Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

SLICK
hát itt ma lefõvünk mint a szar 😄

SLICK
Ancelottinak lefõtt a zsírja is a gólnál... Pepe elég suta ma, Varane felépülhetne már. Remélem ez a térdsérülése nem fogja hátráltatni a további játékában, elég szar lenne ha pont most nem bírna már úgy játszani mint ezelõtt.. :|

LasDen
nincs középpályánk..

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Pepe elég szerencsétlenül játszik :|

REAL MADRID

LasDen
várható volt...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rockynhooo
Lopez kurva jó.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

LasDen
eddig jók vagyunk...

LasDen
ha hordja 😄

Szerintetek Benzemanak tenyleg tetszik ez a hajszerkezet? 😄

REAL MADRID

horpeti
Koncentráljunk a mi meccsünkre. 😄

😄D

Firerock: Stream 4 vagy Skysports2

REAL MADRID

SLICK
na a barca kezdi a faszmákolást megint -.-

Firerock
normális streamet tudtok adni a mai meccshez?

\"Yesterday is history. Today is a gift. Tomorrow is mystery\"

LasDen
azt mondta Bale 1 félidõt kap. innentõl meg már mindegy melyik félidõ az...

Nem hittem volna, hogy Carlo mindjart kezdobe teszi Balet es Illarrat <#wow2>

REAL MADRID

Meglátom az elsõ 5 betût, hogy Carva- és megáll bennem az ütõ, hogy Carvalho kezdõ. Aztán mindig elolvasom a végét is... 😄

LasDen
az óceán mélyére küldjük a sárga tengeralattjárót....

Rockynhooo
Diego López - Carvajal, Ramos, Pepe, Nacho - Illarramendi, Modric - Bale, Isco, Ronaldo - Benzema.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
Xabi: "Hát ezt a majomképût mi a fasznak hozták ide?"

Marcelo szerint is 😄

REAL MADRID

Benzemának a frizurája szerintem atom gáz!

Nekem tetszik 😊

REAL MADRID

horpeti
Balenek van mit behoznia napozas teren😉

horpeti
Aranylabda Messinek,kapus Casillasnak van leosztva.
Messi beallna a kapuba,mindkettot megkapna. 😄

LasDen
gondolom az elõzõ két szezonra meg az eb-re...

REAL MADRID

Iker lett 2012 legjobb kapusa 😄 Rnnek a díjnak is komoly jelentõsége van 😄 Nem akarom bántani, de ezt mire kapta?

REAL MADRID

LasDen

Zizou: Hogy kezeled azt a labdát te szerencsétlen?

SLICK
tavaly is szoptunk vele, most meg alighanem mégjobban fogunk... Mindegy megszokhattuk már. Remélem azért túl szarul nem jövünk ki belõle

Kezdõdik a válogattbeli sérüléshullám. :/

REAL MADRID

DaniX14

Real Madrid C.F. || XBOXONE : dancsi93

Na Bale ma játszott 30 percet 😊

LasDen

REALista
<#nevetes1>

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
látom a többi hozzászólás nagyon gyorsan megy 😄

<#vigyor3>

Spoiler (katt a megjelenítéshez)

Fusion? 😄

REAL MADRID

Hagyjuk mar Calderont, ott kopkodi a csapatot ahol csak tudja. Es Pereznek meg voltak hibai, de o volt az aki rendbe tette a klubot gazdasagilag es neki koszonheto, hogy most nem tartunk ott ahol legtobb spanyol alakulat. Majd pont egy olyan embernek fogok hinni, aki klub tortenelmenek legaljasabb elnoke volt. Az Iker tema meg mar eleg unalmas.

REAL MADRID

SLICK
Mi a problémája Casillasszal?
Ez még mindig az a fóbia, amirõl beszéltem. Casillas elõbb volt itt, mint Perez. Már eljátszotta ugyanezt Redondoval rögtön azután, hogy elõször elnök lett… Raúlt sem akarta megtartani, Casillast sem akarja. Raúlt már elküldte. Ha én nem újítom meg Casillas szerzõdését már rég nem lenne Madridban. Közismert Florentino mondata, amit a reptereken szokott hangoztatni egy elbukott mérkõzés után: “Iker megint gondoskodott arról, hogy elveszítsük a meccset és sikerült neki összehozni.” Ezt nem én találom ki, ezt alátámaszthatja az a sok újságíró akik ott voltak amikor elhangzottak ezek a szavak.

Oké Calderón sok faszságot bír összehordani az tény, de Perezbõl simán kinézem megint hogy fosik mindenre csak pénz legyen meg felhajtás, meg az amit õ akar.

szomferi
fakje 😄

AsRock Z77M|Intel Core i7-3770|Thermalright Macho 120|KINGSTON 8GB HyperX DDR3 1600MHz CL9 KIT|EVGA GeForce GTX 760 SC w/ EVGA ACX Cooling|ThermalTake TR2 470W|CoolerMaster RC 690|Samsung 840 120GB

LasDen
Nagyon helyes. Ideje volt már....😄

most! 😄

REAL MADRID

SLICK
aha így már értem. Akkor a linket már frissítem is, és következõleg az új táblázatot oda töltöm fel.

LasDen
mikor lesz újra lila a topik név? engem ez érdekel 😄

ProGabe
Semmi táblázat, meg ilyen hülyeség nem kell 😊

Figy:

- most a topik bannerbeállításaiban ezt a képet hívja meg ugyebár: http://www.sg.hu/galeria/1063478560/10634785601378589350.jpg
- ezt a sort kell lecserélni a fix képre, http://valamitárhely.hu/képnév.jpg

- én adok tárhelyet, meg egy linket privátban, amin ezt fogod látni:

Neked semmi dolgod nem lesz, mint elkészíteni az aktuális képet jpg-ben, aztán feltölteni. A script még a nevét is átírja a megfelelõre, csak jpg legyen a kiterjesztés és ne legyen 2 mega fölött.

Ez az egyébként, akár már most ki lehetne cserélni a linket a topik bannerbeállításaiban: http://vhemo.hu/rmbanner/rmbanner.jpg

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

A kepeket eloszor ugy akartam, de amit probaltam ingyenes tarhelyet, onnan nem jelenitette meg.

REAL MADRID

SLICK
Köszi!

Gondolom meg lehetne oldani, mondom az a baj hogy annak idején nem nagyon tanultunk ilyeneket, magamtól meg megint nem csinálgattam, így tudásom 0...
De ha tudtok jó tárhelyet vagy akármit akkor oda felraknák mindenféle hátteret táblázatot, meg amit kell... Itt rátok hagyatkozok teljes mértékben, biztos van köztetek olyan aki foglalkozik vagy legalább is foglalkozott ezzel vagy ért hozzá. Szóval hajrá! 😊

ProGabe
HBD!

Jóak a banner! Amúgy a táblázatot nem úgy kéne, hogy fenn lenne valami tárhelyen, mondjuk rmtopikbanner.jpg néven és csak a fájlt kéne mindig frissíteni? Tehát nem kell belenyúlni a kódba, mert sg motor ad neki egy random nevet, hanem mindig az adott fájlt hívná meg.

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
MV Boli a neve 😄

Vmi hasonlót akartam mint ami a mezen van, de a dafonton lusta voltam már hajnalban keresgetni. Ez maradt végül...

Monoton: köszi! 😊

Boldog Születésnapot! 😊

REAL MADRID

LasDen
van mit, egy ezres lesz.

am mi ez, comic sans? 😄