Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
REAL MADRID
ReaL MaDRid x siempre
Sneijder: "Amikor hazamegyek a meccs után, azt kérdem magamtól: "Istenem, Wesley, mit csinálsz? Jobban kell játszanod a következõ találkozón!". Õszintén elmondom, hogy nem érdemlem meg, hogy a kezdõcsapat tagja legyek. Elvesztettem az önbizalmam, és azóta nem találok magamra."
Sneijder: "Sokat beszélek a társaimmal, és bíznak bennem. Egyik nap Saviola elkérte a mezemet, és odaadtam neki. Aztán odajött Raúl, és azt mondta, hogy õ is szeretné megkapni a mezemet, de csak miután visszanyerem a formámat. Örülök, hogy az edzõ továbbra is bízik bennem, mindent köszönök neki."
Szerintem derék hozzállás a részérõl, reméljük magára talál.
Huntelaar hivatalos honlapján keresztül cáfolja a médiában megjelent rémhíreket. <#eljen>#eljen>
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
(gondolom madridistán olvastátok miket nyilatkozott)
Oosterveer (Huntelaar ügynöke): "A srác soha sem mondta, hogy el akar menni. Beszéltem vele, és szilárdan tagadom a pletykákat. Sosem beszélt errõl. Normális, hogy nem boldog, mert a játékosok minél többet szeretnének szerepelni."
<#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor><#vigyor>#vigyor>
REAL MADRID
Pár éven belül remélem az új Sergio Ramosként emlegetjük majd.
Szar Bayern, szar Bayern :)
amúgy a legutóbbi meccsen is játszhatott volna, vagy majd most mert a barca 12 pontal vezet mögöttünk meg 9-10pont hátrányban az üldözõk, és a Sporting Gijon lesz az ellenfél ahol egy Huntelaar - Higuaín csatárkettõst szívesen látnék, és Szalai Ádám is bemutatkozhatna, hamár a BL keretbe nevezték...
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
Jól érzem magam Madridban, a csapattársakkal jól kijövök, minden erõmmel azon leszek hogy gólokat szerezzek és segítsem a csapatot.
REAL MADRID
LOL,hát ebbe meg mi ütött....
RMCF
http://www.mediafire.com/?dk3junz4wmy
REAL MADRID
Alípio legalább bemutatkozott.
Örülök, hogy ismét nyertünk, igaz megint olyan vontatott volt a meccs az elején, majd megitn a 2. félidõben kezdtünk táamdni, ott simán lehetett volna akár 3-4:0 is nekünk, csak hát egy helyzetet sikerült kihasználni, hála Higuaínnak. Jó, hogy õ talált be, régen nem talált már be tudtommal.
Nem ártana már, ha kicsit simábban menne a meccs, na meg persze a szép játék is jöhetne. Néha unatkozok meccs közben, igez ez vmivel pörgõsebb volt mint az elõzõek szvsz.
Egyébkétn anyit, hogy én hétfõn esténként mindig beírom mikor lesz a meccs, látom sokan nem tudják vagy elfelejtik.
Robo vagy Mono, ha beírom mikor lesz a meccs, esetleg bannerba kiírnátok? Legalább szem elõtt lesz 😊
Kevés ez a pont, csak 10. a csapat.

Real Madrid Castilla-Lorca
C csapat meccse meg délbe kezdõdött otthon, a 17. Galactico Pegaso ellen.
Ma kötelezõ a 6 pont.
NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]
9 pont az elõnyünk a Sevillával szemben,kezdenek leszakadni a mögöttünk lévõk!
Megint nem kaptunk gólt,ennek örülök meg perzse a 3pontnak is !!! nem volt egy látványos meccs,de léyneg ,hogy gyõztünk,Higuain nagyon szép gólt lõtt !!! remélem Pool ellen is betalál!!! Kivel játszuk köv bajnokit?
REAL MADRID FERENCVÁROS TC
Amúgy az egész SK-os szakértõket meg a kommentátorokat a Dunába kéne lõni....(Na jó,Hortit békén hagynám😊)
RMCF
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...