Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

buldozer99
"ha" nem lenne ja...

Forca Barca

Rudee
1-2 év múlva Õt is visszasírjuk még.

Szar Bayern, szar Bayern :)

SLICK
Negredo meg egyenlített

Rudee
Ja hát ez népszerûbb azért 😄

LasDen
én a hadvezérre gondoltam...tudod...Róma meg ilyenek 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

hunbasser
kösz a felvilágosítást! sosem hallottam még errõl 😮OOOOOOOOOOO

ReaL MaDRid x siempre

Rudee
Most kapcsoltam a Valencia meccsére.
Casillas egykori elõdje, majd késõbbi cseréje, Carlos Sánchez védi a kapujukat. Meglepõ, hogy oda igazolt <#rolleyes>

Rudee
Ja pont fordítva írtam, de nem baj.

Hannibal meg az egykori Kapfenberg játékosnak, Christian Lechnernek a rokona, csak picit megváltoztatta a nevét.

LasDen
az volt Hannibal családneve (ha minden igaz 😄)....tehát Hannibal Barca 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rudee
Az egy nagyon súlyos betegség, ami fõleg állatok közt terjed.
Döntetlen vagy vereség esetén úgy terjed mint az aids, gyõzelmekkor meg a pestishez hasonlít. "Etünteti" az embereket.

hunbasser
nem,nem,csak realos. mi az a barca?

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
51 éve barcás és néhány éve Realos is 😄

Rudee
Azóta barcás vagy? <#idiota>

hunbasser
én 51 éve. nyertem.

ReaL MaDRid x siempre

Rudee
Ilyenkor bezzeg irogatsz. Amúgy mi legalább hátrányban se bújunk el.

gabi89
Jövõre meg majd Real drukker 😄 lesz mert mi leszünk az élen vagy majd beáll mondjuk Chelsea táborba mert ott is rengeteg a divatmajom. Tisztelet a kivételnek ,de azok nem is 4éve szurkolnak....

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

azért mert nem írogattok ide a fórumba mint egyesek... amúgy már 10 éve barcás vagyok de mind1.. ti meg írogassátok minden percbe hogy mekkora realisták vagytok😄D

Rudee
AZ is szánalmas, hogy az elõzõ 2 idényben sehol se fejtetted ki véleményed a mögöttünk kullogó csapatodról. Puszi.

SLICK
szóval te is újabb divatdrukker vagy?
Viszlát <#gonosz1>

hunbasser
szánalmas,hogy idejössz pofázni

ReaL MaDRid x siempre

SLICK
csak Messinek köszönhetik... egyébként elég gyengék õk is.
Ideje észrevenni a csapatoknak, hogy a Barca se megállíthatatlan, na mindegy még van kis ideje a Racingnak, hogy egyenlítsenek. Bízzunk benne, hogy sikerül nekik

ennyit érsz... szánalmas hogy itt irogatjátok az eredményeket😄😄😄

gabi89
Nem igaz ha messi nem lenne akkor most simán kikapnának.
Mert Eto és Henry szinte a pályán sincsen....

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

tesó07
Közbe vezet a Barca....a tököm már ki van hogy ezek mindig fordítanak.

RMCF

tesó07
Faubert: "Kaptam egy telefont a Real Madrid egyik vezetõjétõl. Nem voltam vele túl udvarias. Azt hittem, hogy csak kigúnyolnak, és ez az egész egy vicc. Nem voltam jó pillanatban, akkor tudtam meg, hogy a tárgyalások a Lyonnal és a Newcastle-vel megbuktak."

Az érdekes beszélgetés lehetett:
-Üdvözlöm,a Real Madridtól vagyok.
-Na tudod kivel szórakozz,a qrva anyáddal,rakd le a retkes telefonodat....ó,upsz elnézést,azt hittem a kész átverés.
😄DDD

RMCF

SLICK
ejj ne kiabáld el! 😛

na tessék ki is egyenlítettek 😞

gabi89
Racing Santander 1 - 0 Barcelona

Remélem marad 😄
Elsõ félidõt láttam a Barca finoman szólva nem játszott jól.Messi gyerek be is jött a második félidõben...

tesó07
Thx.

RMCF

Rudee
2-1re kikapott végül a Castilla, a gólt Javi Acuna szerezte. Ezzel most 4. hlyen állnak a fiatalok.

Rudee
A hó miatt, legalábbis azt írják. Az SS Reyes-Getafe B meccs is ezért marad el ebbõl a csoportból.

SLICK
miért maradt el? Esetleg idõjárás miatt?

Rudee
A Castilla félidõben 0-0ra áll, míg a C csapat meccse elmaradt.

Rudee

tesó07
Most értem haza,az 1.félidõt láttam,ott még elég nyomik voltunk de látom a 2.félidõre összekaptuk magunkat.Raul,Robben megint hozták a formájukat.Gólokat majd vki linkelhetne.Am már a meccs elejétõl kezdve lehetett érezni hogy itt kiállít vkit ez a bíró,mondjuk én Ramosra tippeltem volna..
Grat a csapatnak,6 gyõzelem zsinórban,1 kapott góllal,azért ez már szép teljesítmény.

RMCF

Fu máskor ne töröld majd kirakom pihenni egy hétre.

REAL MADRID

SLICK
na megvan ez a meccs is. Csak a 2. félidõ alatt nyújtott teljesítmény alapján érdemeltük meg a gyõzelmet.
Amit sajnálok, hogy ritkán van az amikor végig az egész meccsen hajtunk és szép játékot játszunk. Az 1. félidõben rendkívûl pontatlanul ment a játék, nem is volt nagy a hajtás. Nem látszódott meg, hogy nyerni akarunk.

Gago kiállításával kapcsolatban: amikor az elsõ lapot megkapta azt nem éreztem jogosnak, amikor kiállították az már inkább volt sárga.
Egyébként úgy gondolom, ráfér ez a kis pihenõ. Igaz viszonylag egyenletes teljesítményt nyújt(ott) (csak ne erõltetné a kapuralövést, mert azt nagyon gyakorolnia kell még), de így más felállást is lehet próbálgatni. Eddig bevállt a 2 szûrõs játék, de a végtelenségig nem lehet ezt játszani.

robotnyk
ne keltsd a flémet, inkább hanyagold a topicot. úgyis törlõdnek az ilyen hozzászólásaid.
SLICK
hinnyee.. Casillas remélem nem sérül le.

pAtOcA
Higuan le
Huntelaar be

Gago peros lap

33 találattal I am Mr.Március Forza Ferrari! Go Kimi & Felipe!!

SLICK
hmmmm... Gago piros

Rudee
Sneijder ma is nyomi?

Rudee
Csak fáj neki, hogy ezen a pályán zakóztak.

na az ajaxos doki úgylátszik tényleg jól összedrótozta a Robben gyereket 😄
gabi89
Góóóól
Roben 😊

SLICK
ROOOOBBBBBEEEEEENNN!!!!!!!!! 0:2

Azt hittem mellé lövi 😄

Burdi
ahhhülye ROBBEN 0-2😄

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Rudee
Pont most értem haza, legjobbkor 😄

gabi89
beérte
Mért írtam én ,hogy a legeredményesebb? xD (biztos már látom elõre a következõ gólját 😄 )

Burdi
grat nekiijjje😄
rem ien lesz a 2.félidõ
lendületes real gólokban gazdag 😄😛

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

gabi89
Ki más mint Raúl 😊 és most már õ a legeredményesebb góllövõje a realnak 😊