81624
-
Gauge #78648 Der kell a menesztésről beszélni! CA menjen a tetves kurva anyjába el Madridból, meg az is amelyik szerint Bale kellett ebbe a csapatba és nem Özil... -
#78647 Kis összeszedettséggel meg odafigyeléssel bármelyik csapat képes lenne megverni minket. Pl.: Dortmund, Arsenal(!!!!!), Man City, Chelsea, PSG... -
#78646 Szerintem, mint Barcás abban megegyezhetek veletek, hogy ha így fociznánk a Bayern ellen tavasszal ha valamelyik csapat összekerül velük, mindkét csapat kapna egy olyan verést mint mi tavaly. Borzalmasan gyenge volt ma a Barca de a Madrid még gyengébb, az volt a szerencsénk. A 2 csapat teljesítménye annyira gyér volt, hogy az Atleti jelenleg tényleg bajnok esélyes -
#78645 olyan jó meccs volt, hogy az első félidő után én bealudtam.... -
#78644 Biztos, hogy nem!
#78643: De, annyira rossz volt. -
bacaelit #78643 Nem kell itt menesztésről beszélni! Legrosszabb esetben is ma ennek a meccsnek döntetlenek kellett volna lennie. Biró nem ítélt, és nem így lett. Ha kicsit szerencsénk van nyertünk is volna!
Nem volt ez annyira rossz. -
Monoton #78642 Úgy is nézel meccset :D -
#78641 dehogy látta. Figyelte az 1. félidőt is és a 2-ra is úgy küldte ki a fiúkat.
Sajnos Carlo "nagy" edző mondjuk egy Schusterhez képest, így se most, se decemberben nem lehet meneszteni csak úgy. De idáény végé nel kell innen takarítani a picsába.
De tényleg így nekimenni egy nem túl acélos barcának, mikor láthattuk, mivel lehet nem csak megverni, hanem még le is focizni(!!!!!!) őket. Rajtunk kívül a Bayern volt képes hasonlót véghezvinni. De ez a máléképű kandisznó olasz, egy akkorát fosott a vacsorába, hogy egy hétig gőzöl...
Na én innen kezdve nem nézek az idén több Madrid meccset.
És ismétlem az bosszant, hogy Ancelotti egy töketlen, szar taktikus, semmilyen nagy dolgot nem tud felmutatni (most az hogy nyert a Milannal BL-t, csak meg kell nézni akkoriban milyen csapatok voltak ott a topban), na és ehhez a győzelemhez még asszisztáltunk is a barcának főleg az 1. félidőben. Verhetőek lettek volna -
#78640 Szerintem a kezezést jól tette a bíró, hogy nem fújta be. Földön fekve, kéz a kézben csúszva Khedirával, a Valdesről lepattanó labda rágurult, ő meg belecsúszott. Hova a fenébe kellett volna tennie a kezét?
Viszont Ronaldo-t egyértelműen lökték. Sima 11. Lehet, hogy ha nem CR esik el, hanem más, akkor befújja.
Nem értem amúgy Carlo-t. Egyértelmű, hogy a gyors játékosokkal könnyen le lehet támadni a Barcát, ami megzavarja őket. José ezt nem egyszer bizonyította, hogy nem kell beszarni, le kell támadni és hajtani. Ehhez képest első félidőben full impotens játék. A vkp-k nem mozogtak az emberrel, Khedira lassú, körülményes és nem egyszer csak kocogott, míg elvitték mellette a labdát. A második félidő sima Realé volt, viszont a szerencse a Barcaé. X lett volna igazságos. A szezont meg könyörgöm ne temesse már senki ennyi meccs után. -
#78639 Úgy tűnik, mindig mi maradunk alul a végén. És mindig olyan apróságokon.
Remélem 10 év múlva mondjuk már forditott lesz a helyzet, és akkor nem mindig a bosszankodás megy. :)
Amúgy a 2. félidő jó volt legalább. Sanches gól is szép volt, tipikusan a nem befújt tizi és kapufa után. :D -
Monoton #78638 Én eddig is tavaszra vártam, hogy látszódjon valami, de egy ilyen meccsre egy ilyen taktikával felállni ... Carlo még mindig csak próbálgat, össze-vissza játszatja a játékosokat, új posztokat talál ki. -
bacaelit #78637 Hát 2. félidő jobb volt. Lehet rosszabb félidőről beszélni, de 13. ember ellen focizni azért nehéz! Ez az El classico!!! -
Ferrari23 #78636 + ha kedhira nem **** + karim kicsit mákosabb, akkor akár 2-5 is :D -
#78635 Azért itt a második félidőbe volt 1-2 olyan dolog, ami végre kicsit hasonlított a jó focira. Nem bírom én sem Ancelottit, de adjunk már neki egy kis időt, ne váltsuk még le. Vagy? Hétfőn szavaz a topik, maradhat-e?! -
Monoton #78634 Hagyjuk ezt, a meccs az első félidőn ment el. -
Ferrari23 #78633 Két be nem fújt 11-essel akkor 2-3 is lehetne... :D:D -
Monoton #78632 Jesé szép volt, remélem Carlo is látta. -
#78631 !!!!! -
#78630 világ szégyene az a faszkalap tulok! -
#78629 JESÉT A KEZDŐBE!!! -
Ferrari23 #78628 Ez a Khedira is te jó isten, mekkora láma... -
Monoton #78627 Végül is passzolhatott volna középre is ... -
#78626 Hát az egész csapat egy nagy nulla volt ma. Gyakorlatilag senkit nem tudnék kiemelni aki jó teljesítményt nyújtott volna. -
#78625 meccshiány, ez egyértelmű. Viszont Lopez is indokolatlanul kint volt. Na most Carlo magyarázhatja azt is miért jobb a magasabb kapus...
Amúgy éreztem, mikor bejött Alexis hogy gólt lő...
na mindegy ez a szezon régen elment. -
#78624 Megyek kérdőre vonom anyámat... -
#78623 De Varane miért engedte lőni... Elég gatya ma a csávó. -
Ferrari23 #78622 Carlo papa akár pakolhtna is.... PSG is sokkal jobb, mióta eljött :D -
Monoton #78621 Na Diego ez tiéd volt. -
Monoton #78620 Mind1, az első félidő Carlon ment el, en ot hibaztatom ezert a meccsert. -
#78619 Szegény kis buzifejű hisztizik, mert általában az ennél kisebb testi kontaktoknál is megkapja a faltot. Lehet ha bedob egy kicsit a hétközi produkciójából (mondjuk itt is az orrához kap), akkor megette volna a bíró. :( -
Ferrari23 #78618 Úgy ahogy mondod. Elmehet a bíró a faxba... -
#78617 11-esek száma 2-ből semmi:D -
#78616 :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
és valóban Benzema bombázott :DDDDDDDDDDDDDDDDDDDD -
#78615 Kurva életbe! -
Monoton #78614 Aztak*rva :DDD -
#78613 Megfigyeltem már, hogy mi 90%-ban ugyanúgy látjuk a dolgokat Madriddal kapcsolatban :D üdv eltitkolt ikertestvérem -
#78612 Ezt kb én is írhattam volna...:D -
Monoton #78611 Khedira GONDOLKODJ! -
#78610 Én bírtam azt a játékot :) Ajax elleni kontra jut eszembe mindig elsőnek, meg CR nou campos gólja mikor Özil adta a passzt. Mondjuk én alapból nagy Mou fan vagyok , lehet elvakultan :D -
#78609 Na Benzin ha most betalálsz szerintem megbocsájt a közönség...
Varane nagy mentés.