Real Madrid Fan Club

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fabio Capello
naaaa... elég legyen

campy, djemba, addig húzzátok el a beleteket, amíg nem egy modi pakol ki titeket

na téged pl ki hívott ide?
LasDen
jóvan....nem ke itt a feszültség keltés.....kiszoptak ez van.....el kell fogadni, hogy szarok voltak.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

Burdi
- értelmes ember vagy, gratulálok -

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

háth, azért nagyon nem egy kaliberû a két csapat, nem érted a lényeget öcsifröcsi
gabi89
Csak hétvégén a tök utolsó helyen lévõ Espanyoltól 😄

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

PatBate
jézusom ti komolyan gondoljátok hogy itt még a real érdemelt volna bármit? végig csak dobálták magukat meg hisztiztek a játékosok a bíró meg szopta be az összeset, egyik csapat sem a szivem csücske de még mindig inkább a pool érdemelt gyõzelmet mint a madrid. otthon meg a pool biztos nyer vagy minimum döntetlen, szóval ne nagyon reménykedjetek xD

ProGabe
<#eljen>

"bátortalanul mentünk elõre"
<#eljen><#eljen>

"Nekem hiányzik egy vagy két oylan játékos ,aki eltud dönteni egy emccset"
<#eljen><#eljen><#eljen>

amúgy meg: <#shakehead><#sir><#falbav><#fejvakaras>

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

hát ne haragudj meg, de a barcád nembírt a lyonnal, én nem lennék rá ilyen büszke 😄
amúgy ez történik, mikor találkozik a foci az anti-focival, megsemmítik egymást és egy nagy nulla lesz a meccs :\
shala
nem sok helyzetünk volt, bátortalanul mentünk elõre.
guti gyenge volt, sneijder átlõvései jól elsülhettek volna.
véleményem szerint a támadójátékunk gyenge egy olyan színvonalú csapat ellen, mint a liverpool. Majd jövõre.

non potest pluere aeternum

Burdi
fõleg h a pool 14hónapja veretlen otthon, ha jól emléxem...

Madridista hasta la muerta!! Érdemes tanulni,mert a tanulás előbb-utóbb meghozza gyümölcsét,és mint tudjuk a gyümölcsből pálinkát lehet főzni!! nyamm:D

Rockynhooo
remélem idegenbe azért 2nél nem kapunk többet, 3nál több gollal összesítésbe már nagyon nagy szégyen lenne kiesni.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

SLICK
Nem szabad leírni a Madridot! Arról azért nem tehetünk, hogy ez a "játéka" a menyét poolnak. Ramosban bízom, hogy rendet fog rakni, hisz mégis csak jól szerepel a kupákban.

Oncsi
Nekem hiányzik egy vagy két oylan játékos ,aki eltud dönteni egy emccset mégha 89percig szart se csinál !!! ilyen votl Zidane,Figo,RvN...régen Raúl ...NYáron hozzanak valakit vagy valakiket! és ez nem károgás..európai szinten nem vagyunk sehol 5-6 éve !! és ez nem elfogadható !!

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

Igazságtalan eredmény...:S ez van!

És még annyi hogy Live szurkolóknak itt nincs helye...!!(N)

Torresnek aztán de nagy helyzete volt...
Xabi Alonso meg azt hitte, hogy megye kettõben van? az neked helyzet volt? Casillas se vette komolyan, azért ütötte ki olyan késõn, mikor már látta, hogy ha nyúl bele, akkor gól :\
tesó07
Ezt már tényleg nem hiszem el bazdmeg,ki fogunk esni ötödször egymás után a nyolcaddöntõbe????!!!!Ennyire nem jelent nekünk semmit a hazai pálya.Azért ez már tényleg durva!!A másik meg hogy miért mindig ellenünk csinálják a csapatok hogy 1 kibaszott helyzetbõl gólt rúgnak....Nem gondoltam volna a meccs elõtt hogy nem lesz esélyünk a visszavágón.

RMCF

Oncsi
Pontatlan elképzelés nélküli játék:S:S Énn angyon ideges vagyok !! plusz önzök voltunk !!4 Canna és Pepe játéka volt megfelelõ meg néha Diarra !!! azt ennyi !!! Én enm HEinzet okolom agólért ,hanem hogy nem fogta senki a zsido kölköt !!!!

