81624
-
peti97 #78728 online közvetítések a tvzzonline.eu -n
Rayo Vallecano-Real Madrid 20:00 Hu -
#78727 meg is találtam. ezek szerint Modric egy sztárjátékos. :D Mari meg csak fontos. azért a Perez fejébe is belenyúlnék néha. -
Monoton #78726 Igen nálunk van egy érdekes fizetési rendszer. Aranylabdás, aranylabdára esélyes, egyéb fizetések. Még anno valamelyik magyar oldalon volt erről egy cikk. -
#78725 természetesen a krix-krax kód = EURO -
#78724 tegnap a zuhanyhíradóban pedzegették a Real-os fizetéseket. ->
a Modric 1.5x annyit kap, mint pl egy di Maria. meg egy szinten van egy Xabi Alonso-val? (több, mint 2x-esét a Marcelo pénzének) az azért úgy igen vad. /ha meg még azt figyelembe vesszük, hogy egy szaros dzsudzsák + egy szalai is keres évente több, mint 3M EUR ill 2.2M EUR-t a Marcelo-é aránytalanul "kevés"./
illetve Khedira-én emelnék még egy kicsit!
C. Ronaldo - Támadó - 17.000.000 €
Gareth Bale - Támadó - 7.000.000 €
I. Casillas - Kapus - 6.000.000 €
K. Benzema - Támadó - 4.500.000 €
Sergio Ramos - Védő - 4.500.000 €
Luca Modric - Középpályás - 4.500.000 €
Xabi Alonso - Középpályás - 4.500.000 €
Pepe - Védő - 4.500.000 €
A. di Maria - Középpályás - 3.000.000 €
Illarramendi - Középpályás - 2.500.000 €
Isco Suárez - Támadó - 2.000.000 €
Marcelo - Védő - 2.000.000 €
F.Coentrao - Védő - 2.000.000 €
A. Arbeloa - Védő - 1.800.000 €
S. Khedira - Középpályás - 1.800.000 €
R. Varane - Védő - 1.000.000 €
D. Lopez - Kapus - 1.000.000 €
A. Morata - Támadó -1.000.000 €
D.Carvajal - Védő 1.000.000 €
Összesen: 71.600.000 € -
#78723 Pepe sem gyenge.
-
#78722 Mindenki Jedi? :) -
#78721 -
#78720 Ez azért időszerű volt. Húzóember, fontos poszton. Én már vártam. -
#78719 OFF:
ezt még azért ajánlom figyelmedbe good boy.
ON:
Go Diego Go-val komolyan számolnak a csapatnál, ha már a fizuját is duplájára emelték... Iker fanatikusainak ez nem valami jó előjel. -
#78718 na még egy rúdugró, végülis hasznos lehet majd -
Monoton #78717 -
#78716 De genyók :)
Bár lehet meg van rendezve. -
#78715 a fórumozás ilyen... de egyébként az mindig csak a nyomaték miatt van ;)
lényegében elsőre is uezt írtam /igaz nem ilyen szájbarágósan. de látom megérte időt fektetni bele./
egyébként én elvagyok úgy, hogy csak igen ritkán látom Messit játszani.
Barca meccset már vagy 3 éve nem nézek, mert felidegesítenek a 40centis passzok. az, hogy ritkán jutnak el lövésig. /az megint más kérdés, h ha eljutnak, az gól, mert kb annyi a dolga a befejező embernek, h 5 lépésről bepasszolja./ nekem az nem foci.. pedig állítólag az a szép játék... /kézilabdában azt hívják passzívnak.../
én jobban csípem a lüktető játékot, mint a 90%-os labdabirtoklást, meg a 97.000 pontos passzt. leszarom, ha gólt kap a csapat, ha utána vágnak 3-at. a tegnapi meccs tipikusan az a játék volt, ami nekem a focit jelenti. 3-0-ról hirtelen a szünet előtt 3-2. izgalom, fordulatok, gyönyörű gólok... nem az ide-oda passzolgatás... amivel az idő sem telik... sehol egy kontra, sehol egy sprint...
