Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

nó haj one gól

😄

LasDen
azt hittem C megsértõdik majd, és nem megy oda, mert nem passzolt neki....
ha kihagyja, akkor biztos lebaszta volna 😄

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
Benzemának a régi frizkóval jobban megy! 😄

zalrobto
na ez az 0:2

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

Na ez szép volt 😊

REAL MADRID

LasDen
módszeresen kinyírjuk a galata játékosait...

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

SLICK
minden kezdet nehéz 😄

LasDen
Sport tv-nek kicsit gondjai vannak 😄DD

SLICK
Na Várhidinek lesz egy rajza

horpeti
Benzema jól játszik!!! 😊 Tetszik igy.

LasDen
na úgy látszik Drogbának kapáltak...

LasDen:

Utoljára amikor fikáztam valakit, az CR volt, mert mindent ellövöldözgetett a faszba 40 méterrõl. Igazam van? Igazam van.

Zenszkij: Éltessék nyugodtan, csak semmi közük hozzá. Puskás is nagy madridista volt, de ugyanakkor a hazájáért is tett BÕVEN. A magyar foci színvonala tény, hogy nem a legjobb, de szerintem hsverokkal kimenni akár egy magyar focimeccsre is elég jó élmény lehet (persze nem a regisztrációs szar helyekre 😊 )

Zenszkij
Még ha igazad is van, hagy éltessék a Madridot. Éltessék a Vidit? Hol vannak most? Ennyi.

Lali mennyire vagy túsz? Sörhöz odaférsz?

LasDen
lehet kritizálni, de te mindig valami fassággal jössz...

ps: Ez az "only pozitív kritika" dolog meg homlokegyenest megegyezik az általatok annyira gyûlölt Barca fanokéval. Egy szinten vannak itt egy páran azokkal a delikvensekkel...

Azért nem szólok már ide hozzá komolyan, mert a topik színvonala csökken (és egyáltalán nem a házigazda hibája ez!). Akárhányszor negatív (vagy legalábbis nem pozitív) kritikával illettem a csapatból bárkit (tavaly pl. Khedirát, Casillast, Murinnyót meg néha CR-t) egybõl le lettem hurrogva. Ha más jött és ugyanezt csinálta, az is le lett hurrogva és elüldözve. Van itt pár ember aki a veséjét eladná egy madridi kirándulásért (ami szerintem kibaszottul szánalmas) és úgy tesznek mintha törzsgyökeres madridiak lennének... Ébredjetek fel, 2500 kilóméterre vagytok a képzeletbeli otthonotoktól. Továbbiakban majd akkor szólok csak hozzá, ha épp le akarom szopni valamelyik madridi játékost mert havi 100 millió forintért hajlandó belerúgni egy egyenest a labdába <#mf2>

zalrobto
én is

90s EURODANCE MINDÖRÖKKÉ!!! GO MAN UNITED!!! HALA MADRID ! 80s évek rock zenéi és napjaink rock-ja 80s stilusban

LasDen
"Nagyon jók a hajhagymái Pepének. Jól nõ a haja!"
mi a fasz? 😄DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

Zenszkij
sajnálom nincs szerencséje

FAF

LasDen
nem muszáj hozzászólni...

nem muszáj olvasni 😄

SLICK
az ütõ majdnem megállt bennem, azt hittem kipattan 😄

REALista
Lopez egyszerûen hihetetlen!Isco góóóóóóóóóól😊

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

LasDen
Isco eddig a szezon igazolása. Csak így maradjon sokáig 😄

zalrobto
0:1 iscóóóóó:!!!!!!!!!!!

zalrobto
megsérült ütközött ramossal <#szomoru1>

LasDen

Zenszkij
Casillassal mi van?

zalrobto
még szerencse hogy jó a kapus<#vigyor>

SLICK
én nem mertem tippmixelni, pedig tavaly ilyenkor nyertem 52 ezret. Cé mentette meg mert lõtt az utsó percben egy gólt a Citynek. És azt tettem hogy 1 góllal nyer a Madrid azt hiszem 3.25-ös szorzó volt rá.

Másik meccsen meg vezet a Köben, jó ez nekünk, csak a tippmixemnek nem 😄

REAL MADRID

LasDen
azt szidják, hogy nem hallotta, hogy Casillas szólt neki. Persze nem tudjuk, hogy szólt-e egyáltalán....

Ütközött Ramossal.

REAL MADRID

LasDen
ütközött Ramosszal, és nem tudta folytatni.

Úgy írjátok, mintha direkt ment volna bele.

REAL MADRID

Christian88
Mi lett Casillassal?

http://www.twitch.tv/hegii

Rockynhooo
Elég unalmas ahogy a trollfocis poénokat erõlteted.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

Ramos te szemét tipszmikszûté?

LasDen
vagy csak nem hallotta. folyamat fütyülnek ezek az idióták, nem csodálom ha nem hallja...

LasDen
elõfordul az ilyen, nem lehet hibáztatni...

SLICK
én ezt nem értem... Nem szólt volna hogy megy a labdára? A 16-os környékén nem volt ellenfél. Ramos meg belemegy... Erre tudok gondolni, hogy nem volt kommunikáció.
De ez dühít hogy Ramos az elmúlt hónapokban agyatlanul játszik. Megvan az eredménye.

zalrobto
ramos istenem, idióta<#boxer>

LasDen
Ikernek szerencséje sincsen...😞((

SLICK
valami probléma?

Elvagy?

REAL MADRID

SLICK
Bazd meg az anyádat Ramos!

SLICK
szeretem Sanyi bát! Ha Khedira ott van méltán lehet aggódni..

Amúgy jól láttam, hogy Benzema milyet küzdött a labdáért az elõbb? :ooo

LasDen
a faszé fütyülnek???

LasDen
Slick, Puhl a legjobb haverod lenne. Õ sem bírja Khedirát 😄D