Real Madrid Fan Club
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...
szutyok saviola van a padon
A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!
\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"
bár ne felejtsük el,ott van még Higuaín,azért õ is etette 1-2x a liverpooliakat...😄 meg Marcelora kicsit többet kéne játszani. meg jó lenne ha váltogatná Robben a széleket,akkor teljesen összezavarodna a pool,már bejött az ilyen taktika.
ReaL MaDRid x siempre
inkább vatikáni papírral szentesített csoda 😄
anyád sem szeret, csak etet -.-
mennyire érzõdik, hogy rákészült, majd a meccs végén elmormogja a szokásos "nagy taktikai csata volt" dumát!? biztos telesírta tegnap a párnáját, mert nem nyert a barca, akik ha most a mi helyünkben lennének és detto ugyanennyit mutattak volna, már beleélvezett volna a gatyájába^^
már akkor elegem volt a somos klánból, amikor minden egyes dinnyó megmozdulást úgy kommentáltak, mintha isteni cselekedet lett volna
tény, hogy nem valami pörgõs meccs, de nem kellett volna gólparádét várni. a 'pool 11 emberrel védekezik...
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
Hát izgi a meccs, nehezen akar jönni az a gól. Nem ártana kicsit pontosabbnak lenni, bár nagyon megakasztják a támadásainkat. De legalább a végére tudtunk lõni is párat.
Na hátha a 2. félidõben sikerül is betalálni, csak ne kapjunk gólt, mert az már most látszik, hogy nehéz lenne javítani.
Lass kifutotta a tüdejét, Õ megint jó. Casillas és Pepe szintén.
A meccs elejét jól megnyomtuk, kár, hogy utánna felõrölték a támadásokat.
Ha így folytatódik, akkor hamarosan jöhet Sneijder vagy Guti, esetleg Rafa.
Ja, és jó lenne leszokni errõl az idióta szögletvariációról. Egyszer-egyszer meg lehet próbálni, de minden sarokrúgásnál nem kéne ezt erõltetni.
Szar Bayern, szar Bayern :)
és most meséljétek el, hogy mi történt és hogy játszottak a fiúk??? 😄
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

Azért az a Mascherano-Xabi párost nem lesz könnyû átjátszani. Meg kiváncsi leszek Arbeloa-ra.
Casillas, Sergio Ramos, Pepe, Cannavaro, Heinze, Gago, Lass, Marcelo, Robben, Higuaín, Raúl a kezdõnk.
non potest pluere aeternum
Sztem meg is lesz,de én most telhetetlen vagyok,úgyhogy rúgjunk hármat!!!
RMCF
"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár
geccc már ugy izgulok épp beszéltük Realistával h legutobb a mallorca elleni sorsdöntõ meccset vártuk ennyire 2 éve😄 szét vet már az ideg , Realos mezemet már elõ is vettem meg 5 sört behûtöttem remélem diadal ittasan fekszek ma le este😄
Kill the Beatles!
Hala Madrid!