a bírói segítségekről, a hiteles színjátékokról meg inkább nem is írok semmit. pedig lehetne.
ha már a Manchester-t szóba hoztad. azóta nem figyelem olyan szinten az ördögöket, mióta a fiú átjött a másik kedvenc csapatomhoz... /most meg pláne nem, hogy az öreg is lelécelt./ (illetve a DIGI-nél a jogok. nálam Meg UPC Direct, T-Home IPTV előfizuk...)
egyébként Manchester szép kis hely. 18mérföldre laktam tőle. /Liverpool-tól 20-ra kb/ warringtonban. -
Monoton #78714 Szegény gyerek :( -
bacaelit #78713 Én meg csak annyit mondok ha Blatter nem a FIFA elnöke lenne teljesen hidegen hagyna a dolog, hogy mit mond. Mivel sajnos ő a FIFA elnöke nem szabadna ilyet mondania, minden játékost egyformán kellene néznie! Szánalmas volt tőle ez az egész! Azt, hogy meg én mit gondolok CR -ről meg Messiről inkább megtartom magamnak, hisz van egy mondás. "Az sem hülye aki hallgat! Blatternek meg ezt elküldöm e-mailben. Csókolom! -
#78712 Óriási csalódás: Barca-mezt kapott a szülinapos kissrác – videó
-
#78711 Engem Messi vigyorgása irritál. Hoppá. :) -
cabell2 #78710 ok, eltekintve a fórumok stílusból kihagyhatatlan tök fölösleges személyeskedésedtől, teljesen rendben van.
bár szerintem picit elbeszélünk egymás mellett: te kifejtetted, hogy CR számodra miért azonosulhatóbb figura, amivel nekem nincs is gondom, én pedig azt, hogy Blatter az átlag focinéző ember megítélésére reflektált a kis előadásában, ami pedig valóban ez.
Ha már kérdezed, akkor azért az egyik kedvencem, amiért Messi is, mégpedig mert a két legjobb közül az egyik. (hát igen, ilyen kis guszti volnék.) Najó, meg mert az én kedvenc csapatomban töltött hat szezont, és nem is olyan gyatrán játszva.
egyébként az általam belinkelt tizi kihagyós videót már jó rég nem láttam, asszem kicsit sokkolóbb számomra egy ilyen típusu reakció mint a láncait letépő rohanó ember...
-
bacaelit #78709 xD -
#78708 Arbeloa valószínű tud valami kompromittálót Perezről, ezért lehet kezdő... -
#78707 na úgy látom gólgazdag meccsről maradtam le. Most néztem meg az összefoglalót... Hát Benzema se kerül ki mostantól a kezdőből soha... Arbeloa megint mit keresett a kezdőben meg Khedira? Makacsa a máléképű olasz úgy tűnik. remélem sokat szopik a bajnokság végéig, aztán mehet a faszba. -
#78706 ha így látod a 2 labdarúgót, akkor már csak az a kérdés, h miért az a kedvenced, aki... /költői kérdés volt./
egyet vegyél figyelembe. emberként hasonlítottam őket össze, nem mint játékosokat. /tehát nem a futballtudásuk alapján. szimplán a pályán mutatott érzelemkitöréseiket tekintettem szempontnak.(és mivel focisták, ezért nagy %-ban a TV-ben pályán, meccs közben mutatják őket.)/
nem tudom mi azzal a problémád, hogy embereket viselkedés és tettek alapján lehet leginkább megítélni.
sportemberként meg a teljesítmény alapján. a 2 nem ugyanaz. nem is kevertem össze. de, ha mondatértelmezési problémáid vannak, akkor szívesen segítek.
a nagy sportkommentátorok állandóan azt szajkózzák, hogy "Messi-t ha felrúgják, felkel és megy tovább... nem vág pofát, nem hőbörög..." én spec. empatikusabb vagyok. ha engem rúgnának fel, ellenem ítélnének tévesen én sem hagynám szó nélkül. (lásd CR7) de ezt embere válogatja. ha neked a robotstílus tetszik, lelked rajta.
