Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Na sztetek melyik elnökjelölt indul Scolari nevével? 😄

REAL MADRID

hunbasser
sztem a huntelaaros dolog úgy volt,hogy elszólta magát egy újságíró elõtt,aztán a managere kimentette és most próbálják elhitetni,hogy Huntelaar semmi ilyesmit nem mondott. valami alapja lehet,hogy van,és szerintem van (elvégre fiatal,és játszani akar,nem padozni jött el). példát vehetne Sneijderrõl.

ReaL MaDRid x siempre

Rockynhooo
akkor csak neked😄 :
Sneijder: "Amikor hazamegyek a meccs után, azt kérdem magamtól: "Istenem, Wesley, mit csinálsz? Jobban kell játszanod a következõ találkozón!". Õszintén elmondom, hogy nem érdemlem meg, hogy a kezdõcsapat tagja legyek. Elvesztettem az önbizalmam, és azóta nem találok magamra."

Sneijder: "Sokat beszélek a társaimmal, és bíznak bennem. Egyik nap Saviola elkérte a mezemet, és odaadtam neki. Aztán odajött Raúl, és azt mondta, hogy õ is szeretné megkapni a mezemet, de csak miután visszanyerem a formámat. Örülök, hogy az edzõ továbbra is bízik bennem, mindent köszönök neki."

Szerintem derék hozzállás a részérõl, reméljük magára talál.

Huntelaar hivatalos honlapján keresztül cáfolja a médiában megjelent rémhíreket. <#eljen>

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
én nem olvastam
madridistát sem olvasok 😄

Rockynhooo
Mennyire õszinte ez a Sneijder, jól látja a dolgokat , remélem összejönnek neki a dolgok , bízunk benned 😊
(gondolom madridistán olvastátok miket nyilatkozott)

Oosterveer (Huntelaar ügynöke): "Nem szerepelhet a BL-ben, de bízik a minél több bajnoki szereplésben. Kategorikusan cáfolom azokat a spekulációkat is, hogy Juande Ramosszal nem jön ki jól. 25 éves, játszani akar, de a Real Madridban akarja tenni, ezért harcolni fog a játéklehetõségért."

Oosterveer (Huntelaar ügynöke): "A srác soha sem mondta, hogy el akar menni. Beszéltem vele, és szilárdan tagadom a pletykákat. Sosem beszélt errõl. Normális, hogy nem boldog, mert a játékosok minél többet szeretnének szerepelni."

<#vigyor><#vigyor><#vigyor>

REAL MADRID

csak el ne adjuk...
Rudee
A Castilla keretével edzett a 17 éves középhátvéd, Rubén Molero. A spanyol U17es válogatott csapatkapitánya a Racing B-hez kölcsönbe kerülõ Berrocal-t pótolhatja.

Pár éven belül remélem az új Sergio Ramosként emlegetjük majd.

Szar Bayern, szar Bayern :)

úristen :\
Rudee
Raúlt biztos egy Huntelaar kedvéért fogja kihagyni JR, nem? 😊

eZo
ha ez tényleg igaz és õ nyilatkozta, akkor nem is fog játszani ezentúl sem az tuti...

amúgy a legutóbbi meccsen is játszhatott volna, vagy majd most mert a barca 12 pontal vezet mögöttünk meg 9-10pont hátrányban az üldözõk, és a Sporting Gijon lesz az ellenfél ahol egy Huntelaar - Higuaín csatárkettõst szívesen látnék, és Szalai Ádám is bemutatkozhatna, hamár a BL keretbe nevezték...

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Következõ hír az lesz, hogy

Jól érzem magam Madridban, a csapattársakkal jól kijövök, minden erõmmel azon leszek hogy gólokat szerezzek és segítsem a csapatot.

REAL MADRID

tesó07
Huntelaar: "Nem neveztek a Bajnokok Ligájába, és a bajnokságban sem játszom. El akarom hagyni a Real Madridot, nem bírom tovább."

LOL,hát ebbe meg mi ütött....

RMCF

Rudee
Letöltési link meg a videó alatt
http://www.mediafire.com/?dk3junz4wmy

Rudee
Még egy összefoglaló a szombati meccsrõl.

Rudee
Csak a maga módján üdvözölte az ittenieket.

SLICK
na mit írt megint a baromja?

Rudee
Valami kicsit hiányzik a nicked mögül. Szerintem már nem sokáig...

SLICK
hát valóban nem ártana jobban kivitelezni azt a sárga csíkot, akkor még tetszene is.

Tetszetõs, egyedül az a sárga csík nem jön be.

REAL MADRID

Rudee
2-0ra ég már a Castilla... Nem tudom Palanca miért csak csereként jáccik.
Alípio legalább bemutatkozott.

