Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Rudee
Ht ha jövõ héten edzhet, akkor nem feltétlen komoly a sérülés.

Amúgy Gerrard hiánya még mindig nagyobb érvágás lenne. Remélem is, hogy erõltetik a viszatérését és a 2. meccsre is kidõl.

Szar Bayern, szar Bayern :)

Rudee
Ugyanannyit, mint az a tény hogy nem adták meg.
Mindenesetre egyre kiváncsiabban várom, hogy láthassam az esetet.

Azért arra kiváncsi lennék, hogy ilyen nyugodtan nyilatkoznál-e egy ilyen esetrõl, ami pl egy Classicon történik. Henry kihagy egy ziccert, utánna Cannavaro lerúgja Messit de a 11es elmarad.
A bírónak arra nem lenne ideje, hogy továbbot mutasson, ez a topic már rég zárva lenne az egy perc alatt érkezett 150 "mert a bíró elcsalta" tartalmú üzenettõl.

Rockynhooo
Az elmúlt napokban megsérült a Liverpool és a Real Madrid kulcsembere is. A legfrissebb angol források szerint Steven Gerrard visszatérhet a Real Madrid elleni találkozón, míg Robben sérülése figyelmeztetõ jel a spanyoloknak, és mindenképpen sorsdöntõ lesz a jövõheti edzésmunkája.

hu bazdmeg akkor Robbent msot zárják be egy kis gumiszobába aztá a meccs elõtt engedlyék ki , mert nélküle nagyon kemény lesz... :S

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Hát ezért írtam, mert a kihagyott ziccer, ha bemegy, akkor döntõen befolyásolja...mindegy. "Ha" meg "volna" tudjuk, h mit ér<#vigyor0>

Visca El Barça!

Rudee
Írhattak volna errõl, ha megkapják a büntetõt és azt Oliveira értékesíti.
Egy kihagyott helyzet nem több egy vitatható esetnél, ami döntõben befolyásolhatja a meccs kimenetelét.

Az a röhely, evvel foglalkoznak, azt írnák inkább, h Oliveira nem nyerte meg a meccset a Betisnek, mikor kihagyta a ziccerét. Sokkal közelebb állna valósághoz<#kacsint>

Visca El Barça!

Rudee
Én 2x egymás után hagytam volna rúgatni is 😄
Amúgy meg mint írtam tegnap, majd a forduló összefoglalójában biztos látom, akkor véleményezek.
AS általában amúgy nem túloz a bírókkal kapcsolatban. Az Osasuna elleni meccseken (igen, nem csak a mienken, hanem a tietekén is) is megírták a véleményüket.

Rudee
Inkább 4231.

Ha láttad volna azt az esetet, akkor Te sem adnál érte. Oliveira kihagyott egy ziccert, azontúl csak színészkedett. Ebbe meg amúgy kár belemenni bárkinek is, már a múltkor sztem kitárgyaltuk.

Visca El Barça!

Kiváncsi leszek hogy, ez egy 4-3-1-2 -es vagy 4-4-2 es (Higu balon 😮) felállás lesz.

REAL MADRID

Rudee
Na akkor még lehetek én is az AS szakértõje <#hehe>

Rudee
Azt írják, hogy Cáceres Oliveira-val szembeni szabálytalanságáért nem adott büntetõt.

LasDen
én remélem, hogy Huntelaar kezd......sztem a válogatott gól lökést adhat neki és most betalálna 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

sajnálom ugyanez igaz a Madridra is...

nem az az érdekes, hogy mi lesz majd velük, mert nekünk magunkkal kell foglalkoznunk, hanem az, hogy most hoztaunk rajtuk 2 pontot, az is több mint a semmi
REALista
Az AS szakértõi szerint Casillas; Sergio Ramos, Pepe, Cannavaro, Heinze; Faubert, Lass, Gago, Higuaín; Raúl és Huntelaar kezdõcsapat lesz ma.

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Amúgy nem értem, mi köze a bírónak a tegnapi Barca meccshez. A 11 az 11 volt, a vak is látta, a les meg les. A többi ítélet meg semmit nem befolyásolt. Iturralde meg olyan amilyen, mexoktuk<#nyes>

Visca El Barça!

3 dologtól hányok, ha sportretekklubon nézek meccset: a kommentátoroktól, a "színvonalas" studió beszélgetésektõl, meg a kibaszott betandwines csicska reklámjaiktól, amit beleqrnak a meccsbe, soxor pont a lényeget takarva.<#gunyos1>

Visca El Barça!

SLICK
ahogy nézem, jövõ hét szombaton a Betis elleni meccsünk 8-kor lesz... Szóval készülhetünk egy újabb "színvonalas" adásra a Sport Klubon

Rockynhooo
Ezt a Barca "botlást" ne vegyétek olyan nagy dolognak, ez szerintem nem mondható botlásnak, a Betis yo csapat otthon meg várható is volt h alkosson valamit , szerintem nem kell itt semmi féle mélyrepülés kezdetérõl beszélni, de reméljük a katalán derbin nem hoz pontot a barca és akkor már csak 7 pont lenne a hátrány. Ma nem kis dolgunk lesz ilyen k.pályával...! El kéne verni a Gijont ami nem lesz könnyû, kicsit tartok ettõl a meccstõl de remélem meg lesz. Hajráá!

