81624
-
bacaelit #78688 Figyelj Hivatalos szervek követelnek magyarázatot, e felháborító viselkedésen! Te meg mondod itt a szarságaidat! Pihenj egyet! -
#78687 Pedig van benne igazság :)
Ez mindenképpen
" amúgy anyám nem hiszem, hogy örülne, ha a fia kemény adócsaló lenne... " -
Monoton #78686 Isco mozgasa nagyon emlekeztet Zidane jatekara. :-) -
Monoton #78685 Ronaldo hogy tisztelgett mar :Dd -
#78684 Khedira-Illarra-Isco lett végül.
Khedira túl jó, hogy padozzon... -
cabell2 #78683 hát ezt a nonszenszt te sem gondoltad komolyan, mindenesetre sok sikert a mai meccshez! -
#78682 "azt magyarázta csak el, ahogyan az emberek látják a két játékost."
én kicsit máshogy látom a két fiatalembert. Messi szerintem nem annyira ártatlan, mint azt általában hiszik és terjesztik róla...
/szerintem kiutált már ő a Barca-ban nem 1 nem 2 embert... akiknek le kellett lépni emiatt./ - persze lehet, h ez csak városi legenda.
CR-ben lényegesen több az érzelem. dühöng, ha elront egy helyzetet. felb*ssza az agyát 1-1 hibás bírói döntésen. illetve amennyiszer szabálytalankodnak ellene, nekem is kilenne vele a f***om. ez nekem lényegesen emberibb hozzáállás. a gólörömei is őszinték.
az meg, hogy ad magára meg a külsejére, ne legyen már szempont. (mondjuk, mint az Armani időszakos "modellje", azért az sem árt.)
amúgy anyám nem hiszem, hogy örülne, ha a fia kemény adócsaló lenne...
erről ennyit.
illetve örök igazság, h mindig a legjobbat utálják a legtöbben. (Én spec Messit utálom, de ez a szabályt erősítő kivétel.)
amúgy már csak alig több, mint fél óra! -
bacaelit #78681 Tiszteletlen! Egy ilyen embernek aki a legfelső széken ül annak ilyet nem szabadna tennie! -
bacaelit #78680 Real Madrid: Diego López; Arbeloa, Varane, Ramos, Marcelo; Khedira, Illarramendi, Isco, Bale, Cristiano Ronaldo; Benzema. -
cabell2 #78679 Ebben igazából mi az annyira felháborító? Azt értem, hogy CR-t irritálja, de lényegében azt magyarázta csak el, ahogyan az emberek látják a két játékost. Amiben nem is torzított szerintem, az alapvető megítélés tényleg ez. A tudásukban pedig nem különböztette meg őket, még a kötelező köröket is lefutotta, hogy "two exceptional player.." bla bla.
Ha nagyon bele kéne kötni valamibe akkor a fodrászos rész volt. -
bacaelit #78678 Remélem ebben most nem tévednek! -
#78677 remélem belátta a spagettizabáló tata, hogy a lomhát tényleg nem kellene erőltetni. /amúgy múltkor valami külföldi stream-en "ánszelotti"-nak mondták... kicsit röhögtem./
most lesem, hogy a Cristiano fiú meg F1-es Ferrariban üldögélt...
-
Monoton #78676 A marca szerint ma összeállhat a Modric - Illarra - Isco középpálya. -
bacaelit #78675 "Ez a videó hűen tükrözi, mennyire tiszteli a FIFA az én személyemet, a klubomat és a hazámat. Sok mindent megmagyaráz. Hosszú, egészséges életet kívánok Mr. Blatternek. Biztosan továbbra is szemtanúja lehet a kedvenc klubjai és kedvenc játékosai sikereinek, ahogy azt meg is érdemli." CR -
#78674 Ja,de teljesen ironikusan is. :)
Kivanok hosszu eletet=remelem mar nem sokaig huzod te k5sog. ;) -
#78673 na meglestem végig. ritka nagy kocsog. CR még szolidan is reagált..
