Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

tesó07
Kösz szépen.
Szép gól volt.

RMCF

Rockynhooo
ez jó móka lesz 😊 Torres visszatér vereségei nagy színhelyére 😄

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Rudee
Itt a gólja, ha érdekel.

Szar Bayern, szar Bayern :)

tesó07
Tunézia - Hollandia 1-1.
A holland válogatottban az elsõ félidõben Sneijder, a második félidõben pedig Van der Vaart és Huntelaar szerepelt, míg Robben végig a pályán maradt. A holland csapat gólját Huntelaar szerezte.

Ennek örülök,remélem majd nálunk is minél hamarabb elkezdi ontani a gólokat.Persze ehhez nem ártana játszatni is...

RMCF

hunbasser
lehetnének már annyira prok hogy mp3-ban játszák le...-.-'

ReaL MaDRid x siempre

hopp a spanyol himnusz alatt kétszer is belassult a lemez 😄
Casillas
úgyse mernek lejönni

Vivimos por ti, vence por nosotros.

Terryék kijelentették, hogy ha a szurkolók rasszista dolgokat kiabálnak be, akkor nem fognak játszani :\
Rudee
Derbi házon belülrõl:

4- Real Madrid:
Dudek (Codina min.45); Salgado (Villafañe min.35), Cruz, Agus, Torres; Parejo, Mateos, Faubert, Drenthe; Guti (Kabamba min. 45) y Saviola

2- Real Madrid Castilla:
Felipe Ramos (Adán min.45); Velayos, Gary, Molero y Marcos Alonso (Antón min.45); Tébar, Mosquera (Álvaro López min. 45), Palanca y Vázquez; Bueno (Zamora min. 45) y Acuña (Alipio min.30)

Goles:
0-1 (min.16) Vázquez bate a Dudek con la izquierda tras un preciso pase Bueno
1-1 (min.35)Saviola de cabeza aprovecha su propio rechace
2-1 (min.45) Drenthe de falta directa
3-1 (min.47) Saviola anota un penalti cometido sobre Drenthe
3-2 (min.59) Alipio bate a Codina con la derecha
4-2 (min.67) Saviola con la izquierda

Szar Bayern, szar Bayern :)

tesó07
Amúgy ma még lesz egy érdekes barátságos meccs,aki nem tudná:

Spanyolország - Anglia 22:00h Tv: SportKlub

Casillas,Ramos kezdõ.

RMCF

SLICK
ezennel nyalják meg a bal herémet. Nem kell õ ide, de már nem is érdekel.
Bár úgysem tudok ellene mit tenni, hisz mindig felidegesít.

limperatore
tiszta eric 😄

"Ha kezet fogok egy Milánossal, utána megmosom a kezem. Ha kezet fogok egy Juventínóval, utána megszámolom az ujjaim, meg van-e mind.” Peppino Prisco

robotnyk
mondom én, valakit kell baszogatni napi rendszerességgel.
LasDen
szerda, 15:37 - Bemutatkozását követõen több médium is azzal vádolta meg Julien Faubert-t, hogy kissé túlsúlyosan érkezett a Madridhoz. A franca elmondta, hogy "nem vagyok kövér, csak erõs csontozatú. Túlsúlyosnak tûnhetek, de ez nem igaz, egyszerûen csak ilyen a fizikumom."

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

REALista
Hát azért ég és föld a különbség a 2:1 és a 2:0 között úgyhogy inkább ne lõjenek...😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Mert sok pénzt hoz, ennyi a magyarázat. Elég szánalmas, sajnos ez van 😞

REAL MADRID

SLICK
remélem nem megint 89-90. percben lõnek egy mákos gólt.
Bár 2:0 után mindegy lesz 😛

ProGabe
óóójee

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

tesó07
Febr.25. szerda 20:45h Csatorna: M1

Real Madrid - Liverpool

RMCF

tesó07
<#nevetes1><#nevetes1>

RMCF

LasDen
kösz....erre nem gondoltam volna 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

robotnyk
"biztonságban érzem magam"
jáj

REAL MADRID

hunbasser
😄DDDDDDDdddddd

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
nem értem mit magyaráznak, de vicces 😄

miilann04

realmadrid.alonso.eagles.spurs.

hivatalosan asszem igen, hogy mi a valós ok, azt nemtudjuk...
LasDen
jah.......mondjuk én nem bánom, hogy nem játszik....