viszont számomra érthetetlen ez a beletörődős dolog az argentin részéről. /persze imázsépítés szempontjából ez jó - pl ezért látják őt így azok a bizonyos kommentátorok is./
CR reakcióira írtam, hogy (nekem) emberibb. /...mint a fent említett robot/ és kb ennyi volt az összehasonlítós rész, mivel Messiről egy kumma szót nem írtam./
de a kedvedért hozzáteszem, hogy labdarúgóként, technikai képzettsége, gyorsasága, alázata, a labdarúgó múltjának ismerete és folyamatos fejlődése alapján is lényegesen nagyobb játékosnak tartom. /ÉN. Ronaldo-t./
de azt hittem ez mindenki számára egyértelmű.
a gólöröm számomra egy olyan dolog, ami ad egy kis plusz show-t a meccsnek. /pl Gera ugrándozásai, anno Bebeto-Romario, Milla, Tschabalala a 2010-es vb-n, de még a hülye Balotelli-féle feszítés is olyan, ami váratlan, meglepő, egyedi. vagy épp vicces./
a combvillantást is az ezek közé a gólörömök közé sorolom. válasz arra, h 35-40-ről - ahonnan más el sem lát a kapuig - miért tudja bevágni.
nekem pl. jobban tetszik, mint az, amikor 7 törpe csókolgatja, simogatja, ölelgeti egymást.
/vagy, mint amikor Messi rohan, mint egy elmebeteg, aki letépte láncát. /
de ez is, mint minden ízlés dolga.
CR csapatjátékosi teljesítményéről vitatkozni is fölösleges. olyan meglátásai, váratlan passzai /gólpasszai/ vannak, amiket Ő nem az edzéseken gyakorol, mint figura. másrészt. ha jól rémlik a pl a barca ellen a saját 16-osánál próbálta megállítani Danyit. /aminek panna lett a vége./ meg, tegnap is a saját 16-osa sarkánál szerzett labdát /amit aztán a barom bíró jól benézett./ holott szerintem a védekezés annyira nem az ő feladata kellene, hogy legyen. /ennyit arról, hogy mit és mennyit tesz a csapatért, mint nemcsapatjátékos./
az, hogy maximalista és idegesíti az, hogy nem szerzett gólt. azt azért ne rójuk már fel neki hibának.
viszont kíváncsi lennék arra, ha Ő nem lenne, hol lenne a csapat. /vagy mit alkotott volna az elmúlt pár évben nélküle/
el kell fogadni, hogy a mai Madrid nagyon nagy %-ban Ronaldo-ról szól.
az eredményessége, a reklámértéke, stílusa miatt hülye szó lesz, de a "Madrid arca" (Most, h Iker a padot koptatja.)
remélem most már mindent kellőképpen szájbarágósan, és mindenki számára teljesen érthetően fogalmaztam. -
cabell2 #78705 Bocsi, én csak arra utaltam a "nonszensz" résszel, hogy itt elmagyarázni, hogy márpedig Ronaldo a pályán nyújtott dolgok alapján szimpatikusabb mint Messi, abszurd. Amúgy szerintem mindez teljesen lényegtelen, de ha már itt tartunk, CÉ elképesztően sokat fejlődött e tekintetben az elmúlt években, de azért még mindig meg vannak azok a dolgai, amik irritálhatják az embereket.
Ha egymás mellé tesszük a két csávót, az egyik még mindig mosolyog és örül a társakkal ha gólt lő, Ronaldo a combját meg az izmait mutogatja, ami szerintem tök rendben van, de érteni kell, ha másokat ez irritál.
Nekem az is tök oké, ha valaki a félidőben új hairstyle-re vált, de megértem, ha embereket, netán játékosokat, akik szavaznak, ez irritál.
Akárhogy is tetszik, Messi esetében az ember érzése az, hogy egy kiemelkedő csapatjátékos, akinek e-mellett vannak kiemelkedő egyéni teljesítményei. CR-nél inkább érzem, hogy a saját villogását tolja előtérbe a csapattal szemben. Ezzel lehet, hogy vitatkoznának sokan, és sok példát meg ellenpéldát fel lehetne hozni erre, de személy szerint még embert nem láttam tizenegyest kihagyni, majd azok után, hogy a kipattanót a csapattárs a hálóba pofozza, még mindig a fejét fogni.
http://www.youtube.com/watch?v=aehy0h8aXSw
Nem lehetek benne biztos, de szerintem ezek megmaradnak az emberek fejében, mert ennek nem más az üzenete, mint, hogy a saját statisztikám fontosabb, mint hogy a csapat gólt lőtt.
