azt látom majd,hogy Liverpool (ne adj isten) 1 góllal továbbjutásra áll és még van vissza 15-20perc és már csak egy cserelehetõség van és Drenthét akarja becserélni elõre ,nem pedig Ádámot akkor kitépem a hajam !!!!

gabi89
Hát én megértem. Messi játéka zseniális ,de én se kérnék belõle. Nem kell õ a madridba....

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

hunbasser
egy szón van a hangsúly: szurkolóként 😄

ReaL MaDRid x siempre

kas123
Raul interjúból:
"Szeretnéd, ha (Messi) itt játszana?
Messi egy nagyszerû játékos. Jelenleg õ a legjobb, szurkolóként pedig szívesen nézem a játékát."

Ebbõl csak én érzem ki, hogy a háta közepére se kellene neki Messi? 😊

hõõõõõha 😄
hunbasser
<#worship><#worship><#worship>

ReaL MaDRid x siempre

REALista
Az nem semmi!Pont most olvastam a hírt.<#worship><#worship><#worship>

tesó07
Ez nagyon jó hír!!Örülök neki!<#taps><#taps>

RMCF

Rudee
Dani Parejo újra edz. Gago összeszedett egy kis sérülést, de talán jácchat a Numancia ellen.

U16os válogatottba meghívták Õket:
Cristian Lobato Parras, Derik Osede Prieto, Javier García-Noblejas Hernández, Enrique Castaño Cervera, Jesé Rodríguez Ruiz

ProGabe
Szalai interjú:

„A szerb menedzserigazgató, Predrag Mijatovics helyettese szólt nekem szerdán, Huntelaar helyett engem vesznek számításba. A reggeli újságban már láttam, hogy velem foglalkoznak” – mondta az Indexnek az épp öltözõben készülõdõ Szalai.

„Mit mondhattam volna erre? Erre vártam egész életemben. Ezért dolgoztam hihetetlenül keményen minden nap, hogy teljesüljön az álmom, hogy egyszer a Real Madridban játszhassak. Hogy a kerettagság milyen lesz a gyakorlatban, egyelõre nem sokat tudok mondani. Szinte biztos, hogy a két liverpooli meccs elõtt a csapattal fogok készülni, edzeni, de hogy utazhatok-e velük esetleg Angliába, a kispadon leszek-e Bernabeuban, arról korai lenne beszélni. Errõl majd úgyis Juande Ramos vezetõedzõ dönt.”

Szalait meghívta a válogatottba Erwin Koeman kapitány, mert januárban négy gólt lõtt a Real Madrid Castillában, amelyik a negyedik helyen áll a harmadik vonalban. Összesen tizenhárom gólnál tart a 193 centis, decemberben huszonkét éves csatár.

„Folyamatosan figyeltek, valamennyi meccsünkön itt volt valaki a Realtól, vagyis eléggé szoros a kapcsolat” – összegzett, és már ment is edzésre.

A madridi AS honlapja vezetõ hírként számol be Szalai elõrelépésrõl, és azt írja: a klubvezetõk már az összes papírmunkát elintéztek, így semmi akadálya pályára lépésének.

A játékos menedzsere, Laczkó Mihály úgy gondolja, Szalai ötmillió eurót ér – a legértékesebb magyar játékos -, ennyit legalább kérne érte a Real, ha egyáltalán még el akarja engedni.

"Ádám továbbra is a földön jár, egyelõre csak annyi biztos, és maradjunk a tényeknél: három csatára lesz a BL-ben a Realnak, Higuain, Raúl és Szalai. Saviolával biztosan nem számol Ramos mester, aki az összes Castilla-meccset megnézte, és úgy látszik, nem keltett rossz benyomást Ádám" - jelentette ki Laczkó.

innen

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

<#worship><#worship><#worship>

REAL MADRID

Rudee
Most olvasom AS-t én is, meglepõ de örömteli.

Oncsi
SZALAI ÁDÁM NEVEZVE VAN A BL-be !!!!!! Lass és Palanca mellett õ a 3. akit nevezett Ramos....<#eljen><#eljen><#wow1><#papakacsint><#wink><#wink>

Rudee
Újabb classicót nyertünk <#eljen>
Kosárlabda Euroligában 85-83 otthon

SLICK
hát nah, kicsit nagyképû volt. Egyébként jól játszott tegnap, megint nagyszerû labdákat adott a társaknak. Amúgy nem bánnám ha jönne.

Casillas
haverotok...

Vivimos por ti, vence por nosotros.