SLICK
LOOL! 😄

Amúgy Guti sérült és azért nem játszik mostanában?

LasDen
kedd, 16:37 - Guti: "Raúl a klub ikonja, és el tudom képzelni, mint a Real Madrid jövõbeli elnöke. Az én vágyam, hogy edzõ legyek, és egyszer majd a kispadról irányíthassam a csapatunkat."

na bazzeg.....az kéne még....aztán ha nem megy ott is csak csapkodna, hogy nem megy.....akkor már inkább Egervári.....

Rockynhooo
Gijont simán verni kéne , utána 3 elég nehéz meccs jön: Betis, Espanyol, A.Madrid, sok minden függhet ettõl hogy ezeken a meccseken ki hány pontot fog veszíteni.

tesó07
Az egyértelmû hogy a fórumok arról szólnak hogy leírja mindenki a véleményét,de azért néha oda kellene figyelni hogy milyen hangnemben meg miket írsz...és akkor nem oltogatna itt senki.

RMCF

tesó07
Ennek örülök.<#eljen>

RMCF

SLICK
hoppá bocsánat Sport 2-n lesz, csak félrenyomtam

SLICK
Vasárnap 5-tõl Sporting Gijón - Real Madrid
SPORT 1 ^^

Kértik kiteni a bannerba thx 😛

sok lúd disznót gyõz! errõl nem tehetek...meg arról sem hogy konkrét véleményem van a dolgokról már nem érdekel semmi sem, csak írok kimondom amit gondolok a csapatokról...

REAL MADRID

gabi89
Hát kitettél te már magadért itt,hogy akármit is írsz töröljük 😄
Ezt is törölni fogja az illetékes ember szerintem 😄
Mellesleg röhöghetsz év végén ha a Barca lesz a bajnok na és ? Mi meg tavaly meg tavaly elõtt röhöghettünk volna nem tettük...
Ja és ne felejtsd el amikor tavaly a Barca sorfalat ált hmm de szép is volt 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Rockynhooo
Mi is nevetünk rajtad már egy ideje 😊

SLICK
az nevet aki utóljára nevet

nagyon jo véleménnyel vagytok rólam köszönöm semmi bántót nem írtam erre törlitek a hsz-t nem ide illõ de akkor is😄 egyébként pedig Monoton ezért nem adhat büntetést...de nem baj évvégén röhögni fogok rajtatok ha nem fog nyerni a Real nem lesz mirõl beszélni

kas123
Hát azért nem könnyû évközben átvenni egy olyan csapatot mint a Real, nehéz mindenkinek megfelelni, és mindig a maximumot teljesíteni. Huntinak is ezért nem megy mert túlságosan megakar felelni. Hagyni kell az edzõnek és az újaknak is idõt és menni fog az 😊.

LasDen
azé Ramosnak munkáján van még mit javítani.....kicsit eredményesebbnek és szebbnek kéne legyen a játék.......sztem....

úgy utálom az ilyet :S
Capello óta nemértem, hogy miért kell leváltani azt, aki jól végzi a dolgát
hunbasser
akkor meg haljanak meg :_

ReaL MaDRid x siempre

Nekem nincs problémám Ramos-al, de mindenki tudja, hogy minden jelölt nagy nevekkel fog indulni. (Wenger, Benitez, Mourinho).

Sajnos elnökválasztáskor elsõ a politika.

REAL MADRID

na az kéne még... 😄DD
hunbasser
de miééért??? miért nem jó Juande?... akkora faszkalapok,mind hozna másik edzõt. Juandet kicsit tényleg hagynám már dolgozni,Capellot is hagyni kellett volna.

ReaL MaDRid x siempre

LasDen
én.....