Mindezt mondom úgy, hogy CR az egyik kedvenc játékosom (MU-s gyökerek, meg amúgy is) de Blatter kis előadása az átlagember megítélését mutatja be, ami nagyjából tényleg ez.
Boccs, hogy foglaltam ezzel itt a helyet. -
#78704 Hú ez szép volt tegnap gyerekek!:)
Baleoo és odacsűrte magát tegnap. -
#78703 jó kis összeállítás.
pont erre utaltam én is cabell2-nek azzal a 2 linkelt video-val a komment végén.
-
Monoton #78702 -
#78701 Ja, szép volt Bale gólja is. Nekem tetszik, ahogy megrúgja a labdát, nem az a nyomorék alig gurul el a kapuig labda egyik se. :D -
#78700 Ő legalább hiteles. :) Bale alakítását nem ette meg a bíró :D
jó volt egyébként meglesni a meccs utáni gólösszefoglalót, mert ugye annyi volt, hogy konkrétan Bale gyönyörű első góljára nem emlékeztem.
mondjuk az kemény, hogy ennyi lövésszámra milyen minimális szöglet jutott... /viszont annál több gól./
Commander Cristiano meg mehetne bannernek ->
We only see what we want to see -
#78699 Mekkora szinész, még bele is pillant a kamerába. :P -
#78698 hát gyerekek ez a meccs nagyon rendben volt.... még a gólok, amiket kapott a Madrid, az is emelte a meccs színvonalát. /az a Rakitic tekerés is.../
5*-ös szórakozás ezen az unalmas szerda estén. -
#78697 -
bacaelit #78696 Ilyen meccset szívesen nézek! Ennél rosszabbat sose! Bíró azért ma se volt a toppon ide oda is pfff... -
#78695 Király meccs volt végre.
Xabi Alonso bejött és osztogatta a jobbnál jobb direkt bepasszokat, oldalra passzokat, ahogy azt szokta volt... nagyon hiányzik ez. -
Monoton #78694 -
Monoton #78693 Nem egy szar meccs, van itt ma minden :D -
#78692 Mit csináltak ezzel a Benzemával?:) -
#78691 Hihetetlen, hogy mindenki tudja, hogy Arbeola szar, főleg a támadók, csak hogy-hogy nem, pont a kib*szott edző, meg felső vezetés nem látja ezt. Khedira meg az egyik támadásnál olyan passzt rontott el, amit még az NB1-ben is kiröhögnek. Na jó, ott nem, de akkor is. 'szom kivan ezzel a két nyomorékkal.
Benzema meg többet futott eddig, mint az összes meccsén. Ő hozta össze a legtöbb helyzetet pusztán a helyezkedésével. Ha ez csak egy félideig tartott, akkor dögöljön meg! Szóval még mindig tud ő, ha akar, csak úgy látszik a fejével vannak problémák. -
#78690 mellesleg kurva jó a meccs. :D -
#78689 melyik rész az, ami alapján ez a vélemény?
- a Messi nem annyira ártatlan
- CR7 emocionálisabb megnyilvánulásai
- az Armani-s dolog
- esetleg az adócsalás ?
szólj, ha valami nem egyértelmű.
javaslok azért 2 video-t az emberkékről. nem tudom melyik anya mondaná, hogy a kicsit akarom fiacskámnak...
CR7 viselkedés
ez meg az alacsony fiúé.
véleménye lehet bárkinek bármelyik játékosról. de a mai modern labdarúgás egyik "ura" ne tegye már le a voksát senki mellett. pláne ne nyilvánosan. éspláne ne úgy, hogy az egyiket piedesztálra emeli, a másikat meg ledegradálja...
mindezt csak a tisztánlátásod miatt ;)