Betis meg Gijon 10-0 más világ !!! .... Reméelm rendbe lesznek rakva a fejek,mert iszonyat nehéz letsz Pool-ban gyõzni:S:S:S

REAL MADRID FERENCVÁROS TC

SLICK
hát sajnos tisztába vagyok ezzel

ebben most igazat adok néha kinyitottam a szemem (mert amugy jo szar meccs volt) xD és láttam egy Robben lövést amit bizony kellett hárítani Reinának am most mutatják a helyzeteket...sztem szépen fejelt Benayoun a kapuba de ettõl függetlenül haragszom rá mert ellenünk szerzett szintén egy mákos gólt:S:S

Rockynhooo
kb normális helyzetünk se volt... megérdemeljük.. viszlát bl és minden más 😊 1998at ezredjére sírom vissza , byby.

\"Az a baj Ogli-G annyira gengszter mint a tekn?sbékám!\"

ööö nemtom te milyen meccset néztél, de a poolnak nem volt egyetlen helyzete sem :\
ProGabe
arra készülj, hogy otthon is végig ezt fogják csinálni amíg nem lövünk gólt...

Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.

SLICK
helyzetünk se volt? Milyen meccset néztél??

SLICK
"Taktikai gyõzelem" az apád f*sza!
Kinyírják vele a szép játékot, de hogy a tököme lehet iylen makker gólokat szerezni??
Na remélem idegenben alázunk, mert hányok a Liverpooltól!

REALista
Jól van ez ennyi lett volna...😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

Burdi
a real nem való ebbe a BL-be..
a gyengéket jóh. verjük, de 1 nagyobb csapattal semmit nem tudunk kezdeni..
azé ez vicc

BL menõ a Pool de evvel ti is tisztában voltatok ugy érzem...

Rudee
Na most inkább nem is írok véleményt... Viszlát BL
Idén egy szuperkupa és más semmi <#szomoru2>

Szar Bayern, szar Bayern :)

SLICK
de tipikus a semmibõl a meccs vége felé. De útálom!!

LasDen
Ramos meg a legfelsõ sorokba akar passzolni.....

"Ha a trendet követed és a trenddel mész, akkor a trend elmúlik és te is elmész..." Az 1000. nyár

DONGUBA
jo igaz

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

SLICK
na de otthon ne kapjunk már ki :|

LasDen
pont azon gondolkodtam, hogy ne legyen ilyen poolos 99. percben bemákolós gól....

Burdi
hihetetlen...
heinze micsinál má ott...
meg mé nem magyünk emberre..
büdös faszba máá

REALista
De érezhetõ volt hogy ebbõl gól lesz oda se néztem...😞

A győzelem nem minden, viszont a vereség egy nagy semmi! HALA MADRID!

DONGUBA
nem kell...idegenben k ell 2 azt annyi

Megcsillan a fény az Old Traffordon,Átszáguld a labda a gólvonalon.Együtt forog a labda és a lélek,Vörös Ördög leszek, amíg élek!

SLICK
hát nem is kicsi. Most már kell a 2 gól

na fasza
LasDen
yo..... 😞

DONGUBA
ott is marad

SLICK
A kurvaélet

gabi89
Na most van baj.

EGYENL?RE a tortát daraboljuk fel hogy mindenkinek jusson, de EGYEL?RE nem tortázunk, mert nincs senkinek születésnapja...

SLICK
Most már nagyon kell egy gól, sztem bennünk van még

LasDen
ez a Reina védés olyan volt mintha integetett volna 😄

gabi89
Robben szép kár,hogy nem gól 😞

gabi89
Elfogultak vagytok mert magyar játékosról van szó. Egyértelmû,hogy inkább Saviola vagy Bueno -t állítják be mint Szalait

Gunnersboy
azt aki gólokat lõ és nem csak a lelátórol nézi a csapat meccseit?

We\'re the Arsenal, a new generation, playing whith a style that\'ll capture the nation, this new team is a sensation, let\'s give Wenger a standing ovation...

az ifit, aki szarja a gólokat a b-csapatban 😄