Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Casillas egykori elõdje, majd késõbbi cseréje, Carlos Sánchez védi a kapujukat. Meglepõ, hogy oda igazolt <#rolleyes>#rolleyes>
Szar Bayern, szar Bayern :)
Hannibal meg az egykori Kapfenberg játékosnak, Christian Lechnernek a rokona, csak picit megváltoztatta a nevét.
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
Döntetlen vagy vereség esetén úgy terjed mint az aids, gyõzelmekkor meg a pestishez hasonlít. "Etünteti" az embereket.
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Ideje észrevenni a csapatoknak, hogy a Barca se megállíthatatlan, na mindegy még van kis ideje a Racingnak, hogy egyenlítsenek. Bízzunk benne, hogy sikerül nekik
Mert Eto és Henry szinte a pályán sincsen....
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
Az érdekes beszélgetés lehetett:
-Üdvözlöm,a Real Madridtól vagyok.
-Na tudod kivel szórakozz,a qrva anyáddal,rakd le a retkes telefonodat....ó,upsz elnézést,azt hittem a kész átverés.
😄DDD
RMCF
Remélem marad 😄
Elsõ félidõt láttam a Barca finoman szólva nem játszott jól.Messi gyerek be is jött a második félidõben...
Grat a csapatnak,6 gyõzelem zsinórban,1 kapott góllal,azért ez már szép teljesítmény.
RMCF
REAL MADRID
Amit sajnálok, hogy ritkán van az amikor végig az egész meccsen hajtunk és szép játékot játszunk. Az 1. félidõben rendkívûl pontatlanul ment a játék, nem is volt nagy a hajtás. Nem látszódott meg, hogy nyerni akarunk.
Gago kiállításával kapcsolatban: amikor az elsõ lapot megkapta azt nem éreztem jogosnak, amikor kiállították az már inkább volt sárga.
Egyébként úgy gondolom, ráfér ez a kis pihenõ. Igaz viszonylag egyenletes teljesítményt nyújt(ott) (csak ne erõltetné a kapuralövést, mert azt nagyon gyakorolnia kell még), de így más felállást is lehet próbálgatni. Eddig bevállt a 2 szûrõs játék, de a végtelenségig nem lehet ezt játszani.
Huntelaar be
Gago peros lap
33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!
Roben 😊
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D
Mért írtam én ,hogy a legeredményesebb? xD (biztos már látom elõre a következõ gólját 😄 )
rem ien lesz a 2.félidõ
lendületes real gólokban gazdag 😄😛
Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D