Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha majd mutat valamit,ha végre egy beadása megérkezik a kiszemelthez, akkor majd nem fütyülik.
ha meg tartja a "formáját", viheti kölcsönbe bárki.
Casillas-Sergio Ramos,Pepe,Albiol,Marcelo-Xabi Alonso,Lass-C.Ronaldo,Kaká,Robben-Benzema
A magyar bajnokságban nem kapna Raúl olyan labdákat mint a spanyolba. Legtöbbször egyedül kéne végigcsinálnia az egészet. Ami azért még magyarok ellen se könnyû.
Béla bácsinak meg szétrúgdosták volna a fejét labdával és 1-2 háthabepottyan róla a kapuba.
RMCF
- Szomorú vagyok, és az egész családomat elkeseríti, hogy a Bernabeu közönsége már akkor kifütyül engem, amikor még labdába sem értem - panaszkodott Drenthe. - Ennek ellenére nem adom fel, a Reallal akarok trófeákat nyerni, és mindent megteszek ezért.
Drenthe már akkor megkapta a magáét a drukkerektõl, amikor a 69. percben a gólszerzõ Raúl helyére állt, majd késõbb mégegyszer kifütyülték, amikor egy beadásnál elcsúszott, és elesett.
Juande Ramos tarthatatlannak nevezte a közönség hozzáállását, és mindenképpen megoldást szeretne találni a helyzetre.
szegény csávó , bár valamit lassan mutatnia kéne mert nem mehet ez örökre.
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Szar Bayern, szar Bayern :)
ez mirõl beszél ? Max Drenthere igaz ez , de hát még milyen fiatal ha játszana vmi kisebb csapatba belejönne õ is. Többiek meg egyszerüen nincsenek formájuknál.
ReaL MaDRid x siempre
Nagy nevek<#eplus2>#eplus2>
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Nos, a spanyol csatár most "Béla király" nyomába eredt, a mai Deportivo elleni meccset ugyanis az õ góljával nyerte meg a Real (1-0).
Köszönjük emese 😊
Ezek olyan szituációk, amiket szeretnénk kizárni. Olyan játékosokra is szükség van, akik a széleken hasznosak lehetnek. A szurkolók Marcelót és Drenthét nem szívlelik. Nem tudom, hogy mit szeretnének, de a Real Madrid játékosainak szüksége van a bíztatásukra, hogy helyreálljon az önbizalmuk és maximálisan tudjanak teljesíteni. Szeretném megkérni a szurkolókat, hogy legyenek kedvesebbek a játékosokkal, szükségük van rá.
ezt nem is figyeltem.. csak Drenthet fujjoltál vagy mást is ?
RMCF
RMCF
Vagy Õt kéne berakni Sneijder helyett és a bal oldalon el lenne, Robben meg a jobbon.
Szar Bayern, szar Bayern :)
Drenthét meg sürgõsen el kell felejteni vagy kölcsönadni !!! Sneijdert meg jólenne kicist felrázni,meg Vdv-ot is mert ez kevés lesz egy L'pool ellen !!! Igaz ma õk sem alkottak nagyot Everton ellen,de ez igy kevés tõlünk!! Lass ismét bizonyitotta hogy nagyszerû igazolás volt,Huntinak meg adjunk idõt !!!
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Viszont VDV-nak voltak jó megmozdulásai sztem,remélem marad még jó pár évig nálunk.Drenthe-t én egyre inkább nem sajnálnám.
RMCF
Ja és mostmár igazán megtanulhatnának lõni egyes játékosok. De Gago az ne is próbálkozzon többet lövéssel, neki nem fog menni...
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
REAL MADRID
REAL MADRID
Ez meg elég érdekes csere :|
Én személy szerint örültem, mikor az õ neve felmerült az igazolásoknál 😊 Az hogy idejött egyenesen zsíros ^^
RMCF
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
"Lassana Diarra <#zavart2>#zavart2><#szomoru1>#szomoru1>"
"most komolyan, Arshavin, Lassana Diarra, Zokora, és ti még örülnétek is ezeknek <#wow3>#wow3><#wow3>#wow3><#wow3>#wow3>"
"20 milla??? hülyék ezek???? vmi normálisabb játékost mán......érte 20 milla kicsit sok"
"de nem örülök ennek a csávónak :|"
én kimondom hogy örülök neki, gondolom sokak megválzotatták a véleményüket így hogy látták már vagy 5 meccsen játszani
Lass eddig a meccs legjobbja,Heinze meg a szokásos címét fogja megnyerni....
2.félidõben még azért rúgjunk 1-2 gólt.
RMCF