SLICK
hát ha a Barca botlása nem ad kellõ motiváltságot akkor baj van :|

tesó07
Az durva hogy honnan fordítottak a kosarasok,én 20 fölött is láttam a különbséget,akkor azt hittem sima vereség...

Amúgy a holnapi meccs nem lesz egyszerû,mint általában spanyolországba az idegenbeli meccsek,csak most plusz nehézség hogy elég jó formában van a Gijon meg a sok sérült,eltiltott nálunk.De én bízok a csapatban!!

RMCF

Rudee
Ja, gondolom vmi fura ítélet után egyenlítettek.
Majd hétfõn leszedem ennek a fordulónak összefoglalóját is, aztán megnézem.

SLICK
hoppá elírás:
nem megynerték, hanem pontot mentettek

egész meccsbõl csak a 11-est láttam 😄
SLICK
Sztem olyasmit hogy Iturralde (bíró) és Eto'o megnyerte a meccset a barcának.

ha nem is ezt jelenti pontosan, de sztem ez a lényege

az magyarul mit takar? 😄
Rudee
AS teljes cikkére kiváncsi leszek:
Iturralde y Etoo sacan de un apuro al Barça

SLICK
Nagyon remélem innentõl kezdve botladozás lesz barca részrõl.
Egyébként vér gyengék, ha nem játszik pár alapember.

Holnap meg kötelezõ a 3 pont Gijón ellen!

Rudee
A végén Ricardo Oliveira megnyerhette volna a meccset a Betisnek, de így sem kell szomorkodni.

Más:
Real Madrid-Tau Cerámica 81-79
volt, hogy 16 ponttal ment a Tau

gabi89
Na 2:2 lett a vége 😊
Holnap nyerünk?! akkor már "csak" 10pont. Remélem ez a Barca mélyrepülésének a kezdete.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

Burdi
nahhh 1 kis esély a félzárkózáshoz.

2-2 lett a Barca meccs. hnap alkotni kéne vmit!!!
szinte kötelezõõ nyerni!!!

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

ProGabe
még ennyit sem kéne beírni <#whatever>

(bárcsak ezen múlna...)

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

gabi89
Még mindig <#kuss>
remélhetõleg <#kuss>

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

hunbasser
majd a 90.percben esetleg...😄

ReaL MaDRid x siempre

robotnyk
<#kuss>
SLICK
így van

Amúgy beírnám megint, hogy holnap 17:00-kor lesz a meccsünk a Sport 2-n.

Ha vki nem tudná ^^

Rudee
De ha vezetnek, akkor lehetõleg ide ne írja be senki.
Az ellenfelük mindig megfordítja az olyan meccseket.

Rockynhooo
megvan a sanszuk otthon játszanak meg kell nekik nagyon a pont, meg nem is rossz csapat.

SLICK
Remélem a Betis nyer ma is ^^

LasDen
Raúl Hunter - a vadász....
hmm...nem is lenne rossz film 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Rudee
Védelem jó, középpálya közepe is oké. Elõl Higuaín meg Raúl csak össehoz valamit, Hunter meg kedvére bizonyíthat ha kezdõ lesz.

hát, nem valami acélos... :S
Rockynhooo
jaja így kéne, Higu ki szélre , Hunti meg hagy játszon csak.

SLICK
2 hét alatt remélem felépül

Rudee
Casillas, Pepe, Sergio Ramos, Cannavaro, Lass, Raúl, Gago, Saviola, Marcelo, Heinze, Dani Parejo, Faubert, Hunterlaar, Higuaín, Miguel Torres, Javi García, Dudek, Bueno

Bueno helyett igazán lehetne kerettag Szalai.

__________Casillas
S.Ramos Pepe Cannavaro Heinze
_________Lass Gago
__Faubert__________ Higuaín
__________Raúl Hunter

Rockynhooo
jaja kicsit én is , baze Robben lesérül , Pool ellen esélyünk nincs, õ nagyon kell.

gabi89
Robben ne már 😞
Kezdek félni a holnapi meccstõl 😞

Rockynhooo
szombat, 14:36 - A mai edzésen nem dolgozott a többiekkel Drenthe, valamint sérülést szenvedett Sneijder és Robben, akik nem szerepelhetnek a Sporting Gijón ellen. Guti Juande Ramos szerint még nincsen megfelelõ állapotban, így õ sem utazik, Van der Vaart pedig eltiltását tölti majd.

akkor lesz egy féle k.pálya :|

PatBate
A Real Madrid átigazolta az Arsenal ötszörös angol bajnok pályamunkását
A Le Parisien információi szerint a Real Madrid „átigazolta” a következõ idényre az Arsenal híres kertészét, Paul Burgesst, akit öt alkalommal választottak meg az év legjobb pályamunkásának a Premier League-ben.

jólvan, nem csalódtam.