SLICK
na hazaértem...

Örülök, hogy ismét nyertünk, igaz megint olyan vontatott volt a meccs az elején, majd megitn a 2. félidõben kezdtünk táamdni, ott simán lehetett volna akár 3-4:0 is nekünk, csak hát egy helyzetet sikerült kihasználni, hála Higuaínnak. Jó, hogy õ talált be, régen nem talált már be tudtommal.
Nem ártana már, ha kicsit simábban menne a meccs, na meg persze a szép játék is jöhetne. Néha unatkozok meccs közben, igez ez vmivel pörgõsebb volt mint az elõzõek szvsz.

Egyébkétn anyit, hogy én hétfõn esténként mindig beírom mikor lesz a meccs, látom sokan nem tudják vagy elfelejtik.
Robo vagy Mono, ha beírom mikor lesz a meccs, esetleg bannerba kiírnátok? Legalább szem elõtt lesz 😊

Rudee
Real Madrid C-Galactico Pegaso 1-1

Kevés ez a pont, csak 10. a csapat.

énnentom
amúgy erre hasonlít a mez, szerintem ugyanaz lehet az alapja
hunbasser
mi az a baszás benne ott bal oldalt?

ReaL MaDRid x siempre

lehetséges jövõévi mezünk

Rudee
17:00
Real Madrid Castilla-Lorca
C csapat meccse meg délbe kezdõdött otthon, a 17. Galactico Pegaso ellen.

Ma kötelezõ a 6 pont.

Rudee

Rudee
De az ellenfél se a múltheti volt.

pzoli00
a múltheti meccshez (Numancia) képest tényleg nem volt szép meccs !

pzoli00
értékelhetõt nem lehet mondani, mert a vége felé már eléggé szétesett a meccs, volt egy-két elõrefutása, amit leintettek.

robotnyk
érdekes, hogy Juande, meg úgy az as/marca általában szürkének jellemzi Faubertet, meg hogy nem mutatot semmit, hát bocsánat, hogy ezt a hírt kell közölnöm, de ez az egész csapatra igaz. ha amolyan Capellosan vért pisálva hozzuk így a meccseinket, mint tegnap, nekem az is elég, csak akkor ne várjuk, hogy majd Faubert fél óra alatt megváltja a világot. nem is igazán értem mit vártak... vagy már kezd elülni a Calderon botrány, és kell valaki új, akit szidni lehet?
Rudee

Hello tegnap sajnos nem tudtam megnézni a mecset, az új igazolásról Faubert mit tudtok mondani milyen volt az elsõ meccsén?

eZo
Köszönöm !

NOTEBOOK: HP PAVILION ( Intel i5 2410M; 8GB RAM; HD6490; A-DATA 128GB SSD ) KONZOL: XBOX360 Slim [Fifa 12] [Forza 4]

Rockynhooo
sporting gijon.

Oncsi
Sevilla - Betis 1-2<#merges2><#worship>
9 pont az elõnyünk a Sevillával szemben,kezdenek leszakadni a mögöttünk lévõk!
Megint nem kaptunk gólt,ennek örülök meg perzse a 3pontnak is !!! nem volt egy látványos meccs,de léyneg ,hogy gyõztünk,Higuain nagyon szép gólt lõtt !!! remélem Pool ellen is betalál!!! Kivel játszuk köv bajnokit?

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Rockynhooo
jó ez jó ez , hozunk minden meccset fejlõdünk ebbõl még akármi is lehet. annyi bajom van ,hogy pár embert többet kéne probálgatni , egy kettõt meg mellõzni.

lol, igazad van, szégyen, amit ott csinálnak... 😄
tesó07
Ilyenkor mondom azt:hogy a lényeg a 3 pont.És ez tényleg így van.😊
Amúgy az egész SK-os szakértõket meg a kommentátorokat a Dunába kéne lõni....(Na jó,Hortit békén hagynám😊)

RMCF

Rudee
Újabb 3 pont, király.

robotnyk
õ akkor is rosszkedvû, ha passzolnia kell 😊
gabi89
Hát nem tudom elég rosszkedvûen jött le. Szóval szerintem bírta volna még bár lehet Ramos nem akart kockáztatni.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

csodálkoznak a szerkesztõségbe, hogy Sneijder meg VdV a pályán tudott maradni...
robotnyk
lehet influenzával eddig bírta.
Rockynhooo
miért Arjent hozta le Ramos ?

gabi89
Robben le na ne már...

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Rockynhooo
szépen megcsinálta Higu.

Rudee
Védõje meg jól elment gyufáért 😄

Rudee
Higuaín ollé 😊