-
#78672 Leonard Messi :D ekkora hülyét -
Monoton #78671 -
#78670 CR:
"This video shows clearly the respect and consideration that FIFA has for me, for my club and my country. Much is explained now. I wish Mr. Blatter health and a long life, with the certainty that he will continue to witness, as he deserves, the successes of his favourite teams and players."
Óriási nagy gyökér ez a blatter. Sajnos túl zsíros bár a bödön, amit összehozott, csak ezért nem váltják le, miközben már kb. mindenki utálja. -
Pukkka #78669 http://www.youtube.com/watch?v=5sRa9tmU9Yk -
#78668 Bezony ám!
Spanyoloknál, olaszoknál bajnoki forduló. Angoloknál, franciáknál és még sok helyen kupaforduló. -
#78667 ja, utólag igen... mondjuk úgysem derül mostanában erre fény. majd talán 10 év múlva kiderül, h valójában mit adtak ki érte. de kb 19-nél meg kellett volna állni.
most nézem. hétközi forduló lesz?
-
#78666 Jó de CR eleve erről a félszigetről származik és cigó latino... :D
Bale meg nem ér többet még papíron sem, mert nyilatkozta Perez, hogy 91 millió volt. -
#78665 CR7 azért az Old Trafford után hamar beilleszkedett ott az ibériaiaknál is.
Bale-ről nem tudok jót mondani a Barcas teljesítménye alapján. lehet nem vele kellett volna elcseszni az első félidőt... az áráról meg ne is beszéljünk...
nem hiszem, hogy egy Özilnél, Neymar-nal, de hogy még a CR7-nél is többet ér... -
#78664 Én meg örülök, hogy a sok latinlábú tikitakás mellé jött egy kis más stilus is. Szinesebb lesz tőle. Mondjuk kérdés, mennyire lesz illő. Majd kiderül. -
#78663 Szerintem sem, meg úgy alapból nem a briteknek (persze kivételek akadhatnak). -
Monoton #78662 Személyesen keresem fel, úriember vagyok -
#78661 Utána felhivod Perezt, vagy mi lesz? :) -
Monoton #78660 Én egyelőre nem bántom a walesit, alig játszott még. Tavaszig kap tőlem időt. -
#78659 Én valahogy Bale-t sem látom túlzottan jó vásárnak. Szerintem a spanyol futball nem neki való. -
#78658 hát gyerekek. már zsozé alatt sem értettem, hogy mit eszik ezen a Khedira nevű lomha b*lfaszon. azt hittem, ha az az arrogáns barom távozik, akkor Khedira-nak sem lesz sok helye a kezdőben. erre bummm...
1 hasztalan, lassú, béna 0. egy divatos szókapcsolat jut róla eszembe -> Nem Real szintű játékos.
Jesé-t már említettem a Juve meccs után is. Szerintem őt sűrűbben kellene foglalkoztatni. ha nem játszik, nem fog fejlődni. pedig b*szott jó adottságokkal bíró izmos, gyors gyerek.
Undorító Mallenco meg szüljön sünt. -
#78657 majd te mondod meg... -
Monoton #78656 Azert anno Jose egy ilyen meccs utan vallalta volna a felelosseget, Carlo csak mellebeszelt a merkozes utani sajtotajekoztaton. -
#78655 de ha nem fogsz meccseket nézni, ne is kommentelj majd légyszi -
#78654 torinoba leves lesz -
#78653 jogos, amúgyis Juve győzelmet vagy legjobb esetben is egy X-et vártam, ellenük úgyis oda-vissza szopni szoktunk... -
wright #78652 Ha a bíró odafigyel,akkor a Juventus is... -
#78651 róla még nyilatkozni se lehet rendesen, sérült volt.... Hogy játsszon így, pláne egy új csapatban? Nem rajta ment el a meccs, ő legalább akart bizonyítani.
Szóval a trollkodásod itt nem volt nyerő, függetlenül attól, hogy én se láttam értelmét, idehozni főleg ennyiért...
-
#78650 leégtünk -
#78649 No azért csak megérte ez